|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ciekawe czy klakierzy Sobolewskiego Panowie Knura i Trela zadadzą pytanie o kolejną zmianę przed SFG i dlaczego drużyna kończy granie w 60 minucie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Prowadzenie, pełna kontrola
Co w takiej sytuacji może zrobić trener? Ściąga regulujące grę środkowego pomocnika , po którego zejściu w poprzednim meczu posypała się gra Robi to w dodatku przed sfg przeciwnika, gdzie wiadomo że je słabo bronimy Co mogło pójść nie tak ? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja bym akurat o ściągnięcie Bashy Sobola nie winił. Wszyscy wiedzą, że Basha nie ma sił na pełne 90 minut i pewnie już nigdy nie będzie miał. Problemem jest brak wartościowego zmiennika na ławce.
Strach pomyśleć, co będzie w przypadku pauz podstawowych zawodników z powodu kartek lub kontuzji. Kołderkę mamy w tym roku jeszcze krótszą, niż rok temu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale kiedy go zmienia? przy wolnym dla przeciwnika? Przecież to jest abecadło...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Co tam bylo na konferencji? Brak koncentracji i wymagający przeciwnik?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nadal nic nie ma, może jak ma w zwyczaju skończył wypowiedź po 40 sekundach a dziennikarze się spóźnili.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może dziś postanowił oszczędzić wszystkim tych samych pierdół co zawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
"Bronimy w sposób bardzo dobry". Jegomosc z naglowka tematu po meczu.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dla mnie po tym meczu już nie ma wątpliwości, Sobolewski out wraz całym sztabem. Jak tak dalej będziemy grać, to nie ma szans na awans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest plucie w twarz kibicom.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio tak powiedział?
Jak tak to odlot niesamowity. Tu lekarza trzeba z Kobierzyna. Od poczatku kadencji Sobolewskiego gramy bardzo zle w obronie i absolutnie nie ma w tym poprawy. Nasza legenda widzi coś innego... Im szybciej się go zamieni tym lepiej. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Serio, serio. Tutaj caly wywiad po meczu: https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...oogle_vignette
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Patrząc na te ostatnie mecze (koniec poprzedniego sezonu, początek tego i sparingi) to mam wrażenie że Wisła broniąc "idzie na raz". Trochę to tak wyglada jakby jedyny pomysł Sobolewskiego to szybki doskok po stracie, ale jeżeli piłki nie odzyskają to się pojawia ogromna dziura tuż za linia środkową. Jeżeli dobiegną obrońcy to ok, często nie są w stanie. SFG to osobny dramat. Wisła gra jako druzyna trochę jak taki słaby defensywny pomocnik. Szybko przeciąć akcję, jak się nie uda za pierwszym razem to niech się inny martwi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Joke roku i piękne Harakiri. W tym momencie ręce nie mają gdzie opadać. Nic już nie tłumaczy Królewskiego z faktu, że zatrudnia i trzyma na stanowisku mitomana kompletnie oderwanego od rzeczywistości, który nie wiedzieć czemu nazywa się trenerem. Jeśli dla niego Wisła broni dobrze tracąc trzy gole (dobrze, że jednego nie uznał sędzia), to już naprawdę większą kompromitację ciężko sobie wyobrazić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sobol nawet nie widzi gdzie robi błedy,wiec jak ma je poprawic.I jak my mamy robic jakis progres?
Moze Bodzio Zajac z Kmiecikiem wreszcie sie do czegos przydadzą oprócz siedzenia na ławce i mu cos podpowiedzą.Bo narazie to stado tumanów siedzi i opływa w swej zwycieskiej zajebistosci. To jest naprawde komedia i dramat w jednym.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 30.07.2023 o godz. 21:23.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Naszym trenerem (choćby ze względu na o jak wygląda kadra, ale też z powodu zabetonowania zarządzających na inne opcje niż "sami swoi") wcześniej czy później zostanie Kiko Ramirez.
To mierny trener, ale chociaż trener (w przeciwieństwie do RS) i musimy trzymać kciuki, by choćby ze względów na iberyjską szatnię, jakoś dopchnął kolanem ten awans. W eksie i tak trzeba będzie przeprowadzić kolejną rewolucję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no wow "trener" Sobolewski w koncu (ciekawe czy w pełni świadomie) przyznał że jest problem z obroną SFG. Niestety przyznał również że poświęcają czas żeby to wyeliminować i on ma nadzieję że już w niedługo nie bedzie żadnego problemu.
Osoba nazywana trenerem Wisły powinna jak najszybciej zostać zdymisjonowana za: - notoryczne kłamstwa o SFG na konferencjach prasowych oraz w wywiadach. - brak rozwiązania problemu, kazdy ogarnięty trener mając tyle czasu na prace z drużyną nie miałby podobnych problemów a nasz ma kur** nadzieję xD Podsusmowując - 2 pytania wystarczyły żeby nasz wyrób pseudotrenerski sam się zaorał.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 31.07.2023 o godz. 09:56.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Dysporporcja pomiędzy 1 składem a rezerwa będzie się natomiast powiększać, choćby przez to że panowie z podstawy zgrywają się co raz lepiej, a rezerwowi będą mieć co raz wyżej postawiona poprzeczkę. Sobolewski choć nigdy nie darzył się sympatią że Smuda to zdaje się że w wielu elementach jest jego kalka. Szczególnie w kwestii zmian w składzie i frywolnym podejściu do taktyki na mecz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O przepraszam bardzo, Smuda to stawiał w pierwszej kolejności na defensywę i wybieganie. Porównywanie go z Sobolewskich to chamówa...
Smuda prowadził najlepsze polskie zespoły i zdobywał MP, Sobolewski jak go wywalą z Wisły to nie wiem czy znajdzie zatrudnienie w pierwszej lidze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2023 o godz. 09:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
może Kmiecik z wiecznego asystenta (Kulawika, Moskala, Sobola etc) wskoczy na 1 fotel ?
gorzej nie bedzie a pensje za coś (?) bierze ? dla ameb: to półżart ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Klasyczne sformułowanie po którym jest jeszcze gorzej. Ostatni raz to słyszeliśmy przed zwolnieniem Skowronka, Hyballi, Guli i Brzeczka. PS. Nie mówię że tak byłoby w tej sytuacji, ale albo zmieniamy trenera po sensownej selekcji albo nie bawmy się w eksperymenty. Nic na łapu capu. Przy takiej szatni, takim doborze zawodników do konkretnego stylu mamy zajebiście ograniczony wybór na rynku trenerskim. No chyba że Kiko to ma brać. Co byłoby wg mnie najgorszym możliwym rozwiązaniem, bo do powrotu do roli dyrektora nie miałby już możliwości w Wiśle
Ostatnio edytowane przez Karherop : 31.07.2023 o godz. 09:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
inaczej niż Wolfy, Ciebie za amebe nie uważam , a jednak pomimo disclaimera i tak wziąłeś posta na serio...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jednak mam rację.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
![]() Słowa pisane zazwyczaj brzmią poważniej, niż powinny w rzeczywistości. Ironii mi nie brakuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Sobolewski swoje, rzeczywistość swoje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolejny sezon pójdzie się je.... bo Sobolewski i pomocnicy muszą zostać. Tylko niech Królewski nie przypomina za chwilę, że do zgrania budżetu na trybunach musi być 15 tysięcy. Na Melexa ich wszystkich i won...
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|