|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Mecz pomiędzy Koroną a Wisłą zakończy się | |||
| Zwycięstwem gospodarzy |
|
18 | 16,36% |
| Remisem,ciężki teren, ciężki mecz. |
|
22 | 20,00% |
| Zwycięstwem Wisły! |
|
70 | 63,64% |
| Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie. Mam na to wyje...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.07.2013 o godz. 14:12.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ty jesteś kibicem Wisły czy ludzi biegających z maczetami? Jesli to drugie to sam powinieneś przestać sie udzielać na tym forum. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....
Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika? Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza? I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania. Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.07.2013 o godz. 14:53.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Po zawirowaniach z Radkiem, miałem mieszane uczucia w stosunku do Smudy. Po meczu z Koroną muszę mu przyznać, że zwycięstwo zawdzięczamy właśnie jemu. Wynik sprawiedliwy i zasłużony. Korona najnormalniej w świecie spuchła w drugiej połowie, i nie mieli siły walczyć o wygraną. Puste statystyki pomeczowe nie oddają obrazu gry na boisku. Wyrównawczy gol na 2:2 padł po reprymendzie Ojrzyńskiego. Jeszcze jedna rzecz - widzieliście jak Smuda po tym jak Sarki kaleczył grę przywołał go do siebie i op...lił bez skrupułów? Kto potem wyprowadzał kontrę? Pomogło? Wyobrażacie sobie teraz Tomka Kulawika stojącego z zakłopotaną miną przy ławce przez cały mecz? Smuda zagrał kartami które miał do dyspozycji i wygrał - taka prawda. Mam nadzieję że teraz gwiazdom których nie wymienię z nazwisk, nie przyjdzie teraz do głowy żeby zmieniać trenera, bo powinni mu co najwyżej grzecznie podziękować po poniedziałkowym meczu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Dariook sam co jakiś czas wywalasz ludzi z forum i odmawiasz i bycia kibicami Wisły, a nagle się zrobił z ciebie obrońca wolności. Jeśli twój umysł ogrania co to jest parafraza to zrozumiesz, dlaczego to co napisałeś jest związane z maczetami, a przysłowie o babce nie. Chociaż jestem na 100% pewien, że zaczniesz odwracać kota ogonem. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|