|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
z czego się ten Małecki tak cieszył hahahahahahahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ciekaw jestem czy Kasperczak wogóle dojedzie do Baku na rewanż...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Bałem sie tu wchodzić ale widze że załoby niema. Ja bede wierzył do końca.
nie zebym szukał winnego ale mam małe stwierdzenie : Jirsak to jest ****a a nie rozgrywający. I **** nikt mi nie wmówi ze to jest rozgrywajacy. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To juz Jagiellonia coraz lepiej sie spisuje w meczu z Arisem a my nie potrafimy głupiego karnego strzelic. Nie mam pytan - kibice na stadionie zreszta tez.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
nie oszukujmy się... gdyby nie Jovanić byłoby więcej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może złożymy petycję o wykreślenie polskich klubów z europejskich pucharów będziemy grać sami na naszym bagienku jak nawet nie potrafimy 1 sytuacji wykorzystać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mowcie ze karnego mieli
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
taki zycie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pozostalo nam tylko smutne "Wisla to My" ale co z tego, skoro na boisku graja najemnicy z Love Parade.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Rewanż wygramy 1:0 i będzie nerwówka w karnych czy coś.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo Wiślacy :*
brawo przede wszystkim za świetne transfery! dla Jovanicia juz szykują miejsce w kadrze Serbii, Bunoza, huuu..do zimy pogra i jakaś bundesliga.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oglądałeś mecz? Bo po tym co napisałeś jestem pewien, że nie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I kto teraz kupi nam Łobodzińskiego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki jedyny piłkarz z ambicją...
No ale przynajmniej wiemy gdzie jesteśmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Małecki jest jedynym zawodnikiem z driblingiem... w Wiśle ale czasy nastały...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
hmmm.... ja się zastanawiam tylko czemu Garguła nie wszedł w 2 połowie tylko bezproduktywny Łobo...
I plus dla Małeckiego za zmianę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nigdy mi sie nie stało ze w ciągu meczu całą paczke fajek wypaliłem. ja przez nich zawału dostane. Ale trzeba wierzyc w rewanż
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ludzie będą mnie wyzywać, że nie trawię Kasperczaka. Pseudo trener.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeb.... Huj..............BEZ ŻADNEJ AMBICJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAły szacun Sobol szacun i na tym kończymy ! Kur...przecież tej pierd.... KIRM i jeb... Łobodziński oraz pan NApoleon xdd to są jakieś porażki totalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Człowiek kocha ten klub to wezmą na sprowadzają takie kur..... |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
"Skandal, wstyd, afera, hańba!" - jak co roku.A to tylko polski poziom.
![]()
Çarşi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Może w rewanżu zniszczą tych bezczelnych brudnych arabów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak nie przejdą Azerów to ja na miejscu Cupiała bym obniżył wszystkim pensje o 2/3. Rok temu powinni obciąć o 1/2 nie zrobili tego. W tym roku obcięcie o 2/3 a jak nie pasuje to do rezerw.
Ostatnio edytowane przez wwf : 29.07.2010 o godz. 21:05.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skoro [teoretycznie] są to profesjonaliści to mają grać. Rany Boskie! To tylko "jakiś" Karabach z Azerbejdżanu! Patrząc na papier to powinniśmy sobie łatwo poradzić a tu co? "Odwalamy Lecha" ... ![]() Ż e n a d a ! Macie te swoje transfery... Tak się wielu podniecało i proszę. Nagle Palijć, Bunoza się muszą zgrać i nie są wcale tacy the best... Sorry, ale przyszedł Żuraw, Palijć, mamy uczestnika MŚ, grzecznego Boguskiego a na skrzydle to mi się najbardziej podobał Małecki. W ogóle, to nie chce mi się gadać, bo chyba ten temat za tydzień będzie nieaktualny (temat na forum). Mam nadzieję, że na lige będzie to lepiej wyglądać. Wypada przeprosić nie tylko kibiców, ale i pana Bogusia. EDIT: *wwf*- hahaha x). Wiem, chciałeś dobrze, ale obniżka o 1/2 to większa strata (dla zawodników w tym przypadku) niż o 1/3 . . .
Ostatnio edytowane przez masterlag : 29.07.2010 o godz. 21:01.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wisła to My i tyle !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale Żuraw tego karnego wykonał, w środek bramki po prostu beznadziejnie pamiętam jak w Celticu w serii rzutów karnych ładował po górnych rogach i to było coś. ;(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tak naprawde to gdyby nie Jovanic to bysmy przegrali wyzej. Ogolnie to widze ze ci nowi pilkarze zagrali tak slabo bo nie sa zgrani z reszta druzyny. troche czasu im trza dac a bedzie lepiej.
W Baku MUSI zagrac stary sklad. Wygrac nastepny mecz musimy innego wyjscia nie widze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możemy sie spierać czy zagranie kilku piłek w strone bramki przeciwnika to juz bycie rozgrywającym czy nie. Dla mnei rozgrywajacym jest conajmniej Garguła.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|