|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=17177
Telefoniczne informacje z pierwszej reki. Do tego w zlym temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dobry był ten gość ostatnio na "gdybym był bogaty", co sam sobie odpisał
Poprawił mi humor na koniec dnia![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ile razy muszę kliknąć w tę reklamę, żeby przestała mnie atakować tą głupią muzyczką ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Rozumiem że strona musi zarabiac ale teraz to co się dzieję z tymi reklamami to szok!
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
na połowie stron w necie jest ta wspaniała reklama.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Taka drobna uwaga - o ile się orientuję, TWSD nie ma wyboru jakie reklamy będzie wyświetlać. A sprawę zawalili twórcy tej nieszczęsnego popupa.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Do moderatora który dał mi bana:
Chcecie do dajcie mi znów bana za to co napisze jesteście (jestes) chorzy, niedługo to na tym forum będzie cenzura jak za komuny! W temacie ,,upadek hutnika'' napisalem ze bardzo dobrze ze upadaja i ciekawe czy oni by sie nas zalowali i czas teraz na cracovie za co dostalem bana z wyjasnieniem ,,czas na szacunek'' czyli z gory narzucacie to zeby im wspolczuc i dobrze o nich mowic. Powiem tyle mam wyje***e na hutnika zydow i inne kur*y! Moze ktos dostanie bana za to ze napisze ,,zawsze nad wami...'' to tez przeciez brak szacunku. Zachowujecie sie jak nasza szanowna komisja ligi przy dawaniu kar czyli jestescie smieszni! Gratulacje! Pozdrowienia dla kibicow ktorzy naprawde czynia ze krakow to Wislackie miasto a nie tylko tak mysla!!! ( Nie mowie tu o sobie bo nie jestem godzien nawet tak myslec) ![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Człowieku opanuj się no pewnie ze nie mam szacunku do nich i nie rozumiem jak kibic Wisełki może do nich mieć jakikolwiek szacunek!!! Za co mam ich szanować za tylu braci po szalu co ich już nie ma!!! A może za to że ich główną pasja jesteśmy My a nie doping i miłość do swojej drużyny!!!
![]()
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szanujmy ich bo oni nas szanują...
Ciągle wygląda na to że sramy do swojego gniazda ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Aadrian321, skończ pyskować. Nazwy własne klubów piszemy z dużej litery. Jak nie masz szacunku do innych klubów (Twoje prawo, ja też nie wszystkie kluby szanuję), to miej dla polskiej ortografii. Pisanie z premedytacją nazw własnych klubów z małej litery czy jej przekręcanie to oznaka wiochy i prostactwa.
Pamiętajmy, że każdy może wejść na forum i je przeczytać. To jak piszemy wpływa na opinię o kibicach Wisły. A odpowiedzialni kibice Wisły nie mają ochoty, by ktoś uznawał ich za kmiotów, bo inny kibic Wisły jak kmiot wypowiada się na forum. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Weź człowieku co Ty mówisz to widzę że 80% użytkowników tego forum nazywasz prostakami (może za odważne stwierdzenie) bo przekręcają nazwy innych klubów (najczęściej żydów). A co powiesz o okrzykach na stadionie typu ,, zawsze nad wami...'' albo ,, PZPN..." tez Ci ludzie wykazują oznaki prostactwa i wiochy bo przecież obrażają innych. Jak chcesz żyć w świecie pełnym szacunku do bliźniego to idź do zakonu tyle w tym temacie
![]()
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to jak za odważne stwierdzenie, to go nie używaj, bo się ośmieszasz. Ja współodpowiadam za forum, więc na jego temat się będę wypowiadał, a nie o okrzykach na stadionie. Na zakon w moim przypadku już "nieco" za późno.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy mcovalski to dla Ciebie prostak? Napisał gumiory i pejsiaki. Proszę o odpowiedź!
![]()
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wystarczy, że uważnie przeczytasz co napisałem w przedostatnim poście (czwarte zdanie) to poznasz odpowiedź. Skoro pytasz to najwyraźniej przeczytałeś bez zrozumienia.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie chodziło mi żeby Cie obrazić tylko pokazać ze dla rava 80% tego forum to prostaki
![]()
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mogę się gdzieś dowiedzieć od jakiego moda dostałem bana?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie życzę sobie takich tekstów. Skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to swoje żałosne interpretacje zostaw dla siebie. Różnica jest taka, że z tego co ja napisałem, wynika, że może 5% osób na forum robi wieś. I w większości już ich tu nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Da radę wyrzucic koncówkę 84 z mojego ksywki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...178#post832178
myślę że można zamknąć temat. rozpoczyna się pieprzenie o niczym.. oraz spam: http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6816
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 20.12.2009 o godz. 00:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Adult datingowi podziękujemy: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6831
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() Wszystkim użytkownikom, moderatorom, przyjaciołom a także i "wrogom" z forum, życzę rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, wszelkiego powodzenia, zdrowia i szczęścia. W szczególności moderatorom życzę mocnych nerwów, w związku z gorącymi tematami jakie czasem tutaj się pojawiają. Bawcie się wszyscy dobrze na sylwestra i do "przeczytania" w Nowym 2010. Korzystając z forum, chciałbym także złożyć życzenia Panu Cupiałowi, zarządowi, zawodniczkom i zawodnikom, całemu sztabowi trenerskiemu oraz każdej osobie związanej z Białą Gwiazdą. Niech Nowy Rok przyniesie same sukcesy sportowe, jak najmniej niepowodzeń i rozczarowań. Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Mistrzowskiego Roku 2010 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|