|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zgadza się. Realniej mówmy o końcu sezonu. Prezydent obiecywał otwarcie stadionu w lipcu. Może dotrzyma słowa. W lipcu 2011.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Konkretniej to mowa jest o trybunie północnej. Zachodnią spokojnie skończą do wiosny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej, hej, hej, nie szarżujcie z tym "spokojnie skończą do wiosny"! Jesteśmy w Krakowie, za budowę odpowiada Majchrowski, pamiętajcie o tym
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czy tylko mi się wydaje, czy na trybunie na prawdę nic się nie dzieje ? Krzesełek nie przybywa czy tam ktoś kur*a pracuje ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
w taką pogodę? Jak można spokojnie posiedzieć na browarku i popracować na wiosnę? Po co?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z dedykacją dla Majchrowskiego prezydenta i budowniczych naszej twierdzy
http://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No to uruchomić północną bez zachodniej pewnie też się nie da ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Można by książkę wydać bredni które wygadywali p.Brutalna i tow.Majchrowski. Mysle ze sprzedaż byłaby niezła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli co w końcu jest z tą trybuną północną Rav? Przetarg unieważniony, bo...?
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Spokojnie to tylko... awaria. Joanna "Awaria" Niedziałkowska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w Warszawie też już zapowiedzieli dwumiesięczne opóźnienia.jak znam życie na tym pewnie nie koniec.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tylko w Warszawie na wybudowanie trybuny zachodniej mają 8 miesięcy, u nas mieli 12, budowa trwa już 16 a trwać będzie pewnie 20-24...
Do tego ŻADNYCH informacji na temat przetargu na zaplecze północnej... Czyżby moje przewidywania się sprawdziły i nikt się nie zgłosił? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wiem,wiem.chodziło mi o to ze innych też w buca z terminami robią.każdy obiecuje gruszki na wierzbie byle tylko wybgrać przetarg a później "jakoś to będzie"
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
PiotrG podobno zgłosiły się 2 firmy
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
To dlaczego nie ma informacji o otwarciu ofert?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A skĄd takie info ze siĘ 2 firmy zgŁosiŁy
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
||
|
nie wiem
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
super.. jak zawsze nic nie wiadomo.. gdyby nie dociekliwość zapewne gówno byśmy wiedzili i widzieli..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Możliwe że jakiś watek pare storn temu opuściem bo ostatnio nie czytam na bieżąco tematu ale na ostatnich 2-3 stronach nikt o tym nie pisał. Chodzi mi o te krzesełka widoczne na zdjęciu z meczu ME.
http://galeria.wislakrakow.com/20101018/tb/19.jpg To jak sie wydaje testowe krzesełka tylko gdzie mają one być? Na trybunę dla VIP? Prasową? Czy może SkyBoxy? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj w dwudziestu tesotwali krzesełka VIP, w trakcie meczu MESY. Także, harówka!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Widze nie tylko ja zwrocilem uwage wczoraj na ciezka prace robotnikow... dlatego w relacji na stronie Wisły liczba Widzów powinna pojsc gore o jakies 20-30 osób, bo panowie mieli super dwu-godzinna przerwe w pracy.. dziwi mnie tylko, ze tak jest pewnie na codzien i nikt z tym nic nie robi?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
znowu odpalam sobie kamerkę i znowu nic tam nie robią.. czy na prawdę nie ma komu wziąć za łeb pracowników ?!
jak im się nie chce to niech mi załatwią transport do KRK, jakiś pokój żebym miał gdzie kimać i sam mogę krzesełka montować! szlag mnie trafia.. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Krzykaczom proponuję taką prostą zabawę z lat dziecięcych...
![]() ![]() Nie chcę nikogo bronić, ale mówienie że nic się nie dzieje (bo rzeczywiście mogłoby się dziać szybciej) jest po prostu niesprawiedliwe... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|