|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do ataku polecam Fedora Smolova - kupiłem go za 60 tys €. Po dwóch latach kosztuje już ponad dwa mln.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Menedżer -> szukaj -> piłkarze. W prawym górnym rogu jest przycisk 'filtr', klikasz w niego i ustalasz wszelkie właściwości, takie jak pozycja, wartość czy statsy zawodników. Jak poświęcisz chwilę czasu to bez problemu znajdziesz to czego szukasz.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ja zaczalem grac wrexhamem wiem ze wam to pewnie nic nie mowi ( 5 liga angielska) ale po 8 sezonach gry stali sie czolowka angielskiej pilki
na poczatku 10 tys zl na transfery wiadomo za to nic nie kupimy ale na wolnych transferach mozna duzo osiagnac na poczatku. a moja pensja wynosila 250 zl tygodniowo 1 sezon : awans do 4 ligi 2 sezon :awans do 3 ligi 3 sezon pozostanie w 3 lidze 4 sezon : tez 3 liga 5 sezon : wkoncu awans do 2 ligi 6 sezon :dalej 2 liga 7 sezon : upragniony awans do permiership 8 sezon :zakonczenie sezonu za 14 miejscu i nie bede pisal o pucharach angielskich bo zdobylem tylko jeden i dalej juz nie gralem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja polecam Milan(a) Ivana ;-) 23 letnia napastnik z Slavii albo Sparty Pragi ;-) Ja dałem za niego 500 tysięcy ojro, i nie żałuję wo 13 meczach strzelił 14 bramek ;-)
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Uśmiech pojawił się na mojej twarzy, gdy w meczu o Superpuchar David Beckham zaliczył asystę dla Wisły Kraków. Gram bez żadnych "oszustw".
http://img14.imageshack.us/img14/9462/nowyobrazs.png http://img266.imageshack.us/img266/305/nowyobraz1.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Trza Bednarzowi powiedzieć, żeby go ściągnął później
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
nie moge wczytac gry, wyskakuje mi błąd że zapisana gra nie zostala wczytana, nie mam save'u backup tylko ten co na nim gralem dotad. da sie cos z tym zrobic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
miałem ten sam problem - gra przepadła
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie co mam robić żeby moim piłkarzom podnosiły się umiejętności(atrybuty)? Bo układam różne treningi, gram 3 sezon i nic...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może masz takich marnych piłkarzy. Jaka liga i jaki zespół?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
WISŁA KRAKÓW, piłkarze Ci co naprawdę + wielu młodych po 18, 19 lat
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A masz obok atrybutów takie poziome kreseczki? Jeżeli nie, to pewnie wyłączyłeś opcję pokazania efektów treningu i nawet nie zjorgnąłeś się, ale atrybuty rosną.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No właśnie mam te kreseczki- i w tym jest problem. Zamiast zielonych strzałek są poziome kreski... Co możecie mi polecić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
sciagnij sobie trening TUG'a
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy kogoś tutaj satysfakcjonuje wzrost umiejętności swoich piłkarzy na czyimś treningu ? :(
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na TUG-u jadę od sezonu- na średnim obciążeniu... Do Mario: pewnie ,że nie, ale chciałem sprawdzić czy z moimi treningami jest coś nie tak, czy co.
Ostatnio edytowane przez Leonardo_da_Vinci : 19.06.2009 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja zawsze układałem trening samemu i efekty były niezłe. Ale jedna sprawa. W FM'ie '09 po prostu skoki atrybutów są wolniejsze. Już nie da się w trzy miechy zrobić ze słabego gościa wymiatatora.
Jeszcze jedno pytanie. Może masz pirata? ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy to ma znaczenie? Patrząc na pozostałych piłkarzy naszej ligi,- Ci robią widoczne postępy.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
PAOK, sezon 2010/11
Ściągnąłem za free serbskiego napastnika z Jagodiny. Igor Pavlovic się nazywa i jest wymiataczem jeśli chodzi o wolne z okolic 25 metra. Bramę za bramą tak ładuje. Przed momentem dzięki niemu i Lewandowskiemu z kwitkiem odprawiłem Olympiakos I nie tylko tak. Jak ktoś potrzebuje wysokiego, silnego napadalca do średniego klubu - polecam. Gram na patchu 9.3.0 ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Twórcy gry uprzykrzyli właścicielom pirackich wersji rozgrywkę takimi właśnie oto kwiatkami.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Myślę, że trenerzy są w miarę dobrzy- mają po 3,4 gwiazdki.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
To może masz piłkarzy, którzy osiągnęli swój maksymalny potencjał?
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Właśnie na Reymonta sprowadziłem Rivaldo
Wydaje mi się iż tacy piłkarze już więcej nie osiągnął. Ale młodzież się nieprzeciętnie obija... |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
No to sprawdź swoich trenerów od młodzieży.
Sprawdź jakie juniorzy mają treningi. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
1. Słabi trenerzy, duzy wzorst parametrów zawodników zauwazylem dopiero od 5-6 gwiazdek, takie 4 to najwieksze moje talenty powolutku sobie cos trenowaly, ale po gwaltownej zmianie szkolenia to poezja
2. Słaba baza treningowa 3. Nisko potencjał graczy Albo wszystkie naraz, pamietaj zeby juniorom ustawiac trening dla nich przeznaczony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Yy.. Zacząłem grać niedawno w Football Manager 09 i kieruje się głównie wskazówkami z tego tematu
Jakoś nie mogę znaleźć informacji ile ,,gwiazdek" mają trenerzy mojego zespołu... Gdzie to sprawdze? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
gwiazdki sa przy trenowanych rzeczach prze trenerow, najlepeiej zawsze do jednego trenera dawac tylko jedna czynnosc |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ostatnio miałem ciekawą sytuację. ZPN wwalił mnie na trybuny, po tym jak zakwestionowałem karnego przeciwko mojej drużynie. Zespół prowadził asystent i na rozmowie pomeczowej ustawił Brak. A zespół ładnie wygrał mecz. I teraz 9 zawodników z tego meczu ma pomniejszy problem, że zbyt surowo oceniam grę zespołu i chce odejść. Wszystko przez tego nieudacznika asystenta
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwolnij go
![]() |
|
|