|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oj jak nam przykro
co nie koledzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to mamy 1-0 dla Cska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
komentator jest kibicem pyr i nie stwierdzam tego bron Boze po dzisiejszym meczu, kto oglada "szybka pilke: ten wie, a swoja droga to kretyn z niego jakich mało
![]() Powód: kks k**** jest!
Ostatnio edytowane przez steve1906 : 27.11.2008 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten komentator to mnie przeraża.. Lech na swojej połowie a ten "uwaga, ładna akcja... proszę państwa, ładne podanie, ahh prawie..."
CSKA musi skopać tyłki Lechowi ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Komentator powiedział: "Nieźle by było, żeby Lech postraszył jakąś niebezpieczną akcją"
spokojnie postawię, że CSKA strzeli co najmniej 2 bramki, to kwestia czasu. Lechici już zaczynają myśleć o obronie, kontratakując tylko od czasu do czasu i dezorganizując ataki Rosjan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
heh, to ktorys raz z kolei platala sie pilka miedzy nogami Arboledzie i musialo sie tak skonczyc
porazka byla wkalkulowana (no ale polski kibic ma to do siebie ze zawsze do konca wierzy i nawet jak gra Polska z Brazylia to w sondazach 3/4 odpowiada ze Polska wygra mentalnosc)i nie przesadzajcie... jesli nie komentuje Szpakowski, to zawsze rozplywaja sie nad gra polskich druzyn (patrz: Legia i Wisla w pucharach - o Wiśle przecież prawie płakał ten sam komentator ze szczęścia jak Wisła strzeliła bramkę Barcelonie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I jest już 2-0...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Morda się cieszy przy takim wyniku
![]() 2-0 to za mało by mnie radowało! ![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to teraz nasi się odkryją i się skończy 3:0, 4:1, 4:0....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
moze jeszcze dadza rade wyrownac ? ![]() ps. do boju CSKA.... od zawsze wam kibicowalem... ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dobre zlego poczatki
![]() Po tych kilkunastu minutach myslalem ze CSKA zlal ten mecz ale jak widac to jednak przepasc. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ilu kibiców Lecha w Moskwie ?![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najlepiej oczywiście gra Arboleda i Tanevski. Myślę, że obaj powinni starać się o polskie obywatelstwo...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z 300...............
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
330 + ok. 20 ze Spartaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spartaka wg komentatora jest z tysiąc, ale są na innym sektorze
(milicja i działacze CKSA bodajże nie pozwolili na siedzenie Spartaka razem z Lechem) ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przed meczem zakładałem remis, lub lekkie 1-0. Niestety Amica jest słabsza niż zakładałem. Po 45 minutach,moje analizy, za ktore byłem obrażany, sprawdzają się. Arboleda to dziecko we mgle, silniejszy rywal i biedak nie wie co się dzieje. A Stilic, geniusz, dwie straty w decydujących moementach, po których poszły groźne kontry. To co pisałem, gośc w naszej kartoflanej lidzie jest dobry,bo nie ma konsekwencji jak zaliczy stratę, a w Moskwie. Ale zapomniałem to są gracze jeuropejskiego formatu
chyba dlatego,ze się w Europie urodzili. Niemniej trzeba przyznać,zę CSKAA to bardzo niewygodny rywal, grają straszny chaos. A prpo komentatora,to co on tam powiedział,że czy rozpedzony.....a gdzie to coś się rozpędziło, z kim? z Cracovią In plus piłkarz Peszko bodajże. Mimo swoich braków technicznych i taktycznych, daje rade. Gra tak jak grac trzeba z CSKAA. Mocno nieustępliwe, niemniej te braki. Ambicja to nie wszystko. Panie sg,CSKAA na początku nic nie przysypialo,oni poprostu tak grają. W sumie Amica ma problem,bo gra z bardzo niewygodnym przeciewnikiem. Ale zeby go pokonać trzeba mieć dobrych piłkarzy i co najważniejsze,bardzo dobrego trenera,taktyka. Dobrze ustawiona Amica,np defensywnie spokojnie by wywizozła remis. No ale lepiej grac ofensywny fotbol, a że nie ma kim to tka to siękończy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.11.2008 o godz. 19:04.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myśle, że Stilić już jest wart 10 mln Euro...a Arboleda 15 . Gra obronna najlepsza i w ogole WIELKI LECH. Z czwórką wyjadą stamtąd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
2:0 bardzo gładko niczego wiecej nie mozna było sie spodziewac niestety . a komentator bardzo cianki .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no w każdym razie podobno jakaś ładna grupa rosyjskojezycznych jest na sektorze
![]() (info by sms) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Porównuję ten mecz do występów Wisły w ubiegłych latach w Europie. Patrząc na grę Lecha, przewagę jaką mają Rosjanie, błędy obrony to generalnie dostają ostro w dupę.
Słowa faceta ze studia o niby dobrej grze, dobrym przygotowaniu to PR i pic na wodę. Bańka pęka. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dawno w akcji CSKAA nie widziałem, więc dzisiejsze spotkanie wyjątkowo oglądam. I jestem mile zaskoczony Rosjanami. Technicznie jak i indywidualnymi umiejętnościami mogą zachwycić. Przydałby się ktoś, kto lepiej taktycznie ustawiłby ten zespół. Chociaż na Puchar UEFA Gadzaev spokojnie wystarczy, przecież już pare lat temu go zdobył. A do tej pory jeszcze się wyrobił.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cos nie idzie Chorzystom.... Ale ja obstawialem 5:0 dla CSKA wiec i tak nie jest zle
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Osoby kibicujące dzisiaj Lechowi niech popatrzą jaka piękna fana leży koło sektora Lecha i zastanowią się jeszcze raz nad swoim zachowaniem
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mówie o pięknym napisie JG i herbie Cracovii czyli przekreślonej Białej Gwieździe
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ooo.. to nawet kibicujący Ruskom mają swój akcent na stadionie ;D
a wracając do tematu, Lech się odkryje i będzie 4:0 ok, tak bez napinek i docinek... powiem wam że taka sztuczna trawa to niezłe jaja robi. obserwuję sobie jak ta piłka leci mocno uderzona, to ona tak jakby dostawała poślizgu jak leci nisko, a jak się "kula" to się szybciutko zatrzymuje Powód: niepotrzebne docinki ;) więc.. powrót do tematu
Ostatnio edytowane przez sq : 27.11.2008 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ale CSKA sobie klepie
![]() |
|