|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, śpiący chyba byłem ale zwycięstwa Mayweathera to ja nie widziałem... A już werdykt 117-111
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Maidana pruł powietrze, ja punktowałem 116:112 dla Floyda.
Statystyki ciosów Celne/Wyprowadzone: Mayweather [230/426, 53%], Maidana [221/858, 25%]
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 04.05.2014 o godz. 10:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiem, że pruł powietrze, co potwierdzają statystyki... Tyle tylko, że zaliczył jak widać prawie tyle samo ciosów celnych... O notorycznych faulach "Pięknisia" nie wspominając. Dla mnie walka w okolicach remisu. Może dlatego, że nie lubię Mayweathera oceniam niezbyt obiektywnie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fakt, rekordowo dużo zebrał Floyd. Jakby nie patrzeć, ma już 38 lat, w niższych kategoriach wagowych to jest wiek wręcz matuzalemowy, nie przypominam sobie żeby ktoś w takim podeszłym jak na boksera wieku utrzymywał tak dobrą formę a co dopiero pokonywał każdego kto stanie na jego drodze. Podejrzewam, że to jedna z ostatnich walk Floyda, może jeszcze 1-2 walki i skończy karierę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z Pacmanem niech zawalczą i obaj mogą kończyć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zgadza się. Co prawda przespali najlepszy okres na tę walkę, ale dalej się sprzeda. Floyd po walce powiedział, że jeśli ludzie chcą rewanżu z Maidaną to mogą go zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Słaby Floyd, ale i tak do 40-stki raczej nikt mu nie zagrozi. Zaraz i tak kończy karierę, więc dociągnie na zero z tyłu w rekordzie.
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Postawa Floyda mnie rozczarowała. Sądziłem, że zrobi z Maidaną to co z Alvarezem - pokaże mu miejscu w szeregu. A tu widać było, że chyba sam był mocno zaskoczony postawą Marcosa, który postawił trudne warunki i cały czas atakował. Mimo,że jak już było pisane dużo jego ciosów przestrzelonych lub w gardę to werdykt mocno kontrowersyjny. Zwłaszcza sędzia punktujący 117-111 chyba przysnął. Moim zdaniem walka w okolicach remisu z minimalną przewagą dla Moneya.
Z tego co kiedyś mówił w jakimś wywiadzie to chce dobić do rekordu Marciano - 49 walk i taki ma właśnie kontrakt z Showtimie.
Ale to pewnie z przymrużeniem oka - choć kto to wie.Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 04.05.2014 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tuż przed walką z Maidaną mówił, że nie wyklucza, że to będzie jego ostatnia walka. Podejrzewam, że faktycznie dobije do 49-0-0 albo do 50.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 04.05.2014 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Stiverne ma chyba łeb z kamienia, pięści również. Naprawdę dobra walka, wreszcie jakieś sensowne starcie w HW. Do momentu KO punktowałbym zwycięstwo Chrisa, ale cóż - Bermane doczekał się błędu swojego rywala i jebnął...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sędziowie też widzieli Krzyśka wygrywającego na punkty do momentu KO. Fajna walka, ale niepotrzebna - już raz walczyli jakby nie było. Stiverne to ciekawy zawodnik, moim zdaniem zbyt wolny na Kliczkę,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może i zbyt wolny, ale ma naprawdę czym uderzyć - przecież wiadomo, że jak porządnie Kliczkę trafisz, to...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
31 maja w Lublinie gala boksu zawodowego, po tym jak nogę w wypadku złamał Andrzej Wawrzyk, zastąpił go Marcin Rekowski i to on zmierzy się o pas mistrza Polski z Albertem Sosnowskim. Dragon od paru walk wygląda bardzo mizernie, choćby remis z journeymanem Rastanim czy wypadnięcie z ringu z taksówkarzem Roganem na Prizefighterze.
Tymczasem Diablo Włodarczyk i jego promotorzy próbują załatwić występ Polaka w USA dla telewizji Showtime z BJ Floresem, który jest zawodnikiem jednego z najbardziej wpływowych ludzi w świecie boksu, Ala Haymona. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W ogóle mi wyleciało z głowy
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Już nikt nie chce z nimi walczyć że się leją między sobą ? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/tylkoboks
Zapraszam, wczoraj ładnie siadł singiel po 2.10 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
No to czekamy ... ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
|
I jeszcze dwa info:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Już niedługo - 08.11 - pojedynek Adamek - Szpilka w Kraków Arenie
Cytat:
Cytat:
Mimo wszystko, chciałbym żeby wygrał Szpilka. Adamek będzie już kończył karierę, a Szpilka może jeszcze coś powalczyć. ![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a kiedy beda bilety na tą gale Adamka ze SZpilką ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
^^ Już są - na eventim oblukaj.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Rewanżowa walka Floyda Mayweathera jr z Marcosem Rene Maidaną w Las Vegas w nocy z soboty na niedzielę.
Transmisja w Polsacie Sport. Niedziela, 3.00 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
„Ustawka” kiboli w Kraków Arenie?!
Cytat:
Tutaj można nabyć bilety |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Oglądał ktoś? Faktycznie taki łomot Włodarczyk dostał
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oglądałem i trochę przykro było na to patrzeć, Diablo nie istniał, może 1-2 rundy były w miarę remisowe. Nawet nie był w stanie mu zagrozić, niestety, było blisko nokautu w pewnym momencie nasz był liczony ale się utrzymał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To był prawdziwy dramat, nie wiem co to miało być w wykonaniu Włodarczyka. Szczerze mówiąc wyglądał jak kelner do nabijania rekordu...
Oglądałem za to kolejnego ruskiego pięściarza, który niedługo powinien być na absolutnym szczycie - Artur Beterbiev. To co się chłop przejechał po bardzo dobrym Cloudzie... Bardzo szybko, bo już w szóstej zawodowej walce gość staje naprzeciw bardzo mocnego rywala i zwyczajnie go demoluje.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 28.09.2014 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Diablo od początku chcial przetrwac ta walke.. Walczyl strasznie pasywnie oddal 2 razy mniej ciosow i 2 razy mniej celnych kompletnie sie nie przygotowal lub mial gorszy dzien ? Ten rusek wcale nie jest taki mocny tez nic specialnego nie pokazal pomalu spokojnie pumktowal Wlodarczyka bardzo madrze zaplanowal ta walke.
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
To samo zrobi Adamek ze Szpilką, o ile Diablo w całej swojej karierze sporo osiągnął to sztucznie napompowany rank Kołodzieja pokazał ile wart są gale polszit boxing night. W listopadzie to samo czeka kolejnego ogiera ze stajni Wasilewskiego - Szpilkę. Jeśli Adamek się dobrze przygotuje( a innego wyjścia nie ma) to Szpilka zapewne zostanie zniszczony w taki sam sposób jak wczoraj Kołodziej.
|
|
|