|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurcze tak wspanialy zawodnik ,az chcialo by sie zeby jeszcze pograł w naszej Wiselce
ale jescze moze zrobic duzo dobrego ,najwazniejsze ze bedzie daej zwiazany z Wisła i pelnił istotna funkcje. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Clebi!!! Po prostu dzięki!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Myśląc Cleber , mówię profesjonalizm . Grał jak prawdziwy klasowy defensor. Świetny w defensywie , odbiorze ,ofensywie ,w taktyce, z bardzo dobrym uderzeniem ,świetna gra głową, techniką , spokojem przy karnych(czy pamiętacie jakiś niewykorzystany rzut karny
Pamiętam jak pierwszy raz miałem tą wielką przyjemność oglądać naszą Wisełkę na żywo z okazji meczu z Resovią w moim rodzinnym mieście. Analizując grę naszych piłkarzy , to praktycznie każdy poza nim popełniał jakieś widoczne błędy lub można było odczuć , że nie w pełni przykłada się do tego spotkania. Ale nie on ! Mecz o nic , pietruszka w dodatku ze znacznie niżej renomowanym rywalem , nie był nawet traktowany zbytnio jak sparing na którym szkoleniowiec chce przećwiczyć pewne warianty gry drużyny czy tez sprawdzić niektórych zawodników do koncepcji gry zespoły. Mecz jakby piknikowy , a nasz obecny już skaut grał tak jakby była to stawka o punkty czy szczebel krajowego pucharu. Przez całe zawody , które bacznie obserwowałem , nie popełnił on ani jednego błędu oraz nie zauważyłem jakiegoś niepotrzebnego wybicia na oślep czy bezsensownego rozegrania piłki a nawet głupiej straty. Całkowicie pełna profeska. Nawet zawodnicy Sovii po meczu chwaląc Wisłę szczególnie wyróżnili Clebera , mówiąc jak ciężko im się grało przeciw niemu stwierdzając , że Brazylijczyk to klasa światowa. I dla mnie Cleber taki byłeś , będziesz i pozostaniesz ! Dziękuję ci za to , że i dzięki tobie mogłem być dumny i zadowolony z Wisły podczas meczy z twoim udziałem. ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|