The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem?
Chelsea 146 25,30%
Arsenal 75 13,00%
Man United 251 43,50%
Liverpool 67 11,61%
Inny zespół 38 6,59%
Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 16:50
tak niedawno Newcastle grał przecież w lidze mistrzów a teraz ma 85 milionów Funtów długu i spadek.Łatwo jest przeinwestowac i zrujnowac klub.Taki zespoł z Martinsem,Viduką, Owenem i Damienem Duffem powinien byc co najmniej w środku tabeli.Z miłą chęcią bym tymi zawodnikami wzmocnił Wisełke,Skorża już by wiedział jak wykorzystac taki potencjał.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.05.2009 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.05.2009, 16:59
ekipa Burnley FC pokonała w finale baraży druzyne Sheffield United 1-0 (mecz na Wembley) i awansowała do najwyzszej klasy rozgrywkowej!!! wczesniej awans zapewnily sobie druzyny:Wolverhampton i Birmingham
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 25.05.2009, 19:04
Szkoda mi Sheffield United Osobiście im kibicowałem, ale cóż nie udało się, a mecz niestety nie najwyższych lotów był.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.05.2009, 20:22
Ja od zawsze kibicowalem Leeds i Newcastle ..

I gdzie teraz są ...

strasznie szkoda ,bez Srok liga straci ,ale mam nadzieje ze niebedzie ich tylko rok

swiat sie nie konczy
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bubrowski
Banita

Od: 06.2009

Stary 16.06.2009, 22:27
http://www.saintsfc.co.uk/page/NewsD...692905,00.html Rasiak wrócił do Southampton a Sagan dostał więcej czasu..
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 12.08.2009, 14:36
Już w sobotę wreszcie startuje Premiership.

A mistrzem będzie tradycyjnie West Ham
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.08.2009, 14:45
Wśród tandety lśni jak diament, tyle o tej lidze.

MU oczywiście, choć ciekawy jestem co rywal zza miedzy wymyśli,bo uzbroił się pysznie
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.08.2009, 15:11
Mistrzem będzie ManU, zrobiło ciekawe transfery typu Valencia, Diouf, Owen pozbyło się jedynie C. Ronaldo i Teveza, konkurencja bez fajerwerków (na minus sprzedanie Alonso z LFC)
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 12.08.2009, 15:17
Hehehehe...

Jedynie C. Ronaldo i Teveza
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.08.2009, 15:22
"Ciekawe" transfery to nie to samo co dobre. Owen, który nie potrafił uratować Newcaste przed spadkiem. W dodatku podatny na kontuzje. Valencie oglądałem w meczu o Tarcze Wspólnoty i prezentował sie beznadziejnie.

"Pozbyto sie jedynie Ronaldo i Teveza" Jedynie, jednego z najlepszych graczy globu i Teveza który zawsze wnosił dużo do ofensywy ManU.

No ale reszta ligi też nie nakupowała, oprócz Man City i dlatego w moim odczuciu znów ManU jest faworytem do mistrzostwa.
Kryzys tak mocno dał o sobie znać w Anglii?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.08.2009, 15:25
Nie widzę innej opcji niż Manchester Utd. Choć prawdę mówiąc liczę, że figla komuś z wielkiej czwórki sprawi ktoś z Man.City/Tottenham/Everton/West Ham.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.08.2009, 15:38
No z tym jedynie to przesadziłem . Patrząc po sparnigach to widać, że Owen strzela bramki i może się przydać ManU
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.08.2009, 16:56
Oczywista oczywistość,że Manchester United
Tevez wnosił do drużyny baardzo dużo,ale siedział na ławce. Na sprzedaży Ronaldo moim zdaniem najbardziej skorzysta...Rooney Mam nadzieję,że wreszcie w ManU skończy się granie na CR i wybiją się inni piłkarze, choćby Nani. SAF to wszystko ładnie poukłada,że strat nie będzie widać
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.08.2009, 17:14
Chciałbym napisać, że mistrzem Villansi, ale kadra dalej jest za wąska. Fajnie, że ściągnęli Downinga i Delpha, szczególnie ten pierwszy może załatać dziurę po Barrym, ale w Premiership trzeba mieć dwudziestu pary dobrych piłkarzy, a nie kilkunastu :/ . Dlatego mistrzem pewnie mimo wszystko znowu ManU albo Chelsea. Liverpoolu nie lubię, ale też się pewnie będą liczyli- żeby im tak ktoś dobry( Inter? Real? ) podkupił Mascherano. Arsenal pewnie poleci w głąb tabeli, fajnie jakby ich miejsce zajęli Villansi, ale może być ciężko, bo Everton też jest mocny. Najbardziej mnie ciekawi co będzie za kasiastymi potworkami- Tottenhamem i Citizenami. Czy w końcu będą się liczyli, czy dalej będzie pompowanie balonika tylko po to żeby po 10-15 kolejkach pękł z hukiem?
Odpowiedz cytując
kieu
Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2009, 19:13
Wiadomo, dopiero pierwsza kolejka, ale postawa Arsenalu, ich styl gry z Evertonem może robić wrażenie.
A Fabregas to palce lizać po prostu ;]
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 16.08.2009, 12:33
West Ham nieźle zagrał z Wolves. Szczerze mówiąc spodziewałem się remisu, po ciężkiej walce. Okazało się, że Młoty kontrolowały wydarzenia na boisku i ich wygrana nie była zagrożona. Green udowadnia, że należy mu się bluza z nr 1 w reprezentacji Anglii.

Dziś ostrzę sobie zęby na Tottenham - Liverpool.
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.08.2009, 12:47
Wg mnie mistrzem będzie Chelsea. Mają wyrównany, zgrany skład, rywale głównie się osłabiali. Wczoraj co prawda The Blues się męczyli z Hull, ale naprawdę ciężko się gra z rywalem który staje przed własną "16" całym zespołem. Gdyby jednak Londyńczycy byli skuteczniejsi to wynik byłby rostrzygnięty już po pierwszej połowie. Dzisiaj liczę na dobry mecz, pomiędzy Tottenhamem i Liverpoolem.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 16.08.2009, 22:16
The Reds nie zaczęli za dobrze sezonu.

Gerrard praktycznie niewidoczny. A szkoda.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.08.2009, 12:47
http://s24.pl/wyspiarski_skandal_to_...cy-s62289.html
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 19.08.2009, 23:25
Burnley 1:0 Man U

Oj.. nie będzie mistrza w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 19.08.2009 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 19.08.2009, 23:29
Po dwóch kolejkach chcesz mówić kto będzie mistrzem? Czyli co, na 100% u nas tym Mistrzem będzie Wisła?
Proszę cię. Każdemu zdarzają się wpadki, a już tym bardziej z beniaminkami... ;] zresztą najlepszym dowodem w roku ubiegłym, zwłaszcza w pierwszej częsci sezonu że figla wielkiej czwórce spłatać można, było Hull City.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 19.08.2009, 23:36
Nie chce mówić kto. Wiem natomiast, że nie będzie nim MU.

Strata Ronaldo to za duża strata dla tego klubu. Przecież on im grę robił od co najmniej dwóch sezonów. Już w poprzednim, gdy nie było go na boisku nie wyglądało to tak kolorowo.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.08.2009, 23:45
Panowie, bez jaj - takie Man U to dopiero ruszyło z miejsca - u nas już co poniektórzy myślą o zimowej przerwie a tam ze 60 meczów przed nimi
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.08.2009, 23:56
Krissu napisał(a):Wyświetl post

Zauwaz ze oni zawsze maja kiepski start.

"rozkrecaja" sie po kilku kolejkach...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mrozonek
Banita

Od: 07.2009

Stary 20.08.2009, 09:38

hahaha
i juz widać jak młodość zangazowanie, i wiara może wziąść górę nad pieniędzmi, zbieranina superstarów i gigantem na nogach z waty !!
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.08.2009, 10:28
Nie chce mówić kto. Wiem natomiast, że nie będzie nim MU.
W poprzednim sezonie też nie mieli imponującego startu. Manchester może i ciężko wchodzi w sezon, ale kiedy pod koniec czołówka zaczyna gubić przypadkowo punkty, to oni je konsekwentnie zdobywają. Tak było m.in rok temu.
Wróci Ferdinand z Vidicem, to wróci normalność Bez supergwiazdeczki potrafili wygrywać mecze, to i teraz brak Ronaldo im nie zaszkodzi
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
TWEETY
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.08.2009, 10:30
3 krotny z rzedu mistrz Anglii i 2 krotny z rzedu uczestnik finalu Lm w tym raz wygrany.

niech no tej waty trochu nam pozycza w takim razie.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Stary 20.08.2009, 11:10
A ja w nich nie wierzę i koniec.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 20.08.2009, 12:18
W zeszłym roku Manchester stracił punkty już w 1.kolejce na OT z Newcastle, które spadło.
Później w 4.kolejce przegrał z Liverpoolem na Anfield.
A następnie na Stamford Bridge zremisował 1:1.
No i w 9.kolejce zremisował z Evertonem.
Później była też kompromitacja na Old Trafford z Liverpoolem 1:4.
I co z tego, skoro ostatecznie wygrali Premiership trzeci raz z rzędu?
Błagam, nie ferujcie wyroków po 2.kolejkach, bo tam jest łącznie z pucharami do rozegrania po blisko 60 meczów dla każdego lepszego klubu...
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.08.2009, 12:26
No ale mimo wszystko to Manchester nie jest już taki mocny jak przed rokiem. Bo wtedy jak im nie szło to Cristiano zrobiłby im wynik. Pozatym był jeszcze Tevez który też potrafił szarpnąc nawet jak im nie szło. Ja jestem zdania że ten sezon będzie słabszy w wykonaniu ManUtd, bo po prostu tego składu jaki teraz mają nie stac na 3 z rzędu niesamowity sezon.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów