|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wszystko przed nami.
Strefa po 18 jest za darmo. Jednak co to za rozwiązanie jak nie można i wtedy spokojnie znaleźć miejsca. Nawet jak się znajdzie to są to pojedyncze miejsca. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiecie może czy jak skończą budowę to kamera będzie ustawiona tak jak na filmikach z MESy? Czy pozostanie na swoim miejscu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak jak napisał wyżej kolega, 2 godziny przed meczem i 2 po powinny kursować dodatkowe 18 i 15 tak proste rozwiązanie ale oczywiscie nikt na to nie wpadnie..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ciekawe ile kosztowało by Wisłę wynajęcie powiedzmy 4 tramwajów jeżdżących na trasie Cichy Kącik - Dworzec Główny - Poczta - Dominikańska - i dalej na stadion (takie kółko). Bo raczej nie ma co liczyć że MPK da dodatkowe kursy 15 i 18, a nikt inny raczej nie sfinansuje tego. ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nawet nie tyle co na parking do galerii. W okolicach Dworca głównego i poczty jeżdzi na tyle różnych rodzajów tramwai i autobusów że można spokojnie dojechać w każdą strone miasta. Traktować to jako "punkt przesiadkowy"
Ale niestety większość osób przyzwyczajona jest do tego żeby ich tyłek zabrać spod stadionu prosto pod dom. ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego klub miałby za to płacić? czy to spowodowałoby że więcej osób przyjdzie na mecz? a po drugie po co tramwaj do centrum, na aleje czy czarnowiejską idzie się 5 minut, na królewską 10, a pod bagatelę 15?
Dobrym pomysłem byłoby to co ktoś już wcześniej zaproponował, czyli parking na obrzeżach miasta i stamtąd autobusy, tylko że system park&ride przydałby się na codzień, a nie tylko w dniu meczu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
darmowe mpk 2h przed i po meczu, tak jak jest (lub w planach jest) do filharmonii teatru czy opery i 5 osobowe auto zaparkuje 2 przystanki dalej bo nie wyda 15 zł na bilety extra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To ja już widzę nowy tekst Jawora
ŻART! Głupi. Nie spinać się. ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sensej, gdzieś czytałem, że te kulturalne bilety będą wycofane, także odpada.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Hala Wisły Kraków uratowana! Znalazł się inwestor
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...stor,id,t.html Ale jaja. Jeśli to prawda - super! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 31.03.2011 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Rewelacja! Brawo... teraz tylko dogadywać szczegóły i budować ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Międzynarodowa firma podobno - marzy mi się jakiś Shell np albo jakaś Motorola - w końcu mocno siedzą w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
źródło: http://forumkraka.pl/showthread.php?tid=16 Ja pier*** Ten wjazd ledwo co zrobiony a juz sie sypie i to jak, chyba nie powie mi ktos ze to normalne, ladnie pojechali z betonem... Chyba jednak osoba, bardzo powazna ze srodowiska budowalnego, ktora mowila ze wiedzac dokladnie z czego byly budowane trybuny, to za 10 lat do rozbiorki, na wschodniej tez juz takie orzeszki sa... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie jest to ani Shell, ani Motorola
![]() Gazeta Krakowska napisał(a):
Niekoniecznie inwestor musi wyłożyc 50%. Wcale też nie jest powiedziane, że pozyskane zostanie całe 8 mln euro, choć na pewno byłoby to najlepsze rozwiązanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Bardzo mnie ucieszyła ta informacja. Oby to prawda !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oby to nie był news na jutrzejszy Prima Aprilis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
No to Majchrowi gul musiał skoczyć, że mu przepadnie te 8 baniek ojro
) Fajnie że hala powstanie, będzie odwracać uwagę od stadionu.A ta wyrwa w betonie ze zdjęcia może powstała w wyniku uszkodzenia mechanicznego, ktoś łopatą zahaczył czy coś... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pamiętajcie o jutrzejszej dacie
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Myślę,że w takiej sytuacji żartów by nikt nie robił bo to co się dzieje wokół naszego stadionu i hali jest na tyle żenujące,że w tych tematach na żarty poprostu miejsca już nie ma !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Rzeczywiście może to być żart na prima aprilis, ale ze 2-3 tygodnie temu GK też pisała o prowadzonych negocjacjach przez TS Wisła z potencjalnym inwestorem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
1. kwietnia jest jutro. Po tych całych cyrkach jakie były z planowaniem tej hali, włącznie z osobą prezydenta Krakowa wątpię by był to żart. Redakcja raczej w ten sposób by z nami nie żartowała. Tak mi się wydaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokój żart takiego kalibru byłby zwyczajowo niesmaczny.
Trzeba się cieszyć, że coś ruszyło ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oby tylko to się potwierdziło ! I tylko czekać na budowę, mam nadzieję, że sprawniejszą od stadionu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nowym inwestorem jest firma Comarch.
|
|