The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zbrozlo
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 13:18
thechris napisał(a):Wyświetl post
Sprawa jest prosta. Jak nie będzie dopingu na derbach to szybko na R22 się nie pojawię. Sorry ale jak dla kogoś ważniejszy jest Tusk niż Wisła to ja mam gdzieś takie klimaty.
No to właśnie pokazałeś jak Wisła jest dla ciebie ważna.
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 13.05.2011, 13:18
Jak chcecie protestować to zróbcie wiec albo coś podobnego.

Protestować będą CI co chcą a nie CI co znalezli się w tym samym miejscu choć myślą inaczej i nie zamierzają protestować.

STADION TO MIEJSCE GDZIE DOPINGUJE SIĘ SWÓJ KLUB A NIE ORGANIZUJE PROTESTY
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 13.05.2011 o godz. 13:24.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.05.2011, 13:19
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
thechris a jak Ci zamkną stadion to gdzie pójdziesz wypłakać się do donalda czy może mamie w spódnicę?!
@ PSYCHOLTSW Pójdę na wybory. Natomiast już wszyscy wiedzą, gdzie Ty pójdziesz...
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.05.2011, 13:20
Zgadzam sie w pelni z kolega wyzej. 15-30 minut maks bez dopingu a potem juz na pełnej z dopingiem. Szkoda,żebysmy piłkarzom akurat w takim meczu nie pomagali,a wręcz szkodzili.
Mecz o mistrzostwo na Reymonta do tego z ickami ,a Wy checie żeby grali bez dopingu ?!

Druga sprawa,że jeżeli chcecie mieć cały mecz cicho to zrobi sie takie sami bagno jak w meczu z Lechem.. E na pewno nie wytrzyma cały mecz bez dopingu (trudno im sie dziwic) i po przerwie znowu zaczna pewnie dopingowac i szopka sie powtorzy...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
cobra1906
Junior Member

Od: 09.2008

martonas napisał(a):Wyświetl post
Zapytam po raz kolejny w jaki niby sposób brak dopingu i oprawy ma być głosem sprzeciwiającym się działaniom rządu, jak nie jest to w żaden sposób dla tego rządu uciążliwe, baa jest wręcz odwrotnie?
Ja Ci powiem po krótce jak do tego doszło: jakiś kretyn w OZKS (a co to qwa w ogóle jest?) zdecydował, że w taki sposób protestujemy i poszła fama na całą Polskę. W taki sposób inni mało rozgarnięci stwierdzili, że super, to teraz nie bedziemy dopingować, nie zastanawiajac się w ogóle jaki jest sens takiego protestu. Teraz jest im się cięzko wyłamać i bronią swoich "racji" chociaż nie mają argumentów.
Ja powtarzam, żaden lamus z żadnego OZKSu nie będzie mi decydował o tym w jaki sposób protestuje się na NASZEJ WIŚLE.
Nasz protest powinien być z dopingiem i szyderą z rządu.
kojot_12
Member

Od: 01.2011

wit.Ek świeta racja.
ania410
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 13.05.2011, 13:21
jesteście niemożliwi!!! chcecie pośpiewać i wspierać drużynę zapraszamy w sobotę a trening.
matronas czego tu nie rozumiesz? możne inteligenci z warszawy zadumają ze cos jest nie tak. będziesz śpiewał pomyślą ze jest ok i ci pasuje. stadiony zamknięte, wyjazdów nie ma. czy tak powinno być. ale pewnie lepiej płakać na forum.
ania
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 13.05.2011, 13:23
Thechris to mi pocisnełaś... No nic zobaczymy co się będzie dziać... będziecie dopiero płakać jak zamkną nam stadion i wtedy będzie za późno bo przecież nie warto protestować!!!
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 13.05.2011 o godz. 13:25.
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.05.2011, 13:27
Podziwiam was, że chce wam się pisać cały czas o tym samym. Jak będzie w niedziele to się przekonamy w niedzielę sądzę że dywagacje na forum raczej zbyt wiele tutaj nie zmienią.

Wszyscy na trening sobota godz 16 i tyle w temacie
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 13.05.2011, 13:27
Thechris to mi pocisneŁaŚ... No nic zobaczymy co siĘ bĘdzie dziaĆ... BĘdziecie dopiero pŁakaĆ jak zamknĄ nam stadion i wtedy bĘdzie za pÓŹno bo przecieŻ nie warto protestowaĆ!!!
Jeśli chcesz protestować protestuj. Ale nie na stadionie.

Zróbcie wiec, demonstracje, namalujcie hasłą idźcie z nimi pod Urząd Wojewódzki ale niech nie cierpi na tym Wisła
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.05.2011, 13:28
Nie zamkną stadionu od śpiewania, że Wisła to jest potęga.
Ja pier.....
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.05.2011, 13:29
bo przecież nie warto protestować!!!
Nie tak!

Zresztą doping i tak będzie prowadzony przez sektor E, a milczenie G spowoduje jeszcze większe spory.
cornblume
Member

Od: 09.2006

Stary 13.05.2011, 13:30
Chcemy spiewą i dopingowac ale na w niedziel na meczu. I chemy zeby był mecz w normalniej atmosferze i radonsej . A nie jak było z Amika. Że cisza i atmosfera żąlobna! Ale nie wazne już co chcemy. Jak przegramy derby przez brak dopingu to poteme nie miejcie pretensji do piłakrzy i ternera bo oni sami liczą na dpoing i wsparcie w tym trudnym i waznym meczu.\

A to tych co chcą dopingu :

Nie ma sensu dłużej dyskutowac. Bo ja kwidać decyzja już zapadła wieć poamiętajcie ma być cisza.

Mysle ze sektor G najbardziej byłby zadowolony jak kibice z sektora E czyli pikoni wogóle na mecz nie przychodzili. Pamietajcie sektorze EW nie wolono wogóle nic mówić ani sie cieszyć bo jest protest.

Dziekujemy za kolejny mecz w amtosferze jaka była na Amice.

P.... derby ! nie ide. Obejrze sobie w ciszy przed TV.

Nie jeste,m przeciwko protestowi ! AL:e dlaczego nie mozna protestowac w inny sposób.
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Wit.Ek jak będzie tylko taka okazja i decyzja o tej formie protestu to pójdę. zrozumcie musimy działać wspólnie. MUSIMY!!! rząd przegina. nie może być odpowiedzialności zbiorowej... tak robili hilterowcy, stalinizm i inne tego typu ustroje... to teraz pamu POPR zamiast PZPR...
ania410
Junior Member

ej PSYCHOLTSW kolega wit.ek proponuje abyś sobie w domu możne protestował jest duża szansa ze to cos da. Donald wie wszystko.
ania
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.05.2011, 13:31
ania410 napisał(a):Wyświetl post
jesteście niemożliwi!!! chcecie pośpiewać i wspierać drużynę zapraszamy w sobotę a trening.
matronas czego tu nie rozumiesz? możne inteligenci z warszawy zadumają ze cos jest nie tak. będziesz śpiewał pomyślą ze jest ok i ci pasuje. stadiony zamknięte, wyjazdów nie ma. czy tak powinno być. ale pewnie lepiej płakać na forum.
Jesteście wspaniali. Derby. Zwycięstwo. Sukcessss
Znacie takie słowo jak SOLIDARNOŚĆ? Zresztą to nie mój problem.
Ja uważam się za człowieka honorowego i nie zamierzam dopingować, ba! zastanawiam się aby sezon do końca zbojkotować.
Przykro mi, że piłkarze potrzebują dopingu, aby wygrać z największymi ofermami w tej buraczanej lidze.
Wiecie drodzy Bracia..Jak pojechałem do Sosnowca na derby, dopingowałem z całych sił, dostałem klapsa, bo przeszli obok meczu.
W życiu są rzeczy ważne i ważniejsze. Dziś protestując, walczę o to, aby mój syn mógł chodzić na takie trybuny, na jakie ja chodziłem. Aby mógł spotkać tak wielu charakternych ludzi, jak ja spotkałem. Są takie chwile, kiedy trzeba się poświęcić dla wspólnej idei i podjąć walkę. Myślę, że ta chwila nadeszła. Każdy zrobi jak uważa. Jednak ja apeluję do podporządkowania się. Tylko wtedy pokażemy jedność.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 13.05.2011, 13:31
Eryk napisał(a):Wyświetl post
Nie zamkną stadionu od śpiewania, że Wisła to jest potęga.
Ja pier.....
Natomiast za "barak szósty, cyklon B Cracovia" mogą zamknąć i wtedy nie będzie fety Mistrzowskiej...
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 13:32
cornblume nie z amiką tylko lechem, taki właśnie kibic z ciebie... nauczyłeś się nazywać amika i jest super nie?! nie nawidzę lecha ale dla każdego wroga mam szacun
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.05.2011, 13:33
Witek, jasne, że tak

Ale cały czas mówimy o tym, że chcemy kibicować WIŚLE.
A nie prowadzić antydopingu.

Jeżeli doping=barak 6, bylo ich 6....
to nie dziwmy się rządowi, że kibic=bandyta....
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 13:34
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Jesteście wspaniali. Derby. Zwycięstwo. Sukcessss
Znacie takie słowo jak SOLIDARNOŚĆ? Zresztą to nie mój problem.
Ja uważam się za człowieka honorowego i nie zamierzam dopingować, ba! zastanawiam się aby sezon do końca zbojkotować.
Przykro mi, że piłkarze potrzebują dopingu, aby wygrać z największymi ofermami w tej buraczanej lidze.
Wiecie drodzy Bracia..Jak pojechałem do Sosnowca na derby, dopingowałem z całych sił, dostałem klapsa, bo przeszli obok meczu.
W życiu są rzeczy ważne i ważniejsze. Dziś protestując, walczę o to, aby mój syn mógł chodzić na takie trybuny, na jakie ja chodziłem. Aby mógł spotkać tak wielu charakternych ludzi, jak ja spotkałem. Są takie chwile, kiedy trzeba się poświęcić dla wspólnej idei i podjąć walkę. Myślę, że ta chwila nadeszła. Każdy zrobi jak uważa. Jednak ja apeluję do podporządkowania się. Tylko wtedy pokażemy jedność.
przyłączam się do tych słów!!!
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

martonas a umiesz czytać ze zrozumieniem?! to powtórzę w całej Polsce kibice mają w ten sposób zaprotestować aby pokazać że możemy działać wspólnie w słusznej sprawie!!! to jest pierwszy krok, drugi krok to prawne ruchy przeciwko takim decyzjom, bo na pewno da się ugryźć to od strony prawnej, a w między czasie można robić protesty w miastach np blokując aleje... przechodząc przez światła cały dzień...
ania410 napisał(a):Wyświetl post
To chyba ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, przecież ci tłumaczę że ten protest to żaden protest, bo chcesz robić dokładnie to czego oni chcą. Czemu od razu się nie zabrać za te kolejne kroki, tylko robić coś co rządowi wisi i powiewa?! Myslisz że jaka będzie ich reakcja kiedy usłyszą o takim proteście? " O fajnie, jaki w końcu spokój na trybunach", po czym premier zwoła konferencję i ogłosi sukces w walce z kibicami, bo wszyscy się zachowywali spokojnie i nie było żadnych nieodpowiednich transparentów. To jest śmiechu warty protest.

I jeszcze słówko apropo kibiców w całej Polsce, co tydzień na mecze chodzi prawie 100 tysięcy ludzi, to nawet nie jest 1% uprawnionych do głosowania w tym kraju, teraz weź sobie dla porównania większosc społeczeństwa, która w życiu na stadionie nie była i myśli że dzieje się tam nie wiadomo co i która będzie zadowolona, że w końcu rząd podejmuje jakieś radykalne działania i odpowiedz sobie na pytanie czy po tej całej pokazówce z walką z kibicami to poparcie im zmaleje czy jednak wzrośnie? I czy w związku z tym mieliby się w ogóle przejmować tym że ludzie nie dopingują na stadionach?
Ostatnio edytowane przez martonas : 13.05.2011 o godz. 13:36.
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Pamiętajcie ze ze wzgędu na Meliksona i rodzinkę niektore teksty z 'żydami' trzeba przeredagować ;P
WISŁA!!!
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Wit.Ek jak będzie tylko taka okazja i decyzja o tej formie protestu to pójdę. zrozumcie musimy działać wspólnie. MUSIMY!!! rząd przegina. nie może być odpowiedzialności zbiorowej... tak robili hilterowcy, stalinizm i inne tego typu ustroje... to teraz pamu POPR zamiast PZPR...
No i widzisz. To nas różni.

Ja uważam, że kibiców łączy miłość do Wisły.
ale to co nas różni
to sposób działania.

Ty uważasz, że powinniśmy protestować. - Twoje prawo.
Ja uważam, że powinniśmy dopingować. - Moje prawo.

Nie zabieraj mi mojego prawa każąc protestować
bo wtedy Ty ograniczasz mi moją wolność decyzji a nie Tusk
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 13.05.2011, 13:35
Thechris to mi pocisnełaś... No nic zobaczymy co się będzie dziać... będziecie dopiero płakać jak zamkną nam stadion i wtedy będzie za późno bo przecież nie warto protestować!!!
Jak nikt nie rzuci nożem w piłkarza ani nikt nie skopie operatorki kamery to nie zamkną stadionu, spokojnie. A protestując wstawiacie się właśnie za takimi ludźmi co jest trochę głupie... Rząd robi pokazówkę i nie ma znaczenia poziom decybeli na meczu. A jak będzie cicho na stadionie to wręcz będą happy bo na konferencji Tusk ogłosi swój sukces: "Nasza walka ze stadionowymi chuliganami przynosi efekty. Wytępiliśmy przekleństwa, wulgaryzmy, antysemityzm... Wreszcie na stadion przychodzą całe rodziny i można obejrzeć mecz w kulturalnych warunkach. To nasze zwycięstwo." Brak dopingu to najbardziej idiotyczna forma protestu... Najpierw politycy odebrali Krakowowi organizację Euro a teraz odbierają nam radość ze zdobycia MP. A kibole cały czas się na to nabierają i protestują... i wydaje im się, że kogoś to obchodzi... Zamiast pokazać, że mamy gdzieś politykę i pokazać, że potrafimy się cieszyć z sukcesu naszej Drużyny to nie... lepiej zajmować się w takiej chwili Tuskiem. To jest po prostu żałosne.
cobra1906
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 13.05.2011, 13:37
No toś mnie rozbawił PSYCHOL tym postem (druga część). Czyli ja rozumiem, że ty idziesz na mecz po to, żeby milczeć, ale nie dlatego, że jest protest tylko dlatego, żeby Ci biedactwo stadionu nie zamknęli. No to albo jesteście kozaki, albo po porstu zwykłe ciotki. Bo to co napisałes wyglada mniej więcej tak:
- (A)słuchaj, nie spiewajmy dziś bo nam na następny mecz stadion zamkną
- (B)no dobra to nie spiewajmy
- (i teraz wszyscy razem głośno): przepraszamy Panie Donaldzie nie będziemy juz nigdy spiewać!!! To co nie zamknie nam pan stadionu?
- (B)ty a tak w ogóle to kto zdecydował, że nie śpiewamy
- no jak to? nie wiesz? OZKS! oni przecież decydują na WIŚLE

PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2011, 13:38
thechris napisał(a):Wyświetl post
Jak nikt nie rzuci nożem w piłkarza ani nikt nie skopie operatorki kamery to nie zamkną stadionu, spokojnie. A protestując wstawiacie się właśnie za takimi ludźmi co jest trochę głupie... Rząd robi pokazówkę i nie ma znaczenia poziom decybeli na meczu. A jak będzie cicho na stadionie to wręcz będą happy bo na konferencji Tusk ogłosi swój sukces: "Nasza walka ze stadionowymi chuliganami przynosi efekty. Wytępiliśmy przekleństwa, wulgaryzmy, antysemityzm... Wreszcie na stadion przychodzą całe rodziny i można obejrzeć mecz w kulturalnych warunkach. To nasze zwycięstwo." Brak dopingu to najbardziej idiotyczna forma protestu... Najpierw politycy odebrali Krakowowi organizację Euro a teraz odbierają nam radość ze zdobycia MP. A kibole cały czas się na to nabierają i protestują... i wydaje im się, że kogoś to obchodzi...
dobrze, to zaproponuj formę protestu która będzie skuteczna. nie oglądanie telewizji?
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.05.2011, 13:38
dobrze, to zaproponuj formę protestu która będzie skuteczna. nie oglądanie telewizji?

Nie kupujmy obwarzanków.

cornblume napisał(a):Wyświetl post
Róbcie co chccie! Ja już nic nie odzywam! Przecież jestem z sektora E . A tylko Zektor G jest kibicami Wisły. Jak głupi debil il człowiek się ciszył i czekał tygodniami , miesiącami na mecze z Lechem i derby. Czekał ze bedzie doping i atmosfera jak na mistrza polski przystało. A tu protest. Ok. Prostestujcie sobie i kłócie dalej kibców Wisły. Ale koniec . Nie ide już na żad=den mecz qw tym sezonie.

Nie bedzie mi nik nakazywał co moge robić na staionie i kiedy spiewać a kiedy nie!

Od dziś tarkujcie mecz z Cracovią jako zwyczjany mecz anie jako wydarzenie na które człowiek czeka cały sezon! Dziekuje i żegnam!
Nie strzelaj focha Amigo. My sobie będziemy śpiewać na E, nikt nam nie zabroni, my będziemy zachęcać do gry naszych graczy.

cornblume
Member

Od: 09.2006

Stary 13.05.2011, 13:39
Róbcie co chccie! Ja już nic nie odzywam! Przecież jestem z sektora E . A tylko Zektor G jest kibicami Wisły. Jak głupi debil il człowiek się ciszył i czekał tygodniami , miesiącami na mecze z Lechem i derby. Czekał ze bedzie doping i atmosfera jak na mistrza polski przystało. A tu protest. Ok. Prostestujcie sobie i kłócie dalej kibców Wisły. Ale koniec . Nie ide już na żad=den mecz qw tym sezonie.

Nie bedzie mi nik nakazywał co moge robić na staionie i kiedy spiewać a kiedy nie!

Od dziś tarkujcie mecz z Cracovią jako zwyczjany mecz anie jako wydarzenie na które człowiek czeka cały sezon! Dziekuje i żegnam!
ania410
Junior Member

Stary 13.05.2011, 13:40
W JEDNOŚCI SIŁA!!! tym zakończę moja wizytę.
ania
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.05.2011, 13:41
Niestety ale decyzja stowarzyszeń kibiców jest beznadziejna. Wszyscy mają głęboko w dupie brak dopingu,a im się wydaje ,że ratują tym świat . Nosz ....a ! Cierpimy na tym jedynie my, kibice, to w nas uderza to najbardziej, w nikogo więcej :(
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów