|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A co do pierdzącego na słodko Zarządu który "do niczego sie nie nadaje". Nikt sensowny nie przyjdzie tutaj z uśmiechem pracować ponieważ jednym z powodów 'na NIE' jest opozycyjne i roszczeniowe SKWK. Ono zamiast realnie patrzeć na potrzeby klubu stara się forsować 'swoje' kandydatury, swoich ludzi na stołki vide Moskal. Uważam iż jesteście współodpowiedzialni za odejście Kazika z klubu. Nie pcha się takich ludzi jak on na pierwszą linie ognia co wy z uśmiechem zrobiliście. Popierając jego kandydaturę na trenera zrobiliście pierwszy krok do jego zwolnienia, Kazik dołożył fatalne wyniki, Cupiał go zwolnił a Wy ... ( uwaga!) obarczacie za to... 'marionetkę' Basałaja. Reasumując: sprzeciwiam się hipokryzji która uprawia SKWK: odnośnie Kazika i odnośnie przekraczania uprawnień w statucie. Nie oceniam SKWK - jedynie krytykuje te działania. Powód: nterpunkcja
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2012 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Twoje podejście można określić jednym słowem, ale jest ono zabronione regulaminem tego forum, zreszta nie chce dostać bana za kogoś takiego jak Ty. Ty masz jakaś obsesje (albo interes) w stosunku do SKWK. Nikt do nas sensowny nie przyjdzie przez Cupiala, który wszystko robi inaczej niż robi sie w projesjonalnym klubie. A nie jak Ty piszesz przez SKWK. A ten zarząd nie dość, ze jest nieudolny to jeszcze składał obietnice bez pokrycia, nie potrafił przez tyle lat ułożyć polityki marketingowej, itp. Do tego ten zarząd poprzez działania swoich przydupasow (Antkowiat) poszedł z Kibicami na wojnę! Jak Ty mówisz o konstruktywnej współpracy ?! Jak zarząd traktuje nas "palami" , to nie ma mowy o miłości. Ale powod naszego sprzeciwu (nie jestem członkiem SKWK) jest dużo głębszy, i dotyczy caloksztaltu "pracy" tego prezesa i ludzi zatrudnionych w S.S.A. Oni muszą odejść i wtedy można zacząć rozmawiać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Nie zarzucam braku dobrych intencji ale brak refleksji i myślenia choćby 1 krok do przodu. A bicie teraz w Basałaja to już w ogóle kuriozum. Doskonale wiadomo, że to decyzja Bossa. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tyle, ze nikt Basalaja nie obwinia bezpośrednio za zwolnienie Moskala. Ale za całokształt jego pracy na tym stanowisku.
Zreszta mogliscie być na zebraniu niedawnym i powiedzieć swoje żale do SKWK, ewentualnie teraz idzcie i powiedzcie co Wam sie nie podoba. Będzie to godne, honorowe i uczciwie. Nikt tam nie gryzie, co najwyżej zrozumiecie, ze nie maja Wasze poglądy uznania wsród braci Kibicowskiej, jesli Wy wogole jesteście kibicami Wisły, bo na necie każdy moze sie wypowiadać, a w realu trzeba mieć jaja. A moze byście kogoś przekonali, idzcie a nie placzcie tutaj na SKWK, które jak pisałem wyżej robi dużo dobrego.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.03.2012 o godz. 17:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moskala wyjebał Basalaj, na rozkaz Cupiała, z powodu słabych wyników drużyny.
Dlaczego KM co po niektórzy uważają za legendę naszego klubu? Czym on sie tak zapisał , że ma być inaczej traktowany? Piłkarz jakich wielu u nas grało.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.03.2012 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...zimierz_Moskal Właśnie takich piłkarzy było mało, jakbyśmy teraz takich mieli to nie byłoby takich problemów. Dziwie sie, że Ty takie zdanie piszesz... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja KM nic nie umniejszam , wiadomo że wzór do naśladowania dla obecnych pilkarzy. Legenda Jednak to troszkę przesada.
Zle mnie zrozumiałeś, bo miałem na myśli jego obecną profesję - czyli trenerke. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stara zasada przekonywania mówi iż nie przekonuje się osób 'na nie' tylko przekonuje się osoby niezdecydowane. Zatem przekonywanie Zarządu SKWK lub Ciebie nie ma sensu. Wyrażam tutaj swoje zdanie i sprzeciwiam się temu co mówisz i co moim zdaniem mija się z prawdą - niech czytają ci którzy są niezdecydowani i wyrobią sobie zdanie. Odwołam się raz jeszcze do Twoich slow z ktorymi sie nie zgadzam: Cytat:
SKWK, spaprało robotę w kwestii K,Moskala. Bajka wygląda tak: Trener którego SKWK nie lubi ma słabe notowania, wiec ten trener idzie out. Pojawia się wakat.... I jest w klubie asystent zasłużony dla klubu, który w swoich ambicjach nie kwapił się do roli 1go szkoleniowca (nie ma licencji, nie wyrobił jej przez tyle lat pracy) słowem .. jego ambicje, przez pokorę, nie sięgały aż tak wysoko. SKWK robi zryw poparcia. Osoba w klubie która nie lubi SKWK myśli: po co oni go popierają? on nie ma kwalifikacji, on nie ma doświadczenia, on nie ma drużyny. A oni wierzą ze będzie tutaj latami. Przecież za pól roku go nie będzie. Asystent , w dobrej wierze i na fali poparcia przyjmuje misje i .. za chwile go zwalniają. Jest poza klubem. Czytaj: SKWK pozbywa się z klubu osobę wygodną dla siebie i strzela sobie w kolano my mieć amunicje do armat. Reasumując bardziej dobitnie: swoimi krokami SKWK pozbyło się osoby która dla była w klubie i była dla tego stowarzyszenia ważna. Następny koń na którego SKWK postawiło ośmieszył to stowarzyszenie, okazał klubowi brak szacunku i dostał klubowego bana. Nie ma już osób których SKWK może wystawić na piedestał i wzór Wiślackości. Poprzez taka politykę wspierania czy klepania po plecach Patryków ostały w drużynie Lameje, Garguły, Jaliensy itp. I co teraz? Pozostało, ciśnięcie klubu na zakup Polaków lub ich wychowanie. A póki co substytuty w stylu 'Kosovo je...' do charakternych Serbów. A można było to przecież rozegrać to zupełnie inaczej. Z głową. Powód: interpunkcja
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2012 o godz. 18:23.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do Łukasza:
Jeśli masz argumenty człowieku to idziesz i mówisz i przekonujesz! A jeśli ich nie masz, albo brakuje Ci JAJ to piszesz sobie na internecie...szkalujac SKWK. Tak Ty to robisz. I niech to luzie ocenia. To nie SKWK powołała KM na trenera, owszem Jego wybór ucieszył kibiców i SKWK. Decyzje podjął klub, w listopadzie, w grudniu tez decyzje o KM podjął klub. My jedynie go popieralismy, ale to Klub podjął decyzje ostateczna. Tak samo klub (Cupial i zarząd) nie sprowadził piłkarzy w zimie. Tak samo klub jest w czarnej dziurze pod względem organizacyjnym-i to nie wina SKWK. I uwierz, ze nikt w SKWK sie nie cieszy , ze Basalaj znów nie wypalił, ze ludzie którzy pracują w klubie sie nie nadają do tego. Przecież niech każdy oceni prace marketingu, zastanowi sie czy jest sprzedaż internetowa, czy czyste są siedzenia, itp.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.03.2012 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W zamian za to zatroszczyć się o tych którzy robią dobrą robotę do klubu i powinni zostać. Tak samo zostawić w spokoju Basałaja. On i tak wyleci ze stołka wcześniej czy później - o to się zatroszczy Cupiał osobiście.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2012 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Pośród tych osób wiele jest takich, którzy do końca swojego kibicowskiego życia będą krytykować różne aspekty życia klubu świadczące o tym, że jesteśmy profesjonalnym klubem sportowym, wreszcie - przedsiębiorstwem. Że decydujący głos mają pracownicy tego klubu, nie mówiąc o kasiastym właścicielu. Wcale nie twierdzę, że mi się to podoba, ale może wypadało by się wreszcie z tym pogodzić. Mi powieka by nie drgnęła, jakby np. z dnia na dzień zdegradowano nas do IV ligi, ale nie ma co się oszukiwać, że ludzie którzy mają realny wpływ na zarówno codzienne, jak i długofalowe życie klubu to przede wszystkim przedsiębiorcy tacy jak Cupiał, a nie stuprocentowi pasjonaci. Takie życie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To zarząd klubu sie na niego zdecydował, mógł brać kogokolwiek, ale woleli Moskala bo tani. A moim zdaniem, jeśli dostał zapewnienie pracy do czerwca powinien zostać, słowo cenniejsze niż papier- ale ludzie w naszym klubie honoru nie maja. Kto robi dobra robotę w klubie ? Poza dziewczynami z kas, bo one wykonują prace uczciwie i sumiennie, ale reszta do wyjebania od razu!!!! Zarząd, marketing, osoby odpowiedzialne za bezpieczenstwo z Antkowiakiem na czele,pól kadry, itp. - Ci ludzie powinni sie pożegnać z klubem. Nie rób propagandy, ze mamy wspierać ludzi z klubu! Za co? - za brak sprzedaży internetowej? - za syf na stadionie? - Ja na swoim karnetowym miejscu przez pól roku miałem obzygane krzesełko - za brak możliwości oddania/przekazania innej osobie biletu - za Antkowiaka ? Który każe palowac kibiców? I ma nas w dupie? - za olewanie ludzi związanych z Wisła (nie mówię o PM i KM) - za brak pomysłu na dobre wykorzystanie stadionu - za brak sponsorów - za beznadziejna promocje klubu przed sezonem To tylko kilka powodów, dlaczego kibice Wisły powinni sie domagać dymisji Basalaja i wielu osób w klubie.Bo to oni firmuja to wszystko . I niech każdy sobie odpowie. Czy racje ma Łukasz? który mówi wspierajmy Basalaja i ludzi pracujących w Wiśle bo dobrze pracują. Czy SKWK? Które mówi/pisze ze mamy syf w klubie i nikt nad tym nie panuje, a pracownicy są nieudolni. Ja z powodów podanych wyżej uważam, ze racje ma SKWK i ze należy jak najszybciej wywalić tych nieudaczników.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.03.2012 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To jest kompromitacja klubu i Basałaja jako prezesa. Akademia, boiska treningowe, transfery itp na to potrzeba kasy - Cupiał nie dał i dupa mogę to jeszcze jakoś przeboleć bo to od naszego prezesa nie jest do końca zależne. Ale braku sprzedaży w internecie nie da się wytłumaczyć racjonalnie. To po prostu niegospodarność i zła wola ludzi w klubie. Popieram, że powinno się ich wywieźć na taczkach na czele z Basałajem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Proponuje moderatorom nasze ostanie posty przenieść do działu aktualni pracownicy klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Chyba naturalną koleją rzeczy jest to, że drugi trener przejmuję zespół kiedy się zwalnia pierwszego.Moskal miał kierować tymczasowo drużyną, a to że został na dłużej było wynikiem zerwania rozmów z Probierzem.Nasz zarząd działa po judaszowemu, i takie kwasy wychodzą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W tym przypadku według mnie wystarczyła wstrzemięźliwość w osądach, niepompowanie balonika Guardioli II i przygotowywanie ludzi na to iż Kazek szybko odejdzie jak nie będzie miał wyników. O lobbowaniu na rzecz jak najszybszego zakontraktowania dobrego nowego szkoleniowca i pozostawienia Kazika dalej na stanowisku asystenta nie wspomnę. Zamiast tego doświadczyliśmy popuszczenia fantazji i wizji 'wiślackiego trenera'. Druga sprawa jest taka ze nie degraduje się kogoś kogo się już awansowało. Taka osoba nie zyska uznania wśród grupy, ponieważ wszyscy widzą iż straciła uznanie w oczach szefa. Jedyną droga jest zwolnienie takiej osoby lub przesunięcie w inny dział/miejsce pracy. Tutaj nie ma jak tego zrobić (choć nie jestem do końca przekonany czy Kazik nie wróci jako asystent). Wydaje mi się iż dni Basałąja w klubie są policzone wiec nie ma co sobie ciśnienia podnosić. Jego kadencję osobiście oceniam jako nieporadną i wątpię aby można było ją pozytywnie ocenić. Jak reaguje Cupiał na brak wyników każdy widzi. Dotyczy to wszystkich od ciecia przez trenera do Prezesa. @domin_czyzyny Nie mówię iż Basałaj pracuje dobrze czy też źle. Uważam ze mogę z mojej perspektywy wyrazić swoja opinie albo domagać się jego zwolnienia (jeśli stanę się już aktywistą). W tym przypadku jednak SKWK nie chce wyrazić opinii cz domagać się zwolnienia - ono robi wszytko aby ZOSTAŁ ZWOLNIONY, w zasadzie czyni to po trupach (czy po trupie Moskala) i kosztem dobrego imienia klubu. Przy tym zapomina zrobić coś konstruktywnego w tej materii a ma możliwości. Zresztą - jedno się wtrynia drugiemu w kompetencje - klub w tekst oprawy, SKWK w decyzje personalne. Jedno działanie warte drugiego. P.S. domin_czyzyny - racja można przenieść.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.03.2012 o godz. 01:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Decyzje i odpowiedzialność za powołanie Moskala ponosi klub. Za brak transferów 100% odpowiedzialności ponosi klub. Za zwolnienie 100% odpowiedzialności ponosi klub. Lobbing i poparcie tutaj nie ma nic wspólnego. Zreszta to poparcia było słuszne, bo w wielu klubach jest tak, ze po dymisji I trenera szanse dostaje II trener. I tylko od mądrości klubu zależy co zrobić z tym trenerem pózniej.
SKWK za głupie i nie honorowe decyzje klubu nie odpowiada. Zrozum to wkoncu i Odczep sie od SKWK. Moskalowi powinno dać sie czas do końca roku, tak jak mu obiecano...Moskal miał pecha, bo musiał grać aż w 4 meczach bez 1 zawodnika, dostał klub rozbity po pięknym Maskancie. I nie dostał wsparcia, na koniec decyzja Basalaja wywalono Patryka. BARDZO DOBRZE, ZE SKWK CHCE ABY BASALAJ ZOSTAŁ ZWOLNIONY! CO WIECEJ POWINNI CHCIEĆ, ABY ZWoLNIONO TEZ CAŁY DZIAŁ MARKETINGU I ANTKOWIAKA. Nie odniosłes sie tez do moich argumentów o partactwie Basalaja i pracownikow klubu, których tak broniles. Przypomnę jakich: Nie rób propagandy, ze mamy wspierać ludzi z klubu! Za co? - za brak sprzedaży internetowej? - za syf na stadionie? - Ja na swoim karnetowym miejscu przez pól roku miałem obzygane krzesełko - za brak możliwości oddania/przekazania innej osobie biletu - za Antkowiaka ? Który każe palowac kibiców? I ma nas w dupie? - za olewanie ludzi związanych z Wisła (nie mówię o PM i KM) - za brak pomysłu na dobre wykorzystanie stadionu - za brak sponsorów - za beznadziejna promocje klubu przed sezonem To tylko kilka powodów, dlaczego kibice Wisły powinni sie domagać dymisji Basalaja i wielu osób w klubie.Bo to oni firmuja to wszystko . Dla nas Wisła to wiecej niż 5 liter, wiecej niż 90 minut meczu, wiecej niż 8 h pracy, wiecej niż wypłata "każdego 10tego". Takich ludzi brakuje na każdym szczeblu organizacyjnym w Wiśle S.S.A.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.03.2012 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
||
|
No to całe szczęście, ze takiego czasu nie dostał, bobyśmy walczyli o utrzymanie z garbatymi.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.03.2012 o godz. 09:59.
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do Gwiazdzistego-to "nic sie nie stało" już zostało poruszone po meczu w SKWK i powiedziane, ze nie będzie to tolerowanie w przyszłości.
A co do Moskala i Czekają mam inne zdanie. Ale teraz to już nieistotne. Mi tez bardziej chodzi o formę zwolnienia niż samo zwolnienia.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.03.2012 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 04.03.2012 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rozdzielmy dwie rzeczy. Pierwsza to Basałaj. Nie popieram go, nie bronie, jak pracuje każdy widzi. Moja ocena, mimo ze jest negatywna, nie upoważnia mnie do tego aby mieszać go z błotem, kopać dołki pod nim czy obwiniać za wszystkie zło w klubie. SKWK walczy takimi samymi metodami które samo piętnuje w Zarządzie. Mnie to nie pasuje wiec mówię o tym. Zwłaszcza ze takie wpływanie na politykę i decyzje personalne klubu kłóci się z ich statutem. Ewidentna samowolka. Do czegoś się w statucie jako stowarzyszenie zobowiązali więc niech się tego trzymają. Ani honorowo nie przestrzegają dokumentu który sami stworzyli ani ich stosunki z zarządem nie są honorowe. Gdzie ten honor w ich postępowaniu którego brak wytykają innym? Brak sprzedaży internetowej i zerwany transparent i już honor idzie w kąt? To jest bezpardonowa wojna w obie strony. Wiem - oczywiście usłyszę iż ten stan to jedynie wina zarządu, natomiast na mój gust winne są obie strony. domin_czyzyny - czegoś nie rozumiem. Albo SKWK miało jakikolwiek wpływ na wybór trenera albo nie. Fajnie byłoby abyś to jakoś określił bo raz w Twoich wypowiedziach wpływ ma a raz nie ma. Jeśli miało to powiedz mi jak się z tej możliwości wywiązało i jak się swoimi poczynaniami przyczyniło Wiśle. Jeśli nijak i była to totalna porażka to zastanów się czy nie można było dla klubu i dla Kazika zrobić mniej a z pożytkiem. Jak zaś SKWK nie miało żadnego wpływu na decyzję po co takie akcje odwetowe na zarząd? W ten sposób chce mieć jakikolwiek wpływ na poczynania w klubie? 'Pałując' i robiąc dym jak decyzje są nie po myśli stowarzyszenia? I brać zero odpowiedzialności za decyzje? Świetna filozofia - burzyć w imię buntu,porażki zwalać na innych. Dalej jestem zdania ze Kazik był jedynie narzędziem do kontynuowania walki z Klubem - ot taki honor SKWK. Zamiast chronić Kazika bo większych szans jako trener nie miał (albo mu nie wyszło) to używa się jego dobrego imienia do walki z SSA. Moim zdaniem w tej sprawie z szacunku dla Kazika należy zamilczeć a nie paplać na około i pokazywać publicznie jak został potraktowany. Wstyd! P.S. Na temat oceny Basałaja nie wypowiadam się ponieważ mamy takie samo zdanie. Negatywne.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.03.2012 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Jeśli klub ( Basałaj) miałby zwołac konferencję, specjalnie ogłaszając tylko fakt zwolnienia , czyniąc przy tym sztuczne uśmiechy z Moskalem wygladało by to jeszcze gorzej . Jedyną formę godności/szacunku wobec zwalnianego trenera jest fak, t ze dowiedział się o tym wprost od pracodawcy , a nie od mediów . Wydaje mi się że to zostało zachowane . Pracując tez tyle lat w Wiśle , musiał sobie tez zdawać sprawę z tego że bilans 2 zwycięstwa - remis i 3 porażki w lidze nie dadzą mu spokojnego stołka pierwszego trenera w Wiśle . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Łukasz weź sie zastanów co Ty piszesz i już skończ. Następnym razem ze szkalowaniem SKWK poczekaj na ich zebranie. Wtedy z honorem będziesz mógł zabrać głos. Zachowac sie jak mężczyzna.
Moskal nie jest dzieckiem aby mu mówić co ma robić. Nie możemy mu mówić idź do piaskownicy. My go popieralismy i popieramy, tyle koniec kropka. A decyzje statutowe podejmuje ten zjebany zarząd. Jeśli zarząd tak postępuje, jak postępuje! To my mamy obowiązek poinformować kibiców naszego klubu o gownie, ktore dzieje sie w S.S.A. To była tylko kropla, która przelała czare goryczy. I to jest honorowe postępowanie wobec kibiców Wisły Kraków. MAM CI ZNÓW WKLEIC ZARZUTY WOBEC KLUBU? I przestań już odpisywać, bo za każdym razem będę Ci wklejal listę zarzutów wobec Basalaja i osób zatrudnionych w klubie. Bo coś na ten temat milczysz. A jeszcze niedawno pisałes, ze to wina SKWK, ze nie ma konstruktywnej współpracy, a w klubie pracują tylko ludzie, którym na Wiśle zależy...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2012 o godz. 00:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
domin skończ już pieprzyć nt. honoru bo to jest żenujące...
Co sądzi SKWK to akurat sporo dużą osób mało interesuje , m.in. mnie , na tyle mam własnego rozumu ,że potrafię sobie osąd w różnych kwestiach sam wypracować na podstawie dostępnych informacji i żadnego "nauczyciela" w postaci choćby SKWK nie potrzebuje I też SKWK nie powinno się wypowiadać w imieniu wszystkich kibiców Wisły , bo nie reprezentuje zdania wszystkich. Dziękuje , dowidzenia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie wypowiadaja sie w imieniu wszystkich kibiców, a tylko tych którzy są członkami SKWK. Skwk nie jest nauczycielem, oni mówią co myślą , a Ty przecież jesteś wolnym człowiekiem. I jeśli sie uprzesz to nawet na GOWNO możesz powiedzieć PAPU. Wolny kraj.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2012 o godz. 07:48.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludziska kochane...
W tym klubie nikt nie ma prawa pierdnąć bez zgody Cupiała. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Można cichacza ...
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ale tylko raz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dokładnie tak. Basałaj może sobie chcieć to czy tamto, może widzieć tego czy innego człowieka w roli trenera, może nawet chcieć budować bazę treningową... ale jeśli Szefo nie skinie głową to chcenie Basałaja nic nie warte. Prezes u nas to co najwyzej ciało doradcze i wykonawcze.
Jak się pożegnano z Moskalem tez nie wiemy. Wiemy tyle ile wywiedzieliśmy z TV i gazet. Co się działo na salonach SSA to sprawa dla nas niepoznana. ![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|