|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale o co chodzi z tym wyjazdem do RPA?Co do Iraku to pretensji nie mam,bo to solidna ekipa, ale ****a z RPA dostać w dupę i nic nie grać?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jak widać Wawrzyniaka brak , i brak wyników.. Kim jest POLCZAK? ja pamietam, ze zagrał na obronie w tych mistrzoswach młodzików co Janczyka wyłowili, ale KIM ON JEST? Co on osiągnął prócz tego że kierowana przez niego defensywa, tylko dzięki PZPN ma szanse na pozostanie w ekstraklasie. Dlaczego nie powola Dziółki, Banasia, Przybylskiego...przeciez to ta sama szuflada
Ostatnio edytowane przez szprotson : 09.06.2009 o godz. 16:51.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Podniósł się Roger Guerreiro..."
![]() Dość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mecz tragedia....Nic nowego
Polczak to jakies nieporozumienie... Roger wejdzie...czyli moze byc jeszcze gorzej Zero pomyslu w grze, jak dzieci we mgle. Wilk i Krzynowek razem z Polczakiem powinni sobie ten mecz darowac i isc na piwo. Taktyka,pomysl,zaangazowanie - w tym meczu tego nie ma. szprotson -Z calym szacunkiem nie wywlekaj sprawy Szalacha ktory bardzo dlugo leczyl kontuzje.Wyzdrowieje to porozmawiamy.Ma jakies tam szanse na gre w reprezentacji o ile beda go omijac kontuzje. Grzelak to drewno, tutaj sie zgadzam.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 09.06.2009 o godz. 16:56.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze zremisujemy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Szkoda prądu.. tyle w temacie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Swoją drogą Szałachowski częściej grał i lepiej od Dawidowskiego, to jego + |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
Po prostu nie ośmieszajmy się. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech rządzi w Reprezentacji -Lewandowski,Murawski,Peszko,Wilk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Polczak drewno jak na ognisko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co do Wilków, Polczaków.. kur** Jest mi wstyd że Ci ludzie reprezentują nasz kraj. Naprawde, ku***, chce takie cioty Leo, niech powoła kadre B, ale jak widze WILKA to mnie telepie. btw- jak będziecie mieli takie statystyki w kadrze jak Dawidowski to mozecie kozaczyc ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Roznica jest taka, ze bartek89TS podal w skladzie, Baszczynskiego, Glowackiego, czy Brozka, ktorzy powiinni grac w reprezentacji, nie dlatego ze sa, (Brozek, Glowa) lub byli (Baszcz) Wislakami. O Gargule nie mowie. Fakt było tak jeszcze kilka nazwisk, ale w kontekscie zmiennikow.
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 09.06.2009 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ostatnie mecze reprezentacji sa doprawdy skandaliczne. Wstretne, paskudne i ohydne.
Chcialoby sie przeciwko temu jakos zaprotestowac, tylko nie wiadomo jak. Zamach bylby chyba najodpowiedniejszy. Moznaby np. rozerwac Wilka albo Polczaka, zeby juz nigdy nie dostali powolania od siwego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szacunek dla tych co obejrzą ten mecz do końca, ja się przełączam na "Pierwszą miłość"
Mam nadzieje, że dzisiaj albo w następnych dniach spotka mnie cudowna nowina, że najzacniejszy Leo wyleci na zbyty pysk. Nie mogę już na niego patrzeć ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jak to jak
niech znowu zrobia mecz na Śląskim i caly stadion bedzie z radoscia śpiewał "LEO LEO" ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
popatrzcie na to d strony ceny za zawodnika
-Lewandowski 5 mln eur -Roger 9 mln eur (tyle chciała Legia) inni jak Polczak ,Peszko ,Wilk, Murawski pewnie tez by wołali kilka mln euro A CO POKAZUJĄ nie są warci nawet 500 tys eir i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oglądałem mecz z RPA oglądam i ten i tak zastanawiam się jak ten kopacz grający u nas na lewej pomocy śmiał założyć koszulkę z nr 16.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie. Wstyd! Trzeba być dumnym ze swojej Polskości i kibicować naszym z całego serca. Mój telewizor jest większym optymistą od was:
http://img192.imageshack.us/img192/5369/jedenzero.jpg A tak naprawde to dupa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak byś nie zauwazył to podałem chyba najlepszych Polskich piłkarzy na obecna chwile, jeśli znasz lepszych na obecną chwile to bardzo mnie ciekawi jacy to są piłkarze...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja miałem robotke, potem sie ukąpałem, pierwsza połowa mnie więc ominęła. Pytam sie brata: Znów grają jak C***, a on: no cóż zrobisz. Mam w dupie zespół Benhałera;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Krótko: Pierwszy raz w życiu licze że Reprezentacja przegra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
TVP nie powinna pokazywać takich spotkań, marnują czas antenowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ahahaha bardzo dobrze jeszcze z dwa
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To już jest po prostu wstyd na caly świat,i to dosłownie...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
porażka nic nie grają,będzie kompromitacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zagryzlem wargi i ogladalem do 55 minuty. Dalej nie dalem rady patrzec na wirtuozerie w wykonaniu piasta Rogera i pejsa Polczaka.
Dno den. Nizej jest juz tylko Frytka. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten komentator naprawde tak przeżywa ten mecz czy coś brał przed transmisją?
Nasza repra sięgła dna. Leo SPIEPRZAJ. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak ja się cieszę, że żaden z wiślaków nie pojechał na te wycieczkę bo to co pokazują to żenada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
RYSIEK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
......... To naprawdę jest śmieszne ... |
|