|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda, to niesamowici Ci skauci Skorży.
Ja bym proponował przejrzeć skład Barcelony, czy by nam się ktoś od nich nie przydał. Też poza naszym pułapem finansowym, ale przynajmniej większość tu obecnych od razu załapałaby dowcip. EDIT: Gdyby udało nam się sprzedać Brożka za jakieś 100 milionów, to moglibyśmy kupić C. Ronaldo za 96, a i tak bylibyśmy czwórkę na plusie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.11.2009 o godz. 21:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bramki Lekic takie sobie strzela,szału nie ma.
http://www.youtube.com/watch?v=KG_QD...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=uj2NDSL-H7g |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Od kilku lat nabierałem się na pogłoski medialne, "zielone światła na transfery", ale przy obecnej sytuacji jedynie czytam tego typu pogłoski i ironicznie się uśmiecham.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja i tak bym poszukał ciekawych "czarnych braci w afryce", może nie wszystko Francuzi i Holendrzy przetrzepali. Chyba że nasi skauci boją się szczepionek na malarię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pogoń Szczecin chce kupic z Wisły Mączyńskiego który z dobrej strony pokazał sie w ŁKS-ie.Myśle ze nie warto sie go pozbywac jak sie patrzy na gre środkowych pomocników (Diaz,Jirsak,Cantoro).Do tego nie wiadomo jak ze zdrowiem Guły będzie
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1...napastnik.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.11.2009 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Widziałem jego grę w 2, 3 ? meczach i zawsze się dobrze prezentował. Wg mnie jest nie gorszy od Jirsaka. Czy lepszy nie wiem. Ale można go sprzedać jak dostanie szanse chociaż pokazania się na jedną rundę w Wiśle i nic nie pokaże. A tak to jest to pozbywanie się piłkarza kiedy tak naprawdę nie dało mu się szansy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brozka grajacego w trcohe inną gierke niz jego pozostali koledzy na zachodzie w tzw "pilke chodzoną" tudziez zabawe w chowanego-czyli byle nie do mnie -to my nie mamy zadnych szans gdzies upchnac.
Byla opcja z Fulham ale wtedy kazdy płakał kim my bedziemy grac.Jak widac dzis kazdy płacze ze Pawla sprzedac sie wtedy nie udalo ale mądry Polak po szkodzie... czekamy wiec na dalsze perełki które odnależli Edek z Józkiem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trzeba było sprzedać Brożka za te 3 miliony a w grudniu wrócił by za darmo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale nie macha rękoma. Z Brożkiem sobie odpuście, bo nie było osoby na tym forum której zależało żeby go sprzedać. Nie róbcie z siebie większych hipokrytów niż jesteście w niektórych tematach.
Ostatnio edytowane przez element : 26.11.2009 o godz. 20:35.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to jestem pod wrażeniem pracy Józek@Edek ltd. Znaleźć takiego piłkarza jak Lekić to naprawdę jest coś! I do tego ta cena! Bajera.
Zaczynam się zastanawiać czy nie zaoferować swoich usług MS jako skaut. Myślę że godzina pracy w internecie wystarczyłaby żeby znaleźć conajmniej równie dobrych piłkarzy jak ten Serb. I równie abstrakcyjnych. A można by zaoszczędzić na koszach: podróży, płacach itp. Panie Maćku ja naprawdę nie jestem drogi! Pan pomyśli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Radzę się wstrzymać z takimi komentarzami do zamknięcia zimowego okna transferowego.
Wy naprawdę myślicie że to jest wszystko co oni robią? Im mniej wiemy, im mniej wiedzą media tym lepiej dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Myślę, że tylko głupi może pomstować na działania naszych eheheh scoutów, bo panowie nie przezimowali jeszcze nawet jednego okienka transferowego. Natomiast jaki będzie efekt ich pracy, czy też jak zostanie zmarnotrawiony przez niedecyzyjność struktur klubowych ewentualny efekt ich pracy chyba wszyscy dobrze wiemy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Jak dla mnie też powinien dostać szanse i to nie jedną, zwłaszcza że Cantoro odchodzi? to zostaje tylko Diaz który coraz więcej ma strat i głupich kiwek, no i Jirsak po którym słabo widać zaangażowanie choć na tle Diaza ostatnimi czasy i tak się wyróżnia. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gra krzyska w ŁKS robi wrażenie, coś na styl Iniesty oczywiście zachowujac proporcje ;d
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Ja Ci chyba wlepie bana zebys ochlonal.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() do łez edit: mistrzu ten od asyst też przesadził ![]() i to znacznie ![]() naliczyłem 3 asysty: dwie w meczu wygranym 3-0 ze Zniczem, 1 w meczu z Łęczną (4-2) i bramka no to faktycznie Mączyński prawie jak Iniesta ... ![]()
Ostatnio edytowane przez emjot : 27.11.2009 o godz. 12:53.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przykro mi ale słabo naliczyłeś (na pewno ma 8 asyst) ale nie o to tutaj chodzi..... Jak dla mnie powinien dać szanse młodym chłopakom Leszczak, Burliga, Mączyński... . W innych klubach dają szanse młodym i radzą sobie ( Ruch, Arka) . Małecki przecież też nie dostawał szansy gry, poszedł na wypożyczenie i nagle odkrycie rundy….
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zachowując proporcje napisałem, czytanie ze zrozumieniem nie boli. Więc chodzi mi o to ze jest jednym z najlepszych środkowych pomocników w 1-wszej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A tak z innej beczki to czy my aby nie mamy jakiejś umowy o wspołpracy z jakimś zagranicznym zespołem? Bo jeśli takową mamy to czemu nie widać efektów tej współpracy? Chyba że jest to Reggina ale szczerze wątpie..Niech mnie jakiś forumowicz uświadomi
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
z tego co kojarzę to prasa pisała o Liverpoolu, ale czy coś jest na rzeczy to nie wiem, efektem był (miał być) sparing ale czy coś więcej, może kto inny odpowie .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, że po transferze Błaszczykowskiego coś się mówiło o jego obecnym klubie. Niestety nie wiem co dalej z tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Problem w tym, ze byc moze dobrzy zawodnicy w Wisle sa (jakims cudem w koncu siegaja po medale w ME), ale jak mamy sie o tym dowiedziec skoro Skorza mlodym mowi "nie". Pewnie, ze nie od razu 2-3 z ME na boisko. Ale wprowadzac zawodnika tak, zeby gral obok mocnych graczy i podciagal sie.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
|
|

|