|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Odnośnie kurnika to mam takie pytanie: Czy oświetlenie umieszczone na tak niskiej wysokości za przeproszeniem nie waliło po oczach (podobno mają 3 000 lux natezenia)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Komentatorzy powiedzieli, że Cabajowi przeszkadza, ale jak zapytali bramkarza Arki to "nie rzuciło mu się w oczy".
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wszystko wraca do normy:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podbijając post wyżej.
Tak to jest zrobić stadion dla dziczy a 80% takich osobników pojawia się na tym stadionie. ![]() http://www.gazetakrakowska.pl/strona...iami,id,t.html ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=d-z2jtUS9-Y
Nie wiem czy było. Prezentacja Kataru na organizacje MŚ w 2022r. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=OiK2C...eature=related Od 2:06 . ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam pytanie .... czy ten daszek nad niską trybuną osłania ją całą
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
^^ neidisch
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Taaa , Yaro ...europa , a dokładnie standart i pojemność 2-3 lig europejskich , NIC więcej...
Przez litość nie wspomnę o " europejskim" poziomie dopingu na tym stadionie , (rzeczywiście ładnym i estetycznym). I coś mi się widzi że niedługo będzie on z deka pustawy..... Cieszymy się waszym szczęściem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tutaj rozmawiamy po polsku.... po żydowku komunikuj się u siebie.
nie o to mi chodziło. chodzi mi o to czy dach nad tą niską trybunką zasłania dolne "G"RZĘDY w tym kurniku ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Pilnujmy siebie w tej kwestii bo wcale to lepiej nie wygląda Powiało Europą... prawie jak na Allemanii Aachen ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na skyscrapercity zamknęli temat budowy kurnika, więc lada dzień wpadnie tutaj megadebil więc trzeba wyostrzyć zmysły.
Parchu 84, mało w zyciu widziałeś, a stadiony na bank tylko w Polsce, skoro te grzędy wydają ci się "Europą". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
"Zawsze przed wami" napisał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh, no racja, źle popatrzyłem. Ale i tak pocieszny jest
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wczoraj ruszyła budowa kolejnego stadionu w Polsce a konkretnie obiekt dla Piasta Gliwice:
Wizualizacja ![]() Oraz zdjęcie z gotowego obiektu gdyż będzię to kopia Paragon Areny w Niemczech ![]() I dobrze że w I lidze też myślą o stadionach pierwszy już mamy gotowy ![]() Pojemność obiektu to 10.500 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale urwał. Jest hardkorem.
W zasadzie Judassik Park prezentuje się przyjemnie, czy to z zewnątrz (poza obleśnym napisem i flagami), czy wewnątrz (poza parchatymi ryjami). Jednak festiwal kultury żydowskiej się zakończył, niestety dla pejsów. Kolejne mecz nie będą już ustawione i frekwencja z meczu na mecz będzie lecieć na łeb, na szyje. Nawet taki kurnik okaże się mocno przeskalowany. Jednak - jak wspomniałem - do architektury i wykonania nie ma się co czepiać, może poza pewnymi detalami. Nie zmienia, to jednak faktu, że ich stadion jest chujowy z prostej przyczyny - jest ich. edit: Stadionik Piasta, też taki trochę marketowy, ściślej nawet lidlowy. Nie zmienia, to jednak faktu, że niskim kosztem Gliwiczanie będą mieli spełniający wymogi obiekt. Może nawet będzie okazja pojawić się na nim w Ekstraklasie. Lepsze to, niż stanie na jakimś parkingu.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 28.09.2010 o godz. 23:27.
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Król Stanisław August Poniatowski był inicjatorem powstania w Warszawie Łazienek Królewskich, prezydent Krakowa Jacek Majchrowski, jest inicjatorem wybudowania Kibla Filipiakowej.
Teraz profesorowa może szczać do woli, jak większość która leje na ten śmieszny klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Po prostu sobie nie wyobrażam, jak noga kibica Wisły mogłaby postać na tym kurniku... Tak jak katolik nie chodzi się modlić do synagogi, tak kibic Wisły na to coś. A nie oszukujmy się, że 40% widowni na Arce była albo neutralna kibicowsko albo kibicowała Wiśle i poszła z ciekawości.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No właśnie, z ciekawości, nie rozumiem jak można było tam postawić nogę, o zgrozo najgorsze jest to że ktoś od nas mógł wydać pieniądze na bilety i tym samym wpłacić do budzetu klubu Cracovia SSA parędziesiąt złotych i jeszcze na stadionie kupić coś w cateringu czyli następna wpłata do budżetu klubu Cracovia SSA 10 czy 20 zł! to przechodzi ludzkie pojęcie! żeby największą kosę wzbogacać, choćby to było 40 zł! Tak też będzie niestety w Poznaniu w meczu z Salzburgiem, z 30 % ludzi na stadionie to będą osoby z Zabrza, Gdańska, Warszawy, Łodzi, Bydgoszczy, czy nawet z Ząbek i bynajmniej nie chodzi o fanów Lecha, niestety pewnie jakiś skunks od nas pewnie też się wybierze i wpłaci kasę do budżetu klubu z Poznania, jakie ciekawośc, jakie Salzburgi, puchary europejskie, Broń normalnych ludzi Panie Boże od takich zachowań jak pójscie na drugą stronę Błoń z ciekawości, głupota i działanie na szkodę Wisły równocześnie, a nie ciekawość
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.09.2010 o godz. 00:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Co do tej tzw. Europy i wpisu gościa z mopem w avatarze. Orientuje się ktoś czy w Europie oczywiście zachodniej w I lidze jest klub, którego stadion ma pojemność 15 tys. i 15 rzędowe trybunki. Zaznaczam, ze chodzi mi o główny stadion, a nie trenningowy
. P.S. Nie wiem czy Ajaccio z Korsyki czasem nie ma takiego, ale innego takiego już nie kojarzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...gieksy,1537671
Stadion fajny, w sam raz do zabudowania naroznikow ![]()
Ostatnio edytowane przez Maverjuve : 29.09.2010 o godz. 09:18.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A był ostatecznie komplet czy nie na tym ogromnym obiekcie podczas meczu zgodowego? Wydaje się że nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() pomijając ich stadion. "stadion" ![]() Anglia - Blackpool Hiszpania - Getafe Francja - Valenciennes, Le Mans, Lorient. Ajaccio spadło, i to chyba kilka lat temu ![]() Włochy - Siena Holandia - Haga, Tilburg, Nijmengen i Rotterdam. To tak na szybko, z głowy, może jest ich więcej. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No różne rzeczy rozumiem, ale napinki na 15 tysięcznik dla Cracovii już nie
![]() Na taki klub w sam raz. Funkcjonalnie, zawsze przyjdzie ich te kilka tysięcy,a kilka razy w roku -na Wisłę/Lecha/Arkę/Legię itp - komplet (jakoś nie wierzę, że spadną). Lepsze takie rozwiązanie niż np 40 tys dla Lechii Gdańsk- regularne wypełnianie tego stadionu w połowie choćby to raczej abstrakcja. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|