|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jutro będą 3 punkty i basta!
Chłopaki muszą spiąć pośladki i zacząć coś w końcu grać. Jutro nie spodziewam się zbytniego przesiewu w składzie. Jopa po prostu musi zastąpić jakiś inny zawiodnik - najprawdopodobniej bedzie to Diaz. Defensywnego zagra Cantoro, poza tym Łobodziński zrobi sobie przerwę na wypad do jakiegoś klubu i po raz pierwszy w tym sezonie do podstawowej 11 wskoczy Boguski. Jak nie wytrzyma obciążeń to zmiana po pierwszej połowie. Pawełek - Pietia, Diaz, Marcelo, Alvarez - Cantoro - Małecki, Jirsak , Ćwielong - Boguski, Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Legia jest liderem i niech podziekuje za to Brozkowi,Jopowi i Maleckiemu
prawdziwi "ojcowie" tego ze jakaklowiek przewaga punktowa poszla sie je***ac Szlag czlowieka trafia zeby zamarnowac przez 4 kolejki taka roznice. P.S kto sie jutro spodziewa jakiesjc "metamorfozy" to moze sie zdziwic.troche wiecej pobiegają ,mzoe cos powalczą.Fakty sa takie ze sa w wiekszosci bez formy i trzeba sie modlic zeby te 3 mecze do konca jakos wygladały. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli na środku obrony wyjdzie Jop, a na środku pomocy Diaz to sam pójdę na najbliższy trening i zrobię awanturę
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Może dzisiaj obudzą w sobie instynkt wojownika bo juz nie są liderami.I jeżeli mają jaja to dzisiaj w Wodzisławiu będą atakować od 1 do 90 minuty oby tylko skutecznie.Przegrali prawie wszystko co istotne dla kibica został tylko lider więc grają o wszystko.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli w meczu z megasłabą Odrą Skorża nie zaryzykuje zmian w składzie i ustawieniu, to znaczy, że niczego się nie nauczył... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja jako wieczny optymista mam przeczucie na 3:0 dla nas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeśli zagramy z nimi to będzie jak dla mnie szczęśliwe zwycięstwo. Dla Jopa to nie ta liga ( moze se pograć co najwyżej w I, II lidze), a Diaz jest zupełnie bez formy co odbiło się też na jego Kostaryce. Jeżeli dałoby się Diaza sprzedać w zimie to ja bym go z chęcią oddał, bo nic nie gra na środku pomocy. Jeżeli z Gargułą będzie wszystko w porządku i wróci do formy z przed kontuzji to naszczęście będziemy mieli dobrą pomoc, bo z Diazem to co najwyżej mozemy ogrywać Podbeskidzie B-B.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Powiem szczerze, ze wisi mi ten mecz już zupełnie. Liczę na wygraną i nie obchodzi mnie jak i co. Zeby ogladnąc piłkę nożną w normalnym wykoniu o 17.00 wlącze Chelsea -Arsenal, a o 19 Barcelone z Realem. O meczu Wisły wole nie myslęć bo mnie nerwy wytłuką , a na kacu to wręcz niewskazane.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drewno Jop w składzie :/ to czuje remis albo w dupe
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jop na obronie Diaz w środku no ch** mnie zaraz strzeli. Skorża to jest naprawde niereformowalny gość. Nagradzać słabo grających zawodników zamiast wystawić może równie słabych Burligę i Cantoro, ale gwiazdorzy od siedmiu boleści może wzięły by się do roboty. Teraz sobie myślą jaki jest sens trenować na maxa skoro i tak wyjde w pierwszym składzie? Po prostu ręce opadają. Chwała im za to, że nie powiedzieli o rehabilitacji i odbudowaniu zaufania kibiców, bo to mogą zrobić awansują do grupy LE.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oczywiście jest to tak istotna informacja ( o drzazdze w twoim odbycie ), że trzeba całe forum poinformować.
Dajcie sobie na wstrzymanie i tak kijem Wisły nie zawrócimy. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dwóch defensywnych pomocników na Odrę? Nie mam pytań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wlasnie dali powtorki z poprzedniego spotkania w Wodzislawiu...niech Kirm sie oglada i uczy wrzutek od Zienczuka, bo takiego ulozenia lewej stopy w Polsce ma niewielu pilkarzy.
2 : 0 dla nas .To jakies jaja? Kirm znowu w I-szej jedenastce? To dermoralizuje pozostalych pilkarzy...
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 29.11.2009 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Maciej Skorża pojechał z tym składem..
gra: Jop Małecki Diaz Cantoro (kontrakt się kończy za miesiąc, na pewno będzie się angażował) i grałby też Pa. Brożek, gdyby nie złapał kontuzji na rozgrzewce Brawo Maciek Brawo hahaha według mnie powinien grać Kirm na lewej, na prawej Ćwielong, a w ataku dać Leszczaka.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jak można stawiać na Cantoro, który za niecały miesiąc i tak odejdzie ?!
zamiast tego dać Diaza do środka, Kirm na lewą a Leszczak na prawą, bądx Małecki na prawą, Leszczak do ataku .. o Diazie i Jopie w podstawowym to już w ogóle nie mówie .. strasznie mnie zirytował ten skład For_Fun - zdemoralizowany to jest ale KIRM przez pana Brożka i Małeckiego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na wejście muzyka z Żandarm z St.Tropez. Jak najbardziej własciwa bo to może być niezła komedia z naszą grą ;-) Brawa dla Wiślaków za zorganizowanie "wyjazdu" do Wodzislawia.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 29.11.2009 o godz. 14:52.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
po tym meczu jak nie wygramy Skorża leci:
poleci: 1.1 nie poleci: 3.75 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny popis Pawelka...pilka prze siebie i prawie gol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak sie wchodzi na stadion Odry w Wodzisławiu to motywacja rośnie niepomiernie , takie pierwsze odczucia nie wspomne o graczach na tym najbardziej spłaszczonym obiekcie w ekstraklasie .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktos sie nudzi to polecam derby Liverpoolu. Jest naprawde kawał niezłej piły... The Reds prowadzą 1:0
![]() ![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znow zero omyslu na gre.....:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy mi się wydaje czy słyszę "małpie okrzyki" jak Marcelo lub Diaz są przy piłce?
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje ze dostana solidna kare
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mauro "truchtacz" Cantoro w swoim stylu... zero zaangażowania...
co w nim Skorża widzi? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest brak pomyslu...poprostu zero ruchu, nikt sie nie pokazuje do pilki, za wyjatkiem Maleckiego...
Nie ma tez poprostu pilkarzy, ktorzy mogliby rozegrac pilke z klepki, itd...to w obecnej Wisle potrafia jedynie Brozek i Boguski. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Technicznie ten mecz to nedza, jakbym ogladal B klase. Jedyny pozytyw to taki, ze kopacze sa zmotywowani, wnioskuje to po ilosci takich malych fauli wynikajacych z walki do konca o pilke. Diaz i Jirsak w tym przoduja.
P.S. for full, to ze nikt sie nie pokazuje wynika z brakach w motoryce, jak ktos ma sile biegac to sie bedzie caly czas pokazywal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Póki co piłkarsko nie widać różnicy...
Więc po co przepłacać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
dokładnie. nie funkcjonuje u nas taki element jak gra bez piłki. najlepszy przykład to przed chwilą Alvarez, który musiał stać z piłką.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|