|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygramy Wygramy Wygramy Widzew Pokonamy 3:1 dla Wisełki !!! Nie ma idnego wyjścia tylko zwycięstwo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeśli C.Kucharski jest moim antyidolem wśród piłkarzy to wśród sędziów jest nim Małek! Ale co tam... 3pkt muszą być.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy jaki tym razem Małek wykręci wałek.... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oczekiwałem na mecz ze spokojem, do momentu ogłoszenia składu sędziowskiego.
Kiedyś chyba Żurawski udzielił takiego wywiadu, że Wisła musi być dużo lepsza od innych, tak aby jej zwycięstwa nie zależały od błędów sędziego. Wygląda na to, że w ciągu tygodnia w treningach położono nacisk także na zgranie zawodników. Mam zatem nadzieję na lepszą grę. Nie spodziewam się większych zmian w składzie. Ciekawy jestem czy Jirsak wyjdzie w podstawowym składzie, czy też po przerwie. Co do tego zawodnika, jego występ (obojętnie czy 90 czy 45 minut) może dać odpowiedź czy jego dobry mecz z Ruchem to wybryk, czy też stałą tendencja. Nie miałbym nić naprzeciwko, aby powtórzył rundę konia jaką kiedyś zaaprezentował Zieńczuk za wczesnego Skorży. Niewątpliwie umiejętność wykonania dobrego technicznego strzału (rzadkość w naszym zespole) byłaby bardzo przydatna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
W jakich meczach Malek nam sedziowal i delikatnie mowiac nie sprawdzil sie? Ja pamietam tylko mecz z Zaglebiem (0-0) w sezonie kiedy siegneli po mistrza, podczas ktorego nie uznal prawidlowo strzelonej bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W tamtym sezonie Małek sędziował nam z Zagłębiem (1-0), Arką (0-1) i Amicą (0-0). Czy w którymś z tych spotkań nas przekręcił? Nie wydaje mi się. W tym 1-0 z Arką i 1-2 z Jagą. Większych kontrowersji sobie nie przypominam. Sędzią jest bez wątpienia słabym, ale szukanie jakiś teorii, że będzie sędziował przeciwko Wiśle jest śmieszne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Sedzia moze cos odwlic a nie musi , moga byc jaja , byle nasza obrona zagrala tak jak trzeba bez jakis jaj.
Mecz jutro i nasi powinni ruszyc od pierwszych minut , a gdy przeciwnik bedzie mial pilke mocno ich naciskac , wtedy beda tracic pilki , a my bedziemy miec akcje. Nie ma Lipy ! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam nadziej ze zagra Chavez a nie Bunoza, tylko Osman jest w stanie wyłaczyc z gry Dżalamidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym Małkiem. Przekręci, nie przekręci. Nie wolno dawać mu argumentów aby jakikolwiek błąd mógł wypaczyć wynik spotkania. Bo to jest mniej więcej tak,że grasz na 1-0,bronisz wyniku i w przypadkowym starciu w polu karnym upada przeciwnik. Karny 1-1. Wtedy wszyscy obwiniają za wynik sędziego,bo przekręcił. A to trzeba walczyć od pierwszej do ostatniej minuty,wykorzystać co będzie do wykorzystania i spokojnie dopisać trzy punkty. Bez kunktatorstwa. Bo jak się kalkuluje to zaraz o wpadkę łatwo.
Scenariusz, ktory nakreśliłem powyżej byłby możliwy do zrealizowania, gdyby trenerem był jakiś misio a my nie mielibyśmy konkurencji takiej jaką mamy. W drugiej linii konkurencja jest tak duża,że ten kto gra w pierwszej jedenastce musi dawać z siebie wszystko. Inaczej następca czeka. Tak więc trzeba być dobrej myśli i bardziej oswajać się z trzema punktami po sobotnim wieczorze na naszym koncie, niż jakiś Małkowych sensacji. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a to nie Małek wywalił w meczu ze Śląskiem Sobola i Baszcza za jednym razem?
ostatni mecz w rundzie, na śniegu za Skorży? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli chodzi o Jagiellonie i Małka to Małek też w finale PP namieszał ![]() Jednakże tak jak kiedyś Żuraw mówił: Musimy grać na tyle db, by błędy sędziowskie nic nie zmieniły. Czy jakoś tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
myślę, że innym chodziło głównie o to, że Małek jest tak beznadziejny, że myli się bez względu na to kto gra (przynajmniej ja tak uważam)
szanse na to, że nam przeszkodzi mamy więc takie same jak na to, że da nam jakiegoś karniaka ;D |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS: @rafalek: karny to byl przykład ![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 11.03.2011 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Małek chyba od 3 lat nie gwizdął karnego..nawet chyba w meczu z Piastem Gliwice w lidze, Zieniu został skoszony ewidentnie 5 metrów przed tym pajacem a on się odwrócił i gramy dalej...ciężko jutro widzę ten mecz...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe kogo jutro w środku ustawi Maaskant oprocz Meliksona i Sobola? Może Żirsaka ,bo poki co Sivakov nic wielkiego nei pokazuje.Ja bym sprobowal zagrac w srodku z Boukharim ktory obok kreatywnego Meliksona moglby dobrze sie czuc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
------------Genkov-------------
Kirm------Melikson--------Mały ------------------Jirsak--------- --------Sobol------------------- Jak dla mnie. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Robert Maaskant przed meczem z Widzewem [video]:
http://kiks.tv/2011/03/spodziewam-si...u-dla-kibicow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ciezko bedzie wygrac ,bo sedziuje Malek a co to ma do rzeczy jak bedziemy grali swoje,ciśli Widzew,strzelali jedna ,druga ,a najlpiej i trzecia bramke to cóz Malek pogwizdze nam Mysle ze nasi z meczu na mecz beda lepiej wygladali,licze ze Genkov coraz bardziej zrozumie sie z pomocnikami i atak bedzie juz bardziej skuteczny. Z Widzewa trzeba uwazac na Sernasa i tego nowego Gruzina,i bedzie ok. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła-Widzew: cel to przegonić łodzian w Krakowie
http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...owie,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zastanawiam się dlaczego tacy zawodnicy jak Sebastian Mila i Przemysław Kazimierczak nie wracaja z zachodu do Wisły tylko do Śląska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nic tylko jutro wygrać. Kto wie o co chodzi ten poprze moje słowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pięknie zaczyna nam się 18 kolejka. Legia przegrywa ze Slaskiem, a Gornik Zabrze remisuje ze slabiutką Arką.
Zostaje nam zgarnąć 3 pkt i uciec druzynie warszawskiej na 5 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Kaźmierczak był przymierzany do Wisły zanim wyjechał na zachód, w sumie szkoda że do nas nie trafił, ale Mili bym nie chciał.
Nieźle Legia cisnęła Śląska, dobre posiadanie piłki, na szczęście niewiele z tego wykorzystała. Oby zgarnąć 3pkt jutro i jeszcze fajnie by było jakbyśmy mieli najwięcej goli strzelonych w lidze ![]() edit shift się zepsuł?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 11.03.2011 o godz. 22:27.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
musimy z Widzewem wygrać... (...) dziś poległa ze Śląskiem
![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 11.03.2011 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa z biletami na Widzew?
Zamierzamy jutro wpaść...z Mazur. Jest to kawałek drogi i spore koszta więc chciałbym się rozeznać czy jest zagrożenie,że nie damy rade w dniu jutrzejszym zakupić biletów? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Bilet kupisz na pewno. Kwestia tylko tego na jaki sektor chcesz iść. Nie podejrzewam żeby był komplet na Widzewie. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Oj tam oj tam karny, ale ma 7 goli na koncie w tym sezonie a jest defensywnym pomocnikiem przecież. Przy okazji wiecie ile z tych 7 goli strzelił z karnego
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Jestem już na mega wiślackim głodzie! Niestety 500km odległość nie sprzyja zbyt częstym wypadom... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Cóż, jeśli tak uważasz to nic innego mi nie pozostaje tylko życzyć Ci większej ilości 'wyjazdów' na R22 ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że jutro zawitasz. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|