|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
A co do składu to z której wersji jest ten skład? Bo ja w 08 miałem sporo tych samych piłkarzy np. Stancu, Shechter itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wiem jakie atrybuty powinni mieć obrońcy Co do Pawełka zgadzam się w FM08 jest cienki i zawsze kupowałem Janukiewicza, ale w wersji 8.0.2 ma lepsze statystyki i broni nieźle ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na patchu moze i jest ale grzebanie w bazie danych psuje całą zabawę.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja mam problem odkad zainstalowałem patch 9.3.0 mecze są rozgrywane strasznie wolno możę ktos miał taki przypadek
![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zuraw, to co On pokazał to jest FM2008 ;D
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
właśnie awansowałem Leeds'em do Championship
(podziękowania dla Mario Nh za rady )chciałbym się teraz utrzymac na zapleczu Premiership, a w następnym sezonie awansować. Jakich pilkarzy polecilibyście do Leeds? potrzebuje gości co od razu będę wzmocnieniem, bo czarno wiedzę moje utrzymanie...mam 4mln E na transfery. i czy po awansie powinno się zmienić taktyke? czy raczej zrobić to dopiero jak będę grał drugi sezon w tej samej klasie rozgrywkowej? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To zależy czy dalej będziesz chciał próbować narzucić swój styl gry w mocniejszej lidze. Nie ukrywam że może się to okazać zgubne. Czekac na błąd rywala i grać z kontry, najlepiej z jednym, rosłym napastnikiem, z przodu ? Tak, tak, chyba najlepsze rozwiązanie. Tylko szkoda że nie w moim stylu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie,taki problem.Mam w FM09 2017 rok i w karierach zawodników zniknęły sezony od 2008/09 do 2015/16 :( i każdy zawodnik ma napisane ze ostatnie 2 sezony grał w Atalanta B. Co jest grane?od czego sie tak dzieje?jak to naprawić?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może użyłeś jakiegoś programu do "czyszczenia" save'a, żeby zmniejszyć jego rozmiar?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie,nic takiego nie używałem,tylko 3-4 razy FMM jak miałem za dużo kontuzji .
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję do Wisły prawego skrzydłowego. ;-) Może ktoś coś poleci?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam to uaktualnienie gdzie Kirm od początku jest już w Wiśle.
Frantisek Rajtoral - ten zawodnik jest super, dzięki!
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.07.2009 o godz. 12:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie dziś "dostałem" od wujkatorrenta 09. Ale cos patche na torrentach sie nie chca sciagac. Gdzie dostane patche do tej wersji? I czy moge zainstalowac ostatni czy musze kazdy pokolei? Trzeba wkoncu wyprobowac 09
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
www.cmrev.com zainstalować musisz każdy po kolei..no ale ja ci polecam ściągnąć patche jednak z torrentów,bo tylko na tamtych sie da grac na piracie. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://www.cmrev.com/fileplanet/szuk...&y=13&latki=on
ponoc najlepiej po kolei kazdego ale nie wiem dokladnie |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Prowadzi ktos z Was Newcastle ? Mam ogromny klopot z ta druzyna...Zadna taktyka nie pomaga. Zmieniam je co jakis czas by zawodnikow przyzwyczaic ale... Skrzydla nie chodza mimo ze udalo mi sie kupic Messiego a Vela juz tam byl...Gdy ustawiam taktyke stricte pod skrzydlowych to wtedy defenstywni pomocnicy daja ciala a napastnik/napastnicy graja piach. Ktos spotkal sie z czyms takim
?![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dlaczego u mnie w lidze ueropejskiej gra dyskobolia (nie polonia)? troche to śmieszne, bo druga byla Legia(zdobyla PP w finale z Lechem, Lech byl 3 a 4 byl bełchatow)
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jesli tak to własnie w nim wystepuje taki błąd |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie go nie mam..
jesli ktos wie ocb i mógłby pomoc to bede wdzięczny |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a masz wgrane patche? nie wiem czy juz w 9.1 naprawili ale 9.2 na pewno
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak mam wgrany patch 9.1... chcialem kiedys wgrac 9.3 ale występował bład przy 158 pliku... i gra nie chciala sie uruchomic i musialem ponownie wgrac 9.1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja mam pytanie czy jeśli mam gre na Steamie to żadnych patchów nie musze ściągac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Marcin musisz włączyć ściąganie patcha. Nic się samo nie zrobi. Trza się wysilić trochę
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 29.07.2009 o godz. 21:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak zainstaluje patcha tak jak mowisz... to bede musiał grać od nowa? czy zaaktualizuje mi się, do tego w co aktualnie gram?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jaki macie patent na środkowych pomocników (zwykłych i ofensywnych). Sprzedałem wszystkich z podstawy bo myślałem że lipni. Sprowadzilem Majweskiego i Borysiuka. I Dalej graja w okolicach 6.0 gdy reszta wyciaga pod 7 conajmniej. Nie mam pomysłu, puściłem grę skrzydłami - nic, dałem rozgrywajacego Majewskiego - nic. Dałem i wolne elektrony - nic. Nie mam pomysłu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja gram dwójką środkowych pomocników. Jeden, bardziej ofensywny strzałka w przód, nastawienie bardziej ofensywne, przetrzymywanie piłki, prostopadłe podania, rajdy z piłka, strzały z dystansu. Na tej pozycji musisz miec (przynajmniej ja mam
) bardzo dobrego zawodnika z wysoka umiejetnoscia strzalow z dystansu, rozgrywania pilki, podan. Dobrze sie tutaj sprawdzaja rowniez ofensywni srodkowi pomocnicy. Drugi pomocnik to typowy przeszkadzacz, bardziej defensywne ustawienie, rzadkie rajdy reszta domyslnie. Warto postwaic tutaj na jakiegos defensywnego pomocnika, gdyz w pzypadku straty pilki przez tego bardziej ofensywnie ustawionego, ten natychmiast znajduje sie przy zawodniku wyprowadzajacym kontratak.Co do skrzydlowych to po prostu fenomanalny jest Razak Boukari. Przyszedl do mnie do Wiselki w pierwszym lub drugim sezonie za 1.6 mln zł z Sedan. W pierwszym sezonie gral niezle, ale w nastepnych wprost zmonopolizowal u mnie pozycje prawego ofensywnego pomocnika. Bardzo bramkostrzelny, w LM strzelal bramki Man City, Arsenalowi, Lyonowi i innym potentatom europejskiej pilki. Polecam. |
|
|