|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
relacja live z wielkiego wydarzenia jakim będzie przegrana Cracovii z S.. coś tam
http://www.cracovia.pl/1b_live.php?n...x=0&id=348 Do boju S.. coś tam! ![]() ![]() Cupiał , Bednarz , Skorża - 1906% poparcia! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Mogę się mylić ale nie sądzę,powiem więcej życzę dziś dużo szczęścia w meczu z Białorusinami na pewno Wam się przyda |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
do przerwy 0-0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
izrael gra zajebiście - sa boscy !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kluby ze wschodu Europy wogóle nie leża naszym zespołom teraz Soligorsk, dwa lata temu Dinamo Mińsk ograło bedace na fali Zagłebie,rok temu Ukraiński Dnipru ograł PGE,Wisłe Płock z pucharów wyeliminował Czernomorec Odessa,Kolejorz wyeliminowany został przez FC Kiszyniów a wczesniej przez Tereka Grozny,już nie wspomne o porazce Legii z Szachtarem czy Polonii Warszawa z Tobołem Kustanaj.TYLKO Biała Gwiazda potrafiła ograś Skonto Ryge !!!!
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.06.2008 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ba! i mieli czelnośc się nie domyślić i zorganizować ten sparing wcześniej, niż dowiedzieli się o meczu o Superpuchar z wielką warszawską LEGIĄ, która jest najlepsza w Polsce, jest najbardziej znamym polskim klubem, i wszyscy względem niej mają kompleksy, bo piszą na ich stronie! Normalnie żenada...Oni naprawdę nie mają własnych zmartwień? Zaraz wylecą zaraz z Pucharow, na 5 lat, ITI sie wycofa a oni się nami martwią, jak my w 1 dzien zdołamy wrócic na mecz do Ostrowca...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
3:0 dla Białorusinów- ciekawe jakim spiskiem to wytłumaczą
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ło rany Boskie....to jest wstyd na cały świat...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cabaj(uś)znów czerwień?!
![]() wiem ze my dopiero bedziemy grać w pucharach i nie wiadomo co nas czeka, ale jak sobie przypomnę reakcję ludności "izraelskiej" po naszych Valerengach i Dynamach i innych to nie sposób tego wszystkiego skwitować jednym wielkim ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
hehehe dobre, dobre. Brawo Szachtior !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szachtior to po Rosyjsku Górnik jeśli sie nie myle
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spiskiem podchorążych z listopada 1830, ale ogolniej to wiadomo kto jest winny xD
ktorego jest losowanie 1 i 2 rundy el do LM? slyszalem, ze po finale euro?
Ostatnio edytowane przez regan : 29.06.2008 o godz. 17:05.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Głupiego udajesz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nasze losowanko bodajrze we wtorek
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Przyrko mi, że Cracovia odpadła z Pucharów, ale musieli być niezmiernie ciency, by przegrać z takim zespołem z Białorusi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
"nie dla p(a)sa kiełbasa " i tyle
nie jest mi przykro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
SZachtior jest szósty na białorusi a więc....RESPECT !!
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przynajmniej będą mieli czym tłumaczyć ewentualne niepowodzenia w lidze - zakłócone przygotowania, męcząca podróż i niezaleczony uraz po dotkliwym ciosie. Zawsze to jakaś korzyść.
Poważnie zaś mówiąc, mam nadzieję, że to tylko zły dobrego początek i pozostali pucharowicze nie potwierdzą aż tak wielkiej słabości naszej ligi. Odpukać, bo powodów do optymizmu ze świecą szukać. * A legioniści już przyśpiewkę mają: Cracovia! Szto? Szachtior! ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
W kwestii reszty naszych wschodnich sąsiadów, to trzeba zwrócić uwagę na jeden fakt, kiedy my gramy fazy wstępne pucharów, nasze drużyny kończą przygotowania do ligi, albo są po jednej-dwóch kolejkach, podczas gdy tamtejsze kluby są w środku sezonu. Nie zmienia to jednak faktu, że czołową rolę w naszych pucharowych porażkach odgrywa opier*alanie się naszych ligowych gwiazdek. Widziałem dwumecz Zagłębie-Dinamo Mińsk i rzygać się chciało jak się patrzyło na spacerujących gwiazdorów, którzy całym swoim jestestwem przekazywali światu, że im się zwyczajnie nie chce i jeszcze posiedzieliby na urlopach. Do tego dochodzi przekonanie, że na mecz przyjechały ogórki z kraju, w którym psy d*pami szczekają i i poziom opier*alania się rośnie. A stempelek z atestem jakości stawia na tym wszystkim nasza kadra trenerska, która nie potrafi nad tym zapanować. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Po raz kolejny chciałbym pogratulować kibicom Cracovii. Wasza drużyna godnie nas zaprezentowała w Europie. Przynosicie chwałę naszemu krajowi.
![]()
:/
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Prawidłowo baty 0-3 od Szachtiora
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dobrze ze odpadli bo jakby jakims cudem doszli do el. UEFA to ugrali by NIC a wspolczynnik liczylibysmy dzielac przez 4 a nie 3 druzyny.
Zreszta o czym ja pisze przeciez musieliby przejsc Sturm Graz i wygranego dmumeczu Teplice / Honved a takie cuda sie nie zdazaja. 1-2 i 3-0 jak ladnie to brzmi. ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To jest kara Boska za to że pasy wychapały ten puchar przy zielonym stoliku
wynik - 3 - jajo ![]() wina: - sędziów - murawy - słońca w oczy - wysokiej ceny ropy - zamieszek w Etiopii - nade wszystko wina Wisły ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W przypadku tego klubu ,zadne wspolczynniki i inne bonusy mnie nei obchodza,oni poprostu swoja postawa na stadionie i poza nim nie zasluguja na sukcesy
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisząc radośnie, krótko i po polsku "wyjebał białorusin, żyda w Soligorsku".
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie mam złudzeń co do wartości naszej kopanej, wyniki z ostatnich lat i repry i klubów skutecznie leczą z marzeń. Ale jestem w stanie spokojnie wybaczyć grajkom porażkę po grze, po walce. Bo to, że mało umieją, to raczej nie ich wina tylko całego systemu szkolenia i całego naszego zgniłego PZPN, od góry do dołu. A może i nawet walki nie powinienem oczekiwać, toż piłkarze też należą do systemu. Z oceną występu Craxy wstrzymajmy się jeszcze, trasmisje radiowe czy opisy w mediach to trochę mało. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |