|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Który geniusz mnie zbanował?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po co Ci to wiedzieć? Żaden W.... się nie przyzna, a forumowej lidze huliganów zgarnał 100 pkt.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie jestem modem tego forum, ale chyba znam odpowiedź na twoje pytanie. Kiedyś na forum była jakaś awaria czy coś tam i starsze posty z wielu tematów poszły w zapomnienie i być może Twój post nie załapał się do usunięcia i byłeś pierwszy w tym temacie, co sprawiło że zostałeś autorem powyższych tematów. Myślę że trochę rozjaśniłem sytuacje. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Trzecie miejsce w konkursie na najgorszego moda. Przynajmniej dwa podpisy użytkowników skierowane przeciw mnie. Obraźliwych privów nawet nie liczę, bo z uwagi na ograniczoną pojemność skrzynki musiałem część wywalić, zostały tylko najlepsze. Są ludzie, którzy zakładają jednorazowe konta po to tylko, żeby mi naubliżać. Wykonałem ponad 200% normy. Niech się inni wstydzą ![]() P.S. A ty gigant uważaj, bo na Ciebie niedługo będzie kumulacja ![]()
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.10.2009 o godz. 19:52.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Ps. Nie wiem czemu akurat do mnie pijesz, chociaż wiem że Ty mnie dwa razy zbanowałeś i nie miałem pretensji. Ps2. Spróbuj "skumulować" Ty wolfu jeden ![]()
Ostatnio edytowane przez gigant : 23.10.2009 o godz. 19:58.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w forumowej lidze moderatorów mam taką przewagę nad drugim miejscem, że mogę spokojnie nikogo nie banować do końca roku (mogę, nie muszę ).![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Dokładnie, Pysio prawie wydoroslał i już nie wrzuca zdjęć, nie ma "huliganaTSW" i nikt nie proponuje ustawek całej Polsce, Plankton wolał znów zostać modem i forum stało się "smutsze".
Ostatnio edytowane przez gigant : 23.10.2009 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spokojnie, jestem jeszcze ja
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
nie ważne co się pisze, byle ksywki nie pomylić
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczęśliwie mam możliwość edycji podpisów, więc to żaden problem. Liczą się chęci.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chyba można już otworzyć "Nasze zgody"?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Romy S. dziękuję za rozśmieszenie. Popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam Twoje edycje postów i zaznaczenie błędów na czerwowo
PIĘKNA INICJATYWA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Charcerzyk po raz enty?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Uroczyście zgłaszam wniosek o zamykanie tematów meczowych równo z ostatnim gwizdkiem sędziego.
Co mecz niesie się stamtąd jeden wielki szloch... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Namnożone tego typu spamu- http://www.wislakrakow.com/forum/sho...583#post810583
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...582#post810582 http://www.wislakrakow.com/forum/sho...581#post810581 ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Informuję, że tematy w pokoju ABG będą dosyć restrykcyjnie moderowane. Więc zanim coś napiszecie pomyślcie nawet i milion razy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że każdy niepotrzebnie podbijający ten pojebany temat dostanie bana.
Ps. Któryś punkt regulaminu wyraźnie mowi, że za podbijanie bezsensownych tematów jest ban.
Ostatnio edytowane przez gigant : 01.11.2009 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
kolego GIGANT kazdy ma prawo wytlumaczyc komus błedny temat ,i nie tobie mówic kto ma byc zbanowany ,tylko za komuny zamykano usta...i kapowano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA PANY!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
w "to i owo na luziku" przydałoby się przewietrzyć
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6533 i pomóżcie mu zgłębić wiedzę ![]() Powód: dzięki!
Ostatnio edytowane przez pio : 05.11.2009 o godz. 12:57.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
bardzo prosze o nie banowanie mnie za temat ``mam pytanie``(1 post pod postem) gdyz pomylily mi sie przyciski w trybie edytuj...
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Drodzy moderatorzy w imieniu mcovalski:
"Pytam się dlaczego dostał bana za spam w podpisie, skoro sam jeden z moderatorów pomagał wstawić mu podpis. Po za tym gdzie jest zakazane reklamowanie własnej działalności gospodarczej? Który z moderatorów nałożył bana ? Czy np. użytkownik pio też dostanie bana za reklamowanie własnego konta na myspace ?albo forumowicz Jachcik za reklamowanie karate w Niepołomicach Z góry przepraszam tych forumowiczów że używam akurat ich przykładu ale to tylko dlatego że nie trzeba szukać daleko tylko wypowiadali się na tej stronie." Oto wiadomość od mcovalski. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bana dałem ja. Niezbyt dotkliwego, na jeden dzień.
Skoro jeden z moderatorów pomagał wstawić ten podpis, to moim zdaniem popełnił błąd. Zakazane jest w regulaminie, punkt 9. Nie porównujmy reklamy firmy do profilu ma myspace. Każdy rozsądny wyczuje różnicę. Karate w Niepołomicach się przyjrzę. Poza tym sugeruję zastanowić się, czy darmowe wrzucenie dość sporego obrazka z reklamą firmy w swoim podpisie jest fair wobec tych firm, które swoje reklamy tutaj wykupują, dzięki czemu to forum i strona jeszcze funkcjonują. Panie Jotka - również sugeruję zmiany w podpisie. To forum nie jest przeznaczone robienie sobie darmowego SEM. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|