|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
z jakiego powodu zamknęliście temat o marszu? wystarczyło usunąć spam. Hyde park to hyde park...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
użytkowników (5 978) było obecnych dnia 03.09.2009 o godz. 21:11.
Kobieta_WislakAveziutekmasterInvisibleRoSDysoNtomasz_19senior9LuKiTS89AYALAmiduPavayLucasBARTOLINOBlondasJack99Coal meganick ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Uzytkownik Arkas wyraźne przesadza w podpisie z politycznymi wygłupami. To nie jest targ polityczny, niech każdy lubi swoich itd ale róbcie z forum Wisły sejmu. Z resztą ładnie ostatnio podsumował Marcin Daniec tych wariatów.
Podpisuje sie zdecydowanie.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 05.05.2010 o godz. 20:59.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co się działo/dzieje z forum? czyżby zmiana serwera ? czy konserwacja ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Konserwacja i aktualizacja.
Mam nadzieję, że jak przez jakiś czas dział FAQ (Pytania i odpowiedzi) będzie po angielsku, to jakoś sobie poradzicie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy z tego samego powodu wywala mnie co jakiś czas z forum albo nie mogę przejść po zalogowaniu się ze strony głównej TWSD do forum?
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Możliwe, choć nie bezpośrednio z tego powodu. Najlepiej usuń cookie z przeglądarki i zaloguj się jeszcze raz - powinno pomóc.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzisiaj od forumowicza partner taki oto spam dostałem
"partner Junior Member Od: 04.2010(...) Powód: ok
Ostatnio edytowane przez rav : 06.05.2010 o godz. 08:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytasz serio czy lubisz szukac dziury w calym?
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pytanko- czy nie uważacie, że będąc stroną kibicowską i dla kibiców, raczej powinniście poszukać innych reklamodawców niż zasrane ITI i ich "n"? Wiadomo, że kasa jest kasa itd, ale chyba jednak są rzeczy ważniejsze, niż pieniądze? Weszlo.com pogoniliście za obelgi pod adresem Wisły. Obejrzyjcie "Uwagę", czy inne "Fakty" i posłuchajcie, co tam dobrego mają do powiedzenia na temat kibiców. W oczy kłuje ich obecność tutaj.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie widzę powodu opowiadania się po którejkolwiek ze stron konfliktu "kibole" - ITI/GW i angażowania w konflikt tego serwisu. ITI szczypie się z kibicami Legii, a nie z nami, a "Uwaga" czy "Fakty" bardzo rzadko traktują temat kibiców. Co do Weszło - po którymś tekście zrezygnowaliśmy z darmowego ich wspierania. Reklama n ma charakter komercyjny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A, czyli jak nas (jako kibiców, bo jadą wszystkim po równo) "rzadko" obrażają i wyzywają od najgorszych, to jest ok? Rozumiem.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba nie rozumiesz.
To może, dla równego traktowania, mamy także banować kibiców, którzy na stadionie krzyczą "ITI spie**j"? Jak napisałem: nie zamierzam angażować serwisu w ten spór. Co najwyżej możemy coś napisać na temat konkretnego materiału, jeśli dotyczy Wisły. "Obrażają", "wyzywają od najgorszych?" Tzn ktoś wyszedł i powiedział w tvn że "kibice to ch**je"? Zresztą - nie chcę kontynuować tego tematu i wcielać się w rolę adwokata ITI, bo w takiej roli musiałbym występować spotykając się z takimi argumentami jak wyżej. A nie należę do zwolenników ani ich, ani ich wizji piłki nożnej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po kilkunastu minutach na pobytu w jakimś temacie na forum jestem wylogowany i muszę logować się od nowa. Dotąd tak nie było a nie zmieniałem ustawień przeglądarki. Logując się na stronie głównej TWSD nie mogę przejśc płynnie do forum bez ponownego zalogowania.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przy zalogowaniu na forum używasz opcji "pamiętaj mnie"?
Każ też przeglądarce zapamiętać hasło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak u innych ale po wykonaniu opcji "zapamiętaj mnie" oraz opcji zapamiętaj hasło, dalej po ponownym wejściu na stronę i forum muszę się logować...ponadto w panelu użytkownika "zniknęły" niektóre dane.
![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ten sam problem u mnie, muszę się za każdym wejściem logować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o zmianę mojego forumowego nicku na Aspik
Dzięki ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
dlaczego od paru dni, jak klikam na "oznacz fora jako przeczytane" czy jak to tam leci to wyskakuje mi taki komunikat:
Your submission could not be processed because a security token was invalid. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error. ? ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co takiego sthrashnego zrobił 1q2 , że zasłużył na bana ?
Prawda jest taka , że niektóre tematy przedmeczowe i te w których komentowane są inne mecze ekstraklasy wyglądają jak szambo i nie dziw , że tych bardziej rozsądnych użytkowników szlag trafia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
przylaczam sie do opini. Rozumiem ze na Legii moga pisac ze pilkarze to ostatnie ku.. itd ale My bronimy tytułu, my jestesmy najblizej jego zdobycie a czesc ludzi z forum traktuje ta druzyne jak ostatnich smieci. A jak jest zwyciestwo to oczywiscie znowu Brozek i Wisła sa zajebisci. Naprawde lubicie trzymac na tym forum takie choragiewki a czlowieka ktory napisze o nich prawde banujecie?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bo się nam burdel zrobi :
2 tematy o tym samym meczu http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7269 http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7270 |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Można wiedzieć dlaczego MCDave został zbanowany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forum go zignorowalo.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...942#post896942 to juz chyba lekka przesada.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mateusz, a dużo ci sie stanie jak temat sobie powisi ?
jest zwrócony do tych kibiców którzy używają naszej klasy i nie mają nic przeciwko takiemu profilowi. jeśli ci sie nie podoba - nie pisz nie ma w tym nic złego, ani głupiego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie uwazasz ze to jest hmm dosc dziecinne? na to forum nie tylko Wislacy wchodza, ale tez duzo innych kibicow. i to czesto klubow nie przychylnym nam. co bys odczul wchodzac na forum Lechia i widzac taki temat? bo mialbym niezla beke. takie cos to lekkie posmiewisko. to jest moje zdanie.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a ja nie
w ten sposób gościu lekceważysz ok 96 tys ludzi (znajomych profilu) którzy tez mienili się Wiślakami |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|