The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2010, 07:43
Wczoraj po godzinie 20. w Radiu Złote Przeboje była rozmowa z Majchowerem.
Włączyłem radio gdy żydokomuch mówił, że to nawet dobrze, bo na otwarcie stadionu miasto planowało koncert muzyczny, ale żaden zespół nie chciał śpiewać na otwartym stadionie w listopadzie*. Więc koncert na otwarcie odbędzie się w maju.
Niestety nie słyszałem początku wypowiedzi, ale po tym co usłyszałem wnioskuję, że wcześniej Majchower zapowiedział, że stadion nie będzie gotowy w listopadzie. Czy ktoś może potwierdzić, czy wcześniej padło stwierdzenie, że stadion nie będzie gotowy w listopadzie?
Poza tym padło stwierdzenie, że opóźnienia w budowie to wina pracowni Obtułowicza, która nie "wyrabiała się" z projektem. Oraz, że miasto przekaże obiekt Wiśle, a Wisła na własną rękę dokooptuje firmę do zarządzania stadionem.

*Ciekawe czy na Sylwestra na rynku nie będzie żadnych występów. Przecież zespoły nie chcą grać już nawet w listopadzie!
Powód: BO TRZA PISAĆ PO POLSKU :)
Ostatnio edytowane przez cassius31krakow : 18.10.2010 o godz. 12:27.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.10.2010, 09:08
W RMFie ostatnio mówili, że nieoficjalnie się dowiedzieli od wykonawcy, że Wiosna 2011 to termin optymistyczny.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.10.2010, 09:22
Zgadza się. Realniej mówmy o końcu sezonu. Prezydent obiecywał otwarcie stadionu w lipcu. Może dotrzyma słowa. W lipcu 2011.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 18.10.2010, 09:40
Konkretniej to mowa jest o trybunie północnej. Zachodnią spokojnie skończą do wiosny
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 18.10.2010, 12:12
Hej, hej, hej, nie szarżujcie z tym "spokojnie skończą do wiosny"! Jesteśmy w Krakowie, za budowę odpowiada Majchrowski, pamiętajcie o tym
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 18.10.2010, 13:07
czy tylko mi się wydaje, czy na trybunie na prawdę nic się nie dzieje ? Krzesełek nie przybywa czy tam ktoś kur*a pracuje ?!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.10.2010, 13:09
ksero87 napisał(a):Wyświetl post
czy tylko mi się wydaje, czy na trybunie na prawdę nic się nie dzieje ? Krzesełek nie przybywa czy tam ktoś kur*a pracuje ?!
w taką pogodę? Jak można spokojnie posiedzieć na browarku i popracować na wiosnę? Po co?

Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Stary 18.10.2010, 13:22
kur*a jakie to Polskie ;/ i wszystko wskazuje na to, że tak właśnie jest ;/ kiedy nie zerknę na kamerce tylko pustki widać i kilku ludzi pałętających się po trybunie bez celu..
Podobno czyta nas ktoś z ZIKiT`u... a więc mój mały apel: ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU Z TYM STADIONEM !
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 18.10.2010, 13:36
kur*a jakie to Polskie ;/ i wszystko wskazuje na to, że tak właśnie jest ;/ kiedy nie zerknę na kamerce tylko pustki widać i kilku ludzi pałętających się po trybunie bez celu..
Podobno czyta nas ktoś z ZIKiT`u... a więc mój mały apel: ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU Z TYM STADIONEM !
Eee tam Polskie... na Legii, żydkach i na innych stadionach sie dało, a na Wisłe sie nie da
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 18.10.2010, 13:45
Z dedykacją dla Majchrowskiego prezydenta i budowniczych naszej twierdzy
http://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2010, 13:48
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Konkretniej to mowa jest o trybunie północnej. Zachodnią spokojnie skończą do wiosny
Hehe, no tak, ale przecież p. Niedziałkowska pisała, że nie da się uruchomić zachodniej bez północnej, bo mają połączone systemy No to uruchomić północną bez zachodniej pewnie też się nie da ;-)
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 18.10.2010, 14:09
rav napisał(a):Wyświetl post
Hehe, no tak, ale przecież p. Niedziałkowska pisała, że nie da się uruchomić zachodniej bez północnej, bo mają połączone systemy No to uruchomić północną bez zachodniej pewnie też się nie da ;-)
Zapomniałem Można by książkę wydać bredni które wygadywali p.Brutalna i tow.Majchrowski. Mysle ze sprzedaż byłaby niezła
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 18.10.2010, 14:23
rav napisał(a):Wyświetl post
Czyli co w końcu jest z tą trybuną północną Rav? Przetarg unieważniony, bo...?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.10.2010, 14:32
Spokojnie to tylko... awaria. Joanna "Awaria" Niedziałkowska.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.10.2010, 17:55
Donki napisał(a):Wyświetl post
Eee tam Polskie... na Legii, żydkach i na innych stadionach sie dało, a na Wisłe sie nie da
w Warszawie też już zapowiedzieli dwumiesięczne opóźnienia.jak znam życie na tym pewnie nie koniec.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 18.10.2010, 18:58
Tylko w Warszawie na wybudowanie trybuny zachodniej mają 8 miesięcy, u nas mieli 12, budowa trwa już 16 a trwać będzie pewnie 20-24...
Do tego ŻADNYCH informacji na temat przetargu na zaplecze północnej... Czyżby moje przewidywania się sprawdziły i nikt się nie zgłosił?
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.10.2010, 19:06
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Tylko w Warszawie na wybudowanie trybuny zachodniej mają 8 miesięcy, u nas mieli 12, budowa trwa już 16 a trwać będzie pewnie 20-24...
Do tego ŻADNYCH informacji na temat przetargu na zaplecze północnej... Czyżby moje przewidywania się sprawdziły i nikt się nie zgłosił?
wiem,wiem.chodziło mi o to ze innych też w buca z terminami robią.każdy obiecuje gruszki na wierzbie byle tylko wybgrać przetarg a później "jakoś to będzie"
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.10.2010, 19:20
PiotrG podobno zgłosiły się 2 firmy
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 18.10.2010, 19:28
To dlaczego nie ma informacji o otwarciu ofert?
Odpowiedz cytując
mikereg
Member

Od: 11.2006

Stary 18.10.2010, 19:30
A skĄd takie info ze siĘ 2 firmy zgŁosiŁy
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.10.2010, 19:31
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
To dlaczego nie ma informacji o otwarciu ofert?
nie wiem

Cytat:
A skĄd takie info ze siĘ 2 firmy zgŁosiŁy?
własne
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Stary 18.10.2010, 19:52
super.. jak zawsze nic nie wiadomo.. gdyby nie dociekliwość zapewne gówno byśmy wiedzili i widzieli..
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.10.2010, 22:46
Możliwe że jakiś watek pare storn temu opuściem bo ostatnio nie czytam na bieżąco tematu ale na ostatnich 2-3 stronach nikt o tym nie pisał. Chodzi mi o te krzesełka widoczne na zdjęciu z meczu ME.

http://galeria.wislakrakow.com/20101018/tb/19.jpg

To jak sie wydaje testowe krzesełka tylko gdzie mają one być? Na trybunę dla VIP? Prasową? Czy może SkyBoxy?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.10.2010, 22:50
Dzisiaj w dwudziestu tesotwali krzesełka VIP, w trakcie meczu MESY. Także, harówka!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Stary 19.10.2010, 07:49
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj w dwudziestu tesotwali krzesełka VIP, w trakcie meczu MESY. Także, harówka!
bardzo ciężka robota.. nie ma co.. musieli się chłopaki porządnie przy tym namęczyć..
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 19.10.2010, 08:50
Widze nie tylko ja zwrocilem uwage wczoraj na ciezka prace robotnikow... dlatego w relacji na stronie Wisły liczba Widzów powinna pojsc gore o jakies 20-30 osób, bo panowie mieli super dwu-godzinna przerwe w pracy.. dziwi mnie tylko, ze tak jest pewnie na codzien i nikt z tym nic nie robi?
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Stary 19.10.2010, 11:10
znowu odpalam sobie kamerkę i znowu nic tam nie robią.. czy na prawdę nie ma komu wziąć za łeb pracowników ?!
jak im się nie chce to niech mi załatwią transport do KRK, jakiś pokój żebym miał gdzie kimać i sam mogę krzesełka montować! szlag mnie trafia..
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 19.10.2010, 11:12
znowu odpalam sobie kamerkę i znowu nic tam nie robią.. czy na prawdę nie ma komu wziąć za łeb pracowników ?!
jak im się nie chce to niech mi załatwią transport do KRK, jakiś pokój żebym miał gdzie kimać i sam mogę krzesełka montować! szlag mnie trafia..
Myslę, że krzesełka to najmniejszy problem
Odpowiedz cytując
ksero87
Junior Member

Stary 19.10.2010, 12:34
Donki napisał(a):Wyświetl post
Myslę, że krzesełka to najmniejszy problem
no tak.. ale chociaż za krzesełka by się wzięli jak nic nie robią.. ale kur*a nie ! nawet za 10zł/h pójdę te krzesełka montować nawet przez te jeb*ne 10 godzin.. i pewnie bym to zrobił szybciej niż Ci pseudopracownicy..
Odpowiedz cytując
Marceli_szpak
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.10.2010, 12:55
Krzykaczom proponuję taką prostą zabawę z lat dziecięcych...

Nie chcę nikogo bronić, ale mówienie że nic się nie dzieje (bo rzeczywiście mogłoby się dziać szybciej) jest po prostu niesprawiedliwe...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów