The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2014, 11:44
CALEB STANKO,obrońca/defensywny pomocnik, kapitan młodzieżówki USA, polskie obywatelstwo

MOHAMMAD REZA KHANZADEH, prawy obrońca, reprezentant Iranu,

RYOSUKE YAMANAKA, lewy obrońca, reprezentant młodzieżówki Japonii

ÁRNI VILHJÁLMSSON, napastnik, młodzieżowy reprezentant Islandii,
Odpowiedz cytując
darean
Senior Member

Od: 10.2013

Stary 01.06.2014, 10:30
Ja bym się zastanowił nad stoperem Widzewa Kevinem Lafrancem http://www.transfermarkt.pl/kevin-la...spieler/113952

Kontrakt do czerwca wiecdo wziecia za darmo
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.06.2014, 11:38
Saganowski w ŁKS był jeden, a tutaj jak widzę Widzew ma prawie całą drużynę gwiazd, która spokojnie znalazła by u nas miejsce :
1. Wolański
2. Lafrance
3. Cetnarski
4. Kasprzak
5. Visnakovs
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.06.2014, 12:07
no pewnie, wezmy pol druzyny ktora nie potrafila utrzymac sie w lidze, pytanie : kto bedzie chcial przyjsc do druzyny w ktorej placa minimalnie, prezes oszczedza na wszystkim, do druzyny ktora nawet nie jedzie na oboz kondycyjny i gdzie na mecze chodzi 3 tys Witkow, Framatow i innych zywiolowo dopingujacych łamistrajkow bez honoru
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.06.2014, 12:20
Trzeba koniecznie zatrzymać Fabianka. Tylko trzeba mu wytłumaczyć, że te rzuty karne zdobyte w naszym polu karnym sie nie liczą na plus.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 01.06.2014, 17:32
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Saganowski w ŁKS był jeden, a tutaj jak widzę Widzew ma prawie całą drużynę gwiazd, która spokojnie znalazła by u nas miejsce :
1. Wolański
2. Lafrance
3. Cetnarski
4. Kasprzak
5. Visnakovs
padłem ze śmiechu
Wtedy walczymy o puchary na bank w następnym sezonie

PS: Mam nadzieje ze to tylko ironia...
Ostatnio edytowane przez JacobCFC : 01.06.2014 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.06.2014, 17:53
Cetnarski za Chrapka przychodzi?
Odpowiedz cytując
hejR22
Member

Od: 01.2011

Stary 01.06.2014, 18:10
Skąd to info o Cetnarskim?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 02.06.2014, 08:56
Sancezz napisał(a):Wyświetl post
CALEB STANKO,obrońca/defensywny pomocnik, kapitan młodzieżówki USA, polskie obywatelstwo

MOHAMMAD REZA KHANZADEH, prawy obrońca, reprezentant Iranu,

RYOSUKE YAMANAKA, lewy obrońca, reprezentant młodzieżówki Japonii

ÁRNI VILHJÁLMSSON, napastnik, młodzieżowy reprezentant Islandii,

Czy sugerujesz że powyższa czwórka zgodzi się grać dla Wisły za free? Znaczy z obietnicą że dostaną resztę pensji jak przyjdą lepsze czasy ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2014, 14:56
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
padłem ze śmiechu
Wtedy walczymy o puchary na bank w następnym sezonie

PS: Mam nadzieje ze to tylko ironia...
No ironia ironia, bo już mnie wkur..ia gdy cały czas ktoś wymienia nowych zawodników z Widzewa, którzy by nas mogli wzmocnić.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 06.06.2014, 22:17
Tak patrzę, Pawłowski nie będzie wykupiony przez Malagę. Można by wysondować jak jego sprawa się prezentuje, bo w miejsce Sarkiego chyba by się bardzo dobrze wpasował. Tylko tak ... wymagania finansowe no i poziom który być może będzie wyższy niż oczekiwania Jacka Bednarza.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.06.2014, 23:14
cfa napisał(a):Wyświetl post
Tak patrzę, Pawłowski nie będzie wykupiony przez Malagę. Można by wysondować jak jego sprawa się prezentuje, bo w miejsce Sarkiego chyba by się bardzo dobrze wpasował. Tylko tak ... wymagania finansowe no i poziom który być może będzie wyższy niż oczekiwania Jacka Bednarza.
Dobry pomysł. Wydaje mi się, że nie powinien mieć wielkich wymagań finansowych, na pewno moim zdaniem nie przekraczających naszego limitu. Opieram to na przeszłości/teraźniejszości związanej z Widzewem. Tu bardziej pytanie, czy byłby zainteresowany Wisłą.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 06.06.2014, 23:46
Jest jeszcze jedna opcja - Abwo. Kończy mu się kontrakt z Zagłębiem i, póki co, nie słyszałem, żeby podpisał nowy. Wydaje mi się, że też dobrze by się wpasował. Oczywiście problemem mogłyby być wymagania finansowe zawodnika.(tak - wiem, że jest jeszcze Nakoulma, ale on chyba chce spróbować swoich sił w innej lidze)
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.06.2014, 07:44
Pawłowski bardzo dobry skrzydłowy ale trzeba za niego zapłacić i raczej nie grosze a dodatkowo powinno być kilka klubów zainteresowanych tym zawodnikiem co dodatkowo winduje cenę ...niestety ale gdyby ,np. udało się dobrze sprzedać Sarkiego i za te pieniądze ściągnąć Pawłowskiego to byłby to świetny ruch .
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 07.06.2014, 08:00
sprzedaliśmy Chrapka za milion to można sobie teraz pozwolić na dwa koty po 500, mam na myśli braci Maków
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 07.06.2014, 09:19
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
sprzedaliśmy Chrapka za milion to można sobie teraz pozwolić na dwa koty po 500, mam na myśli braci Maków
Fajny żart Nikt za nich tyle nie zapłaci no chyba że w złotówkach , trzeba cierpliwie poczekać aż skończy im się kontrakt ( mają jeszcze 1,5 roku i za rok będzie można z nimi podpisać za darmo ) . Choć sami są sobie winni że teraz kiszą się w Bełchatowie bo mieli ofertę z Wisły a wybrali Bełchatów żeby mieć większą szansę na grę ...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2014, 09:51
pawłowski? widzew chce za niego 800tys euro, poebalo was? podejrzewam że nas nie stać na 1/10 z tego..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2014, 10:07
A sprzedaliśmy Chrapka za milion?
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.06.2014, 12:55
wiertar napisał(a):Wyświetl post
pawłowski? widzew chce za niego 800tys euro, poebalo was? podejrzewam że nas nie stać na 1/10 z tego..
Żebyś się nie zdziwił jak cena zacznie spadać. Widzewowi nie jest potrzebny Pawłowski, lecz pieniądze za niego, jakiekolwiek, możliwie jak największe, a czas na pewno nie jest ich sprzymierzeńcem.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.06.2014, 13:29
A prąd,ochrona i wiataminy się same zapłacą. Najwyżej Maki będą grać po ciemku i brać rutinoscorbin na wzmocnienie.

Ludzie zejdźcie w końcu na ziemię. W .... długu a najlepiej,żebyśmy całą kasę przewalili na zawodników.

Poza tym temat Maków podobno u nas zamknięty,tłuką się o nich Lechia z Ległą.

Tak samo Pawłowski,Abwo i Nakoulma-do nich w obecnej sytuacji nie mamy startu pod względem finansowym.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.06.2014 o godz. 13:32.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2014, 13:43
Crvena wykluczona z pucharów.Wiadomo że z pierwszej drużyny nikogo nie sprowadzimy ale może z rezerw ? Tam raczej przypadkowi zawodnicy nie trafiają
Odpowiedz cytując
Janusz94
Member

Od: 04.2011

Stary 07.06.2014, 15:06
Powinniśmy się nim zainteresować. Niemcy uważali że o talent na miare Jerome Boatenga z Bayernu a jest za darmo: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...cracovii/7ym2w
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.06.2014, 19:22
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Crvena wykluczona z pucharów.Wiadomo że z pierwszej drużyny nikogo nie sprowadzimy ale może z rezerw ? Tam raczej przypadkowi zawodnicy nie trafiają
A ty myślisz, że gdziekolwiek w Europie jest tak przejebane jak u nas? Gdzie brak pucharów równa się z widmiem bakructwa a jedynym pomysłem jest wtedy happy wyprzedaż? Że tam też w....u fachowców z pomysłąmi na tu i teraz, ustalających budzet o wirtualną kasę?

Może lepiej zamiast robić wyprzedaż , otrzymać skład i powalczyć o kolejne mistrzostwo, przepustki do pucharów.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ryzovsky
Junior Member

Od: 04.2012

Stary 07.06.2014, 19:24
Nie wiem drodzy przyjaciele na jakim świecie większość z Was żyje ale chyba nie zdajecie sobie rzeczywiście sprawy w jakim kryzysie jest pogrążony aktualnie nasz klub. Proponujecie tutaj różnego rodzaju transfery, wzmocnienia i inne piękne rzeczy i w sumie macie do tego jak najbardziej prawo, ja również mogę sobie tutaj zaproponować transfer Ronaldo, Messiego czy Lewandowskiego, bo a nóż się uda.

Wisła ma olbrzymie długi i nie ma żadnej możliwości na transfery gotówkowe. Pamiętajcie o tym, że przy kupnie każdego piłkarza, któremu kończy się kontrakt trzeba w większości wypadków zapłacić po prostu kasę za podpis i to również nie są małe pieniądze. Dlatego zejdźcie na ziemie z jakimiś reprezentantami młodzieżówek, młodych talentów z innych krajów czy myślach o zakontraktowaniu najlepszych ligowców z naszego kraju. Jesteśmy aktualnie zbyt biedni żeby proponować kontrakt Arboledzie czy innym wysoko opłacanym piłkarzom naszej ligi. Możemy sprowadzać właśnie takie miernoty jak Cetnarski, Plizga czy Jankowski, którzy są po prostu zwykłymi kopaczami na pograniczu rundy relegacyjnej i przy takich wzmocnieniach jakie aktualnie są dokonywane jestem prawie przekonany, że w przyszłym sezonie przypadnie nam właśnie udział w biciu się o utrzymanie w lidze, bo jeśli ktokolwiek w tym klubie próbuje zakontraktować gościa pokroju Cetnarskiego, który jest po prostu beznadziejny to nie może być inaczej. Apel ode mnie do wszystkich żyjących w chmurach - czasy kiedy biliśmy całą ligę dawno odeszły więc nie róbcie sobie kpin z pisaniem, że możemy zakontraktować obu braci Maków (bo to aktualnie jeden z najbardziej gorących "towarów" na rynku). Uświadomcie sobie, że przy tej polityce klubu nie jesteśmy w stanie osiągnąć żadnych sukcesów, bo coraz więcej klubów odjeżdża nam coraz bardziej, a Legia czy Lech wydają się już po prostu poza wszelkim zasięgiem.

Warto tutaj wspomnieć również o tym, że my jako kibice również bawimy się w wojenki (nie będę tutaj rozstrzygał czy to dobre czy złe, bo to temat na inną dyskusje) ale jeśli na tak duży stadion przychodzi tyle osób oglądać swoje mecze to wypadałoby chociaż zrozumieć, że NIKT nie może wymagać wielkich wzmocnień i fajnych nazwisk. Każdy z nas jest po części winny i im prędzej większość z Was to zrozumie tym lepiej dla całego naszego klubu. Popadliśmy w marazm i przy takim zaangażowaniu wszystkich podmiotów tworzących ten klub skończymy jak Widzew - dla mnie jest to nieuniknione.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2014, 20:04
Za darmo do wyciągnięcia
19 lat, napadzior.

JONATHAN QUART
Apr 15, 1994 in Accra Ghana

23 lata, Lewy pomocnik

Julio Brasilia Nigeria

Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2014 o godz. 20:17.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 07.06.2014, 20:15
Ja się dziwię, że kiedy mamy kryzys nei staramy się wypożyczać do nas zawodników. Wiadomo, że nie każdy lepszy klub zgodzi się puścić niezłego grajka, a zwłaszcza młodego do Polskiej ligi, ale moglibyśmy wykorzystać naszą markę. Jesteśmy w końcu rozpoznawalni w europie i prędzej wypożyczą piłkarza nam niż takiej Lechii. Trzeba szukać i składać propozycje np. płacąc 50% wynagrodzenia itd.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 07.06.2014, 20:22
Ten Julio Brasilia wyglada na 40 lat....
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.06.2014, 20:32
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ten Julio Brasilia wyglada na 40 lat....
Chyba na 55 lat . Aktor amerykaski Freeman Morgan wyglada młodziej
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.06.2014, 20:56
Przecież to oczywiste że jak by wyglądał normalnie to pewnie by był poza naszym zasięgiem.

Perła jak ...., stylem przypomina Kalu Uche. A chyba wiadomo gdzie później Kalu grał. Jak się nie sprawdzi to zawsze można go opchnąć do Trabzonsporu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2014 o godz. 20:59.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.06.2014, 21:28
a no chyba że tak.
W takim razie proponuje go zakontraktować i od razu do tego Trabzonu upchnąć, w końcu tam odchodzili Ci którzy się nie sprawdzili prawda?
Jak to fajnie mieć taki Trabzon, gorzej jak wyskoczy crash dump.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów