|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fajnie jakbyśmy chociaż raz na 5 lat, w okrągły jubileusz grali z Białą Gwiazdą na piersi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gwiazda musi być!!! BG na koszulce, logo na spodenkach i było by git. Musimy się uzbroić w cierpliwość, oby było warto. BB mówił, że przy projektowaniu koszulki uwzględnią głosy kibiców.
Odbiegając trochę od tematu, co byście powiedzieli gdyby Wisłą S.A. sprzedawała pamiątki, gadżety z białą gwiazdą zamiast loga S.A.,gdyby do tego dorzucili konkurs na opracowanie loga stadionu Wisły, który razem z BG byłby rozpoznawalny w całej Polsce. Chociaż może miasto powinno.... nie dokończę, nie ten temat :] Wie ktoś kiedy można się spodziewać pierwszych oficjalnych, nowych wzorów Adidasa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Powinna być Biała Gwiazda na koszulkach,niech zrobią to z myślą o kibicach ! Osobiście marzeniem moim jest zmiana herbu klubu na ten TS Wisła ... może kiedyś
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mnie osobiście aż tak na tej gwieździe nie zależy, ale jeśli większość z kibiców tak jej pragnie, to mam nadzieję, że wezmą to pod uwagę. Też nie mogę się już doczekać projektów koszulek na nowy sezon, oby się wkrótce pojawiły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Białej Gwiazdy raczej na pewno nie będzie...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...#37;C5%82a.jpg
Tyle w temacie Biała Gwiazda powinna być priorytetem dla każdego związanego z Wisłą, w tym dla Basałaja, który robi z siebie osobę, która szanuje historię Wisły i chcę ją pielęgnować. Więc powtarzam, zamiast rozdawać bilety, czy serwować pomieszczenia w lożach / skyboxach "zasłużonym" piłkarzom Wisły, którzy rozegrali 2 czy 4 lata przy Reymonta to niech wezmie się za coś co jest na prawdę ważne, Biała Gwiazda ani na chwilę nie powinna zniknąć z trykotów
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.05.2011 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dlatego zajebiscie się cieszę, że się kiedyś wymieniłem się z kumplem koszulką nike za umbro z białą gwiazdą.To będzie moja pamiątka do końca życia.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Dla Ciebie pewnie nie na temat, ale: http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Juve_1898.gif Czy to znaczy ze Juventus powinien teraz zaczac grac w rozowych strojach bo tak grali zaraz po powstaniu klubu i tylko przez pomylke graja teraz w czarno-bialych pasach? Ja osobiscie nie mam wielkiego cisnienia na to by na koszulkach byla biala gwiazda, herb S.A. mi sie podoba wizualnie, natomiast wazne jest to zeby druzyna grala na tyle dobrze by byc godnymi nosic te koszulki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Udajesz czy nim jesteś?
Kolor strojów może się zmieniać, ale my mówimy o EMBLEMACIE który towarzyszył Wiśle praktycznie od jej powstania! W tamtych czasach piłkarze często przywdziewali na siebie co mieli pod ręką grając z krawatem czy muszką pod szyją. Czy w bieliznie koleżanki. Emblemat jak BG w przypadku Wisły jest niczym innym jak drugą nazwą klubu Stąd mówiąc Wisła mówisz również "Biała Gwiazda". Cytat:
Podsumowując - gdyby Biała Gwiazda pojawiła się przez przypadek na koszulkach Wisły ponad 100 lat temu na parę dni jak różowy kolor koszulek piłkarzy Juventusu dla których bez znaczenia były czy są one różowe czy białe to i znikła to i owszem , nikt by nawet o niej dzisiaj nie wspomniał. Ale ona towarzyszy Wiśle nieprzerwanie praktycznie od jej powstania i gdy ktoś mówi Biała Gwiazda ma na myśli Wisłę Kraków. No więc się nie dogadamy. Pierwszy raz się spotykam z sytuacją kiedy kibic Wisły mówi że mu się Biała Gwiazda nie podoba. Krój koszulki będzie 100krotnie ładniej wyglądał z BG na piersi niż z czymkolwiek innym a jeśli tego nie rozumiesz to tak jakbyś nie rozumiał historii Wisły.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.05.2011 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wlasnie o tym mowie. Takich jak ciebie nie przekona sie ze cos innego moze sie komus podobac. Bo ja uwazam ze kroj koszulki to rownie wazna sprawa. Ale i tak bedziesz wiedzial lepiej, wiec z mojej strony eot. Po prostu wyrazilem swoje zdanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() Taki krój, Biała Gwiazda. Dom - czerwone Wyjazd - niebieskie |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
WITAM MAM DO SPRZEDANIA MECZOWĄ KOSZULKĘ PIOTRKA BROŻKA ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!!!
LINK DO AUKCJI : http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=1617244010 ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
||
|
Mamy dostać na nowy sezon nowe koszulki od Adidasa. Ciekawe czy ten wzór o którym kiedyś pisaliśmy jest możliwy?
![]() I co do ciągle aktualnego tematu sponsora na koszulki:
Tauron ma zostać sponsorem piłkarskiego Śląska Wrocław Ciekawe jak idą prace w Wiśle nad pozyskaniem sponsora. Jesteśmy Mistrzem więc ktoś powinien się zgodzić wreszcie na nasze warunki.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 17.05.2011 o godz. 11:48.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja tam osobiście liczę na jakiś ciekawszy wzór. Mam nadzieję, że pokombinują, ale nie przekombinują.
Znając Adidasa to cena za koszulkę będzie powyżej 200zł, więc jak już wydawać tyle pieniędzy, to za coś więcej. Btw. Ten wzór powyżej przypomina mi obecne trykoty Liverpoolu, które mi jakoś nie pasują. No, ale to rzecz gustu. EDIT:@Tenzen- ja wiem dobrze, że teraz mamy z Legią to samo i, że są to kroje ogólnodostępne. A do Liverpoolu nie mam nic- wręcz przeciwnie. ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 17.05.2011 o godz. 12:21.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
prądnik biały
Od: 12.2004
Offline |
|
|
biała gwiazda na piersi powinna być rzeczą obowiązkową, niezależnie od kroju koszulki. myślę, że znacznie zwiększyło by to sprzedaż, sam osobiście bym kupił, natomiast z logo s.s.a. - nigdy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lepiej by przypominały Liverpool niż Legię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ten krój co powyżej z paskami od herbu to jest obecny krój Realu a my teraz mamy krój Realu z sezonu 09/10 podobno i gdzieś słyszałem że w nowym sezonie dostaniemy nowy wzór specialnie dla nas ale nie weim czy to prawda, taka informacja się przewijała w tamtym roku przed podpisaniem umowy z Adidasem
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
niech ktos pozmienia na nasze barwy bedzie swietna i ta u góry hehee stroje na sezon 11/12
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma być unikatowy wzór koszulek, więc nie ma mowy o koszulkach takich jak Real czy inny Liverpool. Mieli cały rok na przygotowanie projektu.
Koszulka bez BG - sprzedaż, jak zawsze. Kupią przeważnie kibice sukcesu, chcący być na czasie. Koszulka z Białą Gwiazdą - Wydaje mi się, że to by było pospolite ruszenie do sklepów. Większość wiślaków z BG w sercu na pewno by chciała mieć taką koszulkę. Czy Bogdan poszedł drogą, która gwarantuje podniesienie poziomu sprzedaży koszulek meczowych i wiślackich pamiątek? Skad mam to wiedzieć btw. gratulacje dla Śląska za nowego sponsora, ciekawe czy Basałaj też nawinie nowego sponsora. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
heh szukanie sponsora to ciekawy temat...ale nie na dziś.
Mnie frapuje jedno. Dlaczego w sklepie oficjalnym Wisły Kraków nie można kupować ...koszulek zawodników. Przychodzą typy do Realu i potem mówia ze X czy też Y sprzedał swoich koszulek w miesiącu tyle ze odrobił transfer. Wiadomo Wisła Kraków to nie Real Madryt, ale czy nie zwiększyło by coś takiego sprzedaży? IMHO jakoś ale to jakoś by poszło w góre. Jesli można by było powiedzmy za 250 pln kupić w sklepiku koszulke meczową z naszywkami etc każdego piłkarza z druzyny ja byłbym bardzo rad.Czy coś na tym tracimy ? Jeśli koszulki by nie zeszły to przeciez mozna by je na koniec sezonu dzieciom z domow dziecka rozdać czy organizowac konkursy w których można je będzie wygrać. co wy na to. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pomysł zacny
tylko to pytanie kierowane w nieodpowiednim kierunku Myślę, że wprowadzenie takich 'frykasów' miałoby na pewno pozytywne przełożenie na wynik finansowy. W sumie jeszcze niedawno powiedziałbym noway, ale od kąd do klubu wrócił szanowny Pan Basałaj to zaczyna to wreszcie mieć ręce i nogi, więc kto wie kto wie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jakbym był Basałajem, to bym powiedział, że jak będzie cały stadion, to będzie tam duży sklep klubowy i możliwość zakupu koszulki z nazwiskiem piłkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś w ogóle kiedy mniej więcej może się odbyć prezentacja nowej koszulki? Będzie to przed nowym sezonem czy przed eliminacjami LM? Na przykład Chelsea już 2 ostatnie kolejki grała w nowych strojach, ale nie wiem od czego to zależy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pewnie jak to zawsze bywa w takich sytuacjach i w pierwszej dekadzie lipca. Nie sądzę, aby miało to miejsce wcześniej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...z_Polski_2011/
do kupienia od niedawna! E: natknąłem sie w sieci : http://allegro.pl/t-shirt-wisla-krak...630189013.html Kto to wymyślił ? przeciez to jest niczym z targu z lat 90.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.05.2011 o godz. 16:59.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fantastyczny efekt byłby gdyby wszyscy przyszli na fetę w tych koszulkach !
69 zł to wcale nie tak dużo za pamiątkę 13 mistrzostwa Polski ![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Bardzo fajna i cena też nie najgorsz w dodatku adidas więc sie nie zapsuje
|
|
|