|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co do Barcy to nie ma co się podpalać, bo jak ten zespół jest w formie to jest zdecydowanie najlepszy na świecie. Lepszy nawet niż Real z 2004 roku.
Ważne, żeby tam zagrać bardzo dobry mecz i żeby strzelić z jedną, albo dwie bramki. Oby się chłopaki wypromowały, nabrały pewności siebie i dały nam nie mniej radości niż dziś. Dobrym meczem w Barcelonie można także spłacić już całkowicie dług wobec Cupiała. Taki Boguski czy Brożek, jak tam coś zapakują, to będą warci po 3 mln euro każdy i jestem przekonany że kupcy na nich się znajdą... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
zagrali z ambicją i ogromnym zaangażowaniem. gdyby do każdego meczu wkładali tyle serca, ile dziś w meczu z Beitarem... oby jak najwięcej takich spotkań!
ogromne brawa dla wszystkich zawodników!! i oczywiście dla Kibiców, którzy stworzyli niesamowitą atmosferę. nareszcie zarówno gra piłkarzy jak i doping były przy Reymonta na wysokim, europejskim poziomie - godnym LIGI MISTRZÓW. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Powiem tak przepraszam Mauro ! Zanim kogoś zacznę krytykować i domagać się odejścia zastanowić się dziesięć razy i zostawię to dla siebie. Nie wiem ile Mauro miał kontaktów z piłką ale było naprawdę grubo, strat można policzyć na palcach jednej ręki i chyba ta jedna ręka to będzie za dużo. Na dodatek wlaczył jak nigdy i to podanie do Tomka Dawidowskiego kiedy obrócił się fenomenalnie mając na plecach zawodnika Beitaru. Myśle że SKWK powinno dać wzmianke na temat gry Maruo Cantoro bo on na to zasłużył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dzisiejszego wieczoru dobitnie moglismy sie przekonac jakie mozliwosci drzemia w tej druzynie. Jak doskonale moze przygotować - poprowadzić swocih pilkarzy trener Skorza.
Ten mecz zapamietam na bardzo długo.Każdy piłkarz dał z siebie wszystko,godnie reprezentował nasza Bialą Gwiazdę.Pamiętajmy tylko ze ten mecz juz sie zakończył.To juz historia i mam nadzieje ze zawodnicy mają swiadomosć iz podniesli sobie poprzeczkę wysoko. Jeśli nie z Barceloną - to w P.UEFA musza zagrac z głową i z wielką ambicją - nie mniejsza jak dziś by wreszcie pokazac sie w Europie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wreszcie zagrali z determinacją, zaangażowaniem, poświęceniem i wielką ambicją, po prostu profesjonalnie. Tydzień temu tego zabrakło. Myśleli, ze samo się wygra po bramce na 1:0. Po dzisiejszym meczu naprawdę czapki z głów. Jest czego gratulować i za co dziękować, bo zawodnicy włożyli serce w grę. Awansu do Lm nam to nie dało, ale zawsze w razie co będzie P UEFA. Aż normalnie szkoda tego Beitaru choć przyznam, że mi osobiście strasznie działali na nerwy. Po tym fuksiarskim zwycięstwie myśleli, że są nie wiadomo kim.
Więc raz jeszcze wielkie podziękowania i gratulacje dla zespołu ![]() ![]()
Za Wisłę, za nasz TS pójdę aż po życia kres !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bardzo ładny mecz, już dawno nie widziałem takiego zaangażowania u Wiślaków, Izraelici nie bardzo wiedzieli co się dzieje. Najlepsi zdecydowanie: Sobol, Pawel Brożek i Boguski, ale reszta też zagrala świetnie, oby tak zawsze, serce się raduje.
Trenerze Skorża, szacunek!!! ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Teraz modlę się, aby Zieńczuka nie wystawiał do składu. Sto razy wolę skrzydła: Boguski - Łobodziński.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
co tu duzo mowic. jestem naparwde szczesliwy! Wisła zagrała piekny mecz. Boguski jest fantastyczny. kibicuje mu zeby strzelił bramke i przełamał sie tak jak Zieniu rok temu. Diaz zaliczył badzo dobry wystep. gol Cantoro piekny. asysta Łoba gienialna, cieszy trafienie Wtorka....szkoda ze Piotrkowi nie wpadlo to z połowy
brawo WIŚLACY!!!! na Barce czekamy ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I juz odpowiadam, po losowaniu wiedzialem ze to bedzie najgrozniejszy rywal ze wszysktich ktorych moglismy wylosowac. Wynik 2-1 i bardzo kiepska gra Wisly w Jerozolimie tym bardziej mnie nie mobilizowala zeby patrzec na to "rozowo" Do tego brak Zienia i Glowy. A tu prosze... do teraz nie moge sie otrzasnac z tego wyniku , ja sie z tego smieje bo w to nie wierze ![]() PS: TO CO WISLA ZAGRALA TO ****A CZOLOWKA LIG ANGIELSKICH I HISZPANSKICH BY SIE NIE POWSTYDZILA. To tyle, musze dojsc do siebie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ehhh ****a
W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE i to właśnie jeden z takich momentów !!! ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła zagrała świetny mecz, naprawdę byłem zaskoczony. Zresztą kto nie był? (Awansu byłem niemal pewien, ale sądziłem, że walka będzie się toczyć przez 120 minut...).
Mimo ogólnego zachwyty, warto też wypomnieć kilka gorszych chwil... Wg. mnie Piotr Brożek to urodzony pomocnik i jeśli wypady ofensywne wychodzą mu świetnie, tak w defensywie czasem sobie nie radzi i kilka razy niestety to potwierdził. Możemy zachwycać się formą Jirsaka z poprzedniego sezonu, ale teraz gra nieco słabiej... W dwu meczu z Beitarem grał średnio. Złapaliśmy za dużo kartek. W większości trochę głupich. Niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takie pytanie czy już wiadomo kto może stanąć Wiśle na drodze do fazy grupowej uefa po nie daj Boże odpadnięciu z Barceloną?
Ps: na forum Lecha stwierdzili że Chazar był lepszy od Beitaru i że Beitar też by pykneli jak my ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Brawo za gre. Swietny mecz, worek bramek. Chyba nikt sie nie spodziewal, ze Diaz tak dobrze zagra na srodku, ze Mauro trafi z wolnego |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to w nazwie tematu mozna dopisac po przecinku Barcelone ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GlpoKJ_gq0A
4 i 5 bramka jak ktos znajdzie niech wrzuci reszte PS ta sytuacja Beitaru to faktycznie futbolowe jajcaa ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A wg mnie to Piotr Brożek był motorem napędowym Wisły, jej wspaniałym duchem i wogóle wielkim graczem tego meczu. Brawo Piotrek!! Nie pierwszy raz pokazujesz charakter w meczu pucharowym wznosząc się ponad poziom przeciwnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Yy no przed meczem z Beitarem tyle obstawialem, tak. Przed dzisiejszym meczem 1-1. Co Ty teraz myslisz ze ja to bede ukrywal i nagle pisal "ze wiedzialem ze Wisla przejdzie.." ? hehe Tyle obstawialem i bylem pewien po meczu w Jerozolimie ze to Beitar przejdzie. To tyle bo nie chce mi sie w tak pieknej chwili wyszczekiwac.
Ostatnio edytowane przez e : 06.08.2008 o godz. 22:52.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na początek to tak... TEN obrazek najlepiej obrazuje dzisiejszy mecz
Brawo Wisła, brawo Skorża, brawo KIBICE! Jestem pełen podziwu dla zawodników, trenera i kibiców, którzy tak fantastycznie dopingowali dzisiaj naszą Wisełkę. 'Rispekt' dla naszych fanatyków. Pokazali klasę po raz kolejny. Każdy z zawodników naszej drużyny, który pojawił się dziś na boisku zagrał na miarę oczekiwań. Nie będę nikogo wyróżniał, bo po pierwsze wszyscy dobrze wiemy kto zagrał najlepiej, a po drugie cała[!] drużyna spisała się na 'piątkę'. Oglądając mecz ręce same składały się do oklasków. Bramki, pięknie przeprowadzane akcje - tego nie powstydziłaby się żadna drużyna. Brawa należą się również tak wyzywanemu przez niektórych 'kibiców' naszemu dyrektorowi sportowemu. Diaz [zagrał najlepszy mecz w Wiśle... a wszyscy tak się obawialiśmy o jego grę, jak widać zupełnie niepotrzebnie], Łobo [rozegrał bardzo dobre spotkanie, asysta... co tu dużo mówić miodzio, również jedno z lepszych spotkań Wojtka w barwach Wisły, o ile nie najlepsze], Jirsak [chłopak wykonał dzisiaj mrówczą robotę, harował jak dziki] - to wszystko są transfery przeprowadzone przez Pana Bednarza. Cieszy również bramka Niedzielana. Strzelił gola po tak długiej kontuzji. Należała Mu się Po strzeleniu bramki nie dowierzał... Widzieliście jakby 'dziękował' swoim nogom za strzelenie bramki Ps. Po ostatnim sezonie Brożek wyraźnie okrzepł. Przy bramce zachował się jak profesor. Zobaczycie, że ten zawodnik zostanie bardziej zapamiętany od Żurawia i Franka razem wziętych! Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona!! Powód: ah ta euforia xD
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 06.08.2008 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak Barak Itzhaki nie trafił z dwóch metrów do pustej bramki to wiedziałem,że nic złego już Wisełce się nie przytafi. Jak dla mnie jeden z najlepszych meczów Wisły ostatnich 5 lat, był to sentmentalny powrót do meczów z Realem Saragossą, Parmą, Schalke a nawet z Lazio na wyjeździe. Nie można teraz tego zmarnować bo widać,że zespół jest w gazie, potrzebujemy wzmocnień (bramkarz,stoper,lewa pomoc, ofensywny pomocnik, napastnik) a można wtedy naprawdę wiele ugrać w fazie grupowej UEFA. O przejściu Barcy nawet nie marzę, chociaż dopóki piłka w grze. W dzisiejszym meczu nie wyróżniam nikogo specjalnie, cała drużyna zagrała rewelacyjny mecz i oby tak dalej. Specjalne wyróżnienie dla kibiców na stadionie - było Was słychać oj było i na pewno na stadionie ciary przechodziły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie ,az sie Wiślackie serce raduje jak sie patrzy jak 11 wojownikow gra a 14 tys dopinguje ku chwale i potędze Bialej Gwiazdy.
Wszyscy zagrali dzis na 100% dali z siebie wszytsko,Boguski,Pawel,Piotrek Brozek ,"wykałaczka " Diaz Beitar od poczatku byl zdezorientowany,niewiem z czego to wynikalo,ale sprawiali wrazenie jakby niewiedzieli gdzie są,po co..jakby nieobecni...Ale to juz byl ich problem. Doping wspanialy,to byl jeden wielki kociol !!!!!!! Sam dalej jeszcze troche niedowierzam wyniku,5;0 z mistrzem Izraela,to naprawde cos,wieli sukces i motor napedowy dla pilkarzy do dalszej pracy ,a dla dzialczy do zalatania dziur w skladzie. Pozatym dzis mielismy NAOCZNY przyklad ze pieniadze,budzety ,Rosyjscy miliarderzy nie graja. Na boisku liczy sie walka charakter ambiicja,ambicja i jescze raz ambicja. Gratulacje raz jescze dla chlopakow, HENRYK REYMAN GDZIES TAM WYSOKO JEST Z WAS DUMNY
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.08.2008 o godz. 22:56.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wielki plus dla Diaza. Wielki powrót Cantoro. Super mecz Piotra Brożka i Boguskiego. Kamyczek w ogródku to straty Łobodzińskiego, na szczęście bez konsekwencji. Inna sprawa, że nam w meczu wyszlo wszystko a Beitarowi kompletnie nic. Chciałem pogratulować kibicom świetnej atmosfery. Byłem dziś na E2 i fajnie niósł się doping
![]() ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wszyscy widzieli jak było, więc nie ma co pisać
Powiem tylko, że jutro o 8:05 na TVP Sport powtórka meczu |
|
|
|
Guest
|
|
|
Teraz jak sobie tak pomyślę, że to naprawdę dobrze że trafiliśmy na Beitar. Jestem pewien że nie widziałbym takie radochy po wygraniu dajmy na to z mistrzem Estonii. Właśnie w takich momentach rodzi się drużyna, piłkarze nabierają wiary we własnej możliwości, czują się mocniejszy psychicznie. Dodam, że był to naprawdę korzystne mecze mająć na uwadzę to że start naszej ligi został opóźniony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cos pieknego, dawno nie widzialem takiej pilki w wykonaniu Wisly, brawo trenerze, brawo chlopaki
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Brawo chłopaki trzymać taki poziom gry a Barce odeślemy do domu a my przywitamy wymarzoną Ligę Mistrzów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Też byłem na E2. Kolejny kamyczek do ogródka to ilość kibiców. Wstyd że nie było kompletu. A fajnie że jak przeglądam posty to chyba wszyscy zawodnicy zostali wymienieni jako najlepsi u nas (oczywiście każdy wymieniał innych). No może za wyjątkiem Dawidowskiego, ale on przecież krótko grał
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mówiłem tydzień temu, że Beitar jest cieniutki i w Krakowie trzeba ich rozjechać. Wypada mi tylko podziękować za spełnienie tego życzenia piłkarzom
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
Przecież rewanż jest dopiero 27.08.2008 kupa czasu... 11 października zagramy u siebie, na Śląskim także najbardziej prestiżowy mecz eliminacji - z Czechami. 6.09 Polska – Słowenia gramy na stadionie Śląska Wrocław (10 tys) |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podobno Nei miał byc dzis na meczu...
Ciekawe co chłopak powie na bramki strzelane z asysty przewrotka i 5:0 z beitarem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Podobno Nei po meczu z Baitarem zrezygnowal z gry u Nas bo stwierdzil, ze bedzie tu bezrobotny, przy tak rozstrzelanej Wiselce;p
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|