|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co za badziew
Ps.Real zaprezentował nowe stroje biała śliczna normalnie te paski złote ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z tego, co się orientuje to w tym sezonie graliśmy w strojach Realu z ich poprzedniego sezonu. A na nadchodzący sezon Adidas obiecał całkiem nowe stroje dla nas
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ta w paski poziome to jak Bayernu ; p
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
no bo to jest koszulka bayernu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Idea Białej Gwiazdy i logo SSA mnie nie przekonuje, albo jedno albo drugie ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A ja chciałbym żeby w naszych domowych czerwonych strojach pojawiły się niebieskie wstawki. Barwy mamy piękne, niech więc zagości niebieski na naszych koszulkach do tego biała gwiazda, białe spodenki i getry, byłoby zajebiście
![]()
Ostatnio edytowane przez Mixu : 11.06.2011 o godz. 06:23.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Taa i będziemy jak swego czasu Górnik Zabrze. Co za dużo to nie zdrowo.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co jak co ale ta telefonika już mnie męczy na koszulkach.. Żeby nie znaleźć sponsora ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
@UP
Za******e koszulki
Ostatnio edytowane przez Voin : 11.06.2011 o godz. 11:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a jakby na czerwonej koszulce zrobić skośny, cienki, niebieski pasek, do tego gwiazdę na środku i cutek niżej jakiegoś sponsora :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy kupując koszulkę z nadrukiem będę miał oryginalną czcionkę? Jeśli tak, to gdzie? Mój kolega nie ma oryginalnej czcionki, ale widziałem na zdjęciach z fety ludzi z własnymi nazwiskami lub ksywkami w oryginalnej czcionce.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie jestem pewny, ale jak kupisz w Wiślackim Świecie to powinny być oryginalne czcionki (w końcu to oficjalny sklep).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega kupował z oficjalnej strony Wisły, więc mam wątpliwości. Sklep online to to samo co Wiślacki Świat?
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Znalazlem cos takiego na necie, wrzucam bo calkiem fajne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Propozycja koszulek z wielką gwiazdą na brzuchu jest absolutnie genialna. Wielkie propsy dla gościa który to zmajstrował. I nawet niebieska koszulka z czerwonymi paskami wygląda całkiem fajnie, choć na odwrót już nie ;/
Co do powyższych propozycji. Pierwsza tak, druga nie bo nie lubię białego, 3 nie bo do niebieskiej koszulki chce czarne spodenki albo białe. Nie lubie monotonii. Swoją drogą możnaby wymyśleć jakiś inny kolor na koszulki z trzeciego zestawu? NIekoniecznie związane z naszumi barwami. Taka Barcelona ma zawsze koszulki domowe granatowo-czerwone ale kolejne zestawy maja róznokolorowe. Kiedys mieli fajne takie jaskrawożólte, pomarańczowe, łososiowe i w tym roku chyba mają czarne jako trzecia opcja. http://files.gadu-gadu.pl/barcelona_...b31b97c732.jpg O czymś takim mówie, zajefajna koszulka
Ostatnio edytowane przez wujekWojtek : 11.06.2011 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła mogłaby mieć niebieskie paski adidasa na czerwonych koszulkach - w sumie to nasze barwy, więc element niebieskiego na pierwszych strojach powinien się znaleźć.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Biała Gwiazda tylko na sercu! Ewentualnie na ramieniu, na pewno nie gdzieś pod pachą, czy na wysokości pępka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Moze byc TF Kable ?
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Każdy chciałby się reklamować na koszulkach Wisły gdyby to nic nie kosztowało. Po prostu na razie nikt jeszcze nie chce wyłożyć odpowiednich pieniędzy by się móc u nas reklamować.
Po ewentualnym awansie do LM to by się na pewno zmieniło. Ja jakoś wolę stare logo na koszulkach "Tele-Fonika" niż "TF Kable". Ta wersja z dużą gwiazdą podoba mi się. Tak jak kiedyś koszulki reprezentacji z husarzem od Pumy.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 11.06.2011 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba założę jakąś firmę, osiągnę sukces w kraju, potem rozpocznę ekspansję na Europę i zacznę wielką akcję reklamową i wejdę do Wisły jako sponsor. Oczekujcie mnie na koszulkach za jakieś 20 lat ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Zauważ tylko, że Biała Gwiazda jest naszym symbolem jak godło na koszulce narodowej. Analogicznie Husaria na koszulce reprezentacji była by jak Smok na koszulce Wisły. Logo Wisła S.A jest analogicznie tym czym jest herb PZPN dla reprezentacji. Mam nadzieję że zrozumiałeś hierarchie. Biała Gwiazda/Godło>Logo S.A/PZPN>Smok/Husaria ![]() BG na sercu, każdego Wiślaka! Logo S.A na spodenki. Min. 300% - wzrost sprzedaży koszulek meczowych względem poprzednich lat. Telefonika faktycznie lepiej wygląda od TF Kabel. Dlaczego by nie użyć w stroju Wisły akcentu w kolorze złotym? Przecież ten kolor występuje w herbie TS'u. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Te są świetne, zresztą jak każde z Białą Gwiazdą na piersi
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdyby takie były to pierwszy biegne do WŚ
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyslij ten pomysl na R22... to naprawde kapitalny wzor.. Pozwolilem sobie wyslac ten wzor do dzialu marketingu naszego ukochanego klubu. Oczywiscie podkreslajac ze to twoj pomysl. mam nadzieje ze nie jest to dla CIebie zaden klopot. Moze cos z tego wyjdzie choc mysle ze male szanse... Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Glazik : 11.06.2011 o godz. 18:05.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Inne wzory z tego tematu tez powysyłajcie chociażby to co wrzucił Maratonczyk.
lord damien to chyba to samo. Ew. zapytaj na maila. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
trzeba na R22 wyslac jak juz napsiac przede mna ktos.
moze rozpatrza ten pomysl ale tzreba sie spieszyc . ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|