The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2015, 17:33
Oglądałem kiedyś filmik, który podałeś. Nie chcę mi się go oglądać ponownie, oczywiście nie pamiętam jakie tam padały stwierdzenia. Podaję link do co prawda starszego filmiku - taki znalazłem na szybko - niż ten Twój filmik ale mowa w nim o tym co ja napisałem.
https://www.youtube.com/watch?v=L8VnTbDmpgI

Gdzieś niedawno był wywiad z tej kampanii z Mikke - nie chce mi się szukać tego materiału - nie wiem czy to nie ten gdzie w jakiejś bodajże regionalnej TVP sprowadzał redaktorka na ziemię gdy ten wypytywał go o tematy typu "odebrać prawa wyborcze kobietom" itp i padały takie same słowa jak ja napisałem i jakie są w tym filmiku z 2012 roku (do którego dałem link).

EDIT
Znalazłem, żeby nie być gołosłownym
Od 9:50 min
https://www.youtube.com/watch?v=jIn6JWCiAiQ
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.03.2015 o godz. 17:44.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.04.2015, 08:17
Patologia tego kraju jest przerazajaca...
Matka Andrzejka zbiera podpisy na uczelni...
Caly ten system jest do całkowitego rozwalenia...
Każdy tylko patrzy żeby dojść do zloba i się nawpierdalac...
Odpowiedz cytując
MałyTSW
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 01.04.2015, 08:34
I tura - Duda
II tura - jw.
Powód: JżS
Ostatnio edytowane przez MałyTSW : 01.04.2015 o godz. 08:35.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.04.2015, 08:47
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Patologia tego kraju jest przerazajaca...
Matka Andrzejka zbiera podpisy na uczelni...
Caly ten system jest do całkowitego rozwalenia...
Każdy tylko patrzy żeby dojść do zloba i się nawpierdalac...
Zbiera czy prosi o poparcie?

Ja .......e, wyroki na zamówienie, wikileaks informuje, że lata do 2005 to jedna wielka patologia z Komorowskim na czele, a gośc się przypierdala, że matka Dudy na AGH`u prosiła o poparcie.

Zresztą, proponowałbym więcej wstrzemięźliwości w ferowaniu wyroków na podstawie wiadomości z dzisiejszego dnia- przypominam- dzisiaj prima aprilis
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 01.04.2015 o godz. 08:51.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.04.2015, 08:50
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zbiera czy prosi o poparcie?

Ja .......e, wyroki na zamówienie, wikileaks informuje, że lata do 2005 to jedna wielka patologia z Komorowskim na czele, a gośc się przypierdala, że matka Dudy na AGH`u prosiła o poparcie.

Nie gość tylko dla Ciebie Pan...
No na .... mi tutaj wyjezdzasz jakimiś .......nietymi emotikonami...
Dobrze wiesz ze nie ma prawa tego robic i robic nie może...
To sobie sam napisales była patologia z Komorowskim to jest teraz z .......nietym Andrzejkiem...
Polemiki z Toba nie podejmuje...
Nie jestem wyznawca Bronka, Tuska i pani Kopacz...
Nie jestem wyznawca biednego Jareczka,wszystkich marionetek jego i jebnietego Andrzejka...
Nie jestem wyznawca Antka i zamachu w Smolensku...
Nie patrzmy mi czerowno z oczu i to mi wystarczy...
Nie jestem wyznawca PSL bo rolnikiem również nie jestem...

Tylko jak liczysz ze Andzrzej duda czyni cuda to jestem w ogoromnym bledzie bo to kolejny kutas który patrzy tylko żeby się nawpierdalac...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 01.04.2015 o godz. 08:56.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 01.04.2015, 09:25
Wyjeżdzam Ci szefie z emotkami, bo przywołujesz tutaj rewelacje z faktu 1 kwietnia

Ja do polityki podchodzę chłodno, bo za stary już jestem. Zdaję sobie sprawę, że WSZYSCY- bez wyjątku mają na nas wyjebane- od prawa do lewa, tylko każdy gospodaruje sobie swój elektorat.
Większość ludzi poglądu nie ma ma- bo jest chwiejna jak chorągiewki na wietrze- powiewają tak, jak usłyszą w tv.
Częśc ma poglądy lewicowe, część prawicowe- ale wierzę jednak, że każdemu chodzi o dobro Polski, więc głosuje na swoich przedstawicieli.
Najgorzej z tymi, którzy uwazają się za "nowoczesnych, wykształconych europejczyków"- to ci ludzie, którzy pójdą w ciemno za swoim przywódcą- byle poił ich wciąż pochwałamim nagradzał posadami i przywilejami. Dla tych ludzi, obciachem jest patriotyzm, religia, słowiańskie wartości- oni chcą być częścią europy- tzn chcą być tacy sami. Nie dostrzegają tego, że my też coś możemy Europie dać- wartości, które mogą stanowić oddech świeżego powietrza.

Są też i ludzie, którzy mają kurewsko dośc tego szamba który ma miejsce od 7 lat- podejrzewam, że Ty też się do nich zaliczasz, nie mniej jednak , jak nie obrażam innych przedstawicieli opozycji bo uważam, że to tylko wzmacnia urzędujący nierząd jak i Komorowskiego.
Ja nie znam Dudy i nie spodziewam się po nim wiele. Jednak mam dla niego- jak i jego partii jedno, ale bardzo ważne wymaganie- by rozliczyli tych s....ysynów co aktualnie rozłożyli nasza biedną ojczyznę. W szafach jest tyle trupów, a pod dywanami tyle martwych buldogów, że pozbycie się tego truchła już będzie sporą ulgą dla naszego kraju.

Wolę polityków chujowych, słabych, z krzywymi zebami, dziurawymi burami, bez konta z banku niż eleganckich złodziei w krawatach, którzy niszczą nasz kraj.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 01.04.2015 o godz. 09:31.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.04.2015, 10:02
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Nie gość tylko dla Ciebie Pan...
No na .... mi tutaj wyjezdzasz jakimiś .......nietymi emotikonami...
Dobrze wiesz ze nie ma prawa tego robic i robic nie może...
To sobie sam napisales była patologia z Komorowskim to jest teraz z .......nietym Andrzejkiem...
Polemiki z Toba nie podejmuje...
Nie jestem wyznawca Bronka, Tuska i pani Kopacz...
Nie jestem wyznawca biednego Jareczka,wszystkich marionetek jego i jebnietego Andrzejka...
Nie jestem wyznawca Antka i zamachu w Smolensku...
Nie patrzmy mi czerowno z oczu i to mi wystarczy...

Nie jestem wyznawca PSL bo rolnikiem również nie jestem...

Tylko jak liczysz ze Andzrzej duda czyni cuda to jestem w ogoromnym bledzie bo to kolejny kutas który patrzy tylko żeby się nawpierdalac...
Czyli jesteś wyznawcą "pancernej brzozy" i bredni gen. Anodiny, a tym samym z oczu patrzy ci to samo co Bronkowi, Tuskowi pani Kopacz.

P.S. Wywiad niemiecki BND tak jak Antek sądzi, ze w Smoleńsku dokonano zamachu, przy pomocy eksplozji. Teraz rób z nich głupków.

A tutaj prof. Wolniewicz na temat kandydatów. Jasno i zwięźle:

http://wpolityce.pl/polityka/239372-...do-tej-funkcji
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 01.04.2015 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 09.04.2015, 14:45
Ale jaja z tym sondażem - Bul tyle głosów co Kowalski - świat się wali.
A tak na poważnie : panowie którzy dają głos na JKM-a,Pawła i Kowalskiego : jak się okaże że nie będzie II tury to będzie znaczyło że poparliście myśliwego. Oby tak dalej jedyna słuszna partia brukselska nie może stracić władzy.....podobnie będzie na jesieni
p.s Wiem JK i Maciarewicz to wojna z Rosją, Smoleńsk i socjal etc...samo zło
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.04.2015, 14:54
Jak Żydosław Bezwąsowski wygra w 1 turze to i tak nic nie poradzimy konwencjonalnymi metodami. Ewentualnie spieprzać byle szybko, byle dalej. Tylko przez miasta, nie WSI. Tym bardziej omijać lasy i busz- to naturalne środowisko Szoguna.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.04.2015, 15:24
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
A tak na poważnie : panowie którzy dają głos na JKM-a,Pawła i Kowalskiego : jak się okaże że nie będzie II tury to będzie znaczyło że poparliście myśliwego. Oby tak dalej jedyna słuszna partia brukselska nie może stracić władzy.....podobnie będzie na jesieni
a jakie to ma znaczenie na kogo glosujesz w pierwszej turze?czy Duda będzie mial 49% czy Mikke z Dudą i Kowalskim 3 x po 16 % a Komourski tak czy inaczej 51% to drugiej tury nie będzie.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 09.04.2015, 18:28
w 1 turze mogą głosować nawet na jarubasa czy paligłupa, ważne żeby w 2 turze nawet jak nie tarwią PIS-u i Dudy zagłosowali przeciwko bulowi
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 09.04.2015, 20:26
Właśnie problemem Bula na wygranie w 1 turze są wszyscy antysystemowi kandydaci jak Braun, Kowalski, Mikke, Wilk, Kukiz - szczególnie Kukiz, jest to gościu promowany przez media, prawicowiec ale nie kojarzony ze skrajnością. Myślę, że wiele glosów pójdzie na niego i to jest taki kandydat dla ludzi, którzy by nie poparli ani Mikkego, ani Kowalskiego itd ale, że startuje Kukiz to sobie zagłosują i się nie będą zasłaniać "nie było na kogo głosować".
Z drugiej strony są słabi kandydaci z SLD i PSL = więcej głosów dla Bronka od razu w 1 turze.
Ale jakby nie patrzeć to właśnie dzięki dużej ilości kandydatów ilość oddanych głosów powinna się trochę zwiększyć bo ludzie zamiast szukać wymówek, że nie ma dobrego kandydata to kogoś sobie wybiorą = więcej głosów oddanych to mniejszy procent głosów dla Bula.

PS Niech wygra ten Duda w wyborach, niech też i PiS dojdzie do władzy, jeśli nikt inny nie ma szans. Daj im Boże i niech się przez te najbliższe 4-5 lat wyjaśni ostatecznie co zrobi PiS pozytywnego. To by było fajne bo by się trochę kart odkryło i by było wiadomo na czym stoimy. A tak to zawsze jest niepewność czy ten i tamten to są w układzie czy może jednak chcą dobrze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.04.2015, 22:30
Jak Ty żes to wymyślił? Jedyna opcja żeby Twoje słowa miały potwierdzenie to jak szogun miałby koło 50%, Duda koło 48, a cała reszta 2. Wtedy to miałoby znaczenie - w innym przypadku nie ma żadnego.
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.04.2015, 22:33
Głosuję na Kukiza. Żaden z kandydatów nie nadaje się do reprezentowania mojego kraju, więc wybieram tego, który... najlepiej śpiewa.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 09.04.2015, 22:35
... będzie kłamał śpiewająco!
drozd:
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 10.04.2015, 09:12
http://wpolityce.pl/polityka/240387-...-wojewodztwach
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 10.04.2015, 10:02
Im bliżej Niemiec, tym poparcie większe

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 10.04.2015, 10:15
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Im bliżej Niemiec, tym poparcie większe
w pomorskim i zachodniopomorskim zlikwidowali stocznie , w lubuskim od zawsze była masakra i ponad 50% , co oni im dosypują do jedzenia , mam wrażenie że już obecnie Duda prowadzi
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 10.04.2015, 11:11
PO to partia pro-niemiecka więc nie dziwne, że największe poparcie ma w regionach zachodnich. Zawsze zaskakuje mnie Śląsk gdzie PO ma bardzo dobre wyniki, mimo ciągłych protestów, tak samo Komorowski tam dziś ma ok.50%, a ludzie po demonstracjach ze stycznia dalej głosują na ludzi władzy) Niestety to pokazuje jacy tam mieszkają prości ludzie, którymi łatwo manipulować......
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.04.2015, 13:17
W Polsce media wykonały tak wspaniałą robotę, że na złość sobie i wbrew własnemu interesowi ludzie zagłosują na szurniętego reżysera, grajka bez programu, libertariańskiego utopistę, żeby tylko nie zagłosować na PiS.

Wszczepiono ludziom mentalne czipy, albo:
1) PiS=PO
abo
2) PiS to oszołomka.
Ludzie sobie aktywują któryś z nich i w doopie mają fakty, że przez dwa lata rządu PiSu Polska wystrzeliła we wszystkich czynnikach makroekonomicznych, prowadziła w miarę niezależną politykę zagraniczną, zmieniono wektor polityki historycznej.
Ale nie, lepiej zagłosuję na jakiegoś świra albo poprę Bronka i nadal będę jebał w Biedrze za 1600 zł, ewentualnie s.......ę do Londynu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2015, 13:33
To są jeszcze jacyś kretyni, którzy chcą głosować na Bronka?

Kisiel w mózgu.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.04.2015, 16:00
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Jak Ty żes to wymyślił? Jedyna opcja żeby Twoje słowa miały potwierdzenie to jak szogun miałby koło 50%, Duda koło 48, a cała reszta 2. Wtedy to miałoby znaczenie - w innym przypadku nie ma żadnego.
Szogun nie startuje w tych wyborach tylko jego szef Bul- coś mieszasz ,ehhhh////
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 10.04.2015, 19:57
Cytat:
Niestety to pokazuje jacy tam mieszkają prości ludzie, którymi łatwo manipulować......
Albo pokazuje, że id dobre wały w liczeniu głosów i w robieniu sondaży.
PS W ogóle śmieszne jest, że się tymi zjebanymi, zakłamanymi sondażami podniecacie.
drozd:
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2015, 22:22
Szogun nie startuje w tych wyborach tylko jego szef Bul- coś mieszasz ,ehhhh////
Myśle,że to Szogun jest szefem ,a nie Bul
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.04.2015 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.04.2015, 18:17
Nie ma wśród kandydatów NIKOGO kto byłby godny urzędu prezydenta Polski. Pseudo kandydaci, pseudo kampania , pseudo wybór. Pierwszy raz od 1991 r zagłosuję przeciwko a nie na kandydata.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.04.2015, 19:57
W pierwszej turze na Kukiza, w drugiej (jak będzie) przeciwko Komorowskiemu.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2015, 20:58
w pierwszej Korwin w drugiej Niekomoruski
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.04.2015, 21:40
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
PO to partia pro-niemiecka więc nie dziwne, że największe poparcie ma w regionach zachodnich. Zawsze zaskakuje mnie Śląsk gdzie PO ma bardzo dobre wyniki, mimo ciągłych protestów, tak samo Komorowski tam dziś ma ok.50%, a ludzie po demonstracjach ze stycznia dalej głosują na ludzi władzy) Niestety to pokazuje jacy tam mieszkają prości ludzie, którymi łatwo manipulować......
ja jestem z dolnego śląska i nie znam nikogo kto głosuje na PO
osobiście głosuje na JKM bo tylko JKM/Kukiz/Braun zasługuja na uwage, a że Krół zdobędzie najwięcej głosów to oddam też jemu

jesli będzie druga tura PO-PIS to chcąc niechcąc oddam na PIS
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.04.2015, 09:16
Vuko napisał(a):Wyświetl post
W Polsce media wykonały tak wspaniałą robotę, że na złość sobie i wbrew własnemu interesowi ludzie zagłosują na szurniętego reżysera, grajka bez programu, libertariańskiego utopistę, żeby tylko nie zagłosować na PiS.

Wszczepiono ludziom mentalne czipy, albo:
1) PiS=PO
abo
2) PiS to oszołomka.
Ludzie sobie aktywują któryś z nich i w doopie mają fakty, że przez dwa lata rządu PiSu Polska wystrzeliła we wszystkich czynnikach makroekonomicznych, prowadziła w miarę niezależną politykę zagraniczną, zmieniono wektor polityki historycznej.
Ale nie, lepiej zagłosuję na jakiegoś świra albo poprę Bronka i nadal będę jebał w Biedrze za 1600 zł, ewentualnie s.......ę do Londynu.
Hahahaha. Leżę A jak PiS dojdzie do władzy, albo lepiej Duda, to będę jebał w Biedrze za 10000 zł!
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.04.2015, 14:26
I - Kowalski
II - głos nieważny (przy kandydatach Duda, Komorowski)
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów