The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tomasson
Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 12:10
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
oszuści i nic więcej... naszym kosztem ktoś dużo kasy zarabia...a ciekawe co na to SKWK
goscie z skwk sami beda sprzedawać bilety przed meczem za 100 zł.. bo znam takiego.
Odpowiedz cytując
!(Z)
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.05.2009, 12:11
a teraz podajcie źródło w którym jest napisane że bilety z rozpiski nie zostaną przyznane?
Chodziło o dodatkowe bilety na E ... a niektórzy snują teorie i pierdacza bzdury że aż sie rzygać chce...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.05.2009, 12:13
A powiedzcie mi dlaczego zawsze maja problem JUNOR MEMBERy zwsze placzecie ze cos chcecie.
I czemu zawsze sie tak sklada ze przed meczami z Lechem, Legia czy Cracovia, teraz tez placzecie bo co feta bedzie. To nie zycie was wyruchalo, tylko sami sie wyruchaliscie sepiac na karnet.

Ja mam karnet a jestem zagranica ale chodzi moj kumpel jak ma czas i ochote, i na tym meczu bedzie bo ja nie moge. Ale moglem powiedziec a po co mi karnet wszak jestem zagranica.

Niech to bedzie dla was nauczka
,
Odpowiedz cytując
egonskoczow
Member

Stary 28.05.2009, 12:17
ja od poniedziałku piszę na każdy możliwy adres mailowy z wisla.krakow.pl co z biletami dla naszego FC, bo listę wysłałem a żadnego potwierdzenia mi nie przysłali, zazwyczaj takowe przychodzi zaraz w poniedziałek. do skwk też pisałem i też nikt nie raczy się odezwać, no przepraszam, na gg pod nr 1906 mi napisali że od takich spraw jest adres [email protected]
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.05.2009, 12:20
Co sie stalo z biletami dla fan clubow ?

Moj kumpel wczoraj kupil bilety na E od typa z gumtree. Maja nabita pieczatke oplata manipulacyjna 5 zl wiec raczej nie pochodza ze sprzedazy na karty kibica. Do tego jest na nich napisane: Wystawione przez sklep klubowy 21.05.2009 (czyli poprzedni czwartek).
Ze kolesie w WŚ robia walki to w sumie nie dziwi ale, ze klub to toleruja to juz jest szokujace.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.05.2009, 12:49
Z tego co ja tu czytam to zawsze sa problemy z biletami... Jelsi klub pozwala (penwie ma jakies korzysci z tego) na taka dystrybucje to neistety my szarzy kibice tego nei zmienimy. Pozostaje tylko ubolewac ze poniekad jestesmy od tego dziadostwa zalezni. Co wazniejszy mecz to sa problemy, koniki dostaja bilety, FC dostaa za duzo biletow na D. Ja to bym zrobil tak ze FC zawsze dostaja tyle samo biletow, tzn jak na Piasta przychodiz 1,5 tys z FC a na Legie chce przyjsc 2,5 tys to na D dostaje tylko 1,5 tys ludzi, bo to sa prawdziwi kibice a nie jakeis pikniki jeb..., pozniej tylko te pikniki psuja dobre zdanie ludzi o FC - wiec jeden problem chyba mozna rozwiazac i to w miare latwo. Jestes stałym czlonkiem FC to na kazdy mecz idizesz na D a jak sa ci kibice z FC sukcesu to dostaja na A/B. Co do tego ze koniki dostaja bilety jak to sie mowi spod lady to juz na to ciezej poradzic. Albo klub ma w tym interes albo ludzie pracujacy przy dystrybucji biletow sie na tym dorabijaja, jak dla mnie to to drugie bo klub i tak by sprzedal bilety skoro kolejki po nie na mecze z Legia/ Ślaskiem były gigantyczne. Predzej czy pozniej bilety by sie rozeszły przeciez, a przy tym klub nie psuł by swego dobrego imienia. Tym bardziej ze to imie trzeba zachowac bo 33 tysiace neidlugo bedzie trzeba zapelnic. Moze po prostu jakas wymiana kadry pracownikow? Skoro ludzie osuzkuja nasz klub to ch.. im w dupe. Na zbity pysk bym ich wywalił bo tylko zrazaja kibicow.

Inny jeszcze aspekt to taki ze jak sa mecze z Gornikiem, Pisatem to miejsca na D sa a chetnych nie ma. A jak sa mecze z Legia, Slaskiem to nagle kazdy staje sie fanatykiem, super kibicem i MUSI isc na mecz, najlepiej na D bo tam jest doping a on musi dopingowac bo jest fanatykiem. Jak jestes takimz agozałym kibicem ze sie nie mozesz pogodzic z tym ze nie dostajesz biletow na wazne mecze to kupuj karnet i wtedy masz z glowy. Dla mnie Ci kibice co tutaj placza ze na mecz nie moga isc to nie sa prawdziwi kibice. Prawdziwy kibic to ma karnet a jak nie masz to sie z tym licz ze braknie miejsc na mecze topowe na stadionie 16 tysiecznym!!-inna własnie sprawa ze sa wlaki przy rozdawaniu tych biletow ale tak czy siak wiekszosc ktora tutaj placze by nie dostała biletow bo ktos musi na tym ucierpiec skoro na mecz chce isc z 2 rayz wiecej ludiz niz pojemnosc stadionu

Wiec
- nie dla oszustw w dystrybucji biletow
-nie dla kibicow sukcesu z FC ktorzy chca chodzic na mecze topowe najlepiej na D
- nie dla niekarnetowcow ktorzy placza na forum na klub ze biletow nie ma a na karnet skapia

Pozdro
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 28.05.2009, 12:57
Wszystko dobrze ale bez wzgledu kogo bys przy dystrubucji nie postwil to i tak cos wymysli zeby na tym zarobic- taki narod nic nie poradzisz jak jest mozliwosc trzeba dorobic.

Klubowi jest to na reke bo tak wymusza kupno karnetow i zapewnia sobie zyski- wszak o to chodzi.

Zrobienie kupna biletu przez internet tez nie rozwiaze wszystkich problemow bo sobie konik zalozy 100 kont i tak wykupi i zarobi
,
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2009, 13:02
Mi sie wydaje ze Wislak prawdziwy z krwi i kosci ktory by bilety sprzedawał to by sie takim skur... nie okazał zeby na lewo bilety opychac. Inna sprawa ze moze ludzie tam pracujacy sa zastraszani i musza bilety koniom odkladac ;/ Teorii mozna snuc wiele jendka jak czegos klub z tym nie sprobuje zrobic to dalej bedzie tak jak teraz ;/

Saklak zgadzam sie, takie cos wymusza na czesci kupno karnetow jednak zobacz jaka zła laurke wystawia klubowi. Wstyd jak cholera ze takie rzeczy sie dzieja. Moze juz nie jeden kibic sie zrazil do Wisły za takie traktowanie

A jelsi to prawda z tymi biletami ze FC ich nie dostana, to przeciez jasna sprawa ze te bilety poszły na lewo ;/
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.05.2009, 13:02
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

Zrobienie kupna biletu przez internet tez nie rozwiaze wszystkich problemow bo sobie konik zalozy 100 kont i tak wykupi i zarobi
No ale jakby było jedno konto na jedną osobę, to by musiał 100 osób znaleźć, ewentualnie na jedno IP jedno konto. Zawsze można jakoś ograniczyć szarą strefę.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.05.2009, 13:04
Poczekajcie jak będzie 5 min. przed meczem, wtedy będą sprzedawać bilety po normalnej cenie. Ja tak kiedyś nawet wymieniłem się z konikiem, miałem na E i wymienił się ze mną na D
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 28.05.2009, 13:08
nie pisze bzdur... takie info dostałem wczoraj,bo sam czekałem na bilety... i to jest po raz kolejny zajeb...y wał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2009, 13:10
Gris tez inna kwestia czy by inne wałki sie nei zaczely. Nie znam sie na tym dokladnie no ale wydaje mi sie ze mogloby dojsc po prostu do falszowania (nie wiem jak to nazwac) list po prostu ze tyle i tyle osob kupilo bilety i po prostu kon by dostał ta ilosc biletow. Nie wiem czy rozumeicie o co mi chodzi ale tak ogolniej mowiac jesli komus bedzie zalezało zeby na lewo bilety sprzedac to do tego dopusci chyba ze klub by sie zaczal temu bardziej przygladac

A tym koniom to powinni dac popalic "jacys silniejsi kibice". Skzoda ze takei dziadostwo funkcjonuje a my sie temu rpzygladamy. Przeciez to tak jakby nas okradanow biały dzien i nikt z tym nic nie robi :((
Moze jkaby dostali raz, drugi w morde to by sie opamietali smzaciarze
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 13:10
jaroo1 ale zauważ jedną rzecz... kto chodzi na mecze na co dzien? przede wszystkim FC a później na mecze topowe obcinam im się bilety prawie do 0... więc kto robi atmosfere na normalnych meczach a kto ją psuje na najciekawszych? zastanów się zanim kogos objedziesz bez podstawnie... w FC są ludzie nie raz bardziej oddani WIŚLE niż rodowici krakowianie...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 28.05.2009, 13:11
gris napisał(a):Wyświetl post
No ale jakby było jedno konto na jedną osobę, to by musiał 100 osób znaleźć, ewentualnie na jedno IP jedno konto. Zawsze można jakoś ograniczyć szarą strefę.
Pewnie ze by ograniczylo, ale dla chcacego nic trudnego zalatwic sobie kilku meneli i za wino marki wino zalatwi.
A myslisz ze teraz nie maja kart kibica, powie ze od kumpli pozbieral zeby wszyscy sie nie fatygowali i co mu zrobisz, chyba ze powiesz jedna osoba jedna karta jeden bilet.
To sie zaczna placze ze dla brata, szwagra, cioci chca kupic a klub ich na koszty naciaga bo musza wszyscy przyjechac
Z IP to juz takie proste nie bedzie bo co w tedy jak masz braci i bedziecie chciec kupic wszyscy bilety, albo kafejka internetowa- bo nie wszyscy maja internet.

A na karnetach konik czy sprzedajacy nie zarobi, zysk jest obustronny bo ty jestes pewny ze nie bedzie takiej sytuacji jak jest teraz i mecz ogladniesz na tej trybunie na ktorej chcesz lub wogole ogladniesz na stadionie a klub ma kase na dzialalnosc i wie ile moze wydac
,
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2009, 13:14
PSYCHOL wiem bo sma mozna powiedziec ze jestem jak czlonek FC Mieszkam pol Polski od Krakowa i wiem ze taki wyjazd na mecz to nie jest zwykle wyjscie z domu o 19 i o 22 jestem spowrotem. Tylko to jest niemal calodobowa wyprawa i zeby na jeden meczyk mozna pojsc to trzeba duzo staran dolozyc a nie tak jak miejscowi wyjsc z domu jak na spacer
Nie obrazam ludzi z FC tych normalnych tylko tych ktorzy jezdza TYLKO na te topowe mecze. Bo czytam to forum i wiem ze tacy sa, ze tak to nie jezdza na Piasta ale jak jest Legia to nagle znajduje sie wiecej ludzi w FC
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 13:18
masz racje,choc powiem szczerze że ja kiedys się bardziej udzielałem, starałem sie i w ogole teraz czasu nie mam i jest problem bo mi nikt nie załatwi z FC biletów a jak ja załatwiałem to było cacy... wkurza mnie to ze jak komuś pomagasz to później nie zostaniesz doceniony,nikt o tym nie pamięta...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 28.05.2009, 13:28
Wiślak178 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem gdzie to napisać. Szukam kogoś kto za symboliczne 10 zł na browara wprowadziłby mi brata (1997) na mecz na sektor D.Ja nie moge bo mnie na meczu nie będzie. Kontakt na priv
Brat od przerobionej legitymacji?
Odpowiedz cytując
BartTSW
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 28.05.2009, 13:34
Panowie i Panie bilety są załatwiane przez firmy i tak nas robią w buca . Nie od dziś wiadomo że pracownik w TF może dla znajomych załatwić tyle biletów ile mu się podoba jeśli inni się nie wybiorą na mecz .Przykład mecz derbowy gość sprzedawał bilety a na bilecie pisało TF KABLE miał ich około 20 (Bilety sprzedawał wtedy po 50 zł , ogłaszał się na forum i dzień przed meczem w Krakowie w knajpie 20 biletów sprzedał od kopa 1000zł miał . DA SIĘ ŻYĆ ? NO DA SIĘ ŻYĆ I TO DOBRZE ŻYĆ . Takich ludzi w firmach jest multum i każdy weźmie teraz 3 po czym zostaje mu na 3 kraty browarów jak sprzeda po cenie np. 80 do 100zł
Ostatnio edytowane przez BartTSW : 28.05.2009 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 28.05.2009, 13:54
BartTSW napisał(a):Wyświetl post
Panowie i Panie bilety są załatwiane przez firmy i tak nas robią w buca . Nie od dziś wiadomo że pracownik w TF może dla znajomych załatwić tyle biletów ile mu się podoba jeśli inni się nie wybiorą na mecz .Przykład mecz derbowy gość sprzedawał bilety a na bilecie pisało TF KABLE miał ich około 20 (Bilety sprzedawał wtedy po 50 zł , ogłaszał się na forum i dzień przed meczem w Krakowie w knajpie 20 biletów sprzedał od kopa 1000zł miał . DA SIĘ ŻYĆ ? NO DA SIĘ ŻYĆ I TO DOBRZE ŻYĆ . Takich ludzi w firmach jest multum i każdy weźmie teraz 3 po czym zostaje mu na 3 kraty browarów jak sprzeda po cenie np. 80 do 100zł
TF KABLE jest sponsorem Wisly jak i wlascicielem i ma prawo wziasc tyle biletow ile chce( na ile ma zapotrzebowanie) dla swoich pracownikow.

Jak Ty bys mial firme ktora sponsoruje klub pilkarski i pracownicy przyszli i poprosili o bilety( odplatnie czy bezplatnie Twoja wola) to co bys powiedzial idzcie sie goncie.

W TF tez jest wielu pracowniow ktorzy sa kibicami Wisly a ze tam pracuja to inna kwestia. Idz zatrudnij sie tam to tez bedziesz mial HI LIFE
,
Odpowiedz cytując
UH f B
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 28.05.2009, 14:02
Wiślak178 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem gdzie to napisać. Szukam kogoś kto za symboliczne 10 zł na browara wprowadziłby mi brata (1997) na mecz na sektor D.Ja nie moge bo mnie na meczu nie będzie. Kontakt na priv
a ja bym radził wszystkim uważać na takie akcje
sprawa wygląda tak:
przy wejściu pokazujesz do kamery swój dowód i legitymacje młodego, wprowadzając go bierzesz za niego odpowiedzialność, po przejściu bramek każdy idzie w swoją stronę, młody zadowolony, że jest na meczu, ty jesteś przekonany, że zrobiłeś dobry uczynek, nie daj boże niech się coś stanie młodemu to ty będziesz brany za dupe bo przecież on z tobą wszedł na mecz i ty jesteś jego opiekunem
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.05.2009, 14:07
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
TF KABLE jest sponsorem Wisly jak i wlascicielem i ma prawo wziasc tyle biletow ile chce( na ile ma zapotrzebowanie) dla swoich pracownikow.

Jak Ty bys mial firme ktora sponsoruje klub pilkarski i pracownicy przyszli i poprosili o bilety( odplatnie czy bezplatnie Twoja wola) to co bys powiedzial idzcie sie goncie.

W TF tez jest wielu pracowniow ktorzy sa kibicami Wisly a ze tam pracuja to inna kwestia. Idz zatrudnij sie tam to tez bedziesz mial HI LIFE
Podobnie bylo w Comarchu ale zrezygnowali z tego bo ni byli w stanie kontrolowac co pracownicy robia z biletami.
Teraz co najwyzej pracownicy moga kupic bilety ze znizka.
Inna sprawa czy na bieltach na Craxe w ogole mozna zarobic
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.05.2009, 14:10
nie pisze bzdur... takie info dostałem wczoraj,bo sam czekałem na bilety... i to jest po raz kolejny zajeb...y wał.

jak kogoś oskarżasz, siejesz plotki to pasuje przynajmniej podac zródło skąd o tym wiesz... bo rownie dobrze ja moge napisać ze jestes z Cracovii... bo tak wczoraj słyszałem. Fajnie
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
banan_olksuz
Junior Member

Od: 04.2004

Stary 28.05.2009, 14:15
nie będzie... w poniedziałek była podana informacja,że są do odbioru w środe... po czym nie ma... dla żadnych fc...

Nie wiem o co Ci chodzi, bo dzisiaj odebraliśmy bilety dla FC. Wszystko przebiegło OK z tego co mi wiadomo.
WISLA & BARCA
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.05.2009, 14:27
czyli brawo dla tego pana za sianie fermentu który jest tutaj potrzebny jak Cracovia w pierwszej lidze... zenada.

za takie cos to powinny leciec bany
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wisnia
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.05.2009, 14:42
banan_olksuz napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem o co Ci chodzi, bo dzisiaj odebraliśmy bilety dla FC. Wszystko przebiegło OK z tego co mi wiadomo.
Dzięki Ziomek za Info Kamień z serca mi spadł
POZDRO I DO ZOBACZENIA NA MECZU

MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
JAK DŁUGO NA WAWELU ZYGMUNTA BIJE DZWON TAK DŁUGO NASZA WISŁA WYGRYWAĆ BĘDZIE WCIĄŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
abg844
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 28.05.2009, 15:08
witam! chodzi mi o nr najlepszych miejs na sektorze A i B tzn najblizej srodka czy tez tam jest A1 A2 A3 jesli tak to ktoremiejsca najlepsze?dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując
wislak2216
Banita

Stary 28.05.2009, 15:19
A czy orientuje sie ktos w jakich mniej wiecej cenach koniki sprzedaja bilety?
Odpowiedz cytując
Scarlett
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.05.2009, 15:25
Pamiętam, że na Legię też szybciutko rozeszły się bilety, a przed samym meczem koniki sami się prosili, żeby od nich kupić. Można powiedzieć, że konie zrobiły się w... konia
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
Odpowiedz cytując
abg844
Junior Member

Stary 28.05.2009, 15:30
ktore dokladnie sektory z A i B sa blizej srodka? prosze o odpowiedz
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.05.2009, 15:33
abg844 napisał(a):Wyświetl post
ktore dokladnie sektory z A i B sa blizej srodka? prosze o odpowiedz
Prosze odsprzedaj bilet komuś kto zna odpowiedź na to pytanie. Potrzebujących wielu.

edit:
A3 i B3 najbliżej środka. Z tym, że nawet jako piknik powinieneś znać sektory na własnym stadionie, moim zdaniem. Stąd mój wniosek, że nieczęsto tam bywasz albo w ogóle idziesz pierwszy raz. Dawno nie widziałam biletu, bo wchodziłam w tym sezonie na karnet, ale zdaje się, że jest na nim rozmieszczenie sektorów wydrukowane,,, ;>
Powód: odp.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 28.05.2009 o godz. 16:54.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów