|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Zwycięstwo i to się liczy a to gadanie że zagraliśmy słabo to nie wiem skąd, tamta drużyna nie istniała.Oczywiście zabrakło szczęścia żeby ich rozwalić z 3,4:0 ale .... z tym
![]() Uryga myśl na boisku a nie dajesz żydkowi przebiec 40 metrów i go faulujesz. Barrientos głowa do góry, w następnych meczach musi być lepiej! ŁG10 dzięki za super asystę w tym spotkaniu w twoim prawdopodobnie ostatnim meczu dla Nas .Brawa dla GŁOWACKIEGO za połamanie tym "dziewczynom" kości.
Ostatnio edytowane przez fansorina : 22.03.2015 o godz. 09:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
24 marca rusza rozprawa dot.korupcji w Bełchatowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Widzę, że rozchwianie emocjonalne po meczu pełne
![]() Ani nie zagraliśmy bardzo ani dobrze. Zagraliśmy podobnie jak w Warszawie kilkadziesiąt dobrych minut, przez resztę meczu piłkarze walczyli głównie z własnymi fizycznymi słabościami. Stilić w gazie, dobry mecz Dudki. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, nie byłoby palpitacji serca w końcówce. Liczy się tylko zwycięstwo. Moskal ma teraz dwa tygodnie by w spokoju popracować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś powtórkę bramki Budzińskiego tylko zawierającą wcześniejszy faul na Stiliciu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Barrientos to chyba jakiś brat Bpguskiego...Facet nie umiał oddać strzału. Jak dostawał piłkę na lekki dobieg to było widać, że co najmniej 50 kilo ołowiu miał na nogach. Nie wiem czy można o nim mówić jako o wzmocnieniu. Jedyne co mu wychodziło to dobre ustawianie się i wychodzenie na pozycję. Albo to sprawa fizycznych zaległości albo wychodzi szydło z wora dlaczego miał tak mało goli strzelonych w karierze....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się że Barrientos ma papiery na granie a jego dziwna(?) gra była spowodowana tym że zjadła go trema.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
powiem tak
CIOTY powinno byc 5-1 i dziękuje. Ciekawe co widział w tym spotkaniu kolega TS&ZKS. Barrientos wciągnał lige co ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oglądałem powtórkę straconej przez nas bramki kilka razy i dla mnie to ewidentnie złe zagranie Buchalika. Rozumiem, gdyby dośrodkowaną piłkę zbił do boku i po tym padła bramka, ale on wyszedł do dośrodkowania i zbił piłkę wprost przed siebie.
http://ekstraklasa.tv/bramki/wisla-c...bledzie/7bmdpy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
normalnie odbił piłkę z 6 metrów, przyczepianie się |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ludzie to strzał
Jakie dośrodkowanie Tam to wina obrońców była Burliga nie pilnował swojej strony, a Rysiu nie wiedział w którą stronę iść ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo Guerriera który w tej sytuacji zamiast wracac i kryć, ociągał się i wbiegał na luzie w pole karne. A wystarczyło głowę odwrócić w prawo....
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Panowie, wygraliśmy z parchami, o czym tu w ogóle jeszcze dyskutować? Teraz mamy przerwę i Kaziu będzie miał więcej czasu na wprowadzanie zmian, a wprowadza konkretne zmiany jak widać
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zaje*ista sobota
)). W końcu są trzy punkty na wagę złota. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Co wy macie z tym Miskiewiczem... chlop byl bardzo przecietny.
Buchalik jest o wiele solidniejszym bramkarzem. Oczywiscie nie zmienia to faktu ze zaden z nich nie jest odpowiedzia na lata w naszej bramce. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
.......icie.... mi to najbardziej żal bramki Jovicia z Legia.... ależ Kazik miałby piękne otwarcie. 2 najwazniejsze mecze i 2 wygrane
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Powiedz,że żartujesz Misiek ratował nam tyłek a Buchalik jest przeciętnym bramkarzem![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ze zwycięstwo jestem bardzo zadowolony, choć podobnie jak większość czuję niedosyt. Ciut więcej chłodnej głowy i w końcówce byłaby fiesta zamiast nerwówki.
Kilka spostrzeżeń: - 3 bramkę z rzędu tracimy po dograniu w pole karne ze strony naszej lewej obrony. Przy akcji cracovii zabrakło po tamtej stronie Burligi. - Któryś raz widzę, że Uryga momentami ( najczęściej gdy zajmuje pozycje ) spuszcza głowę w dół, oczy zbija w murawę i nie ogarnia co się dzieje dookoła niego. Dziś w takiej sytuacji Jovic mu posłał piłkę co się nie omal skończyło stratą, - Dwójka Dudka/Uryga nie zdała do końca rezulatu. O ile fajnie kasowali i rozprowadzali gdy przeciwnik się cofnął, o tyle wyprowadzanie piłki pod pressingiem znów wyglądało słabo z ich strony. - Barrientos - mam wrażenie, że się spalił. Potrzebuje treningu i czasu. WISŁA PANY! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Wg. mnie Buchal to jest o wiele solidniejsza wersja Milana Jovanica. A Miskiewicza? Dajmy mu pobronić więcej, raz Nas ratował a raz dawał dupy (vide Lubin). Nogami niestety nie potrafi grac, a jest to przydatne w naszej taktyce uwzględniającej podania wsteczne do golkipera. Ale gdybym musiał dokonać wyboru...wybrał bym trenera bramkarzy Kurdziela. 4-1,5-1 taki wynik by mnie zadowolił i na taki wynik zasłużyliśmy. No i nie zapomijanmy o wg. mnie najlepszej akcji Wisły w tym sezonie. Bramka nie zaczęłą się od podania Burligi, tylko zauważcie że zaczęła się od zamknięcią Nas pod swoim narożnikiem. Tam Jovic z ?Dudką 3 razy przeklepali, wyszli z pod pressingu, zagrali na srodek i dopiero była zmiana cięzaru gry na lewą stronę gdzie grasował Bury!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.03.2015 o godz. 12:16.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie mogliśmy wygrać tak wysoko jak życzył sobie mój przedmówca z prostej przyczyny - nie oddaliśmy w spotkaniu tylu celnych strzałów na bramkę przeciwnika. Bramka Brożka była drugim celnym strzałem Wiślaków w meczu, w tym momencie 2/10 przy 4/9 próbach Cracovii.
Samo spotkanie bardzo przeciętne, gra wolna a pomimo to wiele prostych błędów. Drugi mecz z rzędu tracimy gola przy uczestnictwie Słoweńca. A co do Urugwajczyka to Smuda jednak miał rację mówiąc o wzmocnieniach za 5 zł, sytuacje w których się ten kopacz znalazł nie wymagały przygotowania fizycznego, dryblingu etc. a trafienia w piłkę. Gość przy okazji ma nadwagę, która rzuca się w oczy jeżeli takiego grajka szukaliśmy vide słowa naszego Prezesa to nie ma o czym mówić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do spikera, mam nadzieję że tu zagląda. A jak nie to moze ktos mu to przekaze.
Stary fajnie robisz swoją robotę, dajesz rozne smaczki w postaci Time to say goodbye ale znaj umiar! Wlaczyc piosenke wystarczy na jedna zwrotke i styknie. A nie zawracac nam dupy ze bedzie "jeszcze jeden refren" w momencie gdy chcemy sie cieszyc z wygranej. I to jest pierwsza sprawa. Druga sprawa. Rozumiem że masz wytyczne żeby wszystkie przejawy bluzgow przerywac ale do ciezkiej cholery psujesz wszystkim na stadionie mecz swoim pietnastym komunikatem o meczu z Gornikiem i szaliku-cegiełce. I tak bluzgow nie zagluszysz, jedz na inne stadiony i zobacz jak tam spikerzy wypelniaja ten swoj obowiazek. Pojawiaja sie bluzgi i gosc mowi krotki komunikat "prosze o kulturalny doping, dziekuje". Trwa to dwie sekundy, obowiazek spelniles i po temacie. A nie ze drzesz sie ludziom nad glowa przez minute. I trzecia sprawa to juz blahostka ale tez irytujaca. Wpadasz w jakis slowotok i nawet w przerwie jak zaczniesz gadac to nie ma konca. Rozmawiam z kolega i musze czekac az skonczysz informowac 23 tysiecy ludzi ze "wlasnie jest przerwa i prowadzimy 1-0 po bramce Stilicia i czekasz na druga polowe w ktorej beda emocje, bo to przeciez derby i blablablbablabla". Krotko mowiac, mniej gledzenia, mniej nadgorliwosci i bedzie ok. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trzeba powiedzieć, że 4 pkt w tych dwóch meczach, po tych kolejnych wtopach z początku rundy, smakują wprost wybornie przy niedzielnym rosołku. Można było Cracovię upodlić, ale naszym znowu zabrakło tego czegoś, chcieli zbyt koronkowo, zamiast zwyczajnie pierd.olnąć w bramę.
Jestem ukontentowany zwycięstwem, gra też mi się podobała. Nie wystrzegliśmy się błędów, na szczęście zrobiliśmy ich na tyle mało, że parchom nie udało się wcisnąć niczego więcej. Szkoda, że po bramce na 2:0 uznaliśmy, że jest po meczu, bo po chwili zaczęła się kompletnie niepotrzebna nerwówka. Kibicowsko - bardzo fajnie. Jak widać, nie zawsze potrzeba wypełnionego w 100% stadionu do świetnego, żywiołowego dopingu, z umiejętnymi pociskami i przemyślaną, derbową oprawą. Żydzi cieszą się ze swoich biało-czerwonych pasków, 8 świeczek i ścierki do podłogi którą rozwiesili, kpiąc przy tym z naszego dopingu. Naprawdę trzeba mieć grubo w głowie na.......one, żeby w ogóle mieć się czym podniecać. Zejdźcie panowie z Kałuży na ziemię, pierwsza liga coraz bliżej! |
|
|
|
Banita
Od: 03.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ostatnie 30 minut to myślałem że zejdę na zawał. Przed oczyma miałem końcówkę meczu z Legią. Wisła Panny !!!!
A co do spikera może musi zagłuszać bluzgi, jak tego nie zrobi to kara dla Wisły ? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|