|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dwa lata kazał na siebie czekać Mariusz Wach (27-1, 15 KO). Ale w końcu się udało i w piątkowy wieczór podczas gali "Windoor Boxing Night" w Dzierżoniowie zmierzy się z Samirem Kurgaticiem (12-6, 8 KO) w pojedynku zakontraktowanym na osiem rund.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z Tomkiem Adamkiem na temat walki ze Szpilką
eurosport.onet.pl napisał(a):
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Tak po prostu, "Dzięki Andrzej" !!!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 26.10.2014 o godz. 09:09.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
gzie ogladacie dziisaj ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ma ktos linka zeby gale w Krakowie ogladnac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dzieki - ale po 2 minutoach sie wylancza |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
u mnie smigalo z 20 min dopoki nie odwiezylem, pewnie limit uzytkownikow czy cos.
lipa. ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo Szpilka.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
za późno - ale ten działał cały czas idealnie:
http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t...9&ci=1092&si=6 walka nawet ciekawa jak na polskie warunki - Adamek mnie zawiódł - strasznie wolny był. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Szpila wygrał zasłużenie, Adamek sie skończył na Gołocie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Walki nie oglądałem, ale ciągle nie mogę się nadziwić co się podziało we łbie Adamka, gdy przyszło mu na myśl przejście do wagi ciężkiej. Zamiast zaorać swoją kategorię i wygrać w niej wszystko co się dało, dał się wplątać w coś, do czego się nie nadaje. Szkoda, bo mógł odejść w wielkiej glorii i chwale, a kończy trochę jak Gołota. Na nic nieznaczącej w świecie boksu walce, za "polsatowskie" pieniądze. Jedyny plus tego całego .......nika w Arenie, to że pożegnał się przy zacnej frekwencji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pewnie myślał, że jakoś da rade w tej ciężkiej a do tego zarobi. A później jak już się okazało, że jest za słaby na tę wagę to niezręcznie było wracać do niższej. A może i tak zarobił więcej kasy w tej ciężkiej niż by zarobił kategorię niżej - pod koniec kariery często wspominał, że liczy się dla niego kasa więc może całkowicie zaczął myslec o pieniądzach a jakieś ambicje sportowe odpuścił.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Swoją drogą, Szpilka nigdy nie osiągnie w ciężkiej takiego poziomu jaki osiągnął Adamek, który za to nigdy nie wzbił się w ciężkiej na taki poziom jak Gołota.
Gołota z walki z Riddickiem Bowe zmiótłby z ringu wczoraj jednego i drugiego jednego wieczoru. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chyba większość fanów 'ciężkiej' tęskni za Andrew z '96...
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie ma się co dziwić, jakby zebrać do kupy całą obecną "polską ciężką" to byłoby może 20% Gołoty
![]() Kogo my mamy obecnie? 1. Szpilka 2. Wach 3. Rekowski 4. Zimnoch W sumie tyle - bieda aż piszczy ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Andrzej to przypadek 1 na milion. Gdyby nie psychika to materiał na mistrza świata na długie lata.
Dzisiaj te całe Szpile,Adamki i inni to nie ta skala talentu i potencjału. Polecam https://www.youtube.com/watch?v=ecl6HX3916U ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Okazało się, bo od momentu zmiany trenera wyglądał dramatycznie (waga, szybkość to co było jego atutem) Zrobili z niego miśka i wiadomo, że to musiało się tak skończyć. Andrew miał może ze 2 walki w karierze za którymi się tęskni... nie przesadzał bym z tym bohateryzowaniem jego. Fakt najlepszy polski ciężki w historii, ale pewnego poziomu mentalnego oraz poziomu umiejętności przeskoczyć nie umiał. Co do walki. Widać, że Szpilka z walki na walkę rozwija się i póki się będzie rozwijał będzie nadzieja. Mam nadzieję, że nie stanie w miejscu Adamek nie rozwija się od walki z Arreolą, a od Kliczki cały czas w dół więc także to całe podsumowanie tego
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.11.2014 o godz. 21:32.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Larry Holmes, wielki mistrz wagi ciężkiej - kończył karierę walcząc w wieku 51 lat z Butterbeanem.... więc Adamek i Gołota nie mają się czego wstydzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Widziałem na żywo, Adamek jakby się obudził w piątej rundzie. Nie widziałem jak punktowali sędziowie, ale wg mnie (laika oczywiście) w rundach 7-9 albo 8-9 odrobił większość punktów. liczyłem na remis do ostatnich 30 sekund 10 rundy gdzie szpilka obił go dramatycznie... Największy pozytyw to piękne przywitanie szpilki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
parchate COS zrobil 1 minutowa napinke z WTSK i awansowali w huligance ogolnopolskiej do czolowki .....mamy wstyd i hanbe do nastepnej Gali albo innej imprezie ogolnopolskiej w Nowej hali ....ogolnie mowic mega wstyd i kompromitacja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
niezła plomba...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Aż mi się słabo zrobiło. Wiadomo co z tym gościem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chwila prawdy w polskiej ciężkiej. Wg mnie ta prawda jest brutalna dla obydwu pięściarzy. Adamek dostał oklep od Szpilki, co samo przez się jest dla niego kompromitacją. Ten drugi natomiast miał przeciwnika w slow-motion, którego nie potrafił znokautować. Mogą sobie gdybać wszelakiej maści eksperci (np. Łapin), że dla Artura jest to wielki krok w karierze i sam Szpila, że "nauczył się mądrze boksować". W tej walce nie widziałem nic, co dla któregokolwiek miałoby znaczyć tzw. "trampolinę"do dalszych kroków w "królewskiej".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Będzie gdzieś video z gali Adamek - Szpilka? Bo do tej pory szukam i żadnych ciekawych nagrań nie znalazłem,a chciałbym zobaczyć jak sie gala prezentowała od 'strony kibiców siedzących przed telewizorami'
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
najwyższa pora szczerze mówiąc jeśli już nie jest za późno ![]()
|
||
|