|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
SA nikt nie uratuje, moim zdaniem była nie do uratowania już po Meresiu, ale to moje zdanie. Nie bez majętnego właściciela. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio.
10 znaków. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy juz wiadomo gdzie i kiedy konkretnie ta konferencja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poprę kolegę.
Spadających noży się nie łapie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
||
Czesc ludzi z zarządu broniłem bo poznałem ich osobiście, a z niektórymi z różnych powodów systematycznie w przeszłości się spotykałem. Do dziś nie jestem w stanie uwierzyć, ze poważyliby się na to, o co zostali oskarżeni. Jeżeli faktycznie są niewinni to mam nadzieję, że doczekają czasów, by oczyścić swoje imię. Jeżeli oskarżenia, znajdą potwierdzenie w rzeczywistości...no cóż, każdy z nas jest kowalem swojego losu... Wisła dziś dogorywa więc tym bardziej ciężko przed samym sobą przyznać, że popierało się tych złych... Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Upadniemy jeszcze niżej, będziemy leżeć w błocie i się dlugo nie podniesiemy. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Panie Hartling, dej pan oświadczenie. Sprawdzałem na Comedy Central, ale nie było...
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gdzie i kiedy jest ta jutrzejsza konferencja? Czemu ludzie Tutaj nie nawołują się żeby na nią iść tłumnie? Kiedyś takie inicjatywy przejmowała SKWK teraz siedzą cicho jak nigdy... Co robią Ci wszyscy dziennikarze, czemu nie ustalają gdzie jest Sarapta i inni? Czemu ich nie nagabują, nachodzą i pytają o informację? Kto jutro przyjdzie na to spotkanie i będzie się tłumaczył? Sprzątaczka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Życie jest brutalne, nie da się cały czas kupować sukcesu na kredyt. 2,5 roku temu byłoby o wiele łatwiej niż teraz, teraz TS jest usmarowany, mamy tragiczną prasę. Będzie źle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.01.2019 o godz. 17:39.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kap kap płyną łzy...https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ny/ar/13781133
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
|
Zle sie wyraziłem TS po przejęciu miał multum czasu na szukanie wyjścia / nowego właściciela jak najbardziej było to do uratowania tylko tego nie chcieli zrobić bo im sie władza i hajs spodobał.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Zorganizować się jutro pod hale to byłoby coś pięknego... Ale zaraz przyleci paru klakierów zarządu i miśka, postraszy kumatymi i się skończy na planach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu jeszcze nie zgłosiłeś tego na prokuraturę? Uprzedzając argument o żonie i dzieciach - anonimowo.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Opcja - upadłość i syndyk wydaje się coraz lepszym rozwiązaniem. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Popieram czasu na szukanie inwestora było dużo, ale sarapata zaczęła mówić że Wisła nie jest na sprzedaż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz jak piłkarze rozwiążą kontrakty to będzie gwoźdź do trumny. Będzie trzeba spłacić całe ich kontrakty, dług urośnie do niebotycznych granic. Nikt w takiej sytuacji nie przyjnmdzie żeby płacić czyjeś długi. Póki mieliśmy zawodników to klub mógł się zbilansować z transferów. Teraz pozostaną tylko długi. Dobrze, że nie mamy stadionu bo by nam go zlicytowano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakie to smutne i beznadziejne,ze kasa od ludzi ktorzy przyszli na ostatni mecz z Lechem nie poszła na nic dla Wisly,tylko do portfeli zlodzieji z TS-su.W głowie to sie nie mieśći,zeby tak okraść klub wlasciwie w drodze na cmentarz.
Teraz nikt nic nie wie,"nowy" TS miał wjechać na bialym koniu ,sprawa rozmyta,winnych nie ma.sarapata w 2 lata zniszczyła to co trwalo 113 lat.Cos niesamowitego.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.01.2019 o godz. 17:46.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Jeszcze wolfy wyślij regana na drugą stronę błoń ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Serio nie chodziłeś na mecz bo ci kazali? Jak to się ma do wypowiedzi z tego tematu, że każdy mógł chodzić za Bednarza, przymusu bojkotu nie było, jak wystarczył rozkaz, że nie chodzimy. Wy tu kibicujecie czy jesteście członkami bojówki jakiejś? Silny przywódca? Ale kogo, klubu, czy tego pseudo stowarzyszenia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeżeli zostanie ogłoszona upadłość spółki to nie będzie miał kto tego zapłacić tylko wszystko się skasuje. O IV mówił z tego co pamietam Niemiec, ze zrobią wyjątek dla Wisły jeżeli by do tego doszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Druga była by możliwa tylko przy tej samej spółce a tu szans na żadną licencję nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Na 2 ligę musieliby spłacać długi, a nie byłoby z czego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Swoim majątkiem.
Krzysztof Targosz napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Narracja, że trzeba było ogłosić upadłość pół roku po przejęciu S.A. przez TS jest bardzo zabawna. Takie słodkie usprawiedliwianie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|