|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Załamka ...
Przychodzi Wolski, wchodzi po 2 treningach i długim niegraniu i jest do 60 minuty najlepszy na boisku. Przygotowania, a wszystko na łapu capu. Pietrzak, co za durne zachowanie z tą ręką ... Mnie się w miarę podobał Uryga, trochę zdrowia wczoraj zostawił. Wynik, brak jakikolwiek punktów tragedia ... Skład mamy mocny, ale tak jak ryba psuje się od głowy (T.P) Szczęścia w następnym meczu życzmy sobie ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Z Tadeuszem do 1 ligi.... Zero taktyki, mecz z łęczną dzida do przodu, mecz z PPB dzida na Wolskiego, zero przygotowania fizycznego, zero reakcji na poczynania boiskowe... Miał cały okres przygotowawczy dostał nomen omen grajków w miarę dobrych i uwstecznił tą drużynę ;/ MASAAAKRAAA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chcialbym zwrocic uwage na Maleckiego. Kiedys kopalem w pilke. Moj debiut w juniorach przypadl na mecz z liderem bez zadnego treningu. Wszedlem na boisko nie wiedzialem jak sie ustawic jak grac jak zachowywac sie w boiskowych sytuacjach. Tak wczoraj zagral Patryk Malecki gosc ktory juz w tej ekstraklasie troche pogral. Mialem nadzieje ze cos z niego bedzie ale po wczorajszym widze ze kolejny darmozjad sie szykuje. Balashov? Ma szybkosc walczy ale za malo uzywa glowy. Pietrzak nie liczac tego zagrania reka dobry mecz. Za latwo potracilismy bramki. Mam nadzieje ze sie utrzymamy!
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Mam znajomka, kibica GKSu, z dużą wiedzą o piłce, który twierdzi, że będziemy z niego mieć dużo pociechy. Cierpliwości. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czy przypadkiem nie odnosicie wrażenia, że jest to efekt szerszej polityki? Nie potrzeba było dużo. Tylko wygrać dwa ostatnie mecze u siebie. Bez problemu znajdujemy się w pierwszej ósemce, mało tego, mając w perspektywie następne mecze byłby zapas na ewentualne wpadki. Kolejna sprawa. Sędziowie. Ja pomijam niezauważenie spalonych w 17_ tej i 22 minucie, co do których jestem święcie przekonany, że były, bo siedzę na H-22. Arbitrzy trafiający na mecze Wisły mają dziwną krótkowzroczność. To dotyczy całej tej rundy. Może faktycznie trzeba zlecieć piętro niżej, żeby potem jak Feniks odrodzić się z popiołów? Bo mnie to już pomału zaczyna to wk...rwiać. Przychodząc na mecze przynosimy im pieniądze w zębach. A oni maja nas w d... Wszyscy. Zarząd, a teraz nawet ci co na murawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Każdemu z niższej/innej ligi powinno dać się pół roku spokoju na aklimatyzację. Dopiero potem można powiedzieć, że taki Popović (wczoraj słaby mecz) czy inny Crivellaro są beznadziejni. Niestety, Rafael hejtowany przez całą rundę jesienną (poniekąd słusznie, ale to było pierwsze pół roku) zaczął grać dobrze w springach więc nie dostaje teraz szansy w meczach, gdzie ogrywamy niesprawdzone albo zwyczajnie beznadziejne schematy...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
PiVoSH92, masz kawałek racji. Uważam, że pozbycie się Moskala w mojej opinii było błędem. Przegrany u nas mecz z Cracovią przelał czarę goryczy i Cupiał się go pozbył. Uważam jednak, że Kazik jaki był, taki był ale szybciej reagował na sytuację na boisku. Zauważcie. W poniedziałek czekaliśmy na reakcję trenera dopiero po sfaulowaniu Donalda, kiedy zmiana została wymuszona sytuacją. Być może austriacka szkoła trenerska przewiduje dokonywanie zmian w momencie, kiedy zawodnik padnie na pysk na murawę. Mając świadomość niedociągnięć kondycyjnych o których wiedzą nawet rywale, co dało się nawet zauważyć w taktyce rywali wczoraj, powinno się jednak reagować zdecydowanie szybciej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Trzeba dobrac z Tadkiem sezon do konca nie ma wyjscia, przyhdzie Brlek, Maczynski wiec sie utrzymamy. A juz szukac profesjonalne go trenera na nowy sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z tym utrzymaniem to żebyśmy się nie przejechali. Bo wszyscy z którymi przyjdzie nam się tłuc, grają lepszą piłkę od nas.
Mąka miał po 5 tygodniach dopiero wrócić do lekkich treningów i truchtania, a gdzie jakieś granie. Jak ta cała spadkowa ekipa kondycyjnie nie siądzie, to będzie nam bardzo ciężko. Każdy już widzi, że po 60 minutach kończy nam się paliwo i spokojnie tak się na nas ustawi. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Optymistyczne w tej żenadzie jest to że skoro teraz fizycznie wyglądamy słabo, to siły wrócą na grę w grupie spadkowej. O pierwszej 8 możemy zapomnieć. A te zespoły (część) które dobrze zaczęły mogą złapać zadyszke na decydujące mecze w grupie spadkowej. I dlatego liczę na utrzymanie. Tak się pocieszam
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Kolejny mecz loteria - możemy wygrać, zremisować lub przegrać każdą liczbą bramek. Mnie nie zdziwi już totalnie nic...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tez mi sie wydawało ze miał niezłe z 6 minut
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Poprzeczka bardzo nisko zawieszona, podania miał niezłe ale i sporo głupich strat, więc jak dla mnie jednak na minus. Nie taki jak Uryga czy Małecki (głównie Małecki) ale jednak nie bardzo byłoby za co go chwalić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to co pokazał ten pajac małecki wczoraj to normalnie ludzkie pojęcie przechodzi! boguski,uryga,małecki to są goście którzy nie powinni nawet minuty zagrać już ! Brożek sie obraził? ale na kogo? na tadzia za 15 minut "gry"(machania łapami) czy na kibiców którzy troszeczke dali do zrozumienia że hańbią Wisłe. Tak troszeczke. Nie wiem co ma gniazdowy w głowie ale powinien tam zapodać "chodźcie bliżej" i w momencie gdyby podchodzili sypnąć gromkie "wypie*dalać" a potem "jak z koroną nie wygracie to po meczu...."
Osobiście twierdze że we wtorek zobaczymy coś paranormalnego mianowicie : Uryga w I składzie a chorwat ława ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|