|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Ja bym się zastanowił nad stoperem Widzewa Kevinem Lafrancem http://www.transfermarkt.pl/kevin-la...spieler/113952
Kontrakt do czerwca wiecdo wziecia za darmo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Trzeba koniecznie zatrzymać Fabianka. Tylko trzeba mu wytłumaczyć, że te rzuty karne zdobyte w naszym polu karnym sie nie liczą na plus.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Cetnarski za Chrapka przychodzi?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Skąd to info o Cetnarskim?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Czy sugerujesz że powyższa czwórka zgodzi się grać dla Wisły za free? Znaczy z obietnicą że dostaną resztę pensji jak przyjdą lepsze czasy ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No ironia ironia, bo już mnie wkur..ia gdy cały czas ktoś wymienia nowych zawodników z Widzewa, którzy by nas mogli wzmocnić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tak patrzę, Pawłowski nie będzie wykupiony przez Malagę. Można by wysondować jak jego sprawa się prezentuje, bo w miejsce Sarkiego chyba by się bardzo dobrze wpasował. Tylko tak ... wymagania finansowe no i poziom który być może będzie wyższy niż oczekiwania Jacka Bednarza.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dobry pomysł. Wydaje mi się, że nie powinien mieć wielkich wymagań finansowych, na pewno moim zdaniem nie przekraczających naszego limitu. Opieram to na przeszłości/teraźniejszości związanej z Widzewem. Tu bardziej pytanie, czy byłby zainteresowany Wisłą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jest jeszcze jedna opcja - Abwo. Kończy mu się kontrakt z Zagłębiem i, póki co, nie słyszałem, żeby podpisał nowy. Wydaje mi się, że też dobrze by się wpasował. Oczywiście problemem mogłyby być wymagania finansowe zawodnika.(tak - wiem, że jest jeszcze Nakoulma, ale on chyba chce spróbować swoich sił w innej lidze)
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pawłowski bardzo dobry skrzydłowy ale trzeba za niego zapłacić i raczej nie grosze a dodatkowo powinno być kilka klubów zainteresowanych tym zawodnikiem co dodatkowo winduje cenę ...niestety ale gdyby ,np. udało się dobrze sprzedać Sarkiego i za te pieniądze ściągnąć Pawłowskiego to byłby to świetny ruch .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
sprzedaliśmy Chrapka za milion to można sobie teraz pozwolić na dwa koty po 500, mam na myśli braci Maków
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Nikt za nich tyle nie zapłaci no chyba że w złotówkach , trzeba cierpliwie poczekać aż skończy im się kontrakt ( mają jeszcze 1,5 roku i za rok będzie można z nimi podpisać za darmo ) . Choć sami są sobie winni że teraz kiszą się w Bełchatowie bo mieli ofertę z Wisły a wybrali Bełchatów żeby mieć większą szansę na grę ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pawłowski? widzew chce za niego 800tys euro, poebalo was? podejrzewam że nas nie stać na 1/10 z tego..
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A sprzedaliśmy Chrapka za milion?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił jak cena zacznie spadać. Widzewowi nie jest potrzebny Pawłowski, lecz pieniądze za niego, jakiekolwiek, możliwie jak największe, a czas na pewno nie jest ich sprzymierzeńcem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ludzie zejdźcie w końcu na ziemię. W .... długu a najlepiej,żebyśmy całą kasę przewalili na zawodników. Poza tym temat Maków podobno u nas zamknięty,tłuką się o nich Lechia z Ległą. Tak samo Pawłowski,Abwo i Nakoulma-do nich w obecnej sytuacji nie mamy startu pod względem finansowym.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.06.2014 o godz. 13:32.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Crvena wykluczona z pucharów.Wiadomo że z pierwszej drużyny nikogo nie sprowadzimy ale może z rezerw ? Tam raczej przypadkowi zawodnicy nie trafiają
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Powinniśmy się nim zainteresować. Niemcy uważali że o talent na miare Jerome Boatenga z Bayernu a jest za darmo: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...cracovii/7ym2w
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Może lepiej zamiast robić wyprzedaż , otrzymać skład i powalczyć o kolejne mistrzostwo, przepustki do pucharów. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Nie wiem drodzy przyjaciele na jakim świecie większość z Was żyje ale chyba nie zdajecie sobie rzeczywiście sprawy w jakim kryzysie jest pogrążony aktualnie nasz klub. Proponujecie tutaj różnego rodzaju transfery, wzmocnienia i inne piękne rzeczy i w sumie macie do tego jak najbardziej prawo, ja również mogę sobie tutaj zaproponować transfer Ronaldo, Messiego czy Lewandowskiego, bo a nóż się uda.
Wisła ma olbrzymie długi i nie ma żadnej możliwości na transfery gotówkowe. Pamiętajcie o tym, że przy kupnie każdego piłkarza, któremu kończy się kontrakt trzeba w większości wypadków zapłacić po prostu kasę za podpis i to również nie są małe pieniądze. Dlatego zejdźcie na ziemie z jakimiś reprezentantami młodzieżówek, młodych talentów z innych krajów czy myślach o zakontraktowaniu najlepszych ligowców z naszego kraju. Jesteśmy aktualnie zbyt biedni żeby proponować kontrakt Arboledzie czy innym wysoko opłacanym piłkarzom naszej ligi. Możemy sprowadzać właśnie takie miernoty jak Cetnarski, Plizga czy Jankowski, którzy są po prostu zwykłymi kopaczami na pograniczu rundy relegacyjnej i przy takich wzmocnieniach jakie aktualnie są dokonywane jestem prawie przekonany, że w przyszłym sezonie przypadnie nam właśnie udział w biciu się o utrzymanie w lidze, bo jeśli ktokolwiek w tym klubie próbuje zakontraktować gościa pokroju Cetnarskiego, który jest po prostu beznadziejny to nie może być inaczej. Apel ode mnie do wszystkich żyjących w chmurach - czasy kiedy biliśmy całą ligę dawno odeszły więc nie róbcie sobie kpin z pisaniem, że możemy zakontraktować obu braci Maków (bo to aktualnie jeden z najbardziej gorących "towarów" na rynku). Uświadomcie sobie, że przy tej polityce klubu nie jesteśmy w stanie osiągnąć żadnych sukcesów, bo coraz więcej klubów odjeżdża nam coraz bardziej, a Legia czy Lech wydają się już po prostu poza wszelkim zasięgiem. Warto tutaj wspomnieć również o tym, że my jako kibice również bawimy się w wojenki (nie będę tutaj rozstrzygał czy to dobre czy złe, bo to temat na inną dyskusje) ale jeśli na tak duży stadion przychodzi tyle osób oglądać swoje mecze to wypadałoby chociaż zrozumieć, że NIKT nie może wymagać wielkich wzmocnień i fajnych nazwisk. Każdy z nas jest po części winny i im prędzej większość z Was to zrozumie tym lepiej dla całego naszego klubu. Popadliśmy w marazm i przy takim zaangażowaniu wszystkich podmiotów tworzących ten klub skończymy jak Widzew - dla mnie jest to nieuniknione. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za darmo do wyciągnięcia
19 lat, napadzior. ![]() JONATHAN QUART Apr 15, 1994 in Accra Ghana 23 lata, Lewy pomocnik Julio Brasilia Nigeria ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2014 o godz. 20:17.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ja się dziwię, że kiedy mamy kryzys nei staramy się wypożyczać do nas zawodników. Wiadomo, że nie każdy lepszy klub zgodzi się puścić niezłego grajka, a zwłaszcza młodego do Polskiej ligi, ale moglibyśmy wykorzystać naszą markę. Jesteśmy w końcu rozpoznawalni w europie i prędzej wypożyczą piłkarza nam niż takiej Lechii. Trzeba szukać i składać propozycje np. płacąc 50% wynagrodzenia itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ten Julio Brasilia wyglada na 40 lat....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież to oczywiste że jak by wyglądał normalnie to pewnie by był poza naszym zasięgiem.
Perła jak ...., stylem przypomina Kalu Uche. A chyba wiadomo gdzie później Kalu grał. Jak się nie sprawdzi to zawsze można go opchnąć do Trabzonsporu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2014 o godz. 20:59.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a no chyba że tak.
W takim razie proponuje go zakontraktować i od razu do tego Trabzonu upchnąć, w końcu tam odchodzili Ci którzy się nie sprawdzili prawda? Jak to fajnie mieć taki Trabzon, gorzej jak wyskoczy crash dump. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|