|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czepiasz się innych że 'tracą siły na marne' a to co proponujesz to 'poczekać' - czyli w sumie to samo nic nie robienie. Nie chce kolejnych 10 postów 'ja to/Ty tamto'.
Odnieś się proszę do mojego wcześniejszego postu na temat petycji, ma to sens, czy w ogóle nie ma Twoim zdaniem? Nanieś uwagi do mojego wstępnego tekstu. Bo moim ma sens, nic nie stoi na przeszkodzie żeby wyjść na ulicę i jednocześnie pokazać jak wielu nas jest poprzez petycję. Nie każdy kibic Wisły jest z Krakowa i nie każdy może się stawić pod stadionem. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
i co ci ta petycja da pan JM wyśmiać ją może
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
@momo
Wczoraj było choćby oświadczenie SKWK, czytałeś je w ogóle? Sytuacja dojrzewa i sama dojrzeje do jakichś działań, tak to widzę. Inna sprawa, że mówiąc brutalnie to pozostaje nam co najwyżej się modlić o cud i kolejną zmianę właściciela w tej sytuacji, bo że ze strony tego JM nic dobrego nas nie czeka, niezależnie od tego czy go ktoś będzie straszył, czy nie, on nie ma ani kwalifikacji, żeby zarządzać tym klubem, ani zdolności do zatrudnianie ludzi, którzy to zrobią za niego, zatrudnienie tego Włocha dowodzi tego boleśnie. Z mojej strony EOT, już się nawet nie spinajcie na jakies odpowiadanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
masz rację, usiądź przed kompem, nie rób nic tylko módl się i "paczaj" czy inni za Ciebie coś wykombinują... Tak będzie lepiej...
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ku...wa!!! czy tu nie rozumiesz jak ci się mówi"wypier...aj!!!" z tego tematu! tak po prostu?!
nikt ci ostatnio nie przy...ił?! ![]()
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja wiem, że idziecie na emocjach ale co nam to da nasza siłą jest chodzenie na WISŁE i wspieranie klubu
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie jakieś powiązania, tylko jednym z zarzutów jest działanie w grupie przestępczej o charakterze międzynarodowym (z tego powodu tak długo trwa postępowanie).
W sprawie petycji. Możemy bardzo wiele zrobić - pytanie jak wiele by nas było. Można poprosić o wsparcie Smudę, byłych piłkarzy Wisły. Obecnie to żaden problem przygotować akcję anty JM. Media społecznościowe momentalnie by rozniosły w eter nasz protest, a przede wszystkim chęć walki o klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy jest na sali moderator, który uporządkuje tą dyskusje i przede wszystkim wypowie się wraz z kolegami z administracji strony wislakrakow.com na temat tego pomysłu?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak widać, większość uczestników tego forum, włącznie z moderatorami, którzy mogliby w czymś pomóc ma tę inicjatywę w dooopie... Polska w pigułce. Nic nie robić a później się obudzić z ręką w nocniku. Przykładów z życia wiele.
ech... szkoda gadać...
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 18.08.2016 o godz. 18:35.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo ale do czego wy dążycie w tym temacie bo nie rozumiem za bardzo.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Przepraszam, czy jakikolwiek prawnik , kibic, wypowie się na temat mojego apelu ? Bez Was nie damy rady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@TASAIO - jak widać 'kibice' są zajęci plotkowaniem w innym temacie
@Franeklowcabramek - tu chyba miała być dyskusja w jaki sposób pomóc klubowi, w przypadku gdyby coś poszło całkowicie nie tak. Możliwości jest wiele ale do tego trzeba ludzi, pomysłów. Ale jak widać plotkowanie jest ciekawsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jedyna osoba, która w jakiś minimalny sposób dawała nadzieję, że może jednak jest jakiś plan bo firmuje to swoim nazwiskiem czyli Marek Citko właśnie spier...liła z Krakowa. Jak to zostało powiedziane w wątku o JM czas wziąć taczki ruszyć dupe pod stadion ii wywieść tego pajaca pod Częstochowę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dalej wam się nie chce działać?
W takim razie nie jesteście ludźmi godnymi podania ręki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
dramat... na gwałt potrzebna jakaś akcja pod klubem.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli SKWK(szok że to piszę, nie jestem fanem tego stowarzyszenia) nie zaangażuje się w tę sytuację, żadnej akcji nie będzie, zbyt podzielone to forum :///
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ustalmy datę i godzinę spotkania pod klubem, trzeba kupić taczki bo już rozmawiać nie ma o czym! Tak ajk wcześniej pisałem, mimo wszystko trzeba dogadać się z SKWK i teraz nie robić podziałów. Poprosimy Ludwika Mięttę-Mikołajewicza by nas wsparł...
Chyba nie ma co czekać do poniedziałku, w weekend wiadomixa nie będzie w klubie na pewno, więc jutro? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra ....a! ja kupię te taczki jebane! o której jutro pod stadionem?
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zbierać kasę na odkupienie klubu nawet po zawyżonej cenie bo Wisła to nasze wspólne dobro
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Zrozumcie w końcu, że SKWK ma wy.......one na takie akcje. Oni już dawno przestali reprezentować kibiców Wisły, a teraz zajmują się swoimi interesami. Taka prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kasę trzeba zbierać albo odkupienie się Wiśle a jak będzie nowy właściciel to kasa może iść na akademia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może wreszcie przestańmy chociaż na chwilę jeden na drugie naskakiwać i zacznijmy działać wspólnie? Bo zaraz obudzimy się z ręką w nocniku i przez pół sezonu będziemy oglądać resztę ekstraklasy w TV, a od przyszłego marzyć o IV lidze.
Jeśli ktoś ogarnięty ma konto na forum skwk (moje jest zablokowane od dawna) niech napisze do mnie na prv |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|