The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2012, 11:20
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post

szacunek dla Kulawika bo cośtam kiedyś kopał w Wiśle .... z tym, że nie posiada doświadczenia, żadnego warsztatu trenerskiego, nie zna języków, a na konferencje wpada jak z bazaru
a sam siebie zacytuję ale oczywiscie chciemy ładnej gry, i pucharów europejskich
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 05.10.2012, 12:51
szacunek dla Cristiano Ronaldo, tez by nie przyjął oferty Wisły

brak szacunku dla Bednarza bo grał w Legii

szacunek dla Kulawika bo cośtam kiedyś kopał w Wiśle .... z tym, że nie posiada doświadczenia, żadnego warsztatu trenerskiego, nie zna języków, a na konferencje wpada jak z bazaru

ehh dzieci dzieci
Ty masz choć namiastkę mózgu
Przeczytaj wywiad z Mielcarskim na weszło i wystarczy - może najpierw poczytaj o przyczynach rozstania się z klubem Mielcarskiego, pomimo tego, że zaoferowano mu fotelik Wiceprezesa !!!!!!!!!!!!!
Bednarz zaś w moich oczach nie ma szacunku nie za to, że jest legionistą, tylko za swoje dokonania z ostatnich 6 miesięcy.
Skoro tego nie jesteś w stanie pojąć - nic na to nie poradzę - potrzebny byłby lekarz.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 13:29
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Ty masz choć namiastkę mózgu
Przeczytaj wywiad z Mielcarskim na weszło i wystarczy - może najpierw poczytaj o przyczynach rozstania się z klubem Mielcarskiego, pomimo tego, że zaoferowano mu fotelik Wiceprezesa !!!!!!!!!!!!!
Bednarz zaś w moich oczach nie ma szacunku nie za to, że jest legionistą, tylko za swoje dokonania z ostatnich 6 miesięcy.
Skoro tego nie jesteś w stanie pojąć - nic na to nie poradzę - potrzebny byłby lekarz.
co ty mi .......isz o mielcarskim i rozstaniu z nim pare lat temu co to ....a ma wspólnego z dzisiejszą Wisłą i jej problemami ?

Bednarz jest winien tego, że w klubie nie ma kasy bo cały czas wygrzebują się z zobowiązań po poprzedniej ekipie rządzącej no ....a brawo ! widzę, że nienawiść do Legii Warszawa całkowicie przesłania ci pajacu obraz rzeczywisty.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.10.2012, 13:39
Kolego Bednarz był jednej z tych poprzednich ekip rzadzacych wiec....
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 13:51
borys napisał(a):Wyświetl post
Kolego Bednarz był jednej z tych poprzednich ekip rzadzacych wiec....
Kolego poprzedniej nie poprzednich
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.10.2012, 13:52
To nie za Valckxa i Basałaja dług się powiększył najbardziej.

Największe straty zanotowaliśmy kiedy odpadliśmy z Levadią. Kto wtedy był jeszcze dyrektorem sportowym i pokpił sprawę wzmocnienia zespołu czym byśmy pewnie uniknęli tego blamażu? Odpowiedź pozostawiam Wam.

edit: wiedziałem, o co Ci chodzi
ale ciągle czytam, że to wina Holendrów, a sprawozdania niestety co innego mówią
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez muerte : 05.10.2012 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 05.10.2012, 13:55
Celowo napisalem poprzednich bo jesli myslisz, ze to Basalaj + Valckx Wisle doprowadzili do takiego stanu to chyba nie widziales danych finansowych(sa na forum - poszukaj). Znacznie bardziej odbila sie Levadia. Co do konca ubieglego sezonu i braku pucharow Bednarz do konca czystych raczek tez nie ma.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 05.10.2012, 13:58
co ty mi .......isz o mielcarskim i rozstaniu z nim pare lat temu co to ....a ma wspólnego z dzisiejszą Wisłą i jej problemami ?

Bednarz jest winien tego, że w klubie nie ma kasy bo cały czas wygrzebują się z zobowiązań po poprzedniej ekipie rządzącej no ....a brawo ! widzę, że nienawiść do Legii Warszawa całkowicie przesłania ci pajacu obraz rzeczywisty.
Ty nie jesteś pajacem - jesteś tępy, bo nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.....

Ja rozumiem, że Bednarz to Twój wujek/kumpel/pracodawca, ale nie rozumiem dlaczego Mielcara piszesz z małej litery, tępaku.....

Ma wspólnego o tyle, że Mielcarski nie pozwoliłby sobie na firmowanie własnym nazwiskiem czegoś takiego za jakąkolwiek kasę.

Moja niechęć do Jacka B. nie wynika z tego, że grał w Ruchu/Legii/Pogonii czy gdziekolwiek jeszcze, tylko z tego, że jest to gość, który nie nadaje się do zarządzania nawet namniejszą piaskownicą.

Jacek B. z racji swojego wykształcenia nadaje się na funkcję jaką przypisuje mu część uzytkowników tego forum - syndyka, natomiast zarządzanie klubem sportowym w całej rozciągłości go przerasta.

Co zaś do długów pzoostawionych po poprzedniej ekipie - przypomnę koledze, że w 2011 roku przychody Wisły zamknęły sie kwotą ponad 64 mln zł (ostatnie dane EY). NIe pamiętam, aby tak wysoko został ustalony budżet klubu, a stosunek wydatków na płace w stosunku do budżetu nie przekraczał u nas 60 %. Skąd więc to mityczne zadłużenie, o którym nagle zaczęto mówić wraz ze zmianą trenera i zatrudnieniem Bednarza Skoro było tak źle, to po co wyrzucano Moskala i zatrudniano za o wiele większe pieniądze Probierza ? Przecież w klubie nie było kasy
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 05.10.2012, 14:03
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Ty nie jesteś pajacem - jesteś tępy, bo nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.....

Ja rozumiem, że Bednarz to Twój wujek/kumpel/pracodawca, ale nie rozumiem dlaczego Mielcara piszesz z małej litery, tępaku.....

Ma wspólnego o tyle, że Mielcarski nie pozwoliłby sobie na firmowanie własnym nazwiskiem czegoś takiego za jakąkolwiek kasę.

Moja niechęć do Jacka B. nie wynika z tego, że grał w Ruchu/Legii/Pogonii czy gdziekolwiek jeszcze, tylko z tego, że jest to gość, który nie nadaje się do zarządzania nawet namniejszą piaskownicą.

Jacek B. z racji swojego wykształcenia nadaje się na funkcję jaką przypisuje mu część uzytkowników tego forum - syndyka, natomiast zarządzanie klubem sportowym w całej rozciągłości go przerasta.

Co zaś do długów pzoostawionych po poprzedniej ekipie - przypomnę koledze, że w 2011 roku przychody Wisły zamknęły sie kwotą ponad 64 mln zł (ostatnie dane EY). NIe pamiętam, aby tak wysoko został ustalony budżet klubu, a stosunek wydatków na płace w stosunku do budżetu nie przekraczał u nas 60 %. Skąd więc to mityczne zadłużenie, o którym nagle zaczęto mówić wraz ze zmianą trenera i zatrudnieniem Bednarza Skoro było tak źle, to po co wyrzucano Moskala i zatrudniano za o wiele większe pieniądze Probierza ? Przecież w klubie nie było kasy
czyli Wisła jest bogata i ma miliony tylko Cupiał z Bednarzem chowają je po kieszeniach na złość kibicom!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.10.2012, 14:36
muerte napisał(a):Wyświetl post
To nie za Valckxa i Basałaja dług się powiększył najbardziej.

Największe straty zanotowaliśmy kiedy odpadliśmy z Levadią. Kto wtedy był jeszcze dyrektorem sportowym i pokpił sprawę wzmocnienia zespołu czym byśmy pewnie uniknęli tego blamażu? Odpowiedź pozostawiam Wam.

edit: wiedziałem, o co Ci chodzi
ale ciągle czytam, że to wina Holendrów, a sprawozdania niestety co innego mówią
Mógłbyś zarzucić linkiem albo chociaż skanem? Może być na priva. Chętnie bym się z nimi zapoznał.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 05.10.2012, 14:40
Teraz do Bednarza większych pretensji mieć nie można prócz gównianych wypowiedzi, ale w pierwszej kadencji jeśli ta to ujmę stracił tylko kasy co Valckx RAZY 2. Wogóle to Dyr. Sport. powinien być rozliczany nie tylko za wyniki ale także za transfery i wykonane dobro dla klubu, w zarządzie powinno się sondować transfery, jeśli był OK to pkt dla pracownika jeśli nie pkt minus, i ta przynajmniej -7 pkt i wyjazd w z klubu. W nietórych klubach nawet kibice mogą głosować, ale mimo wszystko to powinen być jakiś limit
Ostatnio edytowane przez syryls : 05.10.2012 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.10.2012, 14:43
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś zarzucić linkiem albo chociaż skanem? Może być na priva. Chętnie bym się z nimi zapoznał.
Był na forum nawet chyba w tym temacie (albo Nibylandia) kilkakrotnie cytowany post użytkownika koniak.
Nie ma co prawda posumowań z okresu Valckxa (co zrozumiałe) ale za to raporty inne pokazują, że za Holendra mieliśmy największy zysk i zarobki nie przekraczały magicznej bariery 60%
KLIK
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.10.2012, 17:29
syryls napisał(a):Wyświetl post
Teraz do Bednarza większych pretensji mieć nie można prócz gównianych wypowiedzi, ale w pierwszej kadencji jeśli ta to ujmę stracił tylko kasy co Valckx RAZY 2. Wogóle to Dyr. Sport. powinien być rozliczany nie tylko za wyniki ale także za transfery i wykonane dobro dla klubu, w zarządzie powinno się sondować transfery, jeśli był OK to pkt dla pracownika jeśli nie pkt minus, i ta przynajmniej -7 pkt i wyjazd w z klubu. W nietórych klubach nawet kibice mogą głosować, ale mimo wszystko to powinen być jakiś limit
No to Bednarz ma już - 7 pkt i wyjazd z klubu.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.10.2012, 08:27
czyli Wisła jest bogata i ma miliony tylko Cupiał z Bednarzem chowają je po kieszeniach na złość kibicom!
Dzizas kufa ja jepie, a może zysk wypracowany w 2011 roku poszedł na wcześniejsze zadłużenie ?! Kurrrrrrrtka na wacie nie patrz w jednym kierunku nie szukaj dziury w jednym miejscu, zastanów się przemyśl ... Twoje posty irytują mnie bardziej niż zimna herbata z rana -.-

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
No to Bednarz ma już - 7 pkt i wyjazd z klubu.
Ja bym mu dał -21, żeby następne dwie kadencje jak najbardziej skrócic
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.10.2012, 11:36
Zaczynają podsumowywać Bednarza.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...niewidomy.html
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.10.2012, 12:38
Niech dadzą podobne wyliczenie dla Stana i będzie znów ciekawie na forum
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.10.2012, 19:11
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Zaczynają podsumowywać Bednarza.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...niewidomy.html
Może coś się kroi... oby tak i oby na lepsze.
Ponadto dziś jeszcze ciekawy wywiad z Mielcarskim w GK/DP gdzie w paru miejscach obnaża bezsens działań Wisły i personalnie Bednarza.
Może to nie do końca przypadek.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 10.10.2012, 21:50
arti napisał(a):Wyświetl post
Może coś się kroi... oby tak i oby na lepsze.
Ponadto dziś jeszcze ciekawy wywiad z Mielcarskim w GK/DP gdzie w paru miejscach obnaża bezsens działań Wisły i personalnie Bednarza.
Może to nie do końca przypadek.
Jakby kogoś interesowało to tutaj link do wywiadu z Mielcarskim w GK:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...-dna,id,t.html

Rozmowa jak dla mnie mało odkrywcza, nic istotnego czego nie wiedziałby kibic Wisły - aczkolwiek mam do Mielcarskiego duży szacunek za to, że po raz kolejny podkreśla potrzebę uporządkowania spraw organizacyjnych i wyznaczenia jasnej strategii rozwoju klubu.
Niech się zarząd w tej sprawie wypowie - jak na razie podkreśla, że klub ma problemy finansowe i że musi pozbyć się najwięcej zarabiających zawodników (takie słowa wypowiedziane oficjalnie przez wiceprezesa powinny skutkować natychmiastową dymisją - tak nie było, więc Bednarz użył ich celowo i za przyzwoleniem). Tymczasem najważniejsza sprawa to (posłużę się cytatem z wywiadu): "Przyglądając się temu, co się w nim dzieje, tak naprawdę nie wiadomo, o co chodzi, czy prezes Bogusław Cupiał chce nadal inwestować w piłkę, czy nie"
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 10.10.2012, 23:47
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Jakby kogoś interesowało to tutaj link do wywiadu z Mielcarskim w GK:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...-dna,id,t.html
"Kilka tygodni temu wiceprezes do spraw sportowych Wisły Jacek Bednarz powiedział w jednym z wywiadów, że kwestią czasu jest, kiedy będą odchodzić następni zawodnicy, Osman Chavez czy Maor Melikson. Gdybym ja przeczytał takie słowa o sobie, tobym się źle czuł, wiedząc, że przepracowałem z zespołem okres przygotowawczy, a w klubie tak naprawdę czekają na koniec rundy albo sezonu, żeby mnie pożegnać. Dla tych, co mają odejść w grudniu czy w czerwcu, nie ma żadnego znaczenia, czy Wisła będzie piąta czy dziewiąta. "

Nie trzeba być wybitnie inteligentnym, by nie wiedzieć, że w rzeczywistości tak jest. Bednarz opowiadając takie bzdury, działa na szkodę tego klubu. Chyba że Cupiał kończy zabawę w futbol - ale wtedy powinien się określić.

Zresztą, nawet jeśli Cupiał chce zamykać "biznes", to jaki by miał w tym interes, by działać na szkodę klubu, sprowadzając Bednarza i pozwalając mu na to, by opowiadał do gazet głupoty?

Rozumiem, że to, co powiedział Bednarz było prawdą. Nawet jeśli wywiad nie był autoryzowany, Bednarz miał wystarczająco dużo czasu, by swoją wypowiedź sprostować. Dlatego ja nie żądam wypowiedzi zarządu w tej sprawie, ja żądam dyscyplinarnego zwolnienia Pana Bednarza ze skutkiem natychmiastowym z Wisły, bo jest niekompetentny. Zachowuje się jak zwykły księgowy, który myśli, że klub, to jakaś działalność usługowa, jakby codziennie sprzedawał pączki i ciął koszty, zwalniając pracowników, dając innym, na innych, tańszych umowach dodatkowe zarobki. Oczywiście rozwożenie pączków nie wymaga zbytniego "kunsztu"(i nie chcę tutaj nikogo obrażać, bowiem to ciężka praca, jakkolwiek bardzo pragmatyczna i przewidywalna), granie w piłkę za to jednak nie jest tak przewidywalne i pragmatyczne, ciągłe i niezmienne, jak ta pierwsza działalność, którą opisałem wyżej.

Niestety kierowanie klubem to coś więcej niż "rozwożenie pączków". I nie wiem, gdzie Bednarz kończył nauki z tego zarządzania(sportem? naprawdę?), ale tak na zdrowy rozum, nigdy w życiu będąc wykształconym człowiekiem, nie zachowywałbym się jak stara baba ze wsi, rozpowiadająca dookoła wszem i wobec, jak to się w jednej czy drugiej gospodzie źle dzieje. A on się tak zachowuje, a niektórzy udają, że można na to przymknąć oko. W takim biznesie, jak ten, to samobójstwo i nie można się biernie przyglądać temu, co wyprawia ten człowiek.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 11.10.2012, 09:32
Ja nie sądziłem nawet, że Jacek Bednarz jest takim kretynem.

Nigdy go specjalnie nie lubiłem, ale to co teraz robi, to są same strzały w stopy.

Dramat, a nie prezes...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.10.2012, 09:53
Nie lubię Bednarza ale nie uważam go za zbyt samodzielnego. Robi co mu każą od siebie dodając głupie gadanie.

W Wiśle musi być samodzielny sensowny prezes. Nie gość, który ma na głowie Telefonikę a Wisła jest dla niego 5 kołem u wozu. Prezes z założonymi celami, budżetem do ich realizacji, a Cupiał na dwa lata na leczenie się powinien wybrać do miejsca, gdzie nie ma zasięgu telefonów komórkowych, żeby nie miał jak reagować impulsywnie.
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 11.10.2012, 13:08
Najgorszym posunięciem Cupiała było zatrudnienie Bednarza na 1 kadencje. I pomyśleć że wydał w błoto parenaście milionów złotych...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.10.2012, 13:21
Jacuś szykuje sobie miękkie lądowanie po wywaleniu z Wisły?
10 znaków.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.10.2012, 13:54
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Nie lubię Bednarza ale nie uważam go za zbyt samodzielnego. Robi co mu każą od siebie dodając głupie gadanie.
<lol>

Mieć ciastko i zjeść ciastko.

Skoro Jacek nie jest samodzielny to niech się zdecyduje czy bawi się w Prezesa czy pełni rolę sprawozdawcy finansowego. Powinien wybrać - albo nie ma nic do powiedzenia (wtedy niech milczy, od gadania jest rzecznik) albo, jeśli ma, to niech myśli co mówi. Albo jest kimś w klubie z kogo zdaniem trzeba się liczyć albo jest nikim.

Kwestia czasu i Cupiał zabierze głos w sprawie Jacka, bo do wybitnie opanowanych Boguś nie należy. Sprawozdanie za 3-ci kwartał tuż tuż.

Lukasz.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 12.10.2012, 15:59
Jeszcze raz - mam nadzieję, że Cupiał wyrzuci Bednarza jeszcze przed meczem z Jagiellonią, tak bym mógł z czystym sumieniem chodzić na mecze Wisły.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.10.2012, 12:09
Wnioski z wywiadu z Bednarzem na oficjalniej:
- Jirsak to wielki sukces i został kupiony za marne 700 K euro.
- obecnych transferów nie można jeszcze oceniać. Coś w tym jest - żaden nie potrafi przebić się do składu.
- ani słówka o testach kilkudziesięciu bramkarzy, Beto, Gargule czy Łobodzińskim.

Reasumując - był tak dobry, że aż go wyjebali. Niezrażony tym ma zamiar kontynuować swój triumfalny marsz w tym okienku. Do czasu aż go znów wyjebią, oczywiście.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.10.2012, 12:33
Abstrahując od wszystkiego, to pierwszy raz czytałem tak dogłębny i poważny wywiad na oficjalnej (zawierający liczby, ukrywane fakty itd.). Przeważnie w naszym klubie wszystko było dokładnie ukrywane pod oficjalnymi formułkami.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Stary 15.10.2012, 13:01
fialo napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując od wszystkiego, to pierwszy raz czytałem tak dogłębny i poważny wywiad na oficjalnej (zawierający liczby, ukrywane fakty itd.). Przeważnie w naszym klubie wszystko było dokładnie ukrywane pod oficjalnymi formułkami.
a czego sie spodziewasz jak Bednarz sam sobie zadawal pytania i na n ie odpowiadal , taki wywiad to ja pier... jak ma jaja to niech da wywiad na powaznie np.weszlaka czy skwk

tyle w temacie - Bednarz bierz swoje zabawki , Sikorskiego,Fredriksena,Quito i wypier....
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.10.2012, 13:02
jest i na to szansa
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

tyle, że jak odejdzie to bez zabawek
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 15.10.2012, 14:08
Pan Jacek PRAWDOMOWNY Bednarz zapomniał o:

- Levadii
- Łobodzińskim, Dudu, Christovie itd.
- o nurkowaniu w czasie okienka transferowego
- o serialu z bramkarzami

tak poza tym do rany przyloz...

Dla mnie znamienne jest to ponizsze pytanie i ponizsza odpowiedz:

"W czwartkowym „Dzienniku Polskim” pojawił się artykuł, w którym stwierdzono, że jeśli Wisła będzie miała wizję jak Ferguson w Manchesterze United, to przed klubem lata sukcesów. Czy Wisła ma więc taka wizję?Myślę, że Wisła ma swoją własną drogę, którą powinna iść. Ja tu wróciłem po to, aby Wisła kosztowała tyle, co w latach 2007 – 2009 i od przyszłego sezonu, a może i od przyszłego roku na pewno tak będzie oraz żeby była silną drużyną, która jest w stanie walczyć o mistrzostwo Polski"

Podkreslone to bardzo znaczaca informacje. Smutne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów