|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Nie. Jak zagra słabszy mecz to zacznie się gadanie, że od amici dostał ofertę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Popović w tym sezonie się nie pomylił, liczy się to co w siatce.
Może jego uderzenia nie były tak pewne jak Mójty ale wpadły. Osobiście mocno zastanowiłbym się czy zatrudniać Mójtę (ze względu na jego dobre dośrodkowania i pewność przy rzutach karnych). Pietrzak także przychodził do Nas jako ofensywny LO, z dobrą wrzutką i ułożoną lewą nogą. Do dziś się nie przystosował. Zapewne potrzebuje czasu, ale on ten czas ma, czego nie można z pełnym przekonaniem powiedzieć o zawodniku niespełna 30-letnim. Wg mnie Mójta nie pasuje do Wisły, do Podbeskidzia owszem, może nawet do lecha, ale my staramy się grać atakiem pozycyjnym, w którym takiemu zawodnikowi ciężej pokazać swoje umiejętności. ..ale jeśli do Nas trafi, chciałbym się mylić co do jego przydatności ![]()
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 21.05.2016 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pietrzak przychodził do Nas jako sredni lewy obrońca - idealny na 1 lige, ale ogólnie bardziej pomocnik niz obronca. Ja takie głosy o Pietrzaku słyszałem.
A Reca rozmawia z Lechem Mójta też nie do Wisły ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.05.2016 o godz. 17:59.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To przecież wiadome, że my nawet na zawodników z I ligi typu Reca nie mamy szans. Zdzisiu załatwi znowu jakieś talenty a później będziemy się modlić, żeby jakimś cudem nadawali się do gry. Ważne, że gdzieś tam hajs się zgadza.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiem,że jest Brożek i Cobra,ale można by spróbować podpisać Piotr Parzyszka z De Graafschap Umowę ma do czerwca br a jego zespół spadł właśnie z ligi.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Rybus odszedł z Tereka, może nie nie wypali opcja z Wolskim to jego sprowadzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Szczerze gratuluję pomysłów. Terry Pratchett pogubilby sie w świecie fantazji niektórych ancymonow tutaj piszących.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
A tego to nie wiedziałem, myślałem że tylko rozwiązał kontrakt. Kwestia tylko tego jak mu pójdzie we Francji, taki Furman sobie nie dał rady i wróćił do E-klasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wystarczy dobry negocjator, który uświadomi Rybusowi, że we Francji mu się nie uda i lepiej żeby podpisał z Wisłą kontrakt. Do tego trzeba mu powiedzieć, że Wisła jest dla niego szansą i powinien zgodzić sie na niski kontrakt.
Trzeba trochę pomyśleć i wszystko jest możliwe. Ale jak w klubie jest Kapka to wiadomo, że nie ma kto takich prostych tematów ogarniać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba komuś słoneczko za mocno przygrzało w weekend.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To są chyba najgłupsze posty jakie widziałem na tym forum. Kluivert i van Nistelrooy daleko w tyle.
Rybus nie odchodzi z Tereka dlatego, że go tam nie chcą. On chce do lepszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Panowie, ja oczywiście żartowałem bo jak czytam, niektórych fantastów to i samemu fajnie coś ciekawego wysmarować. Ludzie pisza takie brednie, że szok. Już rozumiem, że można żyć w świecie fantazji o tym, że mamy miliony euro na transfery i sobie napisać "kupmy Wolskiego za pół mln, środkowego obrońcę za pół miliona, weźmy tego i dajmy mu kontrakt pół mln na rok" itp ale jak ktoś dojebie, że np takiego Rybusa sobie możemy ściągnąć albo innych grajków jego pokroju to jest dopiero komedia. Skoro można Rybusa to czemu nie kogoś z TOPu europejskiego? Kogoś z ligi angielskiej komu się kończy kontrakt czy z hiszpańskiej? Gdyby takie rzeczy pisać 5-10 lat temu to jeszcze by było spoko ale trochę wody w Wiśle upłynęło i się pare rzeczy pozmieniało. Obecnie ani kasy nie mamy, ani wyników, ani przyciągnąć grą w pucharach nie możemy, ani perspektywą budowania wielkiego klubu w najbliższych latach. Niektórzy sobie powinni te kilka gorzkich zasad wypisać na karce i codziennie wbijać do łba zamiast .......ić głupoty o Rybusach czy innych tabunach piłkarzy, których na pewno Wisła ściągnie w jednym okienku bo przecież po pierwsze nas stać, a po drugie budujemy klub na podbój LM za rok, góra 2 lata. PS A żartowałem bo własnie taka jest logika kilku osób tu piszących. Oni chyba bez kitu myślą, że jakby takiemu Rybusowi kontrakt przedstawił Lyon i Wisła to by się chwilę zastanowił po czym by wydarł mordę "tylko Wisła, jebać ten śmieszny Lyon" hehe PS2 w ogóle ten temat jest abstrakcyjny i śmieszno-żalosny. Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów. Rozumiem, że ten temat czyta Cupiał albo chociaż jakaś Kapka? I jak ktoś napisze "ja to bym ściągnął tego", "temu się kończy kontrakt, ja bym go wziął", "starałbym się ściągnąć tego". Przecież to jest .......enie o niczym. To tak jakby wziąć ostatni mecz Wisły na tapetę i sobie gadać "ja to bym kopnął piłkę tam, albo mocniej bym strzelił". Co ma jakieś .......enie na forum wspólnego z Wisłą i realnymi transferami? Nie jesteście właścicielami Wisły, nie jesteście w radzie nadzorczej, nawet skautami nie jesteście więc po co wy piszecie "brać tego, tego bym wziął, temu się kontrakt kończy". W Football Managerze sobie możecie brać ale pisanie w kontekście Wisły i transferów "brać, wziąć, powalczyłbym" to ciekawa abstrakcja z zaczątkami schizofrenii.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.05.2016 o godz. 19:55.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
qwertyu ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wisła szansą Wisla to moze byla by dla niego szansa jakies 10 lat temu,teraz to statek bez kapitana ,samotnie dryfujacy gdzies po morzu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Sylwestrzak ma kontrakt do 30 czerwca a my chcemy Mójtę? Coś tu jest nie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Podobno Stilic odchodzi z APOELu. Może po średnio udanej przygodzie na Cyprze obniżył swoje wymagania finansowe? Biorąc pod uwagę nasze możliwości byłby to transfer marzenie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już gdzieś poszły plotki, że zagra w jednym klubie z Meliksonem, tj. w Hapoelu Beer Szewa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/dossa-ju...spieler/133450 może Dossa Juniora wypożyczyć na pół roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Coraz głośniej słyszy się, że jednak Mójta do nas trafi. Wygląda na nową wersję Stolarczyka i przychodzi w podobnym momencie kariery jak kiedyś Maciek.
W gruncie rzeczy, jeśli przyjdzie do nas i Mójta i Danch to jak na nasze skromne możliwości obronę mielibyśmy załatwioną. Można marzyć o nowym Cleberze czy Marcelo, ale zejdźmy na ziemię. |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
News z lovekrakow.pl
To może być pierwsze wzmocnienie Białej Gwiazdy przed nowym sezonem. Grający w Podbeskidziu Bielsko-Biała Adam Mójta przyjechał do Krakowa, gdzie w jednej z klinik przechodził badania. W ostatni dzień czerwca Adam Mójta skończy 30 lat. Ostatnio grał w spadkowiczu ekstraklasy - Podbeskidziu Bielsko-Biała. Był wyróżniającym się zawodnikiem. O ile w obronie zdarzało mu się nie wrócić na czas, to sporo dawał w ofensywie, strzelając siedem bramek. Jest do wzięcia za darmo, bo 30 czerwca wygasa jego umowa z Podbeskidziem. Wcześniej występował między innymi w GKS-ie Bełchatów, Sandecji czy Odrze Wodzisław. Piłkarze Dariusza Wdowczyka aktualnie przebywają na urlopach. Zajęcia wznowią 13 czerwca i do inauguracji ligi będą przygotowywać się w Myślenicach Powód: faux pas
Ostatnio edytowane przez Kordel. : 25.05.2016 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Perspektywiczny gracz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Danch spoko, jakoś Mójta nie do końca mnie przekonuje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|