|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Alex Mula wolnym zawodnikiem. Co ciekawe rozegrał całą rundę bez kontuzji w 3.lidze hiszpańskiej. Jakbym był Basha to bralbym za telefon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pytanie czy Mula byłby zainteresowany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jakbym byl Mula to bym nie byl zainteresowany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie byłbby zainteresowany bo Wisła nie przedłużyła z nim kontraktu czy bo gra w 1 lidze?
Bo patrząc na jego CV to od 3 lat poza Wisła to notował jeśli nie przeciętne, bo słabe okresy. Teraz był chociaż w rytmie meczowym, ale tylko tyle. To raczej Wisła z niego zrezygnowała niż on z Wisły. Tak czy siak przy tej mizerii jaką mamy na ławce to ja bym go bral w ciemno. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Igbekeme też jest wolny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Igbekeme byłby super, no ale akurat na jego pozycji mamy względne pole manewru + jeszcze rok kontraktu pana piłkarza Sapały. Za Igora wymieniłbym go bez mrugnięcia okiem, ale to się po prostu nie wydarzy.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
https://transfery.info/aktualnosci/w...-klubie/217220
to juz wiemy kto nas ukłuje w Gdyni xD tymczasem we Wrocku nie doceniają Michała: https://transfery.info/aktualnosci/k...cne-nie/217306
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 16.07.2024 o godz. 13:25.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli mam obstawiać to Sobczak nie będzie miał (po tym wywiadzie) szczególnie wysokich notowań u kibiców w Gdynii.
Lepiej dla niego żeby się już nie wypowiadał w kwestiach w których jest malo obiektywny |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
On generalnie to niech lepiej się skupi na piłce, a nie wypowiedziach.
Gdyby inteligencja szła w parze z jego ego to byłby u nas a nie w chlewie ze świnkami ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sobczak :
- Byłem gotowy skończyć karierę w Wiśle za ładnych kilka lat, bo ciągle czuję się młody⌠Czuję się bardzo rozczarowany, że tak się nie stało. A dwa razy byłem poinformowany, że - bez względu na to jak skończy się sezon - zostanę⌠- ujawnił. Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...ujawnil/245329 Gdybyś Panie Sobczak nie wp... się lepszym w paradę w Sosnowcu, to byś może został... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Wygląda na to, że toksyczny typ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prezes jest niedojrzały i nie zna się na prowadzeniu klubu, ale podobno spoko personalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
takie odbijanie piłeczki, to zawinił, kto źle komu powiedział, kto skłamał, kto wprowadzał toksyczną atmosferę itd. A i tak nigdy nie dojdziemy, jak było naprawdę, bo ile ludzi, tyle opinii.
Sobczak był piłkarsko tak właśnie idealnie na środek 1 ligi. To wciąż lepiej, niż wielu naszych piłkarzy, no ale jak chcemy czegoś więcej, to jednak wypadało by ściągać lepszych graczy, także... #NiePłakałemZaSobczakiem ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Moskal go w ogóle chciał? Bo z tego co wiem to nie bardzo, a już go kiedyś miał w kadrze.
Myślę że gdyby trener chciał go zostawić to Soczak nadal by u nas grał. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sobczak może i jest zjebany ale na pewno nie bardziej niż JK, na którego kłamstwa i pajacowanie wyjebali jaja wszyscy poważni czy mniej poważni ludzie. Zaskroniec nawet jak trenerów zatrudnia to ich okłamuje że będzie pięknie. Rude top wyjebał, Sobol też .......enia o tym że go algorytmy wiecznie bronią nie wytrzymał i uciekł, a Moskalowi nagadał bajeczek jakie ty wzmocnienia dostanie.
Może Sobczak po prostu jest bardziej szczery i dlatego tak z nim wyszło. Aczkolwiek nie twierdzę że on jest taki super cukierkowy ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba najpierw zluzowaliśmy Sobczaka, a potem zaczęliśmy w ogóle rozmawiać z Moskalem.
edit: wygląda na to, że jednak nie
Ostatnio edytowane przez Witalis : 16.07.2024 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Taka wypowiedź Moskala w temacie. Przyznaję, że też byłem zaskoczony po ogłoszeniu, że odchodzi. Natomiast po jego kolejnych wypowiedziach już dużo mniej. Coś konkretnego musiało się odj.ebać w szatni po tym karnym w Sosnowcu i jestem pewny, że to nie on miał go strzelać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W temacie Sobczaka:
https://x.com/jarokrolewski/status/1813247925075444215 Zamknijmy już temat budżetowego CR7. Niech jego ego rozsadza od środka inny klub. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Druga plotka mówi że Sobczak mógł trafić wcześniej do ŁKSu, ale nie chciał tego Moskal, więc teraz poniekąd sytuacja się powtórzyła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
muszę przyznać, że Urygę z Sobczakiem lepiej oglądało by się w klatce, niż na boisku. Takie dwa okładające się wzajemnie klocki.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak pisałem dużo wcześniej - Sobczak nie mógł zostać w Wiśle. Nie z przyczyn sportowych.
Myślę że pora skończyć temat. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tylko po co były te pierdy z pierwszej konferencji z trenerem Moskalem,że decydowały tylko względy sportowe?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na razie to co by nie mówić JK dał powód żeby nawet ten aspekt sportowy podważyć. Zwoliński to upgrade i poniekąd ten sam typ napastnika, tylko 2 poziomy wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może chcieli uciąć temat bez wywlekania ich wewnętrznych spięć na zewnątrz. Szymon poszedł się wypłakać do Kołtonia, to trzeba było zareagować.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie podoba mi sie zachowanie Sobczaka. Uważam że nie powinno się prac brudów zaraz po końcu współpracy. Jak emocje opadną... kiedyś za jakis czas. Jeśli prawdą jest ze trener go nie chciał, to i tak nie miałby u nas przyszłośći.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że tą samą metodą nie da się pozbyć Urygi.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|