The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa?
Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! 26 14,13%
Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! 74 40,22%
Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. 32 17,39%
''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. 52 28,26%
Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 11:42
Cytat:
Rewolucja przypomina tą sąsiadki z drugiej strony Błoń - kiedyś też właściciel zamarzył sobie grać samymi młodymi Polakami i drugą Barcelonę.
U sąsiadki grał podobny internazional do naszego.
Barcelonę to chcą robić teraz.
Odpowiedz cytując
02karol
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 31.08.2012, 12:06
fialo napisał(a):Wyświetl post
Proud - troszkę się mylisz.

Szewczyk, Stolarski, Kamiński, Uryga nie wspominając już o Chrapku trenują z pierwszym zespołem na codzień, mają kontakt z tymi doświadczonymi piłkarzami (mam nadzieję, że nie podpatrują zbyt wnikliwe G. na treningach), a mecze grają w ME (choć ostatnio tylko Kamiński i Szewa).

To jest ich dzień, choć pewnie Probierz nie postawi na nich od pierwszej minuty. Tym niemniej jednak, na pewno są świadomi szansy
W innych ligach się nie patyczkują, ma chłopak 18,19,20 lat to wchodzi do zespołu, gra kilkadziesiąt meczów w sezonie i nie płacze tylko zapierdziela z meczu na mecz i na każdym treningu. Liczę, że Probierz jednak da im szansę. Jeśli czysto piłkarsko będą odstawać - ok, ale mają zapieprzać od swojej pierwszej do ostatniej minuty dla Wisełki.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.08.2012, 12:33
No to dzisiaj czeka nas wielki sprawdzian. Bardzo liczę na Chrapka, ale nie będę ukrywał - moje nadzieje spowodowane są opinią, jaką cieszy się on na forum. Może któryś z młodych napastników się pokaże, ale wydaje mi się, iż od początku szansę otrzyma Sikorski.
Zastanawiający jest brak Quioto - przecież jego gry jeszcze nie można obiektywnie ocenić, toteż czemu miałby być odstawiany?

Jeśli chodzi zaś o porównanie składów obydwu drużyn, to zastanawiam się, dlaczego niektórzy tak mocno zaklinają rzeczywistość i piszą, że jesteśmy lepsi.
Bądź co bądź - po meczu spodziewam się serii lamentów. Miło będzie poczytać.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.08.2012, 12:49
westersyl napisał(a):Wyświetl post
U sąsiadki grał podobny internazional do naszego.
Barcelonę to chcą robić teraz.
Kiedyś też chcieli. Zapewniam Cię. To jest strzał w stopę dla Wisły. Nic z tego dobrego nie będzie, chyba że za zaoszczędzone pieniądze będą budować boiska. Ale to jest warunek - systematyczne coroczne budowanie boisk. Minimum trzech dla pierwszej drużyny i minimum trzech dla młodzieży. Jedno podobno powstało - w Piekarach - tylko nikt o tym nie mówi... trochę dziwne. Brakuje mi przekazu za rządów Bednarza, jakiejś konstruktywnej wizji. A infrastruktura jest bardzo ważna.

Dziś z Polonią najwyżej zremisujemy i to przy dużym szczęściu. Mam nadzieję, że chociaż PP nam wyjdzie...
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.08.2012, 13:55
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś też chcieli. Zapewniam Cię. To jest strzał w stopę dla Wisły. Nic z tego dobrego nie będzie, chyba że za zaoszczędzone pieniądze będą budować boiska. Ale to jest warunek - systematyczne coroczne budowanie boisk
Tak, na pewno tak będzie.
Ddf
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 31.08.2012, 14:31
Kiedyś też chcieli. Zapewniam Cię. To jest strzał w stopę dla Wisły. Nic z tego dobrego nie będzie, chyba że za zaoszczędzone pieniądze będą budować boiska. Ale to jest warunek - systematyczne coroczne budowanie boisk. Minimum trzech dla pierwszej drużyny i minimum trzech dla młodzieży. Jedno podobno powstało - w Piekarach - tylko nikt o tym nie mówi... trochę dziwne. Brakuje mi przekazu za rządów Bednarza, jakiejś konstruktywnej wizji. A infrastruktura jest bardzo ważna.

Dziś z Polonią najwyżej zremisujemy i to przy dużym szczęściu. Mam nadzieję, że chociaż PP nam wyjdzie...
Naprawdę wierzysz w te nowe boiska treningowe?

Musimy się doczłapać do pucharów w tym sezonie po w przyszłym nie będzie kogo sprzedać na łatanie dziury.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 31.08.2012, 14:41
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę wierzysz w te nowe boiska treningowe?

Musimy się doczłapać do pucharów w tym sezonie po w przyszłym nie będzie kogo sprzedać na łatanie dziury.
A to nie jest kwestia wiary - to kwestia tego, jak chcemy by nas postrzegali. Jeśli zainwestujemy w indrastrukturę, ta inwestycja się nam szybko zwróci. Ja niestety nie oczekuję rewelacji po naszej młodzieży z tej racji, że ona nie ma za bardzo z kim trenować. Jest trener Marzec - kogo on takiego nam wypromował, że nagle ktoś pomyślał, że będziemy grube miliony zarabiać na młodych piłkarzach - myślę, że taki jest zamysł.

Ajak nie - to strach się bać. Jak już ktoś pisał - czy przy sprzedaży tych wszystkich zawodników oni zastanawiają się jaka będzie frekwencja na stadionie, gdy Wisła (odpukać!) będzie przegrywać? Czy uwzględnili to w swoich "oszczędnościach"?
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2012, 14:44
A to nie jest kwestia wiary - to kwestia tego, jak chcemy by nas postrzegali. Jeśli zainwestujemy w indrastrukturę, ta inwestycja się nam szybko zwróci. Ja niestety nie oczekuję rewelacji po naszej młodzieży z tej racji, że ona nie ma za bardzo z kim trenować. Jest trener Marzec - kogo on takiego nam wypromował, że nagle ktoś pomyślał, że będziemy grube miliony zarabiać na młodych piłkarzach - myślę, że taki jest zamysł.

Ajak nie - to strach się bać. Jak już ktoś pisał - czy przy sprzedaży tych wszystkich zawodników oni zastanawiają się jaka będzie frekwencja na stadionie, gdy Wisła (odpukać!) będzie przegrywać? Czy uwzględnili to w swoich "oszczędnościach"?
Jest kwestia wiary bo nic takiego jak inwestycja w boiska w Wiśle się nie wydarzy. Mam nadzieję, że na chudszym okresie Cupiał chce przyoszczędzić i jak coś lepiej zarobi to wrócimy na normalne tory.

Frekwencja będzie moim zdaniem taka jak na rewanżu z ruchem w PP. Oni na bank tego nie uwzględnili twierdzą, że na ME w ekstraklasie będzie regularnie przychodzić 15 tys kibiców i oni kupę kasy zaoszczędzą...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.08.2012, 14:45
02karol napisał(a):Wyświetl post
W innych ligach się nie patyczkują, ma chłopak 18,19,20 lat to wchodzi do zespołu, gra kilkadziesiąt meczów w sezonie i nie płacze tylko zapierdziela z meczu na mecz i na każdym treningu. Liczę, że Probierz jednak da im szansę. Jeśli czysto piłkarsko będą odstawać - ok, ale mają zapieprzać od swojej pierwszej do ostatniej minuty dla Wisełki.
ten tekst o innych ligach średnio pada raz na 2 dni a i tak gdy w końcu dajemy szansę młodym zawodnikom to jest lament ze tak słabej kadry jeszcze nie mieliśmy

zagramy kilka spotkań w takim składzie i będzie można obiektywnie ocenić czy młodzi się nadają na ten moment do kadry pierwszego zespołu , forumowicze niestety uwielbiają forować wyroki zanim ktoś cokolwiek zagra
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 31.08.2012, 14:48
Karherop - jak nie będzie zaplecza, nie ma siły by nasza młodzież była coś warta... niestety.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.08.2012, 14:51
Karherop - jak nie będzie zaplecza, nie ma siły by nasza młodzież była coś warta... niestety.
Ja mam na ten tamat inne zdanie - zaplecze jest konieczne, ale jeszcze bardziej potrzebni są odpowiedni szkoleniowcy. Wydaje mi się, ze takich po prostu w Polsce nie ma i choćbyśmy mieli bazę to nic z tego bez odpowiedniej kadry nie będzie.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.08.2012, 15:05
Karherop napisał(a):Wyświetl post
ten tekst o innych ligach średnio pada raz na 2 dni a i tak gdy w końcu dajemy szansę młodym zawodnikom to jest lament ze tak słabej kadry jeszcze nie mieliśmy

zagramy kilka spotkań w takim składzie i będzie można obiektywnie ocenić czy młodzi się nadają na ten moment do kadry pierwszego zespołu , forumowicze niestety uwielbiają forować wyroki zanim ktoś cokolwiek zagra
Dajemy szansę to doskonały chwyt retoryczny. My tak naprawdę skazujemy się na nich. Jeśli okaże się, że mało potrafią, to może być kiepsko.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2012, 15:08
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Dajemy szansę to doskonały chwyt retoryczny. My tak naprawdę skazujemy się na nich. Jeśli okaże się, że mało potrafią, to może być kiepsko.
+1 jeśli cudowna młodzież Wiślicka nie okaże się tak cudowna jak zakładano jesteśmy w czarnych pośladkach. Że tak powiem
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2012, 15:10
jako grupa zgadzam się , ale pojedyńcze jednostki można wychować na dobrych zawodników, tutaj popieram serka , odpowiednie prowadzenie może zdziałać cuda , talenty mniejsze lub większe zawsze się trafiają , jeśli w wieku 16 - lat najbardziej utalentowani nastolatkowie ( jak w tym wypadku Karłowicz , Uryga , Kamiński ) będą regularnie trenować z pierwszą drużyną ( jak to jest w tej chwili ) to na pewno nie skończą jak Daniel Brud który w wieku 22 lat debiutuje w ekstraklasie nie grając totalne zero .

speedfashion napisał(a):Wyświetl post
czyli uważasz że ugrają gorsze wyniki niż banda przepłacanych obcokrajowców w lidze rok temu za Maaskanta/Moskala czyli przegrane z Górnikiem , Koroną , Podbeskidziem , Lechią czy Polonią u siebie i 7 miejsce w lidze ? jeśli tak , to w najgorszym wypadku porównywalne , ale wg mnie podium przy dobrej organizacji gry jest realne , tym bardziej ze konkurencja ( poza Legią ) też nie dysponuje tak szeroką kadrą
Ostatnio edytowane przez Karherop : 31.08.2012 o godz. 15:19.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.08.2012, 15:22
Karherop napisał(a):Wyświetl post

czyli uważasz że ugrają gorsze wyniki niż banda przepłacanych obcokrajowców w lidze rok temu za Maaskanta/Moskala czyli przegrane z Górnikiem , Koroną , Podbeskidziem , Lechią czy Polonią u siebie i 7 miejsce w lidze ? jeśli tak , to w najgorszym wypadku porównywalne , ale wg mnie podium przy dobrej organizacji gry jest realne , tym bardziej ze konkurencja ( poza Legią ) też nie dysponuje tak szeroką kadrą
Kolego, ale oni ugrali DWUNASTE miejsce w Młodej Ekstraklasie, czyli znacznie gorzej niż ci starzy przepłacani. A gdzie poziom Me, a gdzie ekstraklasy...

Mało tego, wyśmiewane gwiazdy pokroju Boguskiego, Małeckiego czy Kirma, gdy z konieczności grali na pół gwizdka w młodej, to byli wyróżniającymi się piłkarzami, gdyby nie oni, pewnie byłby problem nawet z tym dwunastym miejscem...

Dawanie szansy młodym polskim piłkarzom polega na wprowadzaniu do jedynastki, jednego, dwóch młodych zdolnych. U nas jak sytuacja się nie zmieni, to za rok, będziemy mieć dwóch trzech doświadczonych piłkarzy a reszta młodzi zdolni, i walka o pierwszą 10...

Zastanawia mnie twój optymizm. Względem ubiegło słabego sezonu, straciliśmy Małeckiego, Kirma, Jirsaka, Nuneza, Biton - wszyscy oni wystąpili w ponad 100 meczach, strzelili 16 goli. Kto teraz zrobi to za nich? Że nie wspomnę o ilości asyst...

Najlepszy strzelec młodej Wisły w tym sezonie - nie jaki - Rafał Boguski?
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 31.08.2012 o godz. 15:29.
Ddf
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2012, 15:29
Konrad. napisał(a):Wyświetl post

Najlepszy strzelec młodej Wisły w tym sezonie - nie jaki - Rafał Boguski?
To akurat naciągane, bo w jednym meczu mu się udało hattricka strzelić, takie wnioski można po rundzie wyciągnąć, a nie po 2-3 meczach.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.08.2012, 15:33
Z tego co obserwowałem naszą młodzież to mamy słabe roczniki 91-92, lepszy rocznik 93 i 94 i kilka talentow w 95. Kiedy nastala potrzeba grania mlodzieza to nie mamy z czego wybierac (roczniki 91 i 92). Stąd trenuja ci mlodsi, ale oni fizycznie sa jeszcze za slabi, to jeszcze dzieci a nasi kopacze ich polamia. Już widze jak taki Kolanko czy Kamiński walczą bark w bark z Kuzerą czy Stano.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 31.08.2012, 15:36
fialo napisał(a):Wyświetl post
ZWE, skąd masz tą 18 ? Na oficjalnej stronie nic nie znalazłem, czyli pewnie jakieś prywatne kontakty ...

100 % własne źródło

---------
Odbiegając trochę od tematu.

Zastanawiająca jest trochę panika wszechobecna na forum szczególnie w tym temacie czy w Polityce transferowej.. Przecież nie tak dawno, każdy krzyczał, wręcz domagał się tego aby pozbyć się z klubu ''darmozjadów'' - pozbyliśmy się Kirma, jednego z nich i nagle zaczyna się panika, że nie mamy kim grać, że na skrzydło wejdzie jakiś młody zawodnik bez doświadczenia i ogrania na ligowych boiskach. Ale zaraz czy lud (kibice) przypadkiem za czasów Roberta Maaskanta nie wołał: ''zdejmij rodaków postaw na młodych Polaków''?

Maaskant nie do końca był przekonany co do słuszności tego hasła rzuconego z trybun.
Ale czasy się zmieniły, zmienił się trener przyszedł Probierz, osoba znana z tego, że w poprzednim klubie w Jagiellonii nie bał się postawić na młodych zawodników wystawiając ich często w pierwszym składzie, lub dając pograć dłuższe fragmenty meczu.

Kibice nadal wołali że chcą w składzie więcej Polaków, więcej młodszych zawodników i oto dziś nadszedł dzień w którym Probierz zapewne da szansę kilku zawodnikom z ME - i co? I nagle okazuje się, że ten sam lud ma jakieś obawy, szuka winnych w osobie Bednarza ( po części słusznie ale to dyskusja na inny czas), pisze, że z taką ''18'' remis będzie dobrym rezultatem. Ale przecież sami jeszcze nie tak dawno tego chcieliśmy, sami domagaliśmy się ''więcej Polaków!, więcej Polaków!'' wychodząc z założenia, że lepszy młody Polak niż stary Jaliens, czy Kirm - okej zgoda, tylko trzymajmy się jednej linii - odszedł Kirm, za niego do kadry włączony został ktoś z ME - więc żądanie ludu zostało spełnione... Nie można mieć teraz pretensji, skoro wcześniej wymagało się aby każdy trener co obejmował ''Białą Gwiazdę'' stawiał na Polaków!

I oby im się wiodło.. Bo na dzień dzisiejszy i myślę, że nawet na tą rundę jesteśmy jakby nie patrząc na nich skazani, czy tego chcemy czy nie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.08.2012, 15:46
stawianie na mlodziez to wyraz zmiany na polityke dlugofalową, a w zwiazku z tym trzeba zweryfikować swoje oczekiwania co do danego sezonu. Problem jest tylko w tym by:
a) ta mlodziez byla warta stawiania
b) nie przesadzic i nie stac sie Arsenalem, ktory stawia tylko na mlodziez, a sukcesy klubu pamietaja tylko starsze pokolenia.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2012, 15:47
Stawiajmy na młodzież, ale z głową, a nie dlatego, że tego wymaga potrzeba. Baza, baza, baza. No i baza.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.08.2012, 16:28
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Jest kwestia wiary bo nic takiego jak inwestycja w boiska w Wiśle się nie wydarzy. ...
Przeciez to jest wymóg licencyjny, więc nie rozumiem
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...jest-szkolenie
Cytat:
od sezonu 2012/2013 kluby Ekstraklasy i I ligi muszą posiadać sześć drużyn młodzieżowych oraz trzy pełnowymiarowe boiska treningowe: dwa z naturalną nawierzchnią i jeden ze sztuczną oraz oświetleniem.
Płyta główna stadionu, na którym rozgrywane są mecze ligowe, nie może być liczona, jako treningowa. Boiska treningowe z odpowiednim zapleczem sanitarnym muszą być zgrupowane co najwyżej w dwóch miejscach, aby w przyszłości możliwe było przekształcenie tych ośrodków treningowych w akademie piłkarskie. Szkolenie musi prowadzić klub lub podmiot zależny od niego personalnie, organizacyjnie
i finansowo.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.08.2012, 16:37
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to jest wymóg licencyjny, więc nie rozumiem
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...jest-szkolenie
Wymogi licencyjne, wymogami licencyjnymi, ale każdy wie jak to wygląda od strony PZPN'u
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.08.2012, 16:47
To znaczy? PZPN nam daruje jak nie spełnimy wymogów?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2012, 16:57
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Kolego, ale oni ugrali DWUNASTE miejsce w Młodej Ekstraklasie, czyli znacznie gorzej niż ci starzy przepłacani. A gdzie poziom Me, a gdzie ekstraklasy...

Dawanie szansy młodym polskim piłkarzom polega na wprowadzaniu do jedynastki, jednego, dwóch młodych zdolnych. U nas jak sytuacja się nie zmieni, to za rok, będziemy mieć dwóch trzech doświadczonych piłkarzy a reszta młodzi zdolni, i walka o pierwszą 10...
znajdz mi cytat gdzie napisałem żeby zestawic 11 ekstraklasową samymi młodymi zawodnikami

pozdrawiam

w papierach to mogą i mieć boisko wynajęte w Wałbrzychu

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Kibice nadal wołali że chcą w składzie więcej Polaków, więcej młodszych zawodników i oto dziś nadszedł dzień w którym Probierz zapewne da szansę kilku zawodnikom z ME - i co? I nagle okazuje się, że ten sam lud ma jakieś obawy, szuka winnych w osobie Bednarza ( po części słusznie ale to dyskusja na inny czas), pisze, że z taką ''18'' remis będzie dobrym rezultatem. Ale przecież sami jeszcze nie tak dawno tego chcieliśmy, sami domagaliśmy się ''więcej Polaków!, więcej Polaków!'' wychodząc z założenia, że lepszy młody Polak niż stary Jaliens, czy Kirm - okej zgoda, tylko trzymajmy się jednej linii - odszedł Kirm, za niego do kadry włączony został ktoś z ME - więc żądanie ludu zostało spełnione... Nie można mieć teraz pretensji, skoro wcześniej wymagało się aby każdy trener co obejmował ''Białą Gwiazdę'' stawiał na Polaków!

podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami ,, nie ma nic gorszego niz dwulicowość i niekonsekwencja
Ostatnio edytowane przez Karherop : 31.08.2012 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 31.08.2012, 16:59
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam na ten tamat inne zdanie - zaplecze jest konieczne, ale jeszcze bardziej potrzebni są odpowiedni szkoleniowcy. Wydaje mi się, ze takich po prostu w Polsce nie ma i choćbyśmy mieli bazę to nic z tego bez odpowiedniej kadry nie będzie.
Dokładnie, zaplecze to dla mnie infrastruktura i odpowiednia kadra. A trener Marzec... to trener Marzec.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.08.2012, 17:29
Zobaczyłem tą 18 i...łooo Jezu oby chociaż punkt wywalczyli bo do Krakowa przyjeżdż przynajmniej na papierze drużyna znacznie lepsza.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2012, 17:44
Wymóg dotyczy drużyn Ekstarklasy, I ligi już nie...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2012, 17:58
orm napisał(a):Wyświetl post
Wymóg dotyczy drużyn Ekstarklasy, I ligi już nie...
tak tak , właściwie to za 2 lata wylądujemy w III więc o czym my gadamy ? niedługo nastąpi demontaż oświetlenia i sprzedaż w komisie zbędnych szafek dla zawodników
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.08.2012, 18:02
pytanie z innej beczki. czy kolo starej hali wisły mozna parkowac auta? tzn,czy mozna tam wjechac na parking czy jest ono zakmniete i dostepne tylko dla vip czy jakis innych ludzi?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 31.08.2012, 18:11
DyskoPolo bedzie mialo dzisiaj uzywanie patrzac na nasz sklad...co sie porobilo...

Remis biore w ciemno.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów