|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To żeby nie być gorszy - stawiam na marzec 2012
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak będę miał info o przedłużeniu ubezpieczenia na prace na stadionie to dam znać.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W konkursie "Kiedy wybudowany zostanie stadion Wisły?" typuje czerwiec 2011.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie ma immunitetu dla prezydentów miast. Majchrowskiego jednak chroni immunitet sędziego trybunału stanu i jest on przez to nietykalny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jutro czat z prezydentem Krakowa- Jackiem Majchrowskim na stronie www.krakow.pl od godziny 17.00 !!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
" W końcu, zamiast powtarzać nieprawdziwe i jednostronne opinie z jakimi mieliśmy ostatnio do czynienia w mediach, kibice mogli osobiście przekonać się, jak po przebudowie wygląda stadion Wisły przy ul. Reymonta. Cieszą mnie głosy, że krytyka była grubo przesadzona, a Kraków zyskał obiekt, na którym można bez wstydu rozgrywać międzynarodowe mecze. Mnie osobiście zachwyciła akustyka na stadionie. Niecierpliwie czekam też na to, by klub zagospodarował przestrzenie, które będzie miał do dyspozycji. Jak może Państwo pamiętają, od samego początku przebudowy stadionu obiecywałem kibicom Wisły, że na Reymonta będą się odbywać rozgrywki tak długo, jak to tylko będzie możliwe. Właśnie dlatego, chociaż trwała budowa dwóch pierwszych trybun – północnej i południowej, drużyna Wisły nie musiała korzystać z obcych boisk. Stadion musieliśmy zamknąć dopiero wtedy, gdy rozpoczęły się prace związane z obniżeniem murawy boiska oraz budową trybun wschodniej i zachodniej. Teraz obiekt przy Reymonta jest praktycznie gotowy. Prace, które trwają przy budowie trybuny zachodniej nie wykluczają rozgrywania meczów. Dotrzymałem więc danego słowa i zadecydowałem, by udostępnić go zawodnikom i kibicom natychmiast, gdy będzie to możliwe. " http://majchrowski.blogspot.com/2010...onie-wisy.html A część niewygodnych pytań będzie zapewne wycięta :] |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kiedy zaczynają prace przy telebimach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Termin wykonania w umowie to 15 lutego, ale przedstawiciel ZIKITu oświecił w jednym z wywiadów, iż dopiero na koniec lutego będą gotowe:
http://stadiony.net/aktualnosci/2011...znow_opozniony Na tej budowie chyba nic nie może zostać zrobione w terminie.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 01.02.2011 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ich działania to obraza i znieważenie krakowskiego podatnika. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gotowa może i będzie pierwsza, tylko pytanie kiedy będzie gotowa i kiedy przejdzie odbiory. Dopóki nie uruchomią klimatyzacji, dopóty pomieszczenie nie będzie gotowe i nie przejdzie odbiorów. Ciekawe jak będzie z kwestiami zasilania i systemów przeciwpożarowych. Chociaż na tej budowie pewnie wszystko uda się "załatwić" i nawet w niegotowym pomieszczeniu odpalą jakoś systemy telebimów.
Co do zachodniej - ja się będę upierał, że zostanie ona oddana najwcześniej w maju, razem z północną. Tam jeszcze ciągle jest masa pracy przy samej wykończeniówce, a gdzie jeszcze rozruchy urządzeń, instalacje IT, odbiory tego wszystkiego. O ile odbiory pewnie znowu uda się oszukać, o tyle pracy jest jeszcze masa, zwłaszcza w podziemiu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czyli jak to będzie z dopingiem? może się ktoś orientuje
bo skoro nie będzie "C" otwarte to młyn zostanie na "G" i kibice którzy będą chcieli kupić karnet żeby być na młynie kupią na "G". a w połowie rundy doping przeniesie się na "C" czy zostanie do końca na "G"? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopóki gotowa nie będzie trybuna północna, to młyn zostanie na południowej. Wisła dalej nie będzie wpuszczać kibiców gości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wiem, tylko jak oddadzą północną to młyn się tam przeniesie czy zostanie do końca sezonu na południowej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Młyn przeniesie się na północną od razu po jej otwarciu.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jutro prezentacja "Strefy Kibica" pod D
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.
Szkoda, że gotowy nie jest nowy Wiślacki Świat i Muzeum Wisły. Mam nadzieję, że gotowe będą przynajmniej przed następnym sezonem. W informacji o nowych KK nie ma nic o płatnościach w kioskach, czyli najprawdopodobniej w tym temacie nic się nie zmieniło. Ciekaw jestem czy po zakończeniu budowy Wisła się za to weźmie, bo to, że miasto tych kiosków nie wybuduje jest pewne, a trochę nie przystoi aby na nowoczesnym stadionie nie było cywilizowanych kiosków, tylko ta prowizorka, która jest obecnie. Dobrze, że coś się dzieje, ta strefa kibica to ciekawy pomysł - bilety można będzie kupić czekając pod dachem, a nie stojąc na zewnątrz przy okienku. Muzeum Wisły, nowy sklep klubowy i kioski gastronomiczne - to ciągle do zrobienia, trzy bardzo ważne z punktu wizerunkowego i też businessowego elementy. Co do nowych Kart Kibica - one są piękne. Proste, czytelne, estetyczne. Nie ma na nich nic zbędnego, niczego też im nie brakuje. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Brakuje jej i to bardzo funkcji płatniczej!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, ta funkcja nie jest potrzebna na razie - kioski i tak nie są gotowe, nie ma systemu płatności bezgotówkowych. Karta na pewno zawiera opcję płatności, która zostanie aktywowana po ewentualnym wykonaniu i uruchomieniu kiosków. To co jest obecnie to wyłącznie prowizorka.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś na temat rozmów w kwestii operatora stadionu? Temat ten choć bardzo ważny w ogóle nie jest ostatnio na tapecie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jutro w Dzienniku Polskim ma być temat o stadionie, widziałem tylko nagłówek na pierwszej stronie z tytułem że opóżnienie może potrwać nawet rok.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.02.2011 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to trochę chu*owo bo jest dylemat czy kupić karnet na "teraźniejszy młyn" i drugą połowę rundy przesiedzieć bez zajebi*tego dopingu, czy kupować przez całą rundę bilety.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|