|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niesiołowski otrzymuje wyróżnienie specjalne White Star Awards - ale jeszcze muszę kategorię wymyślić
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Raczej powinien być nominowany w kategorii : "Największy Błazen PO". W konkurencji z Wojewódzkim i Majewskim wygrywa w cuglach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co się to dzieje w naszym nieszczęśliwym kraju
. Wczoraj zanegowano wersje wypadkową z pijanym generałem Wojska Polskiego w głównej roli no a dzisiaj dodatkowy cios zadał Puls Biznesu - http://janpinski.nowyekran.pl/post/4...olitykiem-roku |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zastanawiałem się czy nie wkleić czy do śmieszne filmiki, ale jednak, on to chyba poważnie mówił
![]() http://www.youtube.com/watch?v=yRSYV...&feature=share ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
semper fi
Offline |
||
|
Cytat:
Ojej - znowu nas pominęli - już nic dziwnego że płacimy 2x więcej za gaz niż Francja czy Niemcy Cytat:
To co pisałem wcześniej - te rankingi są o dupę rozbić a cały świat i media się tym podniecają jak nie wiem czym. Analiza finansowa tak olbrzymiego i skomplikowanego elementu jakim jest państwo powinna trwać miesiąc minimum żeby była rzetelna - a oni zmieniają rating co tydzień ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
. A do tej pory trzeba drogo płacić za gaz. Przeciętny obywatel to zrozumie i wysłupła ostatni grosz. Zresztą niektórzy przyjmóją te horendalne ceny jako dowód ...rozwoju. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tusk od ręki to dostanie od Ruskich kopa w tyłek.
No a u nas : ropa po 6,06 zł. Kto to sie kłócił że w styczniu nie przekroczy 6 zł? A na WSI24 - poparcie dla PO 40% ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w takim razie Panie emj z Wołomina:
To po ile dzisiaj dieselek ? ![]() I czy ta cena to po to: Aby żyło się lepiej. Wszystkim ? |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
||
Ale wiedzą Panowie, że PGNIG zaskarżył Gazprom w zeszłym roku? Czy przejęliście sposób podawania informacji od TVN? PS. Żeby oddać sprawiedliwość wszystkim - nie trzeba było podpisywać takiej durnej umowy jak to Tusk zrobił. |
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Widzisz - PGNIG zaskarżył i nic to nie dało - a inni dostawcy mają stawki o 30% mniejsze a nawet nie robili zadymy żadnej międzynarodowej.
To tylko kwestia traktowania Polaków przez Rosjan - wychodzi na każdym kroku. A umowa jaką podpisali to inna sprawa. Tu nie można kląć ![]() ![]()
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
Na razie nic nie dało bo sprawa w toku.
Niemniej - jak się Gazprom uprze to można mu skoczyć. Umowa jest umowa i nieważne czy Donald na wakacjach czy w pracy. I tak chwała opozycji ze umowa do 2022 a nie do 2037. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystko spoko tylko ze polski rzad podczas rozmow z Gazpromem powinien stac z mapami ze zlozami gazu lupkowego (a w drugiej dloni trzymac dywersyfikacje zrodel gazu ktorego nie mamy dzieki SLD) i grzecznie acz stanowczo zapytac: "czy mozesz mi powiedziec, po .... mi las... znaczy gaz?"
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ciesz się za bardzo. jestem przekonany, że obecna ekipa w każdej chwili (np. przed wyborami) może ją przedłuzyć.
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
Przedłużyć? E myślę, że tak ordynarny wał nie przejdzie. Chociaż...
@Orzeu Ja myślę, że jest akurat w drugą stronę - gdyby nie gaz łupkowy to już dawno coś byśmy wynegocjowali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie przejdzie? A Ty myslisz ze obecna umowe podpisano bo stara sie skonczyla?
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
panowie o ile gaz łupkowy jest
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
No to jeszcze raz o agencjach
![]() Cytat:
Amen. A ludzi dalej żyją złudzeniami że agencje ratingowe podają prawdziwe dane ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Opłacani przez Gazprom, KGB, GRU tzw. "ekolodzy", "naukowcy" czy też na końcu politycy zrobią swoje. |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
ropa z karlina czy jak jej było........
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dla lemingów:
Cytat:
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Agorze nie udało się "lub czasopisma" to wchodzi tylnymi drzwiami na rynek telewizyjny.
Od jakiegos czasu mam wrazenie ze ZADNA informacja nie zmieni lemingowego postrzegania swiata. Jedyne co moze im przemowic do głów to zabranie igrzysk lub michy. Na pierwsze nie ma co liczyc bo igrzyska zawsze beda dostarczane przez usluzne media, drugie jest mozliwe jak kryzys pokaze swoje prawdziwe oblicze ale to z kolei oznacza ruine dla wielu uczciwych ludzi, w tym takze i takich ktorzy polityka nie interesuja sie kompletnie. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Polityką trzeba interesować sie na tyle żeby nie dać sie wpuścić w maliny. Ci którzy nie interesują sie kompletnie, sami są sobie winni. Przecież ruszyć dupę raz na cztery lata to chyba nie jest zadanie ponad siły. Mówienie że nie interesuje mnie polityka jest jeszcze większym kretynizmem niż popieranie nocnej zmiany.
Przy informacji o cenie paliwa dwa razy powtarzają że drogo, ale ... najtaniej w europie. I to tak eksperty jak pseuoredaktory. Przecież to czysta manipulacja. Czy to jest polityka? Czy może to kogoś nie interesować? Chyba tylko kogoś z wrodzoną niedoczynnością tarczycy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"W tym takze i takich", a przede wszstkim chodzilo mi o tych ktorzy nie wybrali sobie tego rzadu.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo że w demokracji za puste czaszki jednych płaci cała reszta. Nie miałem zamiaru podważać tego co napisałeś. Bo masz rację, ale niezainteresowani i "przegłosowani" nie są z jednej półki.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
.Ponadto, uważam że o ile alians szeroko rozumianej prawicy z ruchem kibicowskim, w obliczu wyborów był taktycznym błędem, to ze strategicznego punktu widzenia, może to być ruch decydujący o sukcesie. No bo jeśli mamy być szczerzy, kto będzie siłą napędową, ewentualnych demonstracji? Ruch Palikota? Antifa? Środowisko Krytyki Politycznej? Oburzeni?. Jak dla mnie "Układ", wpychając ruch kibicowski w pewne ramy, sam nałożył sobie stryczek na szyję i zapewnił sobie przebieg ewentualnych protestów pod szyldem, antykomunistycznym i antymainstreamowym. O ile znów nas nie zrobią w bambuko ![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego na stadionach taka inwigilacja. Kary za transparenty itd. No i niemałe stado uważających że stadion to nie miejsce na politykę. Może stadion nie ale ludzie po meczu mogą się łatwo zorganizować i wyrazić swoje zdanie w każdej sprawie. Wybory to duże udogodnienie. Nie można zagłosować tak jak Węgrzy? Zwyczajnie wybrać patriotów do rządzenia, a nie jakichś patałachów. Później trzeba być gotowym na mainstreamowe opluwanie, ale towystarczy olewać.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|