The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2009, 20:51
GT5 ma wyjśćw marcu 2010 ale pieron ich tam wie... ze strzelanek polecam killzone 2 - mult ma jedną fantastyczną zaletę - dedykowane serwery dzięki czemu masz zerowe lagi. a singiel.... miód!! grafika o jakiej gears of war może pomarzyć (widziałem u kolegi) a z multiplatform oczywiście Modern warfare 1 i 2. Dalej - Uncharted 1 i 2. Piękna grafika i gra naprawdę długa jak na konsole. No i świetny scenariusz.
Osobiście czekam jeszcze na God of War.
A ze starszych - Assasins Creed - dla wielu gra nudna, ale mnie się podobała. 2-k wychodzi w grudniu i ma być o wiele lepsza.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.11.2009, 22:28
no racja!!! Motorstorm!! szczególnie Pacific Rift. Pierwsze etapy to pikuś, ale potem czysty hardcore!
Z tym że to arcade, nie symulator. zależy kto co lubi.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.11.2009, 15:24
a ja Ci polecę Kill Zone 2, Resistance 2 (dla multi), Uncharted 2 (piękna,wciągająca, lecz łatwa,i krótka -dobrze że ma multi :/ )
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.11.2009, 18:14
Pożyczyłem niedawno pada kumplowi, sam u niego grałem i wszystko hulało. Dziś chciałem go podłączyć na moim xboxie i pad sie włącza ale konsola go nie wykrywa (albo pad konsoli?). Miał ktoś taki problem? Co zrobić?

Drugi pad działa bez zarzutu.

edit: działa już

Wie ktoś jak abgxem spatchować gre, żeby szła na 1.51? Bo wszystkie nówki (Assassin Creed 2, CoD MW II, dodatek do GTA IV, Tekken 6, Dragon Age itd.) są na 1.61.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 21.11.2009 o godz. 22:06.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.11.2009, 19:18
Skończyłem dzisiaj singla w Modern Warfare 2. Krótka recenzja. Po pierwsze, jak dla mnie gra nie jest za krótka. Może jeszcze jedna miejscówka by się przydała, ale więcej by nużyło. Napakowanie akcją jest niesamowite. Wady - zbyt mała różnica w "czuciu" broni. (Bronia, to nie o Tobie ), i jednak grafika. Widać że to stary silnik. Muszą zrobić nowy przed MW3.
Zalety: Jak już wspomniałem 110% akcji. Po drugie fabuła. W kilku miejscach spotkałem się z opinią, że jest zbyt chaotyczna, ale nie mogę sięz tym zgodzić. Jeśli grasz kilkoma postaciami w globalnym konflikcie to rzuca Cię z miejsca na miejsce. Dla mnie oczywista oczywistość. Trzecia zaleta to skala trudności. Nie jestem żadnym hardkorem tylko casualem, więc skilla mi brakuje. Przeszedłem na poziomie drugim "od dołu" więc hardened i veteran przedemną.... A jak dotąd, padłem trupem tyle razy ile trzeba, nie wpadłem w depresję że jakiegoś rozdziału nie mogę zaliczyć, a równocześnie nie czułem jakbym mógł to przejść z zamkniętymi oczami.
Multi dopiero zacząłem męczyć, a na weekend przeżucam sięna Killzone 2 - dają 2x exp. Może dobiję do generała w końcu
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.11.2009, 02:54
stawski napisał(a):Wyświetl post
Skończyłem dzisiaj singla w Modern Warfare 2. Krótka recenzja. Po pierwsze, jak dla mnie gra nie jest za krótka. Może jeszcze jedna miejscówka by się przydała, ale więcej by nużyło. Napakowanie akcją jest niesamowite. Wady - zbyt mała różnica w "czuciu" broni. (Bronia, to nie o Tobie ), i jednak grafika. Widać że to stary silnik. Muszą zrobić nowy przed MW3.
Zalety: Jak już wspomniałem 110% akcji. Po drugie fabuła. W kilku miejscach spotkałem się z opinią, że jest zbyt chaotyczna, ale nie mogę sięz tym zgodzić. Jeśli grasz kilkoma postaciami w globalnym konflikcie to rzuca Cię z miejsca na miejsce. Dla mnie oczywista oczywistość. Trzecia zaleta to skala trudności. Nie jestem żadnym hardkorem tylko casualem, więc skilla mi brakuje. Przeszedłem na poziomie drugim "od dołu" więc hardened i veteran przedemną.... A jak dotąd, padłem trupem tyle razy ile trzeba, nie wpadłem w depresję że jakiegoś rozdziału nie mogę zaliczyć, a równocześnie nie czułem jakbym mógł to przejść z zamkniętymi oczami.
Multi dopiero zacząłem męczyć, a na weekend przeżucam sięna Killzone 2 - dają 2x exp. Może dobiję do generała w końcu
Na multi juz jest duża różnica w czuciu broni Za to na singlu na poziomie veteran się dopiero zaczyna najlepsza zabawa i akcja
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.11.2009, 03:45
Koledzy, nie obraźcie się... gdzie jest temat (cokolwiekpsiamiać) o PSP?
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 28.11.2009, 11:02
bondTSW napisał(a):Wyświetl post
Koledzy, nie obraźcie się... gdzie jest temat (cokolwiekpsiamiać) o PSP?
tutaj ?! PSP też konsola
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.11.2009, 16:54
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Na multi juz jest duża różnica w czuciu broni Za to na singlu na poziomie veteran się dopiero zaczyna najlepsza zabawa i akcja
No, ale jak pisałem jestem już niestety niedzielnym graczem. Veteran mnie z pewnościąprzerośnie. Może spróbuję jeszcze na hardened przejść coby parę trofek wpadło
A w multi zagrałem dopiero kilka meczy i straaaaasznie mnie denerwuje jakieś porąbane punktowanie. Dodatkowe za strzał z dystansu, dodatkowe za headshot'a, Kurcze, w jedynce frag to był frag i kropka! No i jak na razie nie widziałem dobrej mapy dla snajperów jak moja ukochana "block" . Prypeć rządzi!
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 29.11.2009, 02:41
No, ale jak pisałem jestem już niestety niedzielnym graczem. Veteran mnie z pewnościąprzerośnie. Może spróbuję jeszcze na hardened przejść coby parę trofek wpadło
A w multi zagrałem dopiero kilka meczy i straaaaasznie mnie denerwuje jakieś porąbane punktowanie. Dodatkowe za strzał z dystansu, dodatkowe za headshot'a, Kurcze, w jedynce frag to był frag i kropka! No i jak na razie nie widziałem dobrej mapy dla snajperów jak moja ukochana "block" . Prypeć rządzi!
Są 3 mapki dobre na snajpy. Afghan, Derail i Wasteland (czarnobylskie klimaty). Co mnie najbardziej denerwuje to to że jak nie walniesz head'a bez wstrzymania oddechu to gracz dopiero pada za 2 strzalem (nie dotyczy hc). A poza tym dobrze kosi się z akimbo berettek 93r albo akimbo glocków 18c
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 29.11.2009, 21:08
Na Afganie już grałem, waliłem bez wstrzymania oddechu i jakoś padali w TD. Z Baretty oczywiście. Dziś u brata próbowałem pograć na kompie - jezu, odzwyczaiłem się. Jakie "f" jakii shift, o co kaman konsola rozleniwia
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 01.12.2009, 14:32
czy w mw 2 można dołączyć się do kogoś, którego nie ma się w znajomych, aby zagrać w misje special ops? bo niektóre misje na veteranie mnie przerastają , podczas grania samemu.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 01.12.2009, 16:38
Na Afganie już grałem, waliłem bez wstrzymania oddechu i jakoś padali w TD. Z Baretty oczywiście. Dziś u brata próbowałem pograć na kompie - jezu, odzwyczaiłem się. Jakie "f" jakii shift, o co kaman konsola rozleniwia
Nie z Baretty tylko z Barretta (a właściwie to z M107 bo Barrett to nazwa producenta) Jezu jak mnie to kuje w oczy jak ktos tak pisze
Pośmigaj z CheyTac'iem snajpa 1000x lepsza od barrett'a
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 01.12.2009 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.12.2009, 18:50
ok, sorki. Ale jakośta "kobieca" wersja bardziej do mnie przemawia Choć niepoprawna Chey Tac'a jeszcze nie odblokowałem. Nabiłem dopiero 9 level. Ale może w tym tyg. się uda.
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.12.2009, 20:10
Panowie co polecacie na PS3 ?
MAm konsole od 2 dni i w zestawie tylko Teeken6 i jakaś platfomówka dla dzieci.
Chciałem coś kupić z gier ale póki co nie siedze w tym i nie znam się na tytułach bo to moja 1 konsola.
Wcześniej był tylko blaszak PC.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.12.2009, 22:11
Killzone 2, Uncharted 1 i 2, Batman, Fifa10, oczywiście GTA4 + Liberty City Stories, NFS Shift tez jest całkiem całkiem, Call of Duty MW2(właśnie zacząłem grać na XBL - masakra), Assassin's Creed 1 i 2

poleci mi ktoś jakąś dobrą platformówkę na 360tkę?
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.12.2009, 10:51
jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż takie gry na Xboxa:

Blitz The League II
The Simpsons Game
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Too Human
Call of Juarez: Bound In Blood
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.12.2009, 23:15
Ogrywał już ktoś może Assasin's Creed 2 na PS3? Czytałem że pełno bugów - prawda to? Pytam bo chciałem aniołka poprosić żeby na gwiazdkę przyniósł
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.12.2009, 19:11
ok. Nabiłem 23 level w multi MW2. Widziałem wszystkie mapy, wszystkie perki w akcji, czas na małe podsumowanie.
Mówiąc krótko - wsiąkłem. Pomimo teg, że nadal nie mogę się przyzwyczaić do porąbanej punktacji - po prostu mi się nie podoba. Szybciej giniesz, ciężko znaleźć miejsce w którym można zaczaić się na wrogów. Inna wada to strasznie wysoki level potrzebny do odblokowania min claymore.
nie rozumiem, dlaczego? to podstawowe wyposażenie w jedynce dla każdego snajpera...
A zalety - gra jest szybsza, nowe killstreaki sąświetne - ale ciężko je zdobyć. mój rekord to na razie 9 co pozwoliło mi przywołać helikopter. RAZ! No, ale widziałem jak kolesie spuszczają atomówkę.... Takiego skilla to ja nie mam. Jeśli miałbym porównywać multi do jedynki to na + zaliczyłbym większą liczbę broni i killstreaków, na minus nikomu niepotrzebne nowe emblematy,callsgn'y i inne accolade'y - po kiego to
Summa summarum multi świetne, ale podobnie jak singiel lekko mnie rozczarowało. Powinno być lepiej - jest inaczej.
Ocena za singla 9/10 za multi 8.5/10
Zaczynam doceniać multi w Killzone 2....
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 09.12.2009, 21:36
ja dopiero na 14lvl ale multi wciąga i to bardzo, niestety ostatnio nie mam czasu posiedzieć przed konsolą, same kolosy ;(
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 10.12.2009, 01:00
ok. Nabiłem 23 level w multi MW2. Widziałem wszystkie mapy, wszystkie perki w akcji, czas na małe podsumowanie.
Mówiąc krótko - wsiąkłem. Pomimo teg, że nadal nie mogę się przyzwyczaić do porąbanej punktacji - po prostu mi się nie podoba. Szybciej giniesz, ciężko znaleźć miejsce w którym można zaczaić się na wrogów. Inna wada to strasznie wysoki level potrzebny do odblokowania min claymore.
nie rozumiem, dlaczego? to podstawowe wyposażenie w jedynce dla każdego snajpera...
A zalety - gra jest szybsza, nowe killstreaki sąświetne - ale ciężko je zdobyć. mój rekord to na razie 9 co pozwoliło mi przywołać helikopter. RAZ! No, ale widziałem jak kolesie spuszczają atomówkę.... Takiego skilla to ja nie mam. Jeśli miałbym porównywać multi do jedynki to na + zaliczyłbym większą liczbę broni i killstreaków, na minus nikomu niepotrzebne nowe emblematy,callsgn'y i inne accolade'y - po kiego to
Summa summarum multi świetne, ale podobnie jak singiel lekko mnie rozczarowało. Powinno być lepiej - jest inaczej.
Ocena za singla 9/10 za multi 8.5/10
Zaczynam doceniać multi w Killzone 2....
23 lvl i widziałeś wszystkie perki coś mi się nie wydaje chyba że prestiż to zwracam honor.

PS. 11lvl na drugim prestiżu (PC bo na konsoli jeszcze nie miałem przyjemności grać ponieważ została sprzedana )
Powód: PS
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 10.12.2009 o godz. 01:03.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 10.12.2009, 12:58
Żaden prestige - youtube

Dymek, sprzedałeś zbanowaną konsolę
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez stawski : 10.12.2009 o godz. 18:50.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 11.12.2009, 11:50
Żaden prestige - youtube

Dymek, sprzedałeś zbanowaną konsolę
Ta za 700 zł
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.12.2009, 17:45
Zakochalem sie w Fight Night 4

Macie cos jeszcze do gry wieloosobowej fajnego?

Tekken to imo syf, co to za walka co po 6 ciosach jest KO :/

Fifa zaczyna sie nudzic, nie wiem jak to z tym uncharted 2 jest, mozna grac multi tak, ze na jednej konsoli np 3 osoby graja ?
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 11.12.2009, 18:01
polecam na x360 Dragon Ball : raging blast
świetna gra multiplayer...
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 12.12.2009, 03:28
miba napisał(a):Wyświetl post
Zakochalem sie w Fight Night 4
Grałeś w UFC ?

Ostatnia dobra gra jaką grałem na konsoli, dobry był jeszcze Batman no i AC2
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.12.2009, 09:19
wkurzały mnie w UFC te ciągłe loadingi. no masakra jakaś.

czekam na EA MMA. sterowanie ma być takie jak w FNR 4 z możliwością używania przycisków.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 12.12.2009, 09:23
Ja dalej od kilku miesięcy gram w Sacred 2 na Xboxie. Jeden z lepszych rpg'ów. Polecam.
Poza tym szczerze polecam także FNR 4, chociaż po pewnym czasie się nudzi.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 13.12.2009, 17:36
Uncharted 2 grą roku! a ja wstyd sięprzyznać, jeszcze nie grałem. Ale może w święta.... Tylko trzeba trochę kasy pozbierać.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 16.12.2009, 22:14
Właśnie zakończyłem Assassin's Creed'a 2, polecam każdemu, myślę że poważny kandydat do gry roku, ciekawe jak dalej rozwinie się historia Desmonda
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów