|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ludzie chodzi o posiadanie 2 kart tego samego klubu... niby jak w kasie sprawdza czy masz karty innych klubow?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
tyle, że bez karty to już tylko na Liteks będzie można wejść ...
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A czy można się kilka razy "przerzucić", w zależności od okazji? Jestem w Warszawie - KK Legii, jestem w Krakowie KK Wisły, chce iść na Polonie - KK Polonii.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
poprawcie mnie jeśli się mylę, ale ta karta której regulamin cytował Kociewiak to zupełnie inna karta niż nasza KK.
Cytat:
a zakazanie komuś kupienia biletu na mecz Śląska czy Lechii, bo wcześniej zadeklarował się, że jest Wiślakiem byłoby/ jest niezgodne z prawem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Trzeba się po prostu spytać w Strefie Kibica jak to jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tego co wiem to podczas meczu ze Skonto Wisła przebierała się w starej szatni pod trybuną południową. Przed meczem przeszli specjalnie żeby wyjść razem ze Skonto.
W nowej szatni brakuje zaplecza i dopóki go nie będzie Wisła nie będzie z niej korzystać. Nic nie będzie przenoszone ze starej szatni z trybuny południowej bo docelowo szatnia ta służyć ma juniorą i młodej ekstr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostałem odpowiedź od Wisły Kraków - MOŻNA wyrobić KK Wisły posiadając KK innej drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jak pojadę na wakacje nad polskie morze i będę chciał iść na mecz Lechii to nie kupię biletu bo nie będę miał ich karty? Podobnie we Wrocławiu? Same głąby w tym pzpnie pracują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziennikarze na trybunie zasiedli, ale na pewno nie w jej wnętrzu - nie postawili ani jednego stolika czy krzesełka w strefie mediów na kondygnacji +3
Jakiego zaplecza brakuje w tej szatni? Prysznice i łazienki chyba wykonane. Co najwyżej nie wykończyli jeszcze pomieszczenia do rozgrzewki... Bo Wisła raczej nie czeka na odnowę biologiczną, której tam po prostu nie będzie. Trzeba będzie korzystać z tego, co jest na południowej. Mam nadzieję, że przed meczem z Litexem zrobią plac przy okrąglaku. Trochę wstyd, aby dziennikarze przechodzili przez błoto i po gruzie...
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 21.07.2011 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czego dokładnie brakuje w szatni, ale z pewnością pieniędzy żeby to wyposażyć.
PiotrG orientujesz się co oni od dłuższego czasu kombinują między okrąglakiem a 3 maja. Dzisiaj tam jechałem i zobaczyłem że przez tory tramwajowe zrobiony będzie przejazd a całe stare boisko rozkopane. Czy to będzie jakiś specjalny wjazd dla mediów? Swoją droga to przez to ucieknie nam kolejny zielony teren do treningu. A pamiętam jeszcze czasu kiedy tam trenowano ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/fotorel...owy/2011-07-21
zdjęcie nr 8 Jak informują władze miasta zakończył się I etap budowy bazy treningowo -rekraacyjnej Wisły Kraków. Etap ten obejmował budowę zalewu z przystanią dla łódek i plażą. Zgodnie z ugruntowanymi przez władze miasta zasadami prowadzenia inwestycji plaża i przystań nie została zrealizowane w planowanym terminie a kolejny termin jest planowany .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pero, nie mam pojęcia. Teren tego starego boiska na terenach TF nie należy do zakresu inwestycji, to nie jest teren miasta.
http://www.stadionwisly.info/fotorel...dion_wisly.jpg http://www.stadionwisly.info/fotorel...dion_wisly.jpg To wygląda jak jakaś droga. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz wygląda to jak przygotowanie pod budowy drogi, ale rozkopane było tam już od kilka miesięcy temu i kładli wtedy jakieś instalacje albo kanalizacje.
Być może będzie to prywatny wjazd dla naszego właściciela ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może robili przyłącza do kanalizacji. Droga dla właściciela? Raczej nie, to nie wygląda na podbudowę pod drogę.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A nie będzie to droga dla gości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A czy sektor gości nie ma mieć przypadkiem osobnego dojazdu wraz z ogrodzonym i strzeżonym parkingiem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sektor gości już ma wyznaczoną i ogrodzoną drogę dojścia.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Problem z KK o którym piszecie jest związany z Ekstrakartą, czyli wspólnym systemem KK dla klubów całej ekstraklasy ( do tej pory zaopatrzyły się w nie: Legia Warszawa, Polonia Warszawa, GKS Bełchatów, Jagiellonia Białystok, Zagłębie Lubin i Lechia Gdańsk ) więc posiadając KK jednej z wymienionych drużyn nie można wyrobić drugiej KK działającej w tym samym systemie, lecz powinno się bez problemu wejść np na mecz Legii posiadając KK np Polonii i odwrotnie a aktualnie z tym jest problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, to jest budowa drogi od aleji 3-go Maja, zaraz za przystankiem tramwajowym. Odcinek drogi przez torowisko jest już nawet wyasfaltowany.
Edyta: nie zauważyłem dalszych zdjęc...
Ostatnio edytowane przez Emilio : 22.07.2011 o godz. 20:35.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie będzie to droga dla gości. Tu jest pewna zagadka bo w planach to miała być droga dla mediów wraz z parkingiem i nie jest to teren TF lecz miasta. Jeżeli będzie to droga dla mediów to trzeba zadać pytanie jak będą dochodzić do trybuny zachodniej do dawnego A bo od zachodu będzie to strefa zamknięta wraz z parkingiem dla VIP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie mają do niej dostępu. To jest co innego.
![]() To nie PZPN to ustala. Jeśli ci zabronią, to miejscowe głąby. ![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A nie można wprowadzić po prostu uniwersalnej karty kibica z podstawowymi danymi bez identyfikowania osoby z danym klubem? Pytam tak z ciekawości, bo nie wiem jak ta kwestia w tym ujęciu była rozważana.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem na meczu więc nie oglądałem transmisji na Polsacie. Czy to prawda, że Borek nazwał Nasz stadion blaszakiem?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No tak, powiedział że jest blaszakiem i że nie dało się weź do niego żeby się wybrudzić. Chyba zapomniał że trybuna w całości nie jest oddana do użytku i że padało
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|