The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2009, 16:53
A ja wczoraj, w jednym z dublinskich second-handow zakupilem za 20 euro WSZYSTKIE CHAMPIONSHIP MANAGERY I FOOTBALL MANAGERY (do 2006) jakie kiedykolwiek wyszly ))))))))))))
Wszystkie w pudelkach, niemal nietkniete.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.08.2009, 17:11
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
A ja wczoraj, w jednym z dublinskich second-handow zakupilem za 20 euro WSZYSTKIE CHAMPIONSHIP MANAGERY I FOOTBALL MANAGERY (do 2006) jakie kiedykolwiek wyszly ))))))))))))
Wszystkie w pudelkach, niemal nietkniete.
Wszystkie? Masz moze Championship Manager Italy? Strasznie trudno dostac ten tytul ( chodzi o wydanie w niebieskim opakowaniu z wloska flaga po prawej stronie). Inne mozna dostac od reki ale ten to bialy kruk Nie moge doszukac sie okladki ale identyczna jak 93, tyle ze niebieska

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2009, 17:25
Na prawą obronę ściągnąłem jakiegoś Egipcjanina czy innego tam arabusa. Parejo przeszedł teraz do Numanci więc ciężko go będzie teraz wyrwać.

Ariel Borysiuk mi przypadł do gustu, będę go obserwował jeszcze ze dwa, trzy miesiące i zobaczymy co będzie dalej... Niestety nadal nie mogę znaleźć odpowiedniego napastnika do spółki z Brożkiem...
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.08.2009, 17:38
KacpiTSW - Nie zastanawiaj sie nawet. Borysiuk i Astiz to najlepsi gracze w FM jesli chodzi o Legie. Kupuj a potem graj, graj i sprzedaj jak chcesz. Astiz w realu to solidny obronca ale go przepakowali, za to Borysiuk to jest nadzieja naszej pilki jesli chodzi o ta wlasnie pozycje. Tutaj realia sa jak najbardziej trafne

Podalem Tobie przeciez napastnikow To nie jest tak ze do naszej ligi przyjdzie ktos, kto z marszu bedzie strzelal bramki na zawolanie. Zobacz na moj post z opisem i kupuj.

Jesli juz naprawde musisz miec zmiennika dla Brozka to bedziesz mial problem o ile nie grasz od poczatku. Mlode gwiazdki szybko zaczynaja kaprysic. Zalezy tez od taktyki. Ja gram ZAWSZE 1 napastnikiem i problem polega na tym ze nie kazdy chce grzac lawe.

Jak juz pisalem masz w moim innym poscie napastnikow i kupuj tych ktorych polecilem. Male pieniadze i pewnosc ze dadza rade.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.08.2009 o godz. 17:43.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2009, 17:44
Mam sporo kontuzji w ofensywie - atak i prawe skrzydło cierpi najbardziej... zmuszony jestem grać Ćwielongiem w ataku i Rado na prawym skrzydle... wszystko to nie trzyma się kupy, tym bardziej, że liga wkracza w decydującą fazę w walce o MP
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.08.2009, 17:48
Ja na lewe skrzydło polecam Dejana Skolnika. Kupiłem go za 550 tysięcy zł na początku gry. W pierwszym roku chłopak zaliczył 10 asyst, a warto dodać że na początku często wchodził z ławki. Jego wartość teraz oscyluje koło 6-7 mln złotych.
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.08.2009, 18:12

Też gram w Footbal Managera 2009 ale nie mam takich obrazków tylko stare jakoś to mozna zmienić czy to nie z tej gry wklejone
Odpowiedz cytując
mcks
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2009, 22:35
U góry po prawej powinieneś mieć "Tryby widoku" i tam zmieniasz na Drzewko.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 27.08.2009, 09:07
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Wszystkie? Masz moze Championship Manager Italy? Strasznie trudno dostac ten tytul ( chodzi o wydanie w niebieskim opakowaniu z wloska flaga po prawej stronie). Inne mozna dostac od reki ale ten to bialy kruk Nie moge doszukac sie okladki ale identyczna jak 93, tyle ze niebieska
k...a

nie mam :|
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 27.08.2009, 10:29

mam taki też widok w grze a nie taki jak wkleilem wczesniejchyba ze to byla inna gra to prosze o napisanie bede wdzieczny
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.08.2009, 14:26
pelek podaj swój skład Wisły na podbój LM bo trochu podejrzane te twoje wyniki a wątpie byś w pierwszym sezonie zrobił z Wisły nowe galacticos zresztą Wisła to nie Real
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 27.08.2009, 14:43
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
pelek podaj swój skład Wisły na podbój LM bo trochu podejrzane te twoje wyniki a wątpie byś w pierwszym sezonie zrobił z Wisły nowe galacticos zresztą Wisła to nie Real
W ataku gra "Load" a na bramce stoi "Save"
DysoN
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 27.08.2009, 16:14
Pawełek Baszczu głowa marcelo Mielnik maly cantoro sobol Boguski Brozek i Ćwieląg dopiero zaczalem gre bo gralem Lechem ale sie nie dalo a Parejo nie przeszedl do mnie chcialem Kasprzika ale poszedl do czeskiej ligi, Dopeiro mam mecze przed sezonowe
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.08.2009, 16:17
pelek napisał(a):Wyświetl post
Pawełek Baszczu głowa marcelo Mielnik maly cantoro sobol Boguski Brozek i Ćwieląg dopiero zaczalem gre bo gralem Lechem ale sie nie dalo a Parejo nie przeszedl do mnie chcialem Kasprzika ale poszedl do czeskiej ligi, Dopeiro mam mecze przed sezonowe
Sam gram Wisła, i miałem Parejo przez jakiś czas.
Tak samo jak teraz mam Daniela Opara i Alipio z rezerw Realu i jakiegos Oriola z FCB.

ale....
jak można grać Lechem...

WIERNOŚĆ!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 28.08.2009, 10:11
no gralem przez pol miesiaca ale za cholere nie idzie im taktyki znaleźć więc skasowałem i zaczynam Wisła poszukam sobie jakiś zawodników jak zawsze i będzie git
Odpowiedz cytując
Żurawek
Member

Od: 02.2008

Stary 28.08.2009, 12:12
Macie jakiegoś bramkarza godnego polecenia do Wisły? Za w miarę rozsądne pieniądze i żeby to był ktoś "ciut" lepszy niż Mario
Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Stary 28.08.2009, 12:19
Panowie znacie może jakieś dobre zródło skąd mogę pobrać ripa z patchami itd, bo, gdy pobierałem wersje nie rip, to przy każdej instalacji nie mogę zarejestrować gry z telefonu tylko przez internet, a za każdym razem kabel od sieci odłączałem.
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.08.2009, 12:35
rip z patchami?

sa 3 patche, jedne jedyne unikalne
wszystko znajdziesz na cmrev.com

Bys mógł telefonicznie - musisz skasowac wszystkie dane wczesniejsze z poprzedniej/ich isntalacji Fm.Wszystko!
potem od nowa instalacja, patche, kody i śmiga.
Przynajmniej ja tak miałem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.08.2009, 14:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale....
jak można grać Lechem...
Można, wiesz jak fajnie jest ten klub doprowadzić do degradacji?
Odpowiedz cytując
Żurawek
Member

Od: 02.2008

Stary 28.08.2009, 15:41
W pierwszym sezonie to polecam Grzegorza Kasprzika z Piasta 800tys zł albo Pawel Kapsa z Lechii Sebastian Przyrowski z Groclinu<polonia W>
Chyba zły cytat, ale domyśliłem się Dzięki za pomoc.
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 28.08.2009, 15:43
Sorry Żurawek pomyłka jedna linijka wyżej miała być )
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2009, 17:08
Pytanie.
Czy da się wytrenować pracowitość, determinacje. Bo widzę, że mi rosną u kilku grajków, ale nie wiem w jaki sposób to wytrenowali.
A i od razu czy właśnie te dwa wyżej wymienione parametry powodują, że grajek się lepiej rozwija?
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.08.2009, 17:15
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Pytanie.
Czy da się wytrenować pracowitość, determinacje. Bo widzę, że mi rosną u kilku grajków, ale nie wiem w jaki sposób to wytrenowali.
A i od razu czy właśnie te dwa wyżej wymienione parametry powodują, że grajek się lepiej rozwija?
Te parametry odnoszą się chyba wyłącznie do boiskowych zagrań. Gracze z wysoką determinacją częściej w końcówkach będą starali się o odrobienie strat/wyjście na prowadzenie. A ci pracowici to w sumie ciężko dokładnie określić, ale jest to jeden z najważniejszych statów dla środkowych pomocników
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Od: 04.2008

Stary 29.08.2009, 09:05
Miał ktoś z was tyle miejsc w pucharach w polskiej lidze ?
http://i31.tinypic.com/352low8.jpg
Hmm, jeszcze jedno, gdzie sprawdzić reputacje ligi ?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.08.2009, 09:16
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Pytanie.
Rosną w zależności od potencjału intelektualnego.

Determinacja:

Determinuje pragnienie odniesienia zwycięstwa. Piłkarz z wysoką wartością tego atrybutu zrobi wszystko, by wygrać. " Determinacja " współdziała z " Odwagą ". Gracz z wysoką wartością obu tych atrybutów będzie gotów na najwyższe poświęcenie.

Pracowitość:

Determinuje skłonność zawodnika do ciężkiej pracy. Gracze z wysoką wartością tego atrybutu harują od pierwszego do ostatniego gwizdka. Należy pamiętać, iż nawet największe chęci nie wystarczą, gdy piłkarz będzie miał braki kondycyjne.
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.08.2009, 09:52
P@vel K@sprzyk napisał(a):Wyświetl post
Hmm, jeszcze jedno, gdzie sprawdzić reputacje ligi ?
Jaka to skórka?
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 29.08.2009, 10:39
To jest wygląd FM09 jak tak to jak Ty to zrobiłeś że masz taką skurke i hebr Wisły no i że Orange Ekstraklasa
Odpowiedz cytując
Lukasz15wisla
Member

Od: 05.2007

Stary 29.08.2009, 14:21
gdzie mogę znaleźć reputację klubu?
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.08.2009, 14:33
To jest wygląd FM09 jak tak to jak Ty to zrobiłeś że masz taką skurke i hebr Wisły no i że Orange Ekstraklasa
http://www.cmrev.com/grafika.html tu jest wszystko, wystarczy tylko trochę poszukać. I nie licząc skórek to cała reszta powinna działać na każdym fmie, także się nie przejmuj jak będzie obok jakiegoś pliku widniał np. znaczek fm 2007
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 30.08.2009, 11:39
]http://www.cmrev.com/grafika.html tu jest wszystko, wystarczy tylko trochę poszukać. I nie licząc skórek to cała reszta powinna działać na każdym fmie, także się nie przejmuj jak będzie obok jakiegoś pliku widniał np. znaczek fm 2007

A czy ja musze sie zalogowac na tej stronie zeby pobierac bo inaczej mi wyskakuje blad
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów