|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czuję nosem powrót do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie piszę,że chcę jego powrotu tylko cała sytuacja jak nic pasuje do gierek Zaskrońca i udowadniania,że wie się więcej i umie lepiej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Rezerwy są od ogrywania młodych, obiecujących piłkarzy. Buksa ani już nie jest młody, ani tym bardziej obiecujący.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Yaw Yeboah dożywotnio zdyskwalifikowany za obstawianie meczów ze swoim udziałem
https://weszlo.com/byly-gracz-wisly-...stawial-mecze/ ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Kiko trenerem radomiaka, może ich spuści?
Nie pasują mi do ekstraklasy, ale wiadomo.. pan sławek i bliskość warszawki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Uuu takiego fachowca zwolnić co średnia 1,67 wykręcił w klubie, a w tym sezonie 1,5. Widać, że patałachy się nie znają
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To nie jest dla Nas dobra informacja.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez żartów.Kolejny klub w którym jego wizja rozjeżdża się z tym co ma do zaoferowania zarząd.
On pod.......ił notes Valckxa czy ki uj? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przecież to byle dziad. Jedzie na tym co Królewski lubi najbardziej, dobra bajerka, gadka szmatka, tu książkę napisze, tu szkolenia prowadzę itd no i na tym, że jest z Hiszpanii. A tak na prawdę jako trener to jest zerem. Ale jak ktoś ma kompleksy albo lubi nawijanie makaronu na uszy to takiego trenera pożąda.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dobry trener, zdobył PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
I nie poradził sobie kolejno w drugiej polskiej i duńskiej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
W czerwcu na R22 będzie "rudy" dym. Pod ekstraklasę idealny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Szok. Jan Kliment gra w reprezentacji Czech.
U nas chłop był daremny a tam się do reprezentacji łapie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Małecki zawsze taki sam. Ponoć opluł trenera swojego obecnego klubu
ten trener młodszy od Małeckiego, więc musiał chyba gówniarza sprowadzić do pionu![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wiek + taka akcja to chyba koniec gry Patryka na szczeblu centralnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kiko Ramirez przestał być trenerem Radomiaka (27 marca).
Radomiak na skraju bankructwa. W środę zespół otrzymał zakaz transferowy na najbliższe trzy okienka transferowe, czyli do aż 2027 roku. https://sport.interia.pl/pilka-nozna...z,nId,23325282 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W kwestii ekstraklasy byli pilkarze Wisły którzy do niej awansowali wczesniej i ich dokonania:
Fernandez - 24/25 - 0/0/0 Villar - 24/25 - 1318 min/ 29 występów/ 2 gole/4 asysty Baena - 25/26 - 1344 min / 29 występów/ 2g/3a Sobczak 25/26 - 133 min / 8 występow / 0/0 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|