|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Po awansie potrzeba lepszego taktycznie trenera. Jopowi podziękować i bye. Jak nie to i tak szybko poleci. On albo my z ekstraklasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kiedy mówiłem po jesieni że Jop nie ma pojęcia o zarządzaniu składem, że marnuje potencjał i że skutki będą nieprzyjemne to było wielkie oburzenie.
![]() Bo przecież Jop widzi treningi i wie najlepiej... A okazuje się że jest coraz bardziej bez pojęcia, jeżeli po 1 połowie ze Zniczem on jest zadowolony i mówi że graliśmy dobrze ale brakowało cierpliwości to znaczy że odkleił się całkiem. Duarte i Kiziemka choćby się położyli do góry jajami dalej będą leżeć od początku meczu. Oczywiście zmiennicy dostaną po 10 minut i będą musieli strzelić po dwa gole żeby "wygrać rywalizację" z leżącymi. Bo tak orzeka Jop. Tabela niczego nie usprawiedliwia, a zwłaszcza ignorancji trenera.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.03.2026 o godz. 18:58.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety Moskal, Sobol, Jop, to jeden i ten sam marny sort. Zrobiliśmy na początku wynik na świeżości, Jop nie przeszkadzał, ale taktyki w tym pod rywala nigdy nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No tak tabela niczego nie usprawiedliwia, co tam jakieś żałosne 2,13 punkta na mecz, podczas gdy maestro Rude wykręcił całe 1,56 punkta na mecz.
Jop oczywiście nie miał pojęcia o zarządzaniu składem i marnuje potencjał, nie to co Rude. Jakby był inny trener to oczywiście byłoby dużo lepiej jak w poprzednich sezonach, to takie oczywiste. Przecież w przeszłości praktycznie każdy trener punktował lepiej.... a nie, czekaj.... Fakty są takie, że Jop to najlepszy trener z jakim mieliśmy do czynienia od dłuższego czasu. Jedyny, który dostał cel i go konsekwentnie realizuje, czego nie można powiedzieć o poprzednikach. Dla mnie to jest powiew świeżości nie musieć analizować, że jak wygramy teraz z 5 razy z rzędu to możemy powalczyć o awans bezpośredni. To co my teraz mamy to efekt pracy Jopa, posiadamy komfort, że możemy pozwolić sobie na kryzys bez dygotania łydkami. Jak Rudemu się zrobił kryzys to wylądowaliśmy na 10 miejscu!! W poprzednich sezonach mogliśmy jedynie marzyć o takich kryzysach jaki mamy teraz, więc stul ten ptasi pyszczek bo się kompromitujesz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O..pojawił aię nareszcie ten którego d...będzie wiecznie piekla o Rude i puchar. Zaraz pojawi się następny jarus001. Jopizna a raczej drużyna zapunktowała na jesień tylko dlatego, że były solidne wzmocnienia. Jak efekt świeżosci minął, widać brak jakiegokolwiek stylu i zarządzania składem pod przeciwnika przez odklejonego już Jopa.
Ekstraklasa pięknie zweryfikuje naszego trenera. Ale wtedy nie będzie trener zły tylko będa pitolić odklejency tacy jak s1mone czy jaroo1, że slabu skład, brak wzmocnień o bla bla, fikołki pasujące pod ich retorykę.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 04.03.2026 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lesiu nie posmarkaj się. Daleko jesteś od pisania za chwilę że to Królewski też jest wszystkiemu winien i musi wypierdalać?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak Jop zjedzie poniżej dwóch punktów za mecz to go będę oceniał za rezultaty, a nie za bliżej nieokreślone wrażenia artystyczne.
Jak ktoś robi wynik to robi wynik. Przypomnij mi na którym miejscu zostawili Wisłę poprzedni 'trenerzy'? Po owocach ich poznacie. Ja każdemu trenerowi dałem szansę, nawet Rudemu Rydzowi. Jak przychodził i popierdział słodko na konferencji to mnie też kupił. A że potem nie potrafił swojego słodkiego pierdzenia przełożyć na rezultaty - to stracił to zaufanie. Oceniam trenerów po efektach ich pracy, nie po nazwisku czy narodowości. Poprzednim dobrym trenerem w Wiśle był Carillo - też realizował postawione przed nim przedsezonowe założenia. Od tamtego czasu do czasów Jopa nie mieliśmy dobrego trenera i takie są suche fakty. Można Jopowi wiele zarzucić, ale na tle poprzedników jawi się nam niczym zbawca i nie ma tu z czym dyskutować. Wystarczy popatrzeć w tabelę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 04.03.2026 o godz. 10:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lesiu, czy już zapomniałeś jak Zaskrońca tu jebales?
Lesiu, jak go tak jebales to może ty nie masz prawa kogoś umoralniac? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Śledzenie waszej dyskusji z trollem bolek pw ( czy jakoś tak) jest rozkoszne i rozwijające
![]() ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|