|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oglądam ten mecz i muszę wam powiedzieć ze jestem pozytywnie zaskoczony grą Wisły naprawdę gramy niezle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
troche strach wpuszczac Brozia na tych drwali
moze w koncu Zieniu sie przelamie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cwielongowi moze i jest nieskuteczny ale wg mnie ma cos w sobie wierze ze w koncu sie przelamie bo ewidentnie brakujemu szczescia tak jak w tej sytuacji z Witkowskim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wisła kontroluje grę , ale zawsze może wpaść jakiś farfocel z kontry czy ze stałego fragmentu , więc trzeba zabezpieczyć tę kontrolę .
Komentatorzy C+ maja stanowisko chyba na sektorze wipowskim , bo komenatrze jakie można usłyszeć w tle porażają błyskotliwością ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja bym wpuścił Łobo za Małeckiego. Mały strasznie wojuje tylko niestety nie na korzyść. Jeszcze wyleci albo coś. A Łobo wcale nie jest taki zły (może lepiej zagra jak kibice jego klubu nie będą na niego gwizdać)...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brozek tez patalaszyl. Do rezerw go odsylano. Pepe ma potencjal - odblokuje sie i bedzie strzelal az milo.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ostatnie wyniki zespołu będą miały przełożenie na strategię budowy drużyny na najbliższe sezony. Otóż tak się składa że bramki zdobywają zawodnicy, których już w najbliższym czasie ma u nas nie być i co wtedy - lepiej do przemilczeć, bez Zienia,Baszcza,Marcelo,Brożka itd nie ma mowy o dobrym zespole a działania celem wzmocnienia drużyny są najlepszym komentarzem do tego co może się już w nie dalekie przyszłości stać. Skorża już drugi raz błędu nie popełni i z pewnością z Ćwielongiem w ataku nie zamierza walczyć w europejskich pucharach. Gramy bez linii ataku- w czym Boguski jest dobry- bez Brożka to cień samego siebie- obrońcy muszą ich wyręczać-ewidentnie Rafałowi uderzyła sodówka po wielkim meczu z amatorami z San Marino - mam dla niego radę by nie zniżał się do poziomu niedawnych rywali...
Ogólnie poziom meczu słaby, ale czego można się spodziewać po zespołach szukających wciąż formy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda tylko, ze w ataku biega u nas taka zupełna "szarzyzna" ligowa - Ćwielong, Małecki, Boguski... Jak z Jagą - są akcje, sa czasem naprawdę fajne momenty gdy gnieciemy Arkę - tylko nie ma kto ukąsić, nie ma kogoś typu Brożek, Franek, Chinyama czy nawet Lewandowski do skończenia akcji. Do przerwy przez to tylko 1:0, więc wynik na styk, byle przypadek i mamy remis (odpukać!)...
Ogólnie jestem optymista przed drugą połową ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mi Cwielong wczesnego Zurawskiego przypomina, tez taki niepewny, stremowany. Mysle, ze musi duzo grac w koncu napewno sie przelamie jak Zuraw z GKS'em. Nie mozna Cwielongowi napewno odmowic woli walki bo pracuje bardzo duzo jak na napastnika i zawsze wraca po swoich stratach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ćwielong nie zasługuje na wyjściową 11, jest słaby fizycznie, brak mu techniki, i wyobraźni, czasem każdy może mieć pecha, ale on jest wystawiany regularnie do 1 składu i niemal zawsze ma tego pecha. Po co nam drugi (tyle że słabszy) Małecki, jak już jednego mamy. Rozumiem że Niedzielan jest już skreślony, skoro drewno pokroju Ćwielonga gra w wyjściowym składzie. Co do Marcelo to jak ktoś już tu wspomniał, chyba możemy zapomnieć żeby zagościł w Wiśle na dłużej.
Po za tym Wisła powinna, strzelić jeszcze parę brameczek, rozdać autografy i szykować się na następny mecz. ![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Marcelo nie do przejścia
Brożek pewnie wejdzie na ostatnie 25 minut i strzeli na 2:0 sam taki wynik typowałem .. szkoda, że nie padły bramki po strzale Zienia oraz ten koronkowej w polu karnym, co Baszczu odegrał do Diaza piętkna ale ten zwlekał i zamiast strzelac to chciał jeszcze odgrywac |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W swoim czarny płaszczu Maciek Skorża niczym sęp wygląda
![]() Masakryczne komentarze słychać w TV ... Powód: audio
Ostatnio edytowane przez iiYama : 19.04.2009 o godz. 17:13.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tam przy bocznej choragiewce ,siedza chyba same rasowe pikniki bo bluzgi ida niewybredne z tamtego rejonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
.......eni rasišci, czy to się kiedyś skończy w tym polskim bagnie?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cwielong co dotknie pilki to strata,juz Lobodzinskiego wpuscie
Pawelek nam gola wyciagnal
Ostatnio edytowane przez AS82 : 19.04.2009 o godz. 17:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda ze nie potrafimy kontrolować meczu, mam obawy że wcisną nam farfocla.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nasi sie cofneli i wprowadza sie niepotrzebny niepokoj byle sytuacja i moze byc remis
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wypluj to slowo! mecz sie wyrownal ale mam nadzieje ze po wejsciu Brozia z przodu sie cos ruszy! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś słucha ale super zdanie w Soccer FM padło :"Matko Jedyna, na boisko wejdzie Łobodziński"
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pawel "chybil trafil" Brozek reaktywacja ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oj Brożek, mógł pociągnąć, a nie od razu strzelać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czemu zamiast dobić śledzi gramy z taką nonszalancją jakby już było 5 do 0.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzieliście zwód Łobo? W lewo ! Uczy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to ostatnie 5 minut obrona częstochowy. Samotny Brożek po kontuzji z przodu. Maciek co Ty robisz?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
"Ruro jebana, ****o ruszaj dupę bękarcie" Mógłby C+ inaczej ustawiać te mikrofony
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ma jeszcze w końcu trzy lata kontraktu. Masa czasu...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wazne 3 punkty ale gra jak by byl to sparing przed sezonem! kompletny brak pomyslu zamiast walnac sledzi 3-0 do przerwy to byly nerwy do konca!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brawo za wykonanie zadania ,widac ,ze forma jest nieco lepsza teraz niz w polowie sezonu. Wszyscy dobrze grali poza Cwielongiem .Szczegolne brawa dla Marcelo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|