|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
GT5 ma wyjśćw marcu 2010 ale pieron ich tam wie... ze strzelanek polecam killzone 2 - mult ma jedną fantastyczną zaletę - dedykowane serwery dzięki czemu masz zerowe lagi. a singiel.... miód!! grafika o jakiej gears of war może pomarzyć (widziałem u kolegi) a z multiplatform oczywiście Modern warfare 1 i 2. Dalej - Uncharted 1 i 2. Piękna grafika i gra naprawdę długa jak na konsole. No i świetny scenariusz.
Osobiście czekam jeszcze na God of War. A ze starszych - Assasins Creed - dla wielu gra nudna, ale mnie się podobała. 2-k wychodzi w grudniu i ma być o wiele lepsza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no racja!!! Motorstorm!! szczególnie Pacific Rift. Pierwsze etapy to pikuś, ale potem czysty hardcore!
Z tym że to arcade, nie symulator. zależy kto co lubi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a ja Ci polecę Kill Zone 2, Resistance 2 (dla multi), Uncharted 2 (piękna,wciągająca, lecz łatwa,i krótka -dobrze że ma multi :/ )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pożyczyłem niedawno pada kumplowi, sam u niego grałem i wszystko hulało. Dziś chciałem go podłączyć na moim xboxie i pad sie włącza ale konsola go nie wykrywa (albo pad konsoli?). Miał ktoś taki problem? Co zrobić?
Drugi pad działa bez zarzutu. edit: działa już ![]() Wie ktoś jak abgxem spatchować gre, żeby szła na 1.51? Bo wszystkie nówki (Assassin Creed 2, CoD MW II, dodatek do GTA IV, Tekken 6, Dragon Age itd.) są na 1.61.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 21.11.2009 o godz. 22:06.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończyłem dzisiaj singla w Modern Warfare 2. Krótka recenzja. Po pierwsze, jak dla mnie gra nie jest za krótka. Może jeszcze jedna miejscówka by się przydała, ale więcej by nużyło. Napakowanie akcją jest niesamowite. Wady - zbyt mała różnica w "czuciu" broni. (Bronia, to nie o Tobie
), i jednak grafika. Widać że to stary silnik. Muszą zrobić nowy przed MW3.Zalety: Jak już wspomniałem 110% akcji. Po drugie fabuła. W kilku miejscach spotkałem się z opinią, że jest zbyt chaotyczna, ale nie mogę sięz tym zgodzić. Jeśli grasz kilkoma postaciami w globalnym konflikcie to rzuca Cię z miejsca na miejsce. Dla mnie oczywista oczywistość. Trzecia zaleta to skala trudności. Nie jestem żadnym hardkorem tylko casualem, więc skilla mi brakuje. Przeszedłem na poziomie drugim "od dołu" więc hardened i veteran przedemną.... A jak dotąd, padłem trupem tyle razy ile trzeba, nie wpadłem w depresję że jakiegoś rozdziału nie mogę zaliczyć, a równocześnie nie czułem jakbym mógł to przejść z zamkniętymi oczami. Multi dopiero zacząłem męczyć, a na weekend przeżucam sięna Killzone 2 - dają 2x exp. Może dobiję do generała w końcu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za to na singlu na poziomie veteran się dopiero zaczyna najlepsza zabawa i akcja![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koledzy, nie obraźcie się... gdzie jest temat (cokolwiekpsiamiać) o PSP?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tutaj ?! PSP też konsola
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może spróbuję jeszcze na hardened przejść coby parę trofek wpadło ![]() A w multi zagrałem dopiero kilka meczy i straaaaasznie mnie denerwuje jakieś porąbane punktowanie. Dodatkowe za strzał z dystansu, dodatkowe za headshot'a, Kurcze, w jedynce frag to był frag i kropka! No i jak na razie nie widziałem dobrej mapy dla snajperów jak moja ukochana "block" . Prypeć rządzi! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Afganie już grałem, waliłem bez wstrzymania oddechu i jakoś padali w TD. Z Baretty oczywiście. Dziś u brata próbowałem pograć na kompie - jezu, odzwyczaiłem się. Jakie "f" jakii shift, o co kaman
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy w mw 2 można dołączyć się do kogoś, którego nie ma się w znajomych, aby zagrać w misje special ops? bo niektóre misje na veteranie mnie przerastają , podczas grania samemu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pośmigaj z CheyTac'iem snajpa 1000x lepsza od barrett'a
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 01.12.2009 o godz. 16:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok, sorki. Ale jakośta "kobieca" wersja bardziej do mnie przemawia
Choć niepoprawna Chey Tac'a jeszcze nie odblokowałem. Nabiłem dopiero 9 level. Ale może w tym tyg. się uda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie co polecacie na PS3 ?
MAm konsole od 2 dni i w zestawie tylko Teeken6 i jakaś platfomówka dla dzieci. Chciałem coś kupić z gier ale póki co nie siedze w tym i nie znam się na tytułach bo to moja 1 konsola. Wcześniej był tylko blaszak PC. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Killzone 2, Uncharted 1 i 2, Batman, Fifa10, oczywiście GTA4 + Liberty City Stories, NFS Shift tez jest całkiem całkiem, Call of Duty MW2(właśnie zacząłem grać na XBL - masakra), Assassin's Creed 1 i 2
![]() poleci mi ktoś jakąś dobrą platformówkę na 360tkę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż takie gry na Xboxa:
Blitz The League II The Simpsons Game The Elder Scrolls IV: Oblivion Too Human Call of Juarez: Bound In Blood ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogrywał już ktoś może Assasin's Creed 2 na PS3? Czytałem że pełno bugów - prawda to? Pytam bo chciałem aniołka poprosić żeby na gwiazdkę przyniósł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok. Nabiłem 23 level w multi MW2. Widziałem wszystkie mapy, wszystkie perki w akcji, czas na małe podsumowanie.
Mówiąc krótko - wsiąkłem. Pomimo teg, że nadal nie mogę się przyzwyczaić do porąbanej punktacji - po prostu mi się nie podoba. Szybciej giniesz, ciężko znaleźć miejsce w którym można zaczaić się na wrogów. Inna wada to strasznie wysoki level potrzebny do odblokowania min claymore. nie rozumiem, dlaczego? to podstawowe wyposażenie w jedynce dla każdego snajpera... A zalety - gra jest szybsza, nowe killstreaki sąświetne - ale ciężko je zdobyć. mój rekord to na razie 9 co pozwoliło mi przywołać helikopter. RAZ! No, ale widziałem jak kolesie spuszczają atomówkę.... Takiego skilla to ja nie mam. Jeśli miałbym porównywać multi do jedynki to na + zaliczyłbym większą liczbę broni i killstreaków, na minus nikomu niepotrzebne nowe emblematy,callsgn'y i inne accolade'y - po kiego to Summa summarum multi świetne, ale podobnie jak singiel lekko mnie rozczarowało. Powinno być lepiej - jest inaczej. Ocena za singla 9/10 za multi 8.5/10 Zaczynam doceniać multi w Killzone 2.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja dopiero na 14lvl ale multi wciąga i to bardzo, niestety ostatnio nie mam czasu posiedzieć przed konsolą, same kolosy ;(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chyba że prestiż to zwracam honor.PS. 11lvl na drugim prestiżu (PC bo na konsoli jeszcze nie miałem przyjemności grać ponieważ została sprzedana )Powód: PS
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 10.12.2009 o godz. 01:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żaden prestige - youtube
Dymek, sprzedałeś zbanowaną konsolę Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez stawski : 10.12.2009 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zakochalem sie w Fight Night 4
Macie cos jeszcze do gry wieloosobowej fajnego? ![]() Tekken to imo syf, co to za walka co po 6 ciosach jest KO :/ Fifa zaczyna sie nudzic, nie wiem jak to z tym uncharted 2 jest, mozna grac multi tak, ze na jednej konsoli np 3 osoby graja ? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
polecam na x360 Dragon Ball : raging blast
![]() świetna gra multiplayer... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grałeś w UFC ?
Ostatnia dobra gra jaką grałem na konsoli, dobry był jeszcze Batman no i AC2 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
wkurzały mnie w UFC te ciągłe loadingi. no masakra jakaś.
czekam na EA MMA. sterowanie ma być takie jak w FNR 4 z możliwością używania przycisków. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja dalej od kilku miesięcy gram w Sacred 2 na Xboxie. Jeden z lepszych rpg'ów. Polecam.
Poza tym szczerze polecam także FNR 4, chociaż po pewnym czasie się nudzi. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uncharted 2 grą roku! a ja wstyd sięprzyznać, jeszcze nie grałem. Ale może w święta.... Tylko trzeba trochę kasy pozbierać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie zakończyłem Assassin's Creed'a 2, polecam każdemu, myślę że poważny kandydat do gry roku, ciekawe jak dalej rozwinie się historia Desmonda
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|