The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kojak11
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 09:07
Odkupie 2 bilety na jakikolwiek sektor.. priv !
Odpowiedz cytując
Yourdream1906
Member

Od: 10.2007

Stary 27.05.2009, 09:51
Do sprzedania Bilet na E... jak cos to priv odpisze dopiero w południe
Odpowiedz cytując
Scarlett
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.05.2009, 11:24
Niniejszym odwołuje chęć nabycia biletu. Już koleżanka ma .
"I don't necessarily agree with everything I think" Andrew Eldritch
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.05.2009, 12:00
Jako że klub olał tych co nie mieli możliwości kupna biletów mam pytanie jak mają zamiar zasłonić twarz idąc na płot czy drzewo do parku Jordana , tak aby ściągnięci przez kamery C+ nie byli rozpoznawalni , bo nabijania przez panów redaktorów jak po meczu z Legią raczej nie unikniemy ?
Ostatnio edytowane przez filip74 : 27.05.2009 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.05.2009, 12:42
zamienie bilet z sektora A na sektor E
jakby cos to pw
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
WislakzWarszawy
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2009, 13:49
Witam, kupię 1 lub 2 bilety, sektor obojętny. kontakt gg 1891772 albo priv.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.05.2009 o godz. 21:56.
Odpowiedz cytując
Saviour
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 27.05.2009, 14:22
PILNIE kupię 5 biletów na jakikolwiek sektor, najlepiej na E. pisać na priv
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.05.2009, 14:38
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Jako że klub olał tych co nie mieli możliwości kupna biletów mam pytanie jak mają zamiar zasłonić twarz idąc na płot czy drzewo do parku Jordana , tak aby ściągnięci przez kamery C+ nie byli rozpoznawalni , bo nabijania przez panów redaktorów jak po meczu z Legią raczej nie unikniemy ?
W jaki sposób olał?
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.05.2009, 14:38
Kupie jeden bilet na sektor A lub B
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 27.05.2009 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 27.05.2009, 14:45
gris napisał(a):Wyświetl post
W jaki sposób olał?
A co zaproponował coś dla tych co nie mogli kupić biletów.
Zobacz na dzisiejszy mecz LM ile ludzi będzie oglądać na stadionie a ile pod Koloseum.
Odpowiedz cytując
wojteknh94
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 27.05.2009, 14:48
Zobacz na dzisiejszy mecz LM ile ludzi będzie oglądać na stadionie a ile pod Koloseum.
idź do Yakuzy
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2009, 14:59

Ale o czym my tu mowimy, jak jest ranga finalu LM a meczem ligowym w polskiej lidze.
Myslisz ze ktos za darmo przyjedzie i ustawi telebim, ze ktos za darmo przyjdzie i bedzie pilnowal pozatku, myslisz ze C+ za darmo pozwoli na transmisje meczu.
A co to klub interesuje ze jeden z drugim o Wisle sobie przypomnial jak sie okazalo ze moze zdobedzie mistrza? i co ma moze jeszcze za to zaplacic, trzeba bylo sobie kupic karnet.
I teraz by nie bylo problemu.
Ilez ten karnet kosztuje zeby ktos nie odlozyl w roku? 250 zl to nie jest astronomiczna suma. U konikow beda pewnie bilety po 150zl a to jest tylko jeden mecz.

Ktos powie ze nie jezdzi na kazdy mecz, bo daleko, bo zimno, bo cos tam. To i na tym nie musisz byc

Jest takie stare dobre przyslowie z chytry traci dwa razy
,
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2009, 15:14
Kupie bilet na E !
Pisac na priv . . .

Odpowiedz cytując
Padrino
Member

Od: 08.2008

Stary 27.05.2009, 15:18
Kupię bilet najlepiej na E, ale mogą być inne sektory też. Piszcie na priv.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:28
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ale o czym my tu mowimy, jak jest ranga finalu LM a meczem ligowym w polskiej lidze.
Myslisz ze ktos za darmo przyjedzie i ustawi telebim, ze ktos za darmo przyjdzie i bedzie pilnowal pozatku, myslisz ze C+ za darmo pozwoli na transmisje meczu.
A co to klub interesuje ze jeden z drugim o Wisle sobie przypomnial jak sie okazalo ze moze zdobedzie mistrza? i co ma moze jeszcze za to zaplacic, trzeba bylo sobie kupic karnet.
I teraz by nie bylo problemu.
Ilez ten karnet kosztuje zeby ktos nie odlozyl w roku? 250 zl to nie jest astronomiczna suma. U konikow beda pewnie bilety po 150zl a to jest tylko jeden mecz.

Ktos powie ze nie jezdzi na kazdy mecz, bo daleko, bo zimno, bo cos tam. To i na tym nie musisz byc

Jest takie stare dobre przyslowie z chytry traci dwa razy
Masz bilet albo karnet to po co w ogóle wchodzisz w ten temat i się szczepisz bo ja mając bilet nawet tu bym nie zajrzał bo i po co , a ty musisz mieć jakiś interes w takim paplaniu mam tylko nadzieję że nie taki jak myślę .
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 27.05.2009, 15:32
Klub chce postawic telebim pod stadionem, ale potrzebuje do tego zgody C+, rozmowy sa dopiero prowadzone. Zanim zaczniesz na kogos nadawac to zorientuj sie w sytuacji
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:35
Masz bilet albo karnet to po co w ogóle wchodzisz w ten temat i się szczepisz bo ja mając bilet nawet tu bym nie zajrzał bo i po co , a ty musisz mieć jakiś interes w takim paplaniu mam tylko nadzieję że nie taki jak myślę .
Bo mnie draznia takie placzki jak ty.Co teraz sie opamietales ze na mecz chcesz przyjsc? to czeba bylo pomyslec jak karnety sprzedawali.
Kazdy sie kibicem Wisly nazywa ale jak trzeba kupic karnet to nie a po co mi, a na wszystkie mecze nie chodze, za drogiitp itd to teraz siedz w domu i przemysl sobie czy nastepnym razem nie bedzie lepiej kupic sobie karnet.
,
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:38
mic napisał(a):Wyświetl post
Klub chce postawic telebim pod stadionem, ale potrzebuje do tego zgody C+, rozmowy sa dopiero prowadzone. Zanim zaczniesz na kogos nadawac to zorientuj sie w sytuacji
Jak by była tylko taka możliwość to dawno bym to zrobił , a klub ma chyba swoją oficjalną stronę gdzie mógł by coś napisać że coś planuje.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.05.2009, 15:39
Jak by była tylko taka możliwość to dawno bym to zrobił , a klub ma chyba swoją oficjalną stronę gdzie mógł by coś napisać że coś planuje.
Tak i jeszcze kazdemu ktory opamietal sie, ze jest mecz powinien wysylac codziennie dwa smsy... Czlowieku opamietaj sie
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:46
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Bo mnie draznia takie placzki jak ty.Co teraz sie opamietales ze na mecz chcesz przyjsc? to czeba bylo pomyslec jak karnety sprzedawali.
Kazdy sie kibicem Wisly nazywa ale jak trzeba kupic karnet to nie a po co mi, a na wszystkie mecze nie chodze, za drogiitp itd to teraz siedz w domu i przemysl sobie czy nastepnym razem nie bedzie lepiej kupic sobie karnet.
Po prostu pisząc tak od razu z wszystkich robisz kibiców sukcesu .
Karnetu nie mam ale zapewniam cię że staram się chodzić na tyle meczy na ile się da włącznie nawet z PE , gdzie zapewne ty na ani jednym nie byłeś .
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:50
Tak i jeszcze kazdemu ktory opamietal sie, ze jest mecz powinien wysylac codziennie dwa smsy... Czlowieku opamietaj sie
To po co klub na nią kasę wydaje jak ma na niej nic nie pisać .
Opamiętać to ty się opamiętaj.
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.05.2009, 15:54
Może włączycie sobie Gadu-Gadu !

Bo przecież na rozmowę brata z bratem coś to nie wygląda ...
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
vondeck
Junior Member

Stary 27.05.2009, 15:58
zamienie bilet z B na E
jak cos to priv
pozdro
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.05.2009, 15:59
Nie rozumiem niektorych, piszacych ze nie kupuja karnetu bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno. Karnet kosztowal 180zl. Za sam bilet (jeden) na derby czy Legie trzeba bylo zaplacic napewno z 70-80 zl u konia, no chyba ze mialo sie szczescie i kupilo w kasie. Ale ile takich osob bylo...
Za bilety na mecze "top-class" wychodzi prawie cena karnetu. A jak sie nie chodzi na wszystkie mecze, to przeciez taki problem odstapic komus bilet, chociazby przez forum ? Nawet sprzedajac po 20 zl i tak wyjdzie sie na plusie... Ale lepiej nie kupowac a potem plakac. Nierozumiem niektorych
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.05.2009, 16:03
saklak1906 ma całkowitą rację i cieszy mnie to, że Ci "NAJWIERNIEJSI" teraz nie pójdą na mecz. Tłumaczenie,że kogoś nie stać na karnet jest mega żałosne! Niech każdy który tak pisze zastanowi się następnym razem ile wydaje na inne głupoty które może sobie odmówić a nie płacze teraz że on jest najważnieszy i on chce bilet. SLąSK I WISłA
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.05.2009, 16:07
Nie rozumiem niektorych, piszacych ze nie kupuja karnetu bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno. Karnet kosztowal 180zl. Za sam bilet (jeden) na derby czy Legie trzeba bylo zaplacic napewno z 70-80 zl u konia, no chyba ze mialo sie szczescie i kupilo w kasie. Ale ile takich osob bylo...
Za bilety na mecze "top-class" wychodzi prawie cena karnetu. A jak sie nie chodzi na wszystkie mecze, to przeciez taki problem odstapic komus bilet, chociazby przez forum ? Nawet sprzedajac po 20 zl i tak wyjdzie sie na plusie... Ale lepiej nie kupowac a potem plakac. Nierozumiem niektorych
ja nie rozumiem ciebie. Ponieważ zabierasz głos w sprawie, która ciebie [najwidoczniej] bezpośrednio nie dotyczy, a nie wiesz jaką kto ma sytuacje.
Mówisz dodatkowo też (nie ty jeden), że niektórzy chodzą tylko na mecze tzw.: prestiżowe. A tu sie np. okazuje, że niektórzy są na Wiśle wtedy, gdy mogą- nie zależnie od rywala Wisły. Ja poniekąd jestem w takiej sytuacji (nie będę tutaj się głębiej wypowiadać na swój temat), więc może lepiej zamilcz albo po prostu nie wrzucaj wszystkich do jednego.. worka. :]

PS. jak ktoś ma "wolne" bilety lub bilet to pisać (choć w takie cuda nie wierzę)

EDIT2: tylko, że większy problem jest w tym iż nie jestem z Krk.
A co do browarów- nie przepadam generalnie (ale wiem ocb ;])
Ostatnio edytowane przez masterlag : 27.05.2009 o godz. 16:18.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.05.2009, 16:10
masterlag napisał(a):Wyświetl post
ja nie rozumiem ciebie. Ponieważ zabierasz głos w sprawie, która ciebie [najwidoczniej] bezpośrednio nie dotyczy, a nie wiesz jaką kto ma sytuacje.
Mówisz dodatkowo też (nie ty jeden), że niektórzy chodzą tylko na mecze tzw.: prestiżowe. A tu sie np. okazuje, że niektórzy są na Wiśle wtedy, gdy mogą- nie zależnie od rywala Wisły. Ja poniekąd jestem w takiej sytuacji (nie będę tutaj się głębiej wypowiadać na swój temat), więc może lepiej zamilcz albo po prostu nie wrzucaj wszystkich do jednego.. worka. :]
A nie wydaje Ci sie ze pierwsze zdanie postu "juz podzielilo" na rozne grupy a nie wrzucilem do jednego worka ?

"bo pewnie nie na kazdym meczu beda, ale na Legii, Cracovii czy fecie to napewno."

BTW, znam takich jak Ty, tez nie moga chodzic na kazdy mecz, tylko akurat na ten ktory jest w ich "czasie wolnym", karnety posiadaja, jak nie moga isc to daja znajomym za 2-3 browary i wszyscy sa zadowoleni.
Ostatnio edytowane przez mic : 27.05.2009 o godz. 16:15.
Odpowiedz cytując
MARIANnn
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 27.05.2009, 16:20
Kupie bilet na D
gg: 3209879
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.05.2009, 17:02
Wymienie trzy karnety z D na B. Sprecyzuję miejsca - rząd nie niższy niż 14 i miejsce nie dalsze niz 35,36 (sektor B2/B1) Chcę się ostatni raz w zyciu na stare B z ojcem i bratem, którzy są piknikami i przeszkadzają im barierki/stojący ludzie, także jeśli ktoś by miał coś do zaoferowania w tym temacie to proszę na priv.
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.05.2009, 17:05
To po co klub na nią kasę wydaje jak ma na niej nic nie pisać .
Opamiętać to ty się opamiętaj.
Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. Doceń to że jednak klub się stara
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów