|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z Forum Pasiastej:
Znaczek na 100-lecie. Autor: sterby (IP zapamiętane) Data: 11 sty 2009 - 12:45:15 "Jako, że param się dość niszowym hobby zwanym filatelistyką zaobserwowałem, że Poczta Polska wydała w III kwartale ubiegłego roku bardzo ładny znaczek na 100-lecie ŁKS-u i tak się zastanawiam jak to się stało, że na nasze 100-lecie nie było podobnej edycji. Szkoda, można było się o to zatroszczyć zwłaszcza, że dyrekcja PPUP Poczta Polska mieści się w Bydgoszczy, a przecież mamy w tym mieście ponoć kontakty Może już bez okazji rocznicowej można zatroszczyć się o wydanie serii np. pt. Najstarszy Klub w Polsce. Wie ktoś jak można załatwić takie wydawnictwo?" Może daltego że ludzie nie wiedzieliby na którą strone pluć? ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poradnia małżeńska
Poradnia małżeńska. Przed biurkiem siedzi dość nerwowa para. - Na czym polega państwa problem? - pyta Poradnik - Bo żona nie daje mi... - zaczyna mąż - Uch, ty jełopie zakłamany! - przerywa żona - Ja ci nie daję, napalona fujaro złamana?! Ja, ja?! Teraz to ci dupczenie w głowie, co? - ...nie daje mi dojść.- O ty kutafonie wygięty! Ja ci dojść nie daję?! Jak ty masz niby dojść, impotencie zasrany z dziada pradziada, hipokryto ty ?!?!? - ...do słowa.
Ostatnio edytowane przez picasso : 11.01.2009 o godz. 17:42.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Oddaję całe serce dla Wisły i tą bramkę dedykuję wszystkim kibicom, którzy byli dziś na stadionie Wisły. Nie wiem czy po każdym meczu będę ściągał koszulkę, ale w tym meczu musiało tak być! To Wisła rządzi w Krakowie. Tak było i będzie na długie lata" - Patryk Małecki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nowy ksiądz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii, więc prosił kościelnego żeby mógł do świętej wody dołożyć kilka kropelek wódki, aby się rozluźnić.
I tak się stało. Na drugiej mszy zrobił tak samo i czuł się tak dobrze ( a nawet lepiej ) jak na pierwszej mszy, ale gdy wrócił do pokoju znalazł list: DROGI BRACIE -Następnym razem dołóż kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki; -Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "****a mac" -Po drugie, Jezusa ukrzyżowali Żydzi, a nie Indianie, -Po trzecie Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla, -Po czwarte po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. -A na koniec mówi się Bóg zapłać a nie Ciao -Krzyż trzeba nazwać po imieniu a nie to "duże t" -Nie wolno na Judasz mówić "ten s****ysyn" -Na krzyżu jest Jezus a nie Che Guevara -Jest 10 przekazań a nie 12; -Jest 12 apostołów a nie 10; -Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w ****u; -Inicjatywa aby ludzie klaskali była imponująca ale tańczyć makarene i robić "pociąg" to przesada; -Opłatki są dla wiernych a nie na deser do wina; -Pamiętaj że msza trwa godzinę, a nie dwie polówki po 45 minut; -Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą a nie ****ą; -Jezusa ukrzyżowali, a nie zajebali -Ten obok w "czerwonej sukni" to nie był transwestyta, to byłem ja, Biskup. -I w końcu Jezus był pasterzem a nie .......onym domokrążcą! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
hahaahahaha ^
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BQOds...ob_grozna_mine
hehe mix dobre http://pl.youtube.com/watch?v=i2F7kf...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=mlKUaQ...eature=related
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 12.01.2009 o godz. 18:23.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Aktualności
09.01.2009 Leo Messi w Cracovii! - -Obiecałem kibicom hit transferowy, więc musiałem dotrzymać słowa i zorganizowaliśmy dziś kolejną konferencję prasową - rozpoczął spotkanie z dziennikarzami wiceprezes Jakub Tabisz. MKS Cracovia podpisała dziś trzyletni kontrakt z Leo Messim grającym ostatnio w FC Barcelona. - Gdy tylko dostałem pierwsze sygnały zainteresowania ze strony Cracovii nie było żadnego zawahania - przyznaje Leo Messi. - Chciałem trafić do Cracovii i cieszę się, że to się udało. Chciałbym pomóc drużynie. Mam jeden priorytetowy cel – utrzymać się z drużyną w Ekstraklasie - mówi napastnik. Nowy nabytek Cracovii ostatnio występował w słynnej FC Barcy. - Potrzebowałem zmiany i cieszę się, że kluby doszły do porozumienia. W Barsie nie było źle, ale co polska kiełbasa, to polska kiełbasa - przyznaje. Messi w Primiera Division rozegrał dziewięćdziesiąt jeden spotkań, w których strzelił czterdzieści jeden bramek. Czy będzie chciał poprawić w Cracovii swój dorobek? - Najważniejsze, żeby drużyna wygrywała. Niech mi podają, to będę strzelał gole - zapewnia. Lionel Andrés Messi urodził się 24 czerwca 1987 w Rosario. W Cracovii występował będzie w koszulce z numerem 15. Dzisiaj jest prima-aprilis czy co ? ![]() ![]() ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie dość, że mają najlepszych grafików komputerowych to w dodatku teraz mają Messiego. :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahah http://pl.youtube.com/watch?v=Dfl9Ltbr7PY&NR=1 mam nadzieję ,że nie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W sumie to aż tak śmieszne nie jest, ale grzebałem w starych plikach na kompie które nie dały się wszelakim formatom i na wszelakich nośnikach danych wracały, jeden to wyskok rozgrzewkowy Pawełka, a drugie to dziwny zbieg liczb w tematach i postach na tym forum.
http://i40.tinypic.com/6xxbhu.gif ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=Tftl3d-3esg - 450 kg na klatę ... Amerykański sen ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podniosl sztange o 10 cm w gore, wow. Zobaczcie jakie on ma lapy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
w ogóle wygląda jak jakiś kadlubek a nie chłop.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
po prostu chcieli ZAPEŁNIĆ lukę po węgierskim Cristiano Ronaldo xD
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Autentyczne zdarzenie ze ślubu:
Młody ksiądz udziela ślubu, jak to bywa zdenerwowany. No i zapomniał jak pan młody ma na nazwisko. Więc się pyta (przez przypadek mikrofon był włączony): - Jak się pan nazywa? - Pan się nazywa JEZUS! ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
fotomontaz, albo zegar cyfrowy nie nadaza za analogowym
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
Parkowa 100% Unia
|
|
|