|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Log Out Home To się wyświetla gdy chcę napisać posta. Niestety tego co pisało gdy zmieniałem adres nie odzyskam bo już tego nie wyświetla. ![]() WISŁA KRAKÓW & UNIA TARNÓW
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Mic - wielkie dzięki za pomoc. Dobrze że są na tym forum jeszcze takie osoby jak Ty które potrafią sensownie odpowiedzieć, a nie dopieprzać się do człowieka tak jak Kibic z Grodu Kraka. Jeszcze raz dzięki! Pozdrawiam. ![]() WISŁA KRAKÓW & UNIA TARNÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zobaczcie co sie dzieje w transferowym...
twórczośc lebanon trzeba nagrodzic noblem.. kur*a wprowadzcie jakis rygor w tym temacie bo to się smieszne robi. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie obrazil chyba nikogo. Jak sie trafi w temacie jakis wynalazek to go po prostu ignorujcie a nie karmcie trolla.
Poziom tematu wyznaczaja sami piszacy, olewajcie tych co pisza glupoty i to wystarczy w zupelnosci. Gdybym mial dawac bany za to ze ktos pisze niemadrze to niektorzy z politycznego juz dawno by mieli permanetnego. I pewnie z 200 osob z innych tematow.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 30.01.2010 o godz. 00:28.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wiem, że Śmiesznolinkowy temat, to nie priorytet, ale od demotywatorów są demotywatory.pl :
http://wislakrakow.com/forum/showthr...?t=28&page=160 ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chcecie by ludzie zawału dostali przez tą reklamę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
błagam, zróbcie z nim coś
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=38253 ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Prośba o zamknięcie starego tematu o MiZo.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...204#post851204 ten tez http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6985
Ostatnio edytowane przez PvD : 05.02.2010 o godz. 19:43.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdzie znajdę temat "Kupię, sprzedam, zamienię"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tego szukasz:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=259&page=207 Armia Białej Gwiazdy-> przyklejony na I miejscu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
O co kaman, że gdzieś od 4-5 dni około północy nie działa strona ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Godzina duchów
Heh... jak widać nie tylko ja tak mam. I to chyba dłużej od tygodnia spokojnie. Koło 0:01 się wyłącza 0:15 działa ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Rozumiem, ze kasa jest wazna, ale czy musicie reklamowac na TSWD 'prokibicowska' n-ke (ITI)?
Bez napinki, to normalne pytanie --- oraz http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=51316 forumowy malkontent, tylko narzeka
Ostatnio edytowane przez mic : 09.02.2010 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ponawiam prosbe o uspokojenie tego trolla-malkontenta
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=51316 wczorajsze usuwanie postow nie pomoglo. Ponawiam pytanie o reklamie |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Zamknijcie to http://wislakrakow.com/forum/showthr...686#post853686
![]() Cytat:
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Czy da się coś zrobić z tym, żeby wyeliminować obowiązek czekania 60 sekund między dwoma zapytaniami w wyszukiwarce ? Strasznie jest to wkurzające (delikatnie mówiąc), kiedy np popełnie literówke i nie ma wyników wyszukiwania, a na nowe zapytanie musze odczekać minute. Szukanie jakiegoś posta zajmuje przez to utrudnienie kilka minut zamiast np kilkudziesięciu sekund. Wiem, że pewnie to jest jakieś zabezpieczenie przed botami albo innym cholerstwem, ale doprowadza mnie za każdym razem do rozpaczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam mało ważne, lecz nurtujące mnie pytanie
![]() co oznacza tekst"Poleceni:0'' w profilu danego użytkownika forum? zamiast zera jest zazwyczaj jakaś liczba(ja mam np. jeden, większość ma zero). O co chodzi? edit: dzięki DrewniaQ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 17.02.2010 o godz. 11:54.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przy rejestracji jest opcja: wpisz osobę polecającą. Jeśli np. wychwalałeś forum wśród kolegów i oni postanowili za twoją złotą radą zarejestrować się, to podczas tego procesu mogą wpisać twój nick.
Liczba po dwukropku stanowi liczbę zaciągniętych osób. ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Czy tylko ja dostaje taki spam na priva od "Cliffinzz"
Dear, AOT! There are viruses' activities from your computer! Highly recommend you to scan your computer for malicious and potentially unwanted software. If you do not follow this, I will have to make a complaint to your Internet Service Provider with attached log file (your IP address, etc.). If you want to find a report about your computer's security and solve every problem with it, please click here: http://www.total-scan.com/detected/AOT This is an online service that you can use for free spyware removal. Use it to scan your computer to help protect, clean, and keep your computer running at its best. Use the free scan to check for and remove viruses, spyware, and other potentially malicious software and to find vulnerabilities or shortcomings in your Internet security. Thank you. Yours truly, Cliff Edwards. |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
nie tylko Ty.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mam taką prpozycję dla moderatorów. Mianowicie jest to nawiązanie współpracy ze stroną AllGoals.pl Strona ta zajmuje się nagrywaniem meczów i bramek z telewizji. Mecze i bramki Wisly pojawiają się praktycznie zawsze. Na czym polegała by współpraca z AllGoals.pl? Otóż tak: nagrywający mecz dawał by hasło do pliku AllGoals.pl&wislakrakow.com , a Wy byście dawali news z mecze do pobrania. Mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Albo sport-video.pl
Uwazam ze ta strona zamieszcza materialy lepszej jakości ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Współpracą zainteresowane jest AllGoals, a nie oni, więc proszę, nie wtrącaj się. Moim zdaniem pliki w lepszej jakości są na AllGoals. Przynajmniej wrzucają na darmowy serwer, a nie na rapida.
Ostatnio edytowane przez dawidex44 : 19.02.2010 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie chce sie z Toba kłócić, ale na Sport-video jest kilku Wiślackich uploaderów, i nie pamietam, abym sciagal z rapidshare z ich strony, tylko z hotfile, przeklej itp.
Stamtad sciagalem bramki i skroty w jakosci HD w ubieglym sezonie. BTW: Nie pracuje dla S-V.pl ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie chcę się z Wami kłócić, ale łamiecie prawo. I raczej nikt Was w tym wspierać nie będzie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Poza wszystkim moderatorzy nie mają takiej mocy by decydować o współpracy z kimkolwiek. Osobą władną jest właściciel strony i nikt więcej. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Czy użytkownicy Ol Lyonaise i Dani Alves to nie jest przypadkiem ta sama osoba?
MajA podejrzanie podobny styl pisania, a gdy jeden się uaktywnia to drugi siedzi cicho. A obaj potrafiA napisac sporo postów na jednej stronie i to postów praktycznie identycznych bądź nic nie wnoszących do dyskusji. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|