|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Qrwa, Chavez kontuzja do konca sezonu :/
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
super. Ciekawe, kto zagra na obronie :/
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak to kto ?
Nasza jedyna i niepowtarzalna obrona w lidze Drugich takich aparatów nie znajdziesz,są niepowtarzalni... Lamey-Czekaj-Diaz-Paljic Oby Pareiko miał swój dzień. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Małecki zareagował jak zwykły kibic, najpierw robi a potem myśli wiec notuje gafe za gafa. A Warszawska cholota tylko wyczekuje na kolejna szansę zakłócenia Wislackiego środowiska. Oni są bardziej świadomy tego że PM jest nasza piętą achillesowa. Dlatego walą w niego! Wiadomo ze jak Małecki ma Problemy to pewnie każdy woli go omijać szerokim łukiem. To nie jest jego wada, często to my sami potegujemy sytuacje które nam szkodzą a na nim to się odbija. Ty jestes zdenerwowany na piłkarzy jednak trzymasz fason, starasz sie nie dac porwać emocjom, i dobrze. A teraz postaw Małego w twojej sytuacji. Chyba wiemy jak to sie skończy! Pocisnie im od pedałów i bedzie miał ich w dupie. Sama myśl że Wisła dla niego to nie tylko praca , utwierdza go że ma Rację, A brak podania reki KM to pokłosie nerwów i chaosu jaki był za Moskala. Szczerze? Moskal to nie jest żadna Wisła, to tylko piłkarz , mający Wisle w sercu. To ze nie padali sobie rąk powinno zostać wyjaśnione między nimi. Jeśli Małecki tak postanowił to widocznie miał powód i jego sprawa. Ale nie róbmy z Moskala instytucji, pod szyldem Wisła Kraków. Moskal to nie jest Wisła, nigdy nie był i nie bedzie. Juz nie mówmy kto kogo ma jak traktować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Też mi różnica, tu i tu są asy, nie ma czarnej dziury a jest zebra
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Padło wiele gorzkich słów i niepotrzebnych gestów z wielu stron. Nie byłem zwolennikiem przywrócenia Małeckiego do Wisly ale jest i gra w niej ,wiec nie nalezy teraz po nim jechac jak po burej suce. Nic to nie da a zagęsci atmosfere jeszcze bardziej. Każdy popelnia błędy Maly popelnia ich wiecej niż statystyczny człowiek .Myślę że wszystkim teraz potrzeba będzie wyluzowania i spokoju. Czas jest najlepszym lekarstwem i wewnętrzne walki nie sa teraz potrzebne zwłaszcza ,ze sytuacja w Wiśle nie jest za wesoła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Znowu Mały podpadł dziennikarzom.
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ow_Legii_.html Jak dla mnie pokazał znak negacji występujący w logice matematycznej. Nie zgodził się z tym jak nasi zagrali ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Zbigniew Boniek o Maleckim:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 02.04.2012 o godz. 18:27.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To straszne ... aż mnie za serce ścisnęło ... Boniek musi mieć rację przecież.
90 znaczy 1990 ? Bo Bobek to już mi się jednoznacznie kojarzy ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Boniek nie pamieta jak wol cieleciem byl,jak gral w Widzewie i krzyczeli za nim rudy huju i pluł w kibicowi rzucał miesem ,tylko teraz jest 15 kamer i nagonka na Małego to wychwyca kazdy ruch jego warg ,ale innych to sie nie pokazuje,najlepiej jechac po kims jak jak wszyscy po nim jezdza to jeszcze dolaczyc dotych co go lza i pietnuja a jak,wszyscy ....a swieci tylko PM to chodzace zło i dojebac mu jeszcze ,oj rudy,rudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I wiesz dlaczego teraz wszyscy jeżdżą po Małeckim? Bo on po prostu słabo gra. Gdyby grał na wysokim poziomie to wszyscy patrzyliby na niego przez pryzmat występów, a nie tego co robi. Wystarczy spojrzeć na takiego piłkarza jak Balotelli. Gość jako człowiek jest kretynem ale piłkarzem jest świetnym, więc mu się zawsze upiecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oho, czyli mamy rozumieć ze cała reszta piłkarzy w Polsce gra zajebiscie?
Można mieć rózne zdanie wzlędem sytuacji z Małeckim (mi tez się nie wszystko podoba) ale jak ktoś się przypierdala do przeklęństw to wieje wiochą i Boniek dołącza do grona osób idących na łatwiznę skromnie to ujmując. ....ami i chujami jedzie kazdy piłkarz i trener ale nie ma o tym wzmianki. Kiedy inni łamią innym nogi też jest cisza, Małecki to jeden z najczysciej grających piłkarzy w lidze ale to on jest nazywany brutalem, nie ci, którzy bez zahamowań wjezdzają w nogi z premedytacją. A dlaczego tak jest? nie dlatego bo oni dobrze grają bo większosc z nich mogłaby podawać bidony Małeckiemu, dlatego bo sa do niego uprzedzeni i wszystko co zrobi jest ble. Wkreowali sobie własny świat odnośnie Małeckiego i niczym zahipotyzowani powtarzają te same bzdury. Więc zlituj się człowieku i nie wmawiaj ze ktos jedzie po Małeckim bo słabo gra się ....a sami Messi i Ronaldy znalazły w Ekstraklasie..Boniek, stary pryk po 50 a .......i jak małolat, odjebało mu po tej reklamie tyskiego
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.04.2012 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ło zesz,toz to formacja nie do przejscia,fachowcy,sprinterzy,rywale nie strzelcie nam juz nigdy bramki! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dariookowi chyba zatarły się granice między rzeczywistością dorosłych ludzi, a młodzieńczymi zajawkami sorry ziomków...
Dużo jest prawdy w tym co napisałeś, ale chyba o 2 piwa za dużo. Społeczeństwo na całym świecie jest zróżnicowane, na Wiśle również, na trybuny nie przychodzą sami hoolsi, sory ziomki z CHWDP na przedramieniu i fanatycy. Dariook chyba zatrzymałeś się w 1994 roku jeśli chodzi o trybuny na Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Cippolini Bambino Boniek nie jest w ciemnej stronie mocy, on jest tak fałszywy i przebiegły że postanowił działać na własną rękę! No niestety takie Buce wybrali sobie naszego piłkarza jako obiekt drwin. Jeśli myślisz że od tak losowo to jesteś w błędzie. Skoro Boniek nie napisał nic nowego , to po jakiego hu... się przypiier...? Przecież w nasze Lidze jest kilkunastu takich co grają piach ale nie ... trzeba dojeb... Małeckiemu, tak jak robi to coraz częściej Stanowski notabene teraz pracujący z Cippolinim. Do tego dorzućmy ....e+ , i mamy komplet pro legijnej hołoty. Juz niedługo canal+ dziedziczy Leglą po ITI. Czy ty tego nie widzisz że im zależy by u nas było żle? . Atakują Małego bo prędzej czy pózniej walnie jakąś gafe . Tylko szmaciarze czekają...a później robią nagonkę. Ale jak czajnik Radović olał MAciusia to ok nic się nie stało , wszystko juz ok . A u nas ? canau+ zrownała z błotem Wiślaka i spowodowała rozłam w naszych szeregach. Im to na ręke , a Małecki jest wybierany nie bez powodu. Oni wiedzą żę jeśli ustawią Małego w złym świetle, to kibice napewno skoczą sobie do gardeł Zamiast się śmiać i patrzeć jak kolejni idioci atakują Małeckiego, to powinniśmy stanąć murem za naszym piłkarzem. Może i nie zasłużył na to ale... jest naszym zawodnikiem. Dlatego przestałem wchodzi na weszło a dekoder cyfry założyłem mimo 2 miesięce kontraktu. Kupiłem lewą kartę , tylko i wyłącznie po to żeby przestać sponsorować to obiektywne gówno. Laskowskii wyczuł że smród steje się tam coraz większ dlatego odeszedł, ale za to teraz jest Kaziu Węgrzyn ! Chyba homo by w kołko mówi że podoba lub podobał mu się Wolski. Ze ładnie wyglądał i bardzo fajnie się wystawił. A jeszcze niedawno biegał w Koszulce Wisły...ehh
![]() Jasne ze spoeczeństwo jest zróżnicowane i z przyjemnością zarówno klub jak i sam stadion jest otwarty dla każdego. Tylko pamiętaj czy to w operze, teatrze, ba nawet kościele panują pewne zasady do których trzeba się dostosować. Jak ci nie odpowiada to nie wchodzisz i tyle. Tak jak już wspomniałeś, społeczeństwo na całym świecie jest zróżnicowane, jednak zawsze rządzi ELITA ![]() W 1994 tak tak zatrzymałem się na trybunie, masz całkowitą rację ! Było to na Hutniku...coś świta że pod zegarem. Szedł dym dalej na lepsze miejsca bo byłem chudy dzieciak wiec przeciskałem sie miedzy sektorami az do łuku, tam pan pilicjant był zły i miał władzę w ręce . Kazał spier...do góry. Zostałem i tak jestem do dziś. Mój pierszy mecz, POLSKA -WEGRY 4-2 Kolego, jeśli myślisz że ja gdziekolwiek cos adresowałem do Hooligan's lub Fanatyków , chwdp, to widzę że brakuje tobie nawet znajomości elementarnych zasad. Dlatego myślisz że jak bedziesz miał 30 lat to pora zejść na ziemie i nie kibicować jak jakieś małolaty? Niestety w niczym nie masz racjii. Ja od małolata kibicuje tak samo i jak będzie siła to mając 70 lat podobnie jak teraz , bede dopingował i klnął jak szewc !ł, Jeśli spotkam żyda to mu tak w łeb laską przyj.... bym miał czas zerwać szmate heh a co ! Zapamiętaj kolego że nie ważne ile masz lat, bo to jest nie istotne. Jeśli czujesz że Wisła to coś więcej niz drużyna piłkarska, to jesteś na dobrej drodze . Czy masz świadomość wogóle jak w latach 90 wyglądała sytuacja na trybunach? Jeśli nie chodziłeś na Wisłe to pewnych rzeczy i zachowań nigdy nie zrozumiesz. Wtedy było nas o wiele mniej ale jakościowo biliśmy dzień dzisiejszy na głowę. Wtedy nie było przypadkowych obserwatorów , byli tylko i wyłącznie oddanie Wiśle kibice. Juz samo podjęcie decyzji o wyprawie na mecz wymagało niemałej odwagi a już sam dojazd tam był bardziej niebezpieczny niż wyprawa w Himalaje. Teraz na mecz idziesz bez większych emocji i dobrze. Bo własnie w tamtych latach rodziło się pokolenie Wiślaków , które kilka lat póżniej rozbiło pasiastą dominację. Pod dominacją judaszy powstała ruch kibiców tak oddanych Wiśle jak nigdy wczesniej. To własnie była nasza rzeczywistość, ciągła walka z wrogiem numer jeden i chęć zniszczenia wrogich klubów urosła do Wojny niekiedy pozbawionej zasad, stała sie krakowskim klimatem. Wisła to nie tylko era Cupiała i pogoń za tytułami. To nie tylko seryjne wygrywanie kilkoma bramkami, Jeszcze 15 lat temu muciliśmy się w 2 lidze los kibica był pełen łąpanek rodem niemieckich filmów wojennych . Łatwo wtedy nie było dlatego znaleźli się i tacy co się złamali. Jednak Wisła była najwazniejsza, nikt nie patrzył na tabelę. Dopingowalo sie siatkarki, koszykarki, koszykarzy w derbach 2 ligi. Nikt nie chodził dla sukcesów, Dlatego jeśli kibice Wisły zachowuja się jak rozpuszczone bachory , puszczają nerwy po kilku porażkach, to problem tkwi własnie w nich samych. Jeśli macie żal, że Wisełka nie wygrywa, albo że stracileś tylko pieniądze na bilet, Zanuć słowa naszego hymnu , tam znajdziesz odp . Wspomnijcie sobie tamte czasy , wtedy zrozumiecie jak jest pięknie teraz być Wislakiem, jak wspaniałe być po odpowiedniej stronie ! Przecież jeśli się nie wygrywa to Wisła i swiat się nie wali, My jesteśmy dumni nie z wyników ale naszej Histori, tradycji , samej nazwy która elektryzuje całą Polskę. Nawet grając w 2 lidze a mając Wiernych i oddanych kibiców wciąż pozostajemy najlepsi. Będąc z druzyna na dobre i na złe pokazujemy innym jak bardzo im daleko by doścignąć Wisłe. I mimo wygrania z nami dziesięciu meczy, i tak wiedzą że z Wisłą i jej kibicami nigdy się równać nie będą .
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.04.2012 o godz. 11:17.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na moje to w 94 albo się urodziłeś albo zatrzymałeś w rozwoju.Nie wiem co trzeba mieć albo ile trzeba mieć, by podniecać się totalnie gówniarskimi zagrywkami.
Pamiętam lata temu , mój młodszy brat, 'nauczył' się od jakiś wielkich hoolsów z gimnazjum , tzw ciupania i tak ciupał...starej jak się np nie patrzyła.Kompletna komedia, tyle że on miał z 15 lat - Mały ma 24 a zachowuje się jak gimnazjalista Zagrał chujnie, jak cała drużyna to zamiast spuścić głowę i grzecznie do szatni, to on jakąś żenade odwala. + 10 do ligi hoolsów - zapunktował grubo Gdzie wiadomo że to 'czyn' godny co najwyżej wyśmiania a nie karania, tyle że coraz bardziej mnie Małecki zaczyna drażnić Trenera któremu publicznie, przy ludziach pojechał, nie ma a on jest i dalej w tym łbie kotłują się jakieś dziecinne zagrywki. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Spójrz na to co się dzieje na tym forum, kiedy Wisła przegra mecz w lidze. 90% jedzie po piłkarzach Wisły, miesza ich z błotem itp. itd. a Małecki obrywa najbardziej, bo nie dość, że gra ostatnio słabo, to jeszcze w niektórych momentach zachowuje się jak pajac. I takie jest myślenie większości tych telewizyjnych ekseprtów i kibiców, którzy piłkę oglądają bez jakiś wielkich zażyłości. I powiem Ci, że gdyby Małecki władował Legii 3 bramki w ostatnim meczu, to nikt by nie wyciągał brudów w tych wszystkich programach tylko wszyscy pialiby z zachwytu nad grą Patryka. A nawet gdyby ktoś powiedział o tych, że chłopak czasami obraża innych, to połowa ludzi zbyłaby to krótkim "wybuchowy charaker" I nie przesadzaj z tą nagonką na niego, bo nie jest to wcale jakoś bardzo wyolbrzymiane i trzeba też dodać, że Patryk do takiego wizerunku sam się przyczynił, a że jemu to nie przeszkadza, co nieraz już powiedział, więc Tobie też nie powinno. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mały albo sobie przeczyta i przemyśli i wprowadzi w życie to co napisał Boniek albo z jakąkolwiek karierą i osiagnięciami może się pożegnać.
K.rwa, ch.j i ruszam i rozwalam Legię czy kogo tam trzeba, a nie rzucam agrechą na swoich, obcych, sędziów jak leci i tyle z tego pożytku. W piątek szarpnął ze 2 razy w 1 połowie i tyle go widzieli. Jak na skalę Wisły ma dobry potencjał, jak go złapać i wykorzystać w całośc na chwałę PM i Wisły - oto jest pytanie, ale to nie mój problem.
Ostatnio edytowane przez arti : 03.04.2012 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Przykre,że "kibice" Wisły trzymają bardziej stronę jakiegoś rudego faceta,zamiast stanać za swoim...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wyjebać wszystkich w .....Pareiko,Czarek Genkov by zostali,reeszta to imitacja piłkarzy.Melikson,Nunez,Iliew,gdzie oni maja choc resztke formy z zeszłej rundy.Nie widze tam ludzi godnych nosić Białą Gwiazdę na piersi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i co dalej pisze że Melikson sabotuje gre. To co prezentuje obecnie nie jest godne sportowca. Garguła drugi mecz i drugi raz trafia w głowę jednoosobowy mur. Gość powienien otrzymywać kary pieniężne za samo podchodzenie do wolno stojącej piłki.
Podstarzały Zienczuk bije o klase każdego z naszych pomocników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W meczu PP z Ruchem stało się to co przewidywałem te ..........koszulkach Wisły schańbiły swoją postawa klub kibiców i godlo klubu. Nie ma kontraktów nie ma kasy nie ma grania. Do tego dochodzi zwykłe frajerstwo i brak umiejętności. O wyobrazni i inteligencji nie ma co mówić. Jak debil Garguła z niedorozwojem Nunezem mogą wykonywać wolne w takim stylu ? Zamiast Nunez wejść w pole karne aby zwiększyć przewagę stoi przy Gargule i zagrywa mu piłkę za siebie na obieg. A ten jak zwykle trafia w jednego gościa. I całe szczeście ,że większej polowy po tym sezonie w Wiśle nie bedzie. Nawet Pareiko dostosował sie do tego żenującego poziomu. Bramkarz z dobrym refleksem na lini i zbyt krótki łańcuchem . Sam nie zapuszcza sie dalej niż na 11 metr. Przy wolnym albo się wychodzi i wybija piłkę albo stoi na lini.... ten wyszedł 2 kroki i ....puścił bąka. MASAKRA !!!!!!!!
Teraz wiadomo co znacza slowa WISŁA TO MY A NIE WY !!!! !!!! Wyjeb,,,ć wszystkich i robić zespoł na nowo.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.04.2012 o godz. 20:34.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie
wiem że nasi piłkarzpodobni zawodnicy mogą wywołać furię. Jednak nadal nie ma zgody na nazywanie ich p.i.zdu.niami cipu..siami itp. Nikt tu nie będzie tępił nawet najbardziej zjadliwej krytyki natomiast chamstwo i buractwo będzie tępione. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czasem wchodzę na forum najbardziej pokrzywdzonego klubu w Polsce i przeczytawszy parę ich postów znowu się cieszę że jestem po właściwej stronie Błoń.
Jak widzę Gargułę i jego zaangażowanie a potem jego ,,smutek” po przegranym meczu to chętni kopnął by go d..pę ale nie chcę by to forum stało się miejscem buractwa . Masz święte prawo krytykować ale proszę nie zniżaj się do poziomu pasiastych płaczek. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|