The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 15:35
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Prace ruszyły bodajże 26 listopada. Mają 2 miesiące, czyli do 26 stycznia.

Koniec lutego? Nierealne. Za dużo jest do zrobienia. Wykonanie tego stropu to element, który można zrobić najszybciej, ślimaczenie zacznie się w chwili prac wykończeniowych.
Skoro mają termin na 26.01. to oznacza, że się podjęli, czyż nie tak? A jeżeli nie skończą to będą kary umowne? No bo czegoś nie rozumiem.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 10.12.2010, 15:42
Dagobert napisał(a):Wyświetl post
Pyniu85 juz mi sie nie chce odpisywac na Twoje dziecinne argumenty..... otoz powtarzam za estetyke nie przyznawano punktow w tej komisji. moglby byc najpiekniszy stadion z Kataru i nie ma to znaczenia. jesteś uparty jak osioł czy jak Ci podam regulamin wyboru stadionow na Euro i jak zobaczysz ze nie ma tam mowy o estetyce to przeprosisz za klamstwa czy dalej bedziesz twierdzil, że UEFA zobaczylo że mamy brzydki stadion i nas odrzuciła
hahhahaha
Co za znaczenie, czy dano nam mało punktów za stadion ze względu na estetykę, funkcjonalność czy pojemność? Prawdopodobnie to ostatnie miało największe znaczenie przy ocenie samego stadionu, bo standard musi być w miarę podobny i określony wymogami kategorii elite.

Poza tym punkty przyznawano w tej kategorii nie tylko za stadion ale też "i inne obiekty kluczowe w mieście". A wyglądało to tak:
* Poznań - 12
* Gdańsk - 10
* Warszawa - 8
* Wrocław - 6
* Kraków - 4
* Chorzów - 2
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 10.12.2010, 16:42
Bekas napisał(a):Wyświetl post
Skoro mają termin na 26.01. to oznacza, że się podjęli, czyż nie tak? A jeżeli nie skończą to będą kary umowne? No bo czegoś nie rozumiem.
Dlaczego mieliby się nie podjąć? Nawet jak terminów nie dotrzymają, to znajdą haka i nie zapłacą kar. Polimex Mostostal olał już chyba z 10 terminów i żadnych kar nie płaci
Ta budowa od strony inwestora jest prowadzona tak "profesjonalnie", że sami siebie robią w konia (chociażby sprawa kostki granitowej na Reymana), Polimex daje przykład, że nic nie mogą zrobić wykonawcy. Mostostal-Warszawa nie gorszy, więc też sobie z nimi trochę pograją.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 10.12.2010 o godz. 16:45.
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Stary 10.12.2010, 16:51
Dlaczego mieliby się nie podjąć? Nawet jak terminów nie dotrzymają, to znajdą haka i nie zapłacą kar. Polimex Mostostal olał już chyba z 10 terminów i żadnych kar nie płaci
Ta budowa od strony inwestora jest prowadzona tak "profesjonalnie", że sami siebie robią w konia (chociażby sprawa kostki granitowej na Reymana), Polimex daje przykład, że nic nie mogą zrobić wykonawcy. Mostostal-Warszawa nie gorszy, więc też sobie z nimi trochę pograją.
Tylko, ze zakres prac mniejszy, mniejsza szansa na haka na inwestora. Dajemy kasę i ma być. Nie planujemy już żadnych zmian, aktualizacji etc.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.12.2010, 17:38
Sądziłeś, że zdążą? Termin kompletnie nierealny, przez 2 miesiące to trudno wnętrze domu o powierzchni 200m2 wykonać od stanu surowego.
Ja obstawiam, że to zaplecze będzie gotowe w maju. Prace przy zapleczu południowej trwały rok, pół roku w wypadku północnej to będzie i tak dobry wynik.
Z północną nie sądziłem ale sądziłem że zdążą z zachodnią -dopóki po dłuższej przerwie nie spojrzałem na kamerkę - a tam ciemno nic się nie świeci. No chyba że pracują po ciemku.
Byłem zresztą przekonany że IT jest już w trakcie realizacji a tu : http://www.money.pl/gielda/wiadomosc...,0,732259.html zonk
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.12.2010, 18:05
Pyniu85 napisał(a):Wyświetl post
przytaczana przez niektórych z was ignorancja jest naprawdę porażająca, czy naprawdę sądzicie, że o wszystkim decyduje polityka? (jeśli tak to dlaczego właśnie wspominany Katar a nie potężne Anglia i USA dostały mundial)...a odnośnie pewnego stwierdzenia, że lepszy rydz niż nic (mówię o stadionie) to naprawdę postawa godna naśladowania...muszę przyznać rację iż Wisła i Kraków byli pewnymi prekursorami w dziedzinie budowy nowoczesnego stadionu w Polsce i pewne błędy można tutaj zrozumieć...nie spodziewano się zaczynając budowę, że Polska dostanie Euro, pewnie wówczas poważniej potraktowano by całą sprawę...ale później można było podjąć pewne kroki które przy pewnych niezbyt wygórowanych kosztach zmieniły by architekturę i wygląd stadionu...Takie jest po prostu moje zdanie, szanuje zdanie wszystkich innych którym stadion się podoba...
dość dawno temu słuchałem audycji w pierwszym programie PR gdzie Misiu Listkiewicz wprost powiedział,że decyzja o pominięciu krakowa byla polityczna,a nie związana z kryteriami (miejsca noclegowe,atrakcyjność turystyczna-podobno gorszy od nas byl tylko Chorzów,komunikacja),bo we wszystkich kryteraiach obiektywnie jesteśmy na drugim lub pierwszym miejscu.

Pyniu85 napisał(a):Wyświetl post
Od wielu wielu lat jestem kibicem Wisły...równie długo jak jestem kibicem wyczekiwałem momentu kiedy w Krakowie powstanie piękny stadion piłkarski na miarę Europy i na miarę takiego miasta jakim jest Kraków. Ciężko było patrzeć na fatalny stan boiska i stadionu, lecz to w jakimś sensie rekompensowała dobra gra piłkarzy...w przyszłości miało być inaczej...a stało się tak jak się stało...nie chcę by moja wypowiedź była kolejnym na tym forum krzykiem rozpaczy...ale uważam po prostu iż skrzywdzono nas, wszystkich kibiców Wisły na długie długie lata... z goryczą patrzyć można na piękne stadiony Legii, Lecha czy już wkrótce Lechii...wybudowane za podobne lub niewiele większe pieniądze niż stadion Wisły... Projekt stadionu przez, przez, który Kraków stracił Euro...(nie oszukujmy się) mógł zachwycić ale w latach 50-tych ubiegłego stulecia. WIELKIE DZIĘKI...dla wszystkich tych którzy pozbawili nas i cały Kraków na wspaniałe przeżycia na pięknym nowoczesnym stadionie...a wystarczyło tylko trochę chęci, szczyptę rozumu i trzeźwego spojrzenia na sprawę...
też jestem kibicem od wielu lat.na pierwszym meczu który pamietam byłem w '83 r.proszę Cię tylko o jedno.jeżeli Tobie się coś nie podoba to tak to nazywaj,a Ty probujesz mówic za wszystkich.mnie akurat stadion się podoba.zgodzę się z tym,że wykończenie nie jest najwyższej jakości (chocby ten beton)ale stadion jako całośc jest ok.to jest moje zdanie.nie wypowiadam się na temat innych stadionow,ale podejrzewam,że widzialeś tylko ich zdjęcia.stadion Lecha ma więcej niedoróbek i blędow niż nasz.w dużej mierze ostateczny wygląd stadionu spowodowany jest tym,że to my jako pierwsi podjęlismy trud budowania nowego obiektu.jak Żuraw wbijal pierwsza łopatę,to nikt w Polsce nie marzył nawet o nowym obiekcie,nie wspominając o EURO.pierwsza koncepcja stadionu na 21,5 tys osób rozrosła się do 33 tyś a stało się to w gdy stala juz pierwsza nowa trybuna.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 10.12.2010, 18:27
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Z północną nie sądziłem ale sądziłem że zdążą z zachodnią -dopóki po dłuższej przerwie nie spojrzałem na kamerkę - a tam ciemno nic się nie świeci. No chyba że pracują po ciemku.
Byłem zresztą przekonany że IT jest już w trakcie realizacji a tu : http://www.money.pl/gielda/wiadomosc...,0,732259.html zonk
IT realizuje się na końcu, bo to bardzo delikatne i wymagające dużego spokoju przy montażu rzeczy.

Co do zachodniej - tempo prac wewnątrz niej to kpiny, nie ma co tego ukrywać. Budowa wnętrz trybuny zachodniej stadionu Legii już dawno zostawiła naszą w tyle.
Dodatkowo zima "zaskoczyła" budowniczych, którzy tak się spieszyli, że nie zdążyli oszklić elewacji przed zimą. Pracuje kilkanaście osób na jednej zmianie i są takie "efekty" tej pracy.
Przydałaby się duża galeria zdjęć z wnętrz trybuny zachodniej, od kondygnacji -1 po +4, a pewnie przekonalibyśmy się w jakim lesie jest wykończeniówka.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.12.2010, 19:40
... a przy okazji rozmów tutaj o Euro rozbawił mnie trochę lub może bardziej właściwie, poprawił mi humor zamieszczony link do strony (to nie moja strona) w komentarzu pod artykułem

http://krakow.super-nowa.pl/a.5328.S...owie__POK.html
Ostatnio edytowane przez Markus : 10.12.2010 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.12.2010, 20:20
Stadion Wisły: wiemy, kto zamontuje telebimy

http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...bimy,id,t.html
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.12.2010, 20:43
Rozumiem moderację postów ale naprawdę ... ten mój zmoderowany przez Markusa post ostatni, bez pierwszego zdania i linku wygląda tak jakby spadł z Kosmosu :( ...

Tymczasem cytowałem w nim artykuł ten sam, który cytuje teraz linkiem farben ...
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.12.2010 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
Pyniu85
Member

Od: 12.2010

Stary 10.12.2010, 23:29
picasso napisał(a):Wyświetl post
dość dawno temu słuchałem audycji w pierwszym programie PR gdzie Misiu Listkiewicz wprost powiedział,że decyzja o pominięciu krakowa byla polityczna,a nie związana z kryteriami (miejsca noclegowe,atrakcyjność turystyczna-podobno gorszy od nas byl tylko Chorzów,komunikacja),bo we wszystkich kryteraiach obiektywnie jesteśmy na drugim lub pierwszym miejscu.

też jestem kibicem od wielu lat.na pierwszym meczu który pamietam byłem w '83 r.proszę Cię tylko o jedno.jeżeli Tobie się coś nie podoba to tak to nazywaj,a Ty probujesz mówic za wszystkich.mnie akurat stadion się podoba.zgodzę się z tym,że wykończenie nie jest najwyższej jakości (chocby ten beton)ale stadion jako całośc jest ok.to jest moje zdanie.nie wypowiadam się na temat innych stadionow,ale podejrzewam,że widzialeś tylko ich zdjęcia.stadion Lecha ma więcej niedoróbek i blędow niż nasz.w dużej mierze ostateczny wygląd stadionu spowodowany jest tym,że to my jako pierwsi podjęlismy trud budowania nowego obiektu.jak Żuraw wbijal pierwsza łopatę,to nikt w Polsce nie marzył nawet o nowym obiekcie,nie wspominając o EURO.pierwsza koncepcja stadionu na 21,5 tys osób rozrosła się do 33 tyś a stało się to w gdy stala juz pierwsza nowa trybuna.

zejdźmy na ziemię w końcu...poza tym niestety widziałem stadion Legii co prawda z zewnątrz lecz wrażenie było bardzo pozytywne...naprawde piękny stadion mają...niestety nawet na ległej
Ostatnio edytowane przez Pyniu85 : 10.12.2010 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
Dagobert
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 11.12.2010, 00:12
Pyniu85 przestan plakac, nasz stadion jest ok! jest lepszy niz byl wczesniej. stadion Legii nie jest jakis wybitny
w dalszym ciagu czekam az odszczekasz swoje klasmtwa!!
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.12.2010, 13:44
Ostatnio trwała tutaj dyskusja nt ruchomych schodów na stadionie.

Oficjalna strona Wisły Kraków napisał(a):
Ustawione zostały już schody ruchome, które od głównego wejścia prowadzić będą na poziom skyboxów. Zaraz po ich zamontowaniu zostały one szczelnie osłonięte, ponieważ rozpoczęło się tynkowanie centralnie umieszczonej klatki schodowej. Ruch między piętrami trybuny jest więc utrudniony, ponieważ normalnie funkcjonuje tylko jedna klatka.]
To chyba wszystko wyjaśnia. Szkoda tylko, że nie ma ich zdjęcia.

e: eeee aha
Ostatnio edytowane przez rafil : 11.12.2010 o godz. 14:15.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 11.12.2010, 13:50
rafil napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio trwała tutaj dyskusja nt ruchomych schodów na stadionie.

To chyba wszystko wyjaśnia. Szkoda tylko, że nie ma ich zdjęcia.
Jak nie ma jak jest:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0031794709.jpg
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 11.12.2010, 19:44
IT realizuje się na końcu, bo to bardzo delikatne i wymagające dużego spokoju przy montażu rzeczy.

Co do zachodniej - tempo prac wewnątrz niej to kpiny, nie ma co tego ukrywać. Budowa wnętrz trybuny zachodniej stadionu Legii już dawno zostawiła naszą w tyle.
Dodatkowo zima "zaskoczyła" budowniczych, którzy tak się spieszyli, że nie zdążyli oszklić elewacji przed zimą. Pracuje kilkanaście osób na jednej zmianie i są takie "efekty" tej pracy.
Przydałaby się duża galeria zdjęć z wnętrz trybuny zachodniej, od kondygnacji -1 po +4, a pewnie przekonalibyśmy się w jakim lesie jest wykończeniówka.
Tu nie do końca się zgodzę. Kable można układać spokojnie w trakcie budowy .Nawet trzeba to robić- żeby tynkarze,posadzkarze,suficiarze etc. nie pozamykali instalatorów IT na niektórych etapach robót.Mimo przeznaczenia dla nich specjalnych szachtów i koryt jest to na budowach nagminne .Co innego końcowe podłączenia, uruchomienia,kalibracje itd. To faktycznie trochę trwa i wymaga wiedzy i umiejętności. Na budowach na których byłem a było ich kilka okablowanie było robione równolegle z instalacjami sanitarnymi, ewentualnie tuż po nich. W tym wypadku dopiero czyli w grudniu wybrano wykonawcę tych prac- a trybuna miała być gotowa na połowę listopada- przy nie podaniu żadnego nowego terminu oddania budowy ! Już nie chcę używac ostrych słów- bo nic to nie zmieni ale skandal to mało powiedziane. Ciekawe kiedy to malowanie farbami hydrofobowymi będzie realizowane? JAk dla mnie dla oszczędności powinno być robione póki są rusztowania na zachodniej ale ....tu widac tak nie będzie
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 11.12.2010, 20:29
Cytat:
W tym wypadku dopiero czyli w grudniu wybrano wykonawcę tych prac- a trybuna miała być gotowa na połowę listopada- przy nie podaniu żadnego nowego terminu oddania budowy !
No przecież Pan Prezydent już nie chce wierzyć wykonawcy na słowo. Tacy profesjonaliści, że wykonawca nie przedstawił im żadnego harmonogramu prac.
Inwestor nie ma ZIELONEGO pojęcia co robi wykonawca, w dupie mają nadzór budowy i takie tego efekty.

Cytat:
Tu nie do końca się zgodzę. Kable można układać spokojnie w trakcie budowy .Nawet trzeba to robić- żeby tynkarze,posadzkarze,suficiarze etc. nie pozamykali instalatorów IT na niektórych etapach robót.Mimo przeznaczenia dla nich specjalnych szachtów i koryt jest to na budowach nagminne .Co innego końcowe podłączenia, uruchomienia,kalibracje itd. To faktycznie trochę trwa i wymaga wiedzy i umiejętności. Na budowach na których byłem a było ich kilka okablowanie było robione równolegle z instalacjami sanitarnymi, ewentualnie tuż po nich.
Kable to najprostsza część IT. Urządzenia i ich rozruchy to prawdziwy problem, o czym sam wspomniałeś.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.12.2010, 23:29
No przecież Pan Prezydent już nie chce wierzyć wykonawcy na słowo. Tacy profesjonaliści, że wykonawca nie przedstawił im żadnego harmonogramu prac.
Inwestor nie ma ZIELONEGO pojęcia co robi wykonawca, w dupie mają nadzór budowy i takie tego efekty.
Tu nie chodziło o słowo a o zapisy umowy. I późniejsze potwierdzenie ich realności gwarancją bankowa(ktoś może wie ile taka gwarancja jest warta) i słowami prezesa wykonawcy.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mikereg
Member

Od: 11.2006

Stary 12.12.2010, 00:46
ja mam nadzieje ze w 3 miechy się wyrobią ze wszystkim. 26 lutego gramy na wyjeździe a potem wracamy w marcu do siebie. Oby na cały stadion
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 12.12.2010, 09:50
yarow napisał(a):Wyświetl post
... a przy okazji rozmów tutaj o Euro rozbawił mnie trochę lub może bardziej właściwie, poprawił mi humor zamieszczony link do strony (to nie moja strona) w komentarzu pod artykułem

http://krakow.super-nowa.pl/a.5328.S...owie__POK.html
Paradoksalnie na tym da się zarobić więcej kasy niż na samych meczach. Więc srał pies mecze na które biletów dla prawdziwych kibiców będzie pewnie tak po 500 na stadion.

Co do budowy to w przyszły piątek pójdę sobie na wycieczkę i zobaczę od środka jak to wygląda. Informację o zaawansowaniu robót będę miał od kierownika budowy ( zakresu nie podaję żeby nie zdradzać źródła ) .
W sobotę napiszę jak to wygląda od środka.
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Stary 12.12.2010, 12:18
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Paradoksalnie na tym da się zarobić więcej kasy niż na samych meczach. Więc srał pies mecze na które biletów dla prawdziwych kibiców będzie pewnie tak po 500 na stadion.

Co do budowy to w przyszły piątek pójdę sobie na wycieczkę i zobaczę od środka jak to wygląda. Informację o zaawansowaniu robót będę miał od kierownika budowy ( zakresu nie podaję żeby nie zdradzać źródła ) .
W sobotę napiszę jak to wygląda od środka.
Czekamy niecierpliwie, oczywiście dobrze by było, żebyś zapytał o przewidywany koniec, ale to pewno oczywiste.
Odpowiedz cytując
MarciN90
Member

Od: 09.2006

Stary 12.12.2010, 12:37
bardzo bym prosił o screena z kamerki na zachodnia bo nie widzialem zdjec juz chyba z miesiac, ciagle tylko wnetrze
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 12.12.2010, 13:46
......

Kable to najprostsza część IT. Urządzenia i ich rozruchy to prawdziwy problem, o czym sam wspomniałeś.

No tak tylko że jest to proste ale i czasochłonne więc jak dla mnie są teraz z miesiąc-dwa w plecy bo te kable dopiero zaczną układać kiedy wejdzie Qumak. Powinni to robić dużo wcześniej. Zakres w Polimexie mieli zlecony,projekty są od kwietnia czy tam od maja
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Stary 12.12.2010, 13:56
Normalka na tej budowie. To, że IT nie było robione wcześniej było widać na fotorelacjach, gdzie dopiero podstawowe instalacje elektryczne i wentylacyjne startowały.
Inwestor nie ma pojęcia co się dzieje na budowie, więc są tego efekty. Skoro mówią, że nie znają terminu zakończenia budowy, to oznacza to tylko tyle, że wykonawca nie dostarczył im żadnego harmonogramu. Gdyby byli rozsądni to zażądaliby od Polimexu szczegółowego harmonogramu, a w umowie zapisali kary umowne odnośnie kilku punktów w tym harmonogramie (stan surowy, instalacje, wykończeniówka).
Tutaj nawet nie próbowali tuszować się "elastycznym harmonogramem" jak w Gdańsku, żadnego harmonogramu po prostu nie ma. Na budowie panuje chaos, opóźnienia sięgają 2x długości podstawowego kontraktu, a wszyscy na to i tak leją. Jak odpisano nam w interpelacji - wykonawca nie jest winny żadnym opóźnieniom.
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.12.2010, 13:59
Ktoś mnie oświeci i powie co to za tunel? http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0031793470.jpg

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.12.2010, 14:04
to zdaje się wyjazd dla autokaru

Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.12.2010, 11:05
wjazd/wyjazd do parkingu podziemnego pod trybuną zachodnią dla autokarów i pojazdów obsługi technicznej stadionu.
Odpowiedz cytując
wmaster
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 13.12.2010, 15:17
Szukam zdjęć ze środka murawy z panoramą 360. Pamiętam, że po ułożeniu murawy były gdzieś takie zdjęcia, ale teraz jakoś nie mogę znaleźć.
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.12.2010, 16:35
Po obejrzeniu tego filmiku ciekaw jestem, czy na naszym stadionie ktoś kontroluje ilość śniegu na dachach i czy przewidziane jest jakieś odśnieżanie...
http://www.youtube.com/watch?v=zBhGu...layer_embedded
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.12.2010, 16:46
zordon napisał(a):Wyświetl post
Po obejrzeniu tego filmiku ciekaw jestem, czy na naszym stadionie ktoś kontroluje ilość śniegu na dachach i czy przewidziane jest jakieś odśnieżanie...
http://www.youtube.com/watch?v=zBhGu...layer_embedded
my mamy podgrzewany dach,wiec odśnieżanie chyba nie jest konieczne.ale nie jestem pewien.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 13.12.2010, 17:13
picasso napisał(a):Wyświetl post
my mamy podgrzewany dach,wiec odśnieżanie chyba nie jest konieczne.ale nie jestem pewien.
Dach?! ....

Po pi er do li ło ci sie z murawą, bo pomyłką nazwać tego nie można lol haha prze chłop ;P
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów