|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Skoro mają termin na 26.01. to oznacza, że się podjęli, czyż nie tak? A jeżeli nie skończą to będą kary umowne? No bo czegoś nie rozumiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Poza tym punkty przyznawano w tej kategorii nie tylko za stadion ale też "i inne obiekty kluczowe w mieście". A wyglądało to tak: * Poznań - 12 * Gdańsk - 10 * Warszawa - 8 * Wrocław - 6 * Kraków - 4 * Chorzów - 2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
ale sądziłem że zdążą z zachodnią -dopóki po dłuższej przerwie nie spojrzałem na kamerkę - a tam ciemno nic się nie świeci. No chyba że pracują po ciemku.Byłem zresztą przekonany że IT jest już w trakcie realizacji a tu : http://www.money.pl/gielda/wiadomosc...,0,732259.html zonk |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
||
![]()
dziękuję za uwagę
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Co do zachodniej - tempo prac wewnątrz niej to kpiny, nie ma co tego ukrywać. Budowa wnętrz trybuny zachodniej stadionu Legii już dawno zostawiła naszą w tyle. Dodatkowo zima "zaskoczyła" budowniczych, którzy tak się spieszyli, że nie zdążyli oszklić elewacji przed zimą. Pracuje kilkanaście osób na jednej zmianie i są takie "efekty" tej pracy. Przydałaby się duża galeria zdjęć z wnętrz trybuny zachodniej, od kondygnacji -1 po +4, a pewnie przekonalibyśmy się w jakim lesie jest wykończeniówka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
... a przy okazji rozmów tutaj o Euro rozbawił mnie trochę lub może bardziej właściwie, poprawił mi humor zamieszczony link do strony (to nie moja strona) w komentarzu pod artykułem
![]() http://krakow.super-nowa.pl/a.5328.S...owie__POK.html
Ostatnio edytowane przez Markus : 10.12.2010 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Rozumiem moderację postów ale naprawdę ... ten mój zmoderowany przez Markusa post ostatni, bez pierwszego zdania i linku wygląda tak jakby spadł z Kosmosu :( ...
Tymczasem cytowałem w nim artykuł ten sam, który cytuje teraz linkiem farben ...
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.12.2010 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
zejdźmy na ziemię w końcu...poza tym niestety widziałem stadion Legii co prawda z zewnątrz lecz wrażenie było bardzo pozytywne...naprawde piękny stadion mają...niestety nawet na ległej
Ostatnio edytowane przez Pyniu85 : 10.12.2010 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ostatnio trwała tutaj dyskusja nt ruchomych schodów na stadionie.
Oficjalna strona Wisły Kraków napisał(a):
e: eeee aha
Ostatnio edytowane przez rafil : 11.12.2010 o godz. 14:15.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0031794709.jpg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Inwestor nie ma ZIELONEGO pojęcia co robi wykonawca, w dupie mają nadzór budowy i takie tego efekty. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tu nie chodziło o słowo a o zapisy umowy. I późniejsze potwierdzenie ich realności gwarancją bankowa(ktoś może wie ile taka gwarancja jest warta) i słowami prezesa wykonawcy.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja mam nadzieje ze w 3 miechy się wyrobią ze wszystkim. 26 lutego gramy na wyjeździe a potem wracamy w marcu do siebie. Oby na cały stadion
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Co do budowy to w przyszły piątek pójdę sobie na wycieczkę i zobaczę od środka jak to wygląda. Informację o zaawansowaniu robót będę miał od kierownika budowy ( zakresu nie podaję żeby nie zdradzać źródła ) .W sobotę napiszę jak to wygląda od środka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
bardzo bym prosił o screena z kamerki na zachodnia bo nie widzialem zdjec juz chyba z miesiac, ciagle tylko wnetrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No tak tylko że jest to proste ale i czasochłonne więc jak dla mnie są teraz z miesiąc-dwa w plecy bo te kable dopiero zaczną układać kiedy wejdzie Qumak. Powinni to robić dużo wcześniej. Zakres w Polimexie mieli zlecony,projekty są od kwietnia czy tam od maja |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Normalka na tej budowie. To, że IT nie było robione wcześniej było widać na fotorelacjach, gdzie dopiero podstawowe instalacje elektryczne i wentylacyjne startowały.
Inwestor nie ma pojęcia co się dzieje na budowie, więc są tego efekty. Skoro mówią, że nie znają terminu zakończenia budowy, to oznacza to tylko tyle, że wykonawca nie dostarczył im żadnego harmonogramu. Gdyby byli rozsądni to zażądaliby od Polimexu szczegółowego harmonogramu, a w umowie zapisali kary umowne odnośnie kilku punktów w tym harmonogramie (stan surowy, instalacje, wykończeniówka). Tutaj nawet nie próbowali tuszować się "elastycznym harmonogramem" jak w Gdańsku, żadnego harmonogramu po prostu nie ma. Na budowie panuje chaos, opóźnienia sięgają 2x długości podstawowego kontraktu, a wszyscy na to i tak leją. Jak odpisano nam w interpelacji - wykonawca nie jest winny żadnym opóźnieniom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ktoś mnie oświeci i powie co to za tunel? http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0031793470.jpg
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to zdaje się wyjazd dla autokaru
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
wjazd/wyjazd do parkingu podziemnego pod trybuną zachodnią dla autokarów i pojazdów obsługi technicznej stadionu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam zdjęć ze środka murawy z panoramą 360. Pamiętam, że po ułożeniu murawy były gdzieś takie zdjęcia, ale teraz jakoś nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Po obejrzeniu tego filmiku ciekaw jestem, czy na naszym stadionie ktoś kontroluje ilość śniegu na dachach i czy przewidziane jest jakieś odśnieżanie...
http://www.youtube.com/watch?v=zBhGu...layer_embedded ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Po pi er do li ło ci sie z murawą, bo pomyłką nazwać tego nie można lol haha prze chłop ;P ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|